Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Ancsa!
Végűl ma nem hívtam fel a dokit, mert vittem gyerkőcöket orvoshoz és lecsúsztam a rendelési időről...na majd holnap...
Nekem azt mondta Gozár, hogy vidékre költözött az előző csajszi...de azt nem mondta, hogy miért...

Veronikusz!
Én megváltam az aventestől és lett medela...azt nagyon szerettem (elektromos) és amikor már nem használtam akkor eladtam (majdnem annyiért amennyiért vettem). Az aventes az inkább csak szép :D én is azért vettem azt elösször, szerintem is tök gagyi kinézetü a medelás.

Etenci!
Férjem rokonai laknak ott és Melanie a kislány neve. Járunk arra elég sokat...kb havonta egyszer találkozunk velük...
Ti onnan messze laktok???????

Gyerekülés: nekünk Römer van...lehet állítani a háttámlát és így jobban tud aludni.

Ágy!
még nem döntöttünk, de Orsi ma is nagyon lelkes volt és elmondta, hogy Danival hogy fognak alatta bunkerezni. Egyébként nem olyan magas (116 centi)...nagyon nagy előnye, hogy lehet alatta játszani, játékokat tartani....

NÁLATOK IS A JÁTÉKOK URALJÁK A NAPPALIT??????? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen????? :D ha elpakolom a szobájukba akkor is kihozzák...már el se pakolom...

Danika ma berakott egy gyöngyöt a saját fülébe...Orsi kiabált, hogy mi van én meg majdnem elájultam. Nem tudtam hozzáférni és már majdnem pánikba estem...ekkor jött az én agyalágyúlt ötletem, hogy hústűvel ki lehetne szedni...hát ráűltem a fejére, hogy meg ne moccanjon és kiszedtem...de ha mélyebben lett volna akkor már nem mertem volna nehogy megsértsem... :?

Kriszta!
Gozárnak ez nagyon rossz szokása, hogy suttog...én már szóltam rá emiatt...azt mondta, hogy néha nem mer hangosan beszélni a kismamák elött, mert érzékeny állapotunkban képesek vagyunk rögtön kombinálni, variálni, kétségbeesni... :roll: van benne igazság, de mondtam neki, hogy így is :P szóval tök mindegy.

Kép

Kép
cukipofa

csak gyorsban, nincs sok időm... fürcsi.. :lol: :wink:

Tünde, nem tágítottad ki a rucikat! :wink:

Eni, veled meg megdumáltuk, hogy a farmer örökbe a tied, a többit meg csak szülés után kérem visszajuttatni!!!! :wink:
szóval februárban!! :wink:
van rendes hasam, akkora, mint Neked 20 hetesen, de beleférek még a sima hosszú ujjú pólóimba meg a téli rucijaimba!!

Brigi,
párásítás, euphorbium orrcsepp (nagyon jól oldja a takit!, homeós kincs), baby luuf balzsam reggel-este
én luuffal kezdeném, és napközben, fürcsi előtt euphorbium (homeo nem mehet mentolossal együtt, a luufban meg van)
vagy naturlandnak is van ilyen légzéskönnyítője
ha nagyon gáz a helyzet, akkor nurofen 3-5 napig napi 3x

Ancsa,
remélem, csövek megjavulnak!
pancsiképek aranyosak!!

Dóri,
nagyon szép Tünde!! mekkora csaj!! sokfogú :lol:
pocakfotót ide!!!

CTG királylányok meg jelentkezzenek gyakrabban!!!!
pusssssssssssssssz

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Már a harmadik adag mosás megy a gépben!

Aproo,

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Nekünk ilyen van, vagyis tavaly vettük, a babyoutletben nagyon jó áron, többen vettünk még innen akkor ilyet, és mindenki meg van elégedve vele. Nagyon jók voltak a tesztjei, mosható a húzata, dönthető, és nagyon biztonságos.
Nézd meg időnként a www.babyoutlet.hu-t, én most néztem de most nincs, mi ha jól emlékszem 30 körül vettük, máshol meg 50 volt, de már nem emlékszem.

Ja, és nagyon szeretjük, bár mostanában kimászik belőle.

És Dóri véleménye szuper, amit tudni kell az ülésekről, az benne van!

Tök jó hogy ennyit aludt a nagyfiú!!!

Ja nem is mondtam, hogy én Halásztelken voltam bulizni 2000 szilveszterekor, és ott találkoztam a Férjemmel, de csak 2-án jöttünk össze! Azóta se jártunk arra!
:roll:

Orsi,

Remélem hatnak is a puszik!!!!
Küldök még!!!

Alapállapotban is állandóan mosok, én egy mosó Masa vagyok! Szóval gondolhatod, hogy milyen nehezen viseltem ,hogy nem moshatok. Ma reggelig mosok tuti! Ez halk gép, most centrizik, és szerintem fent nem hallani! Mert most a nappaliban ülök a tv előtt!
8)

Párologtatás??? hú most nem jut eszembe, na beugrott, Salvus víz nekünk tavaly volt pont ilyenkor egy jó kis megfázásunk, jó sokáig tartott. De kilábaltunk belőle, és ez a víz segített, (mát mi sem tudtuk mi lehet a baj, de ez bejött) volt hogy nem lehetett látni a szobában a sótól, meg aztán lehet takarítani, de hát a lényeg, hogy meggyógyultunk, és kaptunk levegőt! És az orrszívás meg a csepegtetés segített.

Gabi, drágám

Hogy vagy? Elérted a dokit? Mit fogsz dolgozni?
Én ha minden igaz nyáron már megyek esküvőkre is fotózni, ma beszéltem az egyik kuncsafttal.  Nekem is jöhet a privi. Milyen volt az oviban?

Majd megy az a helyére is!! Ügyes Enci!! Szorítok!!

Memme
,
Hát ez sehogysem vidám, bár szerencsénk van, mert még egy rész nincs kifizetve, és így az építető a szívén viseli, amúgyis rendes srác, szóval azért az Ő érdeke is.

Ez édes, hogy bűvös gömb!!! Neked is lesz lassan! Majd mi is nézzük!!!

:wink:

Judy
Igen, mi is gyanakodtunk, hogy bekerült valami a csőbe, az jobb lett volna, de hát így sincs szerencsére akkora gáz! Az új ház szépségei, azért én még mindig örülök, hogy itt lakunk.
:D

Kriszta
,
Hát igen mi is lefotóztuk a falakat, az jól jöhet még!
Csak a gáz az hogy a villanyszerelő a szembe szomszédunk!

Vera,

Légy üdvözölve, én nem is tudom melyik doki Ő, de majd tuti jönnek az Ő pácinesi, és elmondják a tutit!

8)

Dóri,

Nagyon jók a képek! Te is annyira édes aranyos vagy rajta!!! Gratulálok Öcsikéhez!

Kati,

Nálunk is tele volt a nappali, itt is tuti tele lesz, bár most is elég sok minden van itt, de ezeket a Jézuska hozta, meg most még a fa is uralkodik!

:lol:

Hú, ez a gyöngyös sztory, jujj nagyon ügyes vagy, be sem pánikoltál!!!
Szuper vagy!!!

Szerintem is jó az ágy!

Gyuzso

Jó téged is látni!!!
hogy vagytok?

ancsaboszi

Na megyek teregetni! :lol:

ancsaboszi

Érdekes ez a mellszívó, nekem meg először volt medela, a kórházban próbáltam az elektormosat is, semmit nem szívott. Most avent kézit vettem, és ömlött vele. Tuti mellfomra kérdése is, nekem például nem feszült úgy a mellem soha, és az avent valahoygan jobban tudta vákuumozni. De a barátnőm ugyanígy volt. szenvedett, aztán kipróbálta az enyémet, és csak nézett, hogy ja, ő is tud fejni???

mtunde

Megőrülök, mialatt visszaolvasok is újabb oldalakkal gyarapodik az olvasnivalóm… :lol: Szóval van még lemaradásom, de most ennyire fussa, az az egyik fogadalmam, hogy kevesebbet netezek… :lol: és többet tanulok, tornázom, babázok, főzöcskézem, stb..szóval a szokásos… :oops:

Brigi,
Kristóf bébinek gyógypuszik a csodafogacskákra! Gyors jobbulást!!!
+++++++++++++++++++++++++++++

Kati
gyöngy dolog tényleg ijesztő!! A hústű ötlet meg merész de a lényeg hogy működött!! Király!!! :wink:
Nálunk is elkezdtek a lakás különböző pontjain feltűnni a játékok, pedig még nem is Bogi hurcolássza őket szanaszét…asszem nincs más, mint a megszokás. Hiszen ez jó dolog!
Majd 60 év múlva, mikor mindenhol gyógyszerek meg cseppek lesznek, visszasírjuk… :?

Ancsa,
drukk a házügyekhez…tudom, néha elkeserítő.. remélem, mielőbb helyreáll a rend!
Nálunk is van elfagyás a házban. Télicsapot sem árt néha felszereltetni, de a szigetelés hiánya azért egy új háznál már igencsak baki! Réginél, mint a mienk – olyan dolgok vannak, hogy az agyam eldobom, és állítólag ez volt régen a szokás…. (pl vízvezetékre kötni az elektromos földelést, és ennek köszönhető, hogy pl nálunk most ráz a víz… :shock: )
Ja és nálunk is Mosó Masa mosodája…imááádom!

Veronikusz,
na néha (nem is olyan néha) én is azonnal költöznék a lakásból..pedig egy éve sincs, hogy itt lakunk… de a házzal van inkább gond, mint a lakással (több mint száz éves, szal a vezetékek, csövek, stb = rémálom..) És terveztek költözést? Milyenbe, merre mennél?
Én meg megfogadtam, hogy legközelebb csakis kizárólag újépítésű, hihihi!!!! :lol: :lol:
Na jó, asszem akkor valami 30-as – 60-as évek lenne az arany középút.. :wink:

Kriszta,
Ájulós Panka hiszti :D :D
Az meg milyen?
Jó lehet.. :lol: :lol:
Ja, nálunk is rávakoltak a villanydobozokra, aztán rárakták a csempét, és a konyhaszekrényt.. ez van…
Legközelebb én is fotózok!!! Ez jó ötlet!!!
És megfogadtam, hogy írásban adok mindent oda a mestereknek, mert utána már késő, ha kiderül, hogy foggalma sem vót arról, hogy én mi a fenéről gagyogtam neki… :evil:

Aproo Zsó,
Bogit itthon nem mérem, kb 1 hónapja volt 8 kg, 72 cm (ez utóbbi nem biztos, már nem emlékszem). De eléggé kerek már, meg tokás ő is, szóval most szigorúan betartom a napi max 600 ml tápit. A többire én kotyvasztok neki.
Levi?
Autósülés témát csak felületesen olvastam, mi végül vettünk egy 9-36 kilót bíró recaro-t (llítható meg dönthető), apjuk beleszerelmesedett, én meg mondtam, oké. Végül is miért ne költhetnénk a teljes tgyast a gyerekre, azért kapjuk, nem?? :lol: :lol:
Ja, lehet, etetőszékre gondoltál? Na, azon még én is gondolkozom (egyelőre az itthoni babakocsiban kajol), mik a befutók nálad?

Másoktól is várok tippeket etetőszék ügyben. Jó lenne, ha nem foglalna sok helyet, de mégis stabil lenne. Az asztalra erősíthetős változat bejött valakinek? Márka? Nekem ez a megoldás elég szimpi.

Nem lehetne más dokihoz vinni a babót csak egy oltásra?? (Aproo, írtad, hogy nálatok elfogyott). Szerintem simán megoldható. Csak mert én dokit váltottam és a régi azért tök kedvesen mondta, hogy bármikor vihetem hozzá is, továbbra is (ő közelebb van).

Tenci,
jó hasonlat a „bűvös gömb” Memmétől! Én is hasonlóképpen láttam. :D :D Hogy vagytok mostanában?
Vendég

Nálunk is Avent kézi volt kölcsönbe, és jól megvoltam vele (miután először szidtam, de Nektek hála, kiderült, hogy azt a kis fehér bizbaszt fordítva tettem bele :lol: )

Veronikusz,
Linocs,
küldök privit.
Vendég

Sziasztok!
Teszek majd fel táblázatot, ha kapok minden Pocistól adatot :lol: (Gyuzsótól már kaptam :lol: )

Kati
gyöngyös sztori :shock:

Balázs ma sikeresen lefejelte a radiátort :? volt nagy sírás :cry:

próbálok visszaolvasni

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
látom, fenn vagy.
Hogy vagytok? Anyukád étvágya rendben? :D

És itt az ülés
Azt még persze nem tudom, hogy fog kinézni a plüssbe tapadt csoki, nyál és egyéb foltok után... :D :D
Kép
Vendég

Borsika

Na írok még hogy legyen mit olvasni!

Nekünk ilyen székünk van,
Vagyis kék, nem mintás, de nagyon szeretjük

http://bababoltcsepel.extra.hu/e107_plu ... Ft.%5D.jpg

27 volt a Kenguruban, itt 2006 szeptemberében is csak 20 mint most!
És azóta használjuk, 5 pontban be lehet kötni, lehet dönteni, volt hogy már Lara is aludt benne, és hát több magasságba is lehet állítani. Most le van engedve, így bele tud mászni, és nagyon élvezi.
Szilveszteri vendég kislány is imádta, már több embernek is ajánlottuk, és eddig mindenkinek bejött.

Kriszta,
De hát a Férjed fotózott, akkor neked nem kell!
Hát igen a mesterekkel nem könnyű, én is kinyomtattam a fürdőszoba csempézését falanként, de a fürdőkádat ígysem úgy csinálta, na aztán vissza is szedhette.

Andi,
Sok sok puszika pupra!

ancsaboszi

Na nem rakta fel... :evil:
talán most:
de nem mert mostmr elő sem jön az az ablak....
most látom, hogy a Brendonban olcsóbb, mint a Kenguruban, ahol mi vettük...na ilyet sem pipáltam még..

Balázs kobakra nagy nagy gyógypuszik!!!!!!!
++++++++++++++++++

kész vagyok, kidőlök...
Vendég

Jé mégis
na asszem télleg ki vagyok én is, a gép is, ideje alukálni...
kár hogy Bogi mindjárt ébred... :evil:

Ancsa,
köszi, megnézem!!
Vendég

Na ideértem…
Eni, Aproo köszi a tanácsokat, meg a megnyugtató szavakat.
Judit Neked is. Házépítős tapasztalatokat meg ráér, ha lesz időd. A végső döntés úgyis leghamarabb tavasszal…
Kristóf kicsit talán jobban, bár szörnyű napja volt szegénynek, bár ma már délutánra nem tűnt olyan vészesnek, de szerintem elege van és ezért is nyügibb.
Zsu ezt az orrcseppet holnap reggel beszerzem. Amit ma egy hete a Madarászban a fülészeten adtak azt nem bírta Kristóf. Vérzett az orra tőle és talán még csípte is, mert nagyon tiltakozott, ezért abbahagytam. A párásításon meg nagyon agyalok, eszembe jutott nekem is, de annyira penészedik az egész lakás (régi, öreg ház, no szigeteléssel, meg ezer hőhíddal…) hogy inkább nem fokoztam. Most a fregolit toltam be pár babaruhával, hogy mégse legyen „száraz” a levegő, bár ez sajna nem ua. Nurofent tegnap elkezdtem. Akkor 3 napig nyomom. Baby luuf meg eszembe se jutott… Kááár, hogy nem kérdeztem előbb… Köszi.

Kép
vkbrigi

Ájulós Panka hiszti brutál. Hiszti és nem vesz levegőt és puff. De ezt mindentől elő tudta adni. Eggyszer pl. ráléptem a kezére véletlenül, mert mosott ruhát pakoltam el, és nem láttam a lábam elé, és ezt zokon vette. Mondták, kinövi, én meg mondtam, addig megőszülök. Egyszer kint adta elő betonon. Gondolhatod.

Tigrincshiány!!!

Kép
Kép
kriszta36

Bori!
anya jól van, folyamatosan enne, ha nem fájna a gyomra!Soxor eszik keveset!!!!

Ancsa
majd a lakásról kérünk képet :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa bocsi, hogy nem is válaszoltam. Csak úgy el vagyok foglalva magammal időnként…
Igen két goldenem van, velük „szoktunk” vadászni menni. Ez úgy van, hogy több hektáros területen –fácánkertben-nevel a vadásztársaság félvad fácánokat, amiket szezonban levadásztat. A retriever meg apróvad szedésre tenyésztett fajta révén szereti összeszedegetni a sebzett madarakat. Ez jó a vadásztatónak, mert terítékre kerül a sebzett madár is, jó a madárnak, mert nem szenved feleslegesen, jó a kutyának mert imádják az csinálni amire születtek és ezért nagyon jó nekünk is mert olyan együtt csináljuk-együtt lélegzünk érzés. Hatalmas élmény egy szép elhozás mindkettőnknek. Ha ezt nekem valaki évekkel ezelőtt elmeséli, hogy döglött madarakat fogok fogdosni, azt körberöhögöm… Most meg… hatalmas élmény, nnna. Szóval én nem vadászok, csak a kutyáimat vezetem.
A tenyésztés meg egy nagyon kényes téma. Talán most a kicsivel sikerül elkezdeni valamit, aminek értelme is van. Magyarországon ez elég „elvtelenül-erkölcstelenü” megy. Nézd meg a menhelyen lévő rengeteg szerencsételen jószágot… Áááááá…

Borsika épp hiányolni akartalak. Örülök, hogy megvagy Te is. Puszikat továbbítom.

Dóri nagyon szép képek és gyönyörű a kicsi lány. Jó az a kis ház. Kristófnak „csak”sátor van kukaccal, de Ő is imád benne kuckózni. Az a hintaló meg egyszerűen csodás! Tök jóóó! Én szülinapra szerettem volna, de valahogy lebeszélődtem. Tünde szereti?

Emese vasalni kéne... Holnap este egy virtuális vasalóparty? :lol: :lol: Te hogy álsz?
Amúgy meg merre vagy?
:P :P

Kép
vkbrigi

Brigi
küldtem mailt :lol:

Gyuzsó
ha erre jársz, érdekelne a textil pelus projekt(milyent érdemes :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi

Én is írtam neked a megfázással kapcsolatban!!
Salvus víz!!!!

ancsaboszi

Ancsa hogy kell? Mi ez? Sose hallottam róla. Hol lehet kapni?? Most olvastam csak, bocsiiii

Kép
vkbrigi

Andi,

ok, ok,
kivülről belülről is le fogom fotozni!! Megígérem ismét!! :wink:
Hogy van a lelked?

Brigi,köszike a választ!
Akkor majd gondolj ránk, ha tenyésztesz! :wink:

Borsika
nincs mit!
Szerintem nagyon jó!!!

Tigrincs?????

Vasaló partyban holnap én i beszállnék!!!!

ancsaboszi

Ancsa
a lelkem, hát még mindig rosszul........
ráadásul nagyon fáradt vagyok, sztem 2 hónapja nem aludtam rendesen(ez azt jelenit, hogy 2-3 óránkét Balázs ébreszt :? , utána meg nem tudok visszaaludni, kattog az agyam......)
Veled mi újság???

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa akkor holnap vasalunk! Majd lefotózom a kupacomat (nem látszik a fotel...) és pihenőben értekezünk. :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Andi,

Nagyon sajnálom, és a nem alvást is, pedig az segíten!!!
Sok pozitiv energiát küdlök!!!
Hidd el, most már minden rendbe jön, új év új remények, és jó dolgok!!!!

Brigi

akkor holnap vasalunk!!!

ancsaboszi

Tigrincs

pedig miattad gépet is cseréltem

ancsaboszi

Szasztok Csajok,
én is itt, de ezt a tempót, amit produkáltok két aktív gyerekkel nem lehet követni(pedig de. az egyik még oviba is volt)...bocsánat, hogy nem fogok mindenre reagálni, de nem jegyzeteltem.

Andi,
de jó, hogy előkerültél,majd írd már meg, ha tudod, hogy anyukádról mikor várható valami megbízható eredmény...megértem, hogy jár a kerék, nekem se menne másként.

Ancsa,
kecó-keménység. Ilyenkor tényleg oda a komfort érzet, remélem nem lesz több gond.Laráról egyébként nekem ugyanúgy eszembe jut a férjed és te is, ő tipikusan az a gyerköc, akin látszik, hogy Belőletek lett összegyúrva.

Brigi,
elkeserítelek, de tartom az újévi fogadalmam egyelőre, ahogy leszedem a szárítot-ki is vasalom, nem gyűlhet. Úgyhogy lehet, hogy a gyerekeim itt fetrengenek az éhségtől a dzsúvás, ragadó járólapon, de mindezt sima ruhában teszik-még vagy egy két napig :roll: .Nálam jelenleg zero gyűrűtt ruha.
Én is akartam írni Neked, hogy eddig ha Jankó megfázott, egy hétig köhögött, folyt az orra, oszt jó napot, most szinte változás nélkül két, két és fél hétig produkálta a tüneteket, aztán lett jól pikk-pakk. Én köhögéssel csináltam ugyanezt, két -három naponta vissza-visszajött majd egy hónapig. Aztán mintha elfújták volna. Masszív bacik. :roll: na szóval mikor tolod erre a biciklit?Ja, tudom, majd ha kivasaltál...

Borsa????

Dóri,
Tünde továbbra is nagy kedvencem, gyönyörű, megmutattam ma a férjemnek is, neki is tetszik, azt mondta, kicsit még hasonlít is Flórkára(ez remélem nem bántás). Igaz, hogy csak két napot ver az én csajomra, viszont 8(! :shock: ) fogat, mi még csak 10-nél járunk.

Borsika,
csakhogy. Csokibarnán?

Mi holnap Mátrába szánkózni. Úgy kivánja a szervezetem, mint másnapos ember az aludttejet, de hát a kölyök besózva-így holnap lóghat a oviból(apjuk nem hajlandó hétvégén megközelíteni a szánkópályákat a tömeg miatt). Szóval ha sokáig nem jeletkezem, Mátraházára küldjétek a bernáthegyiket...

Kép
Kép
paklincs

Vera!

Szia!! Légy üdvözölve!!! Szabó doki- passz, de a "rajongói" :lol: :lol: majd biztos írnak Neked kimerítő válaszokat! :wink:
Egyébként mikorra vagy kiírva? Vonalzót csinálsz majd? :wink:

Andi!

DEJÓDEJÓ, hogy az Anyukád már jobban van és hogy tud enni!!!! :lol: :lol: Remélem sok finit főztök Neki!!! Vagyis inkább olyanokat, amiket kíván!!! :wink: :wink:
Azért próbálj meg aludni is, nehogy kidőljél a sok nemalvástól! :roll:

Cuki!

Nem vagy semmi a hústűvel!!!! :shock: :shock:
Apának felolvastam azt a pár sort és majdnem leesett maga mellé!!! Ő a "félelemtől", hogy hogy merted megcsinálni, én meg a röhögéstől! BOCSÁNAT!!!:oops:
De az a rész ahol írod, hogy ráültél a gyerek fejére....hát elképzeltem!! :lol: Mert egyébként nem vicces a dolog, tuti első hallásra-látásra én is összetojnám magam!!!
Jah és persze Apa hozzátette azonnal, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, akkor meg ne próbáljam!!! :lol: :lol: :lol: Úgy látszik ismer már eléggé!!! (Én sem vagyok az a nagyon besz@ri típus!)
:wink: :wink:

Brigi!

Jobbat én sem tudok mondani Kristóf gyógyítgatására, mint amit a Csajszik írtak! :? Próbáld ki őket, hátha valamelyik beválik!!! :roll: Kitartás!!!!

Kriszta-Ancsa!

Meg vagyok Csajok!!! :lol: CTG-n minden oké, vérszívás is remekül sikerült :lol: :lol: , a házi dokinál a táppénzes papíromat is elintéztem, úgy hogy ma nagyon jó voltam. :lol:
Az az egy szomorít el egy kicsit, hogy dokim mondta, hogy 38. hétig most nem csinál UH-t! :? :? Na nem mintha valami bajt éreznék a Kicsivel, csak már a 32. hét óta "nem láttam"!!! :? :? Érezni viszont annál inkább érezteti velem, hogy köszöni szépen jól van, csak nem fér már el ebben a "kis lyukban" ami egyenlőre adva van neki!!! :wink: :lol: 8) Szokásához híven délután 4-től "beindul" és hajnalig gyűri az ipart!!! :twisted: :twisted: Úgy hogy azért is szoktam éjszakázni annyit!!! Ancsával!!! :lol: Aztán kb. 1- fél 2 felé beájulok és utána már nem nagyon hat meg a hancúrozása!! :lol: :lol: De azt hiszem, hogy ezt talán érzi is, mert addigra abba szokta hagyni! :wink: :wink: KISBÜDÖS!!!! :lol: :lol:

Ancsa!

Az mit jelent, hogy még gépet is cseréltél miattam??? Embert "kirúgtad" a nagygéptől és mondjuk a laptopra ítélted? Vagy mire gondolsz? :lol: :wink:
De ha most nem hari meg rám, tudom, hogy megígértem délután a privi folytatását, de inkább meghagyom holnapra, mikor megint nyugiban csak egyedül leszek itthon, mert most kicsit hulla vagyok és azt hiszem, hogy elmenek alukálni! :oops:
Nem baj???? :roll: (lehet, hogy a vérszívás döntött ki?):roll:

További szépet Mindenkinek!

Betegeknek soksok gyógypuszi!!! És mielőbbi meggyógyulás!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó estét!
Már vagy 1.5 órája olvasom vissza a mai adagot… Ez őrület!

Memme!
Most ezt miért írtad nekem?!

’Steffi, anyukám ordibált, ha valamit rosszul csináltam törődésmegvonással büntetett és szégyellnem kellett magam, ha nem tudtam hogy mért csináltam rosszul. Már pedig a szégyen az egyik legveszélyesebb nevelési eszköz és teljesen az ellentétes hatást váltja ki hosszú távon. Néha azonnal is.’ Ja most olvastam ezt nem nekem szántad?

Eninek is igaza van, inkább verje magát a földhöz, de vannak dolgok amikben nincs pardon. Én azon húztam fel magam nagyon mikor elmentünk sétálni és a zebrán nem volt hajlandó megfogni a kezem és mikor megfogtam akkor üvöltött. Hát nem érdekel azért a zebrán nekem ne önálloskodjon már. Jönnek mennek az autók főleg falu vége ilyenkor már bele is lépnek, hiába van tábla…
Ja azt akartam még, ugye nálatok volt hogy Eszter hajnalban elkezdett kakilni vagy pukizni és nem nagyon boldogult? Mirci is rendszeresen hajnalban olyan 4-5 körül kezd feszengeni, tekeregni.

Pecsét: én sem értettem a védőnőtől minek 4 pecsét?

Brigi!
Hogy van Kristóf?

Akaratosság kezelés: először mi is szépen magyarázunk, észérvekkel, de kerüljük, hogy azért nem „mert drága volt’, vagy ilyesmi, elmondjuk, hogy apa ezt mamikától kapta az első randira vagy ilyesmi és fontos. Martin megérti. Mániája, hogy feláll az etetőszékben és kalimpál, többször szóltunk neki, hogy nem kéne mert kiesik, aztán az apja megunta és egy hirtelen mozdulattal hátrarántotta, megijedt, de semmi baja nem lett, ott állt a férjem ugye. Azóta, ha feláll benne szólunk, hogy ne, nézz és mondja: apa mutatta. Vagy pl a nyakláncom sem rángathatja, mert féltem.

Kriszta!
Biztos nem az lesz a pszichológusnál lejönni, hogy rossz anya vagy! Miért lennél?

Eni!
Védőnő! :evil: Hát egy vesebeteg gyerköcnél valóban a szépség a legfontosabb… Ctg-n mi volt?Szülés előtt én is lebetegedtem! :lol:

Aproo!
Nálunk sincs oltoanyag, prevenar.

Tünde!
Hurrá szobatisztaság! Ó és már harmadikban gondolkodsz? De jó neked!

Cukipofa!
Hú gyöngyös sztori nem semmi! :shock: Micsoda lélekjelenléted van…

Dóri!
Szépek a képek! Donátról majd kérünk sztárfotót!

Autósülés: nekünk maxi cosi van, kényelmes, dönthető bár idén nyáron Mircié lesz, Martin meg kap egy nagyobbat.

Bori!
Szupi az ülés! Nekünk etetőszékből chicco van a happy sncak vagy valami ilyesmi a neve. Borsáéknak is ilyen van, dettő mint a mienk, Orsi nálunk szeretett bele és talán emano-andinak is én ajánlottam.

Jó éjt! Tigrinccsel mi van? Kinek ír, ha akció indul?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Pár kép rólunk

Nem tudok aludni... azt hittem, Bogi mindjárt ébred, erre semmi... holnap elég kóma leszek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 17:41-kor.
Vendég

Bori!
Már áll????? Nem látom a vonalzóját, valamiért nem jeleníti meg, hány hós most Bogi? Bugyi felkötve? :lol: :lol: Egyébként nagyon cuki! Tavasszal feltétlen hozzunk össze egy játszóházas bandázást! Vagy tán már márc környékét is megcélozhatjuk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emese,
Örülök,hát igen Ő egy kis Turmix baby! vagyis már nagy csaj! :lol:

Holnapra jó szánkozást!!!

Tigrincs,
Szuper hogy minden rendben, de hát ezt tudtuk,
nem haragszom meg, hisz még nem is nagyon válaszoltam ez előzőre sem.
Szóval Apának is van egy gépe, meg van egy nagy gép, de az már a padláson, mert még "földönfutok" voltunk addig én is kaptam egy gépet, hogy tudjak dolgozni :lol:

Csak az enyémen csak explorer van, és állítólag most azzal valami kemény virus szerezthető be, és ezért most visszatértem Apáéra, mert azon Mozi van. De skype meg csak az enyémen, ezért felmerészkedtem arra, remélem nem lesz baj!
érted már?

Borsika
Nagyon szépek vagytok!

Na megyek teregetni, és rakom be az új adagot!

Szép napot, holnap vagyis ma megyünk úszni.

PUszika

Ancsa

ancsaboszi

Jó reggelt!

bocsi csak egy gyors bekukk, mert rohanok :oops:

Bori!
az álmom az lenne, hogy az I. kerületben a Naphegyre költözzünk. A fenekem verném a földhöz ha ez egyszer összejönne!!!! :D De mivel ehhez kéne a legtöbb pénz, így gondolkodom még Budaörsben (ez a reális favorit) + Budakesziben, Érdben esetleg!!! Az a fő hogy Budán maradjunk! II.-XII. kerület is jó lenne, de az is piszok drága, a III. is tetszik de az maga a halál onnan közlekedni abba az irányba amerre mi járnánk. Így ez kizárva. Így lehet hogy a XI.-ben is körülnézünk. De ez egyelőre még nagyon távoli, mert mindenhez nagyon sok pénz kéne. :oops: :oops: :oops: Most megyek és megnézem, hogy a svájci lottón nem lettünk-e milliomosok! :lol: :lol: :lol: :lol:

majd jövök amint tudok
addig is nagyon szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa a "vidám" itt abszolút negatív, a családi szlengben jelenti nálunk, hogy borzasztó.

Steffi, azok a mondatok Ancsának mentek... Csak eltévesztettem.

Brigi, jobbuljatok. Eszter gyakorlatilag egy hónapja taknyol, még mindig rossz a tüdeje, utálom már én is az egészet.

Andi örülök, hogy jöttél. Nem akarunk mi tolakodni, de azért jó tudni hogy mi van veled/veletek.

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt

Kati!
GYöngyös sztori durva. De jó, hogy volt ennyi lélekjelenléted. Panka annak idején csak az ujját dugta a fülébe, amikor rájött, hogy ott egy lyuk, de akkor non stop úgy mászkált. Petinél már én is parásabb leszek, mert Pankánál is gyöngyfűző korszak van.
Annak idején én az oviban almamagot dugtam a fülembe. :lol: Fülbevalósat játszottunk. :lol: Ahhoz orvos kellett. :roll:
Gozár suttogás: Én csak ideges lettem tőle. Jobb lett volna, ha felnőttnek néz, és azt mondja, hogy szerinte még két nap. (Ehelyett ködösített valami pihenjen anyuka, vagy ilyesmivel. )Remélem, Petya akkor is úgy gondolta volna, hogy öt óra :lol:
De most már tökmindegy, ügyes kisfiam van.

Dóri!
Tünde nagyon gyönyörű. Jó kis bújós volt a kórházi találkán. Mindig olyan, vagy csak az ébredés miatt (mondtad, hogy akkor kelt)?

Kép
Kép
kriszta36

Borsi,Peg-Perego márkájú etetőszéket vettünk anno. Most egy hónapja szakadt szét, pont ott, ahol a baba ül, középen a hevedernél. De hát nyüstöljük is rendesen. Én szeretem, jól tisztítható, ha bekapcsolom a hevedereket, nem tud kimászni a manó. Márpedig ez pl. Eszternél igen fontos.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Nagyon régen nem jártam erre, de szoktam olvasni a topikot. Szeretek nosztalgiázni.
Utólag is nagy gratula a babaváróknak, szülinaposaknak és a született babáknak!!!!

Réka
cinicini

SzépJóReggelt Csajok! :lol:

már vagy félórája elkezdtem írni ezt a hsz-t de mindig félbeszakított vlmi...

most ilyen korán, mert Kolos annyira jól van, hogy egyedül játszik már vagy 20perce a játékaival... na jó asszem ezt elkiabáltam épp felém tart, hogy már unatkozik. :roll:

Cukipofa, igen, nálunk is mindnehol játék van, de nem csak a nappaliban, a fürdőben konyhában, hálóban... szerintem ez így van rendjén, én is mindig kolos után pakolok... de rá kell jönnöm tök felesleges, mert a játékok 5percet sem töltenek a dobozukban. :x
naggyon dúrva a gyöngyös történet... én biztos pánikba esem.

Szia Dóri, nagyon csini a lánykád!

Zsóf
, nekünk is pont olyan ülésünk van mint Ancsáéknak, de tényleg csak akkor vegyétek meg ha Levi már ül, és közel van a 9kg-hoz. Kolos asszem 8,5volt mikor vettük, de alig ült benne eleinte - nem sokat autózunk.

Úgy látom holnap vasalóparty lesz ma?? nekem is van egy adag... de én olyan vagyok mint Bori (bocsi, ha nem te írtad volna), amint megszárad kivasalom (+1,2nap) mert utálom nézni őket.

Bori
, etetőszék nekünk többféle van (nagyiknál, meg itthon is kellett) itthon peg perego prima pappa van, nagyon szeretem, dupla tálcás, döntető, állítható magasság. én vetarán vettem használtan, mert kb fele annyiért meg lehet kapni és van amelyik még szinte új. a két nagyinál azstalra tehetős van, az egyik brevi (babyoutlet-ben vettük) a másikat tescoban vettük...márkát nem tudok mondani. szerintem az aszatlik is jók, de nagyon meg kell nézni, mert nem mindegyik asztalra lehet feltenni őket. nekünk pont olyan asztalunk van ahova egyik sem megy fel. :(
Kép

Andi, sajnálom a rossz éjszakékat...tényleg segíteni ha ki tudnád magam aludni. tudom mondani könnyű, kivitelezni nehéz.

képzeljétek ma Kolosmentes napom lesz. Apa épp az előbb jött érte és elvitte hozzájuk, hogy tudjak nyugodtan tanulni - mint látható most is azt csinálom :roll: :lol: - ott is alszik (mivel holnap reggel 9kor lesz vizsgám), így este egyedül lehetünk a férjemmel, nem "kell" fürdetni, etetni... egy kis pihi.
már 2x volt ilyen, hogy ott aludt szüleimnél. az elsőt nagyon rosszul viseltem, hiányzott nagyon. én neki kevésbé. vagy anyukám vagy húgom volt neki a pótmama.
Vendég

Réka, tényleg rég, pedig emlékszem még... újra regisztráltál? Hol a gyerkők vonalzója? :)

Steffi, ma jobban. Ismét egyedül mentem a kórházba. Cucc meg minden nélkül. "Bátrabb" vagyok, mint 20 hetesen. Akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy István vigyen, most meg... :lol: :lol: :lol: MEGVOLT AZ ELSŐ CTG!!! Nagyon fura volt az egész, utoljára Benével voltam a szülőszobák közelében. Jólesett, úgy zusammen minden. :wink: Ja, és hát rendben. Bár nekem "rendben" volt a ctg Bene kibújása előtt 10 órával is...

Védőnő ügyben meg vagyok győzve. Akkor csak az enyém ugrál itt a 4 pecsét miatt? Ma még hazafelé bepróbálkoztam, de persze az enyém nem volt benn. Kedves kolléganője felvilágosított, hogy tanácsadás csütörtök 13-15h. Én meg mondtam, hogy ezzel tisztában vagyok így a 37. hét felé... ok, akkor tuti nem jövök (Benealszik, Istvándolgozik). Megkértem, hogy tolja már az asztalára a leleteimet, amit direkt neki lefénymásoltunk... azt is vonakodva tette meg. Segítőkészség a felsőfokon. Nem lesz 4 pecsétem. :lol:

Zsu, köszönöm. :oops: De hajtsd ám be rajtam, amint szükséges... Lehet, h rózsaszín rucikkal együtt adom vissza? :roll:
vbea

Brigi, a baby luuf valóban óriási, el is felejtettem, de mi is használtuk abban a jópár hétben... :wink: Salvus vizet mi szinte mindig gyogyitárban veszünk, bár sok egyéb helyen (pl spar) lehet kapni olykor. Sós víz, és mi is ezt használjuk a párásítóba. Egyébként ezek a hidegpárásítók sztem sokkal kevésbé kedveznek a penésznek, mint a melegpára, a száradó ruhák. Persze én is figyelem folyton (nálunk most éjjel-nappal megy a párásító Benci szobájában, olyan 50% körül), de gyakori szellőztetés talán segít.
vbea

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni csak a képeket nézegettem mint egy jó gyerek :lol: AZt viszont bizton állíthatom , hogy minden fotó nagyon édes :lol: :lol: :lol: Tünde nagyon nagy csajszi és remélem e tesó is megfordul mihamarabbb!!!!
Látom terítéken van a sokadik baba kérdés...nálam is de még a férjem elé nem mertem táltlni mert ő nem szeretne következő babát mostanában...nekem viszont vérzik a szívem ha belegondolok, hogy nem élhetem át újra a csodát.....na de talán majd egyszer :lol: :lol:

Borsika!!!
Nekünk ilyen Recaro ülésünk van feket színben....nagyon jól tűri a koszt!!!!!!semmi nem látszik meg rajta és a Berke se mondta még hogy kényelmetelen lenne neki :lol: 9 hónapos kora óta ezt használja......

Eni!
Örülök, hogy minden rendben van :lol: :lol: egyébként az én CTG-im mindig jók voltak.....

VEronikusz!
Írtam privit....

MAjd még jövök..,.....

KépKépKépKép
vdorka3

BOLDOGSÁGOS ÚJÉVET MINDEN MAMÁNAK,BABÁNAK,POCAKLAKÓNAK ÉS ÚGY EGYÉBKÉNT!!!

bocsánat,hogy így eltűntem már megint,de ezt megszokhattátok tőlem :oops:

és mire jövök vissza??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
MEMME POCAK,RENI POCAK,GYUZSÓ POCAK(bocsánat Gyuzsó,én nem tudom,miért csak most vettem észre,miközben majd kiböki a szememet).

Elkezdek írni,de nem biztos,hogy befejezem,Borcsa ugyanis beteg,tegnap déltán még 39,9 volt a láza,bronhitisz..sajna hajlamos,de úgy tűnik megúszzuk kórház nélkül.(épp tegnap mondtam a férjemnek,hogy tulképpen boldogok lehetünk,hiszen pont egy éve voltunk utoljára kórházban pont bronhitisz miatt)

szóval,szóval!

ENI!!!
Szuper a 36.hét 4 nap.....!!!!!
és akkor úgy tűnik,hogy vese aggodalom csökken?ahhhhh.....ez nagyon jó....és a méretei sem rosszak ennek a jankának....

KRISZTA!

Mandulának is volt ilyen ájulásos hiszti affektiv apnoénak hívják..neki konkrétan akkor,mikor beütötte a fejét,bármilyen kicsit is. valóban rémisztő..mi mindig ráfújtunk....meg egy kicist megmostuk az arcát..tán 4 évesen csinálta utoljára, vagy 3..
de akkor már ,mikor nagyobb volt és láttuk,hogy ájulás lesz a sírásból,akkor mindig mondtuk,hogy vegyél levegőt,vegél levegőt és így nem tudott annyira behisztizni..nekem manka 8 hónapos volt,mikor először csinálta :roll: :roll: :roll: húúúúú......

van olyan ismerősöm,akinek a lánya ezt addig fejleztette,hogy naponta 2x nyomta..sőt olyan ismerősöm is van,akinek bekakikt közben a gyereke,annyira elernyedt..őrület,nem????

Illetékhivatal? van valamí hír?

STEFFI!!
Sztem helyes,mármint az,hogy ne önállóskodjon az úttesten és a zebrán!Ez nálam is szent dolog,tudja is mandula.

Nekem a kulcsmondatom,ami érezteti,hogy nem őt ítélem el,hanem ahogy viselkedik: "Téged nagyon szeretlek,de amit csinálsz,azt nem!"

nagyon nehéz ez a gyereknevelés,nem?!
hiteles is legyél,következetes is,szeretetteli is...brrrr....én örökösen aggódom,hogy rosszul csinálom.

VERONIKUSZ!
nem BIKA jegyű vagy te véletlenül? a ragaszkodásod miatt,meg,hogy oly nehezen váltottál..
egyébként én is olan nehezen váltós vagyokk,mert ragaszkodom dolgokhoz..

Szóval a papád felesége aki svájcban dolg.(mostmár nem kell megkérdezzem,hogy került apukád svájcba..

azt viszont igen,hogy te hogyan születtél algírban???

megyek,mert felébredt a kisbetegem.

Kép

Kép
durca

GYUZSÓ!!!!

Isten bizony én se vettem észre! Most látom a vonalzót, visszanézve.
De te akkor már akkor is, amikor a kórházban találkoztunk! Vagy mondtad és nem vettem róla tudomást? Mert igen-igen el voltam szállva.
GRATULÁLUNK!

A mindenit.

Kép

Kép

Kép
memme

Dorka!
válaszoltam :D

Durca!
:D de jó hogy megint itt!!! :D
Először is Borcsának mielőbbi teljes jobbulást!!!! :oops: :oops: szegénykém! Ez az ájulásos dolog meg .... :shock: :shock: én biztos PAFF lennék :oops: :?
Bika: :D nem, nem bika vagyok hanem mérleg aki folyton mérlegel és nem tud dönteni. :oops: :? :lol:
Algír: akkor ott épp a papám volt kiküldetésben és így születtem ott. 2 éves voltam mikor hazajöttünk. :D Azóta is második hazámnak tekintem és szeretem az arabokat (a normálisokat)! :D

bocsi de megint szaladok. Jön a védőnő :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borcsa, jobbulást!

Kép

Kép

Kép
memme

Durca!
Illetékhivatalról semmi. Én már a telefonálással is felhagytam, úgysem veszik fel.
Ájulásban régi motoros vagyok, azt hittem már kinőtte, de tegnapelőtt megint. Én is fújkáltam, meg ráztam néha. Kb. másfél évesen kezdte. Általában ha megijedt valamitől, vagy sírni kezdett hisztiből. A legrosszabb az volt, amikor játszóról mentünk haza és akart enni egy kenyérhéjat és anyós elvette, mondván, hogy koszos a keze. És akkor ezen berágott és dőlt el a járdán, anyós meg állt és nézte és később mondta, hogy ő nem hitte, hogy elájul. Na ennyit róla. Nekem meg tele volt a kezem mindennel. De én is hülye voltam, azóta dobok el mindent, tegnapelőtt konkrétan Petykát raktam le a földre. Szegény ő meg érezte, hogy valami van, mert ordított. Remélem, ez volt az utolsó. Elvégre a 4 éves kor meegvolt, mostmár igazán kinőhetné. Jó régen nem csinálta már. Remélem, nem kezdi újra.

Cinicini!
Tényleg mi az, hogy 1 hozzászólás? Gyere gyakrabban!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Igen-igen újra kellett regisztrálnom, mert a régit töröltem. Ancsáékhoz hasonlóan mi is építkeztünk, költöztünk, közben albérletben senyvedtünk, szóval se lehetőségem, sem időm nem igen volt rá, hogy forumozzak. Ráadásul annyi új topikoló van,- akiknek nagy üdvözlet,- hogy nehezen követem az eseményeket.

Azt láttam,hogy nagyon sok a háromvonalzós, aminek nagyon örülök (végre nem csak én vagyok ilyen elvetemült). Én Márk születése óta nem jártam a Kútvölgyiben, nem mondom néha elfog a vágy, főleg amikor itt olvasom az élménybeszámolókat.
Észrevettem áma közelgő babadömpinget, úgyhogy nagyon drukk mindenkinek.

Eni
Jankának különösen (többiektől elnézést a kiemelésért). Valamit olvastam arról, hogy a Sote-ra visznek titeket, ha gond van, mi is odakerültünk szülés után, ha emlékszel!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Ancsa!
te mikor szoktál aludni ha még 1/4 1-kor új adagot raksz be mosni???? :shock: :shock: :shock: vagy tán 11-ig hagynak aludni???? :D

Kriszta!
ettől az ájulós dologtól nem térek magamhoz!!! :shock: :shock: nem kaptál szívinfarktust az első esetnél???? :oops: :? :shock:

Dóri! Borsika!
nagyon édesek a lányok! szuperek a képek :lol:

Borsika!
WOW! nektek reszeltek! :lol: KAta is 7 hónaposan állt fel és 11 hónapos kora előtt 1 héttel indult el! :D nagyon cukor a csaj! :lol: mit mondanak, kire hasonlít jobban??

oh, már megint mennem kell :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Cinicini!

Jó, hogy feltűntél újra. "Elvetemült"... :) Ilyen egy társaság ez.
Táblázatunk legalább - ha nem gyorsabban bővül befelé, mint kifelé.

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:32-kor.
Vendég

Sziasztok!

Etetőszékben én már csak az ikeát tudom reklámozni. :) Amit Villő művel evés címén, az kész katasztrófa. De ezt legalább annyiszor moshatom, suvickolhatom kívül-belül.... és most jöttünk rá, hogy viszonylag kis helyet foglalva akár magunkkal is vihetjük, ha kellene, és nem kell ölben etetni akkor Villőt. A lábai eléggé szétállnak, de szerintem az sok etetőszéknél így van, viszont mégis látványra légies. Meg Bene pl 1 évig használt etetőszéket, aztán közölte, hogy ő a széken ül és egyedül eszik. Nem tudom, Villőt meddig tudom majd benne tartani. :)

mtunde

Durci! Jó, hogy itt... Borcsának gyorsgyors gyógyulást! Ez a bronchitisz-dolog nagyon rossz! Kaptok valami extra kezelést? Vagy ab megy ilyenkor és párásító? Kórházat kerüljetek messzire. :wink:

Réka, én nagyon emlékszem a két évvel ezelőtti eseményekre. :? Benedeket is akkor vártuk nagyon... Jól vagytok mindannyian? És köszönöm. :oops: Jankánál a 25. héten találtak vesetágulatot, majd 3 héttel később megvolt a feltételezett oka is. Ok nem szűnt meg, ezirányban Janka párhetes korában célszerű lépéseket tenni (én a Heim Pálba lépegetek majd)... De szerencsére a kiscsaj bitang jól működik, rácáfol minden negatív szuggesztióra, most pl úgy néz ki, hogy öngyógyítja a veséit is, nagyon büszkék vagyunk rá. És hát ja, majdnem 37. hét, így olyan nagy baj már nem lehet...

Lilluska, Bogi gyönyörűséges. Hisztibetyár lesz belőle?! :roll: Te hogy vagy? Esetleg jobban? :D

Kriszta, ez a Pankahiszti brutál... :shock: Bene pasis módon földre vágja magát, néha elég vicces is... néha nem. De legalább nem ijeszt meg minket.

Tünde, továbbra is egyet kell értenem. :wink: Ikeás etetőszék nálunk is tökéletesen bevált arra a célra, amire használni kell. Evésre. Volt időszak, amikor kölesgolyót dobáltam Bene elé, és elvolt benne hosszú tízperceket. Egy másik időszakban így aludt el, és csak áttettem az ágyába. Ma meg már egyedül mászik be, ha éhes. Reninek is igaza van, fel tud benne állni, de egyébként sem hagyom magára, amikor bent van... szóval figyelni kell, de semmi extra.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?