Megőrülök, mialatt visszaolvasok is újabb oldalakkal gyarapodik az olvasnivalóm…
Szóval van még lemaradásom, de most ennyire fussa, az az egyik fogadalmam, hogy kevesebbet netezek…
és többet tanulok, tornázom, babázok, főzöcskézem, stb..szóval a szokásos…
Brigi,
Kristóf bébinek gyógypuszik a csodafogacskákra! Gyors jobbulást!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
Kati
gyöngy dolog tényleg ijesztő!! A hústű ötlet meg merész de a lényeg hogy működött!! Király!!!
Nálunk is elkezdtek a lakás különböző pontjain feltűnni a játékok, pedig még nem is Bogi hurcolássza őket szanaszét…asszem nincs más, mint a megszokás. Hiszen ez jó dolog!
Majd 60 év múlva, mikor mindenhol gyógyszerek meg cseppek lesznek, visszasírjuk…
Ancsa,
drukk a házügyekhez…tudom, néha elkeserítő.. remélem, mielőbb helyreáll a rend!
Nálunk is van elfagyás a házban. Télicsapot sem árt néha felszereltetni, de a szigetelés hiánya azért egy új háznál már igencsak baki! Réginél, mint a mienk – olyan dolgok vannak, hogy az agyam eldobom, és állítólag ez volt régen a szokás…. (pl vízvezetékre kötni az elektromos földelést, és ennek köszönhető, hogy pl nálunk most ráz a víz…
)
Ja és nálunk is Mosó Masa mosodája…imááádom!
Veronikusz,
na néha (nem is olyan néha) én is azonnal költöznék a lakásból..pedig egy éve sincs, hogy itt lakunk… de a házzal van inkább gond, mint a lakással (több mint száz éves, szal a vezetékek, csövek, stb = rémálom..) És terveztek költözést? Milyenbe, merre mennél?
Én meg megfogadtam, hogy legközelebb csakis kizárólag újépítésű, hihihi!!!!
Na jó, asszem akkor valami 30-as – 60-as évek lenne az arany középút..
Kriszta,
Ájulós Panka hiszti
Az meg milyen?
Jó lehet..
Ja, nálunk is rávakoltak a villanydobozokra, aztán rárakták a csempét, és a konyhaszekrényt.. ez van…
Legközelebb én is fotózok!!! Ez jó ötlet!!!
És megfogadtam, hogy írásban adok mindent oda a mestereknek, mert utána már késő, ha kiderül, hogy foggalma sem vót arról, hogy én mi a fenéről gagyogtam neki…
Aproo Zsó,
Bogit itthon nem mérem, kb 1 hónapja volt 8 kg, 72 cm (ez utóbbi nem biztos, már nem emlékszem). De eléggé kerek már, meg tokás ő is, szóval most szigorúan betartom a napi max 600 ml tápit. A többire én kotyvasztok neki.
Levi?
Autósülés témát csak felületesen olvastam, mi végül vettünk egy 9-36 kilót bíró recaro-t (llítható meg dönthető), apjuk beleszerelmesedett, én meg mondtam, oké. Végül is miért ne költhetnénk a teljes tgyast a gyerekre, azért kapjuk, nem??
Ja, lehet, etetőszékre gondoltál? Na, azon még én is gondolkozom (egyelőre az itthoni babakocsiban kajol), mik a befutók nálad?
Másoktól is várok tippeket etetőszék ügyben. Jó lenne, ha nem foglalna sok helyet, de mégis stabil lenne. Az asztalra erősíthetős változat bejött valakinek? Márka? Nekem ez a megoldás elég szimpi.
Nem lehetne más dokihoz vinni a babót csak egy oltásra?? (Aproo, írtad, hogy nálatok elfogyott). Szerintem simán megoldható. Csak mert én dokit váltottam és a régi azért tök kedvesen mondta, hogy bármikor vihetem hozzá is, továbbra is (ő közelebb van).
Tenci,
jó hasonlat a „bűvös gömb” Memmétől! Én is hasonlóképpen láttam.
Hogy vagytok mostanában?