Sziasztok!
De jó, hogy újra ennyien írogattok!
Igyekszem én is gyakrabban ideülni, csak nem mindig sikerül.
Na persze, hetfőn megkezdődött újra a suli.
Edina, Móki, hát én nagyon le voltam maradva, csak most kattant le, hogy már ti is dolgoztok.
Edina, elég zsúfolt nektek is a program! Gondolom, nagy mekönnyebbülés, hogy az ovis kajálással nincs gond.
Móki, szegény Áki, jól megszeppenhetett. Milyen kis figyelmes! Olyan rég nem láttunk képet a fiúkról, eddig ők is hatalmasat nőttek.
Ed, hm, úgy látszik, a fővárosi levegő nem igazán tesz jót a gyerkőcöknek, vidéken mintha mindketten kevesebbet kruppolnak. Jobbulást Kincsőnek! Bara hogy bírja? Tényleg szép helyeken jártatok megint! Hőmérséklet: itt már lassan két hete, hogy -2o-25 fok között ingadozik, őszintén ez már kezd kicsit durva lenni.
Azt már csak csemegeként említem, hogy hétfőn -3 fokot mértem az osztályban.
Ági, Jesszusom, fél 6? Nem inkább fél 7-et akartál írni? Hogy bírtok ilyen korán felkelni?
Hajacska: én tuti hagynám nődögélni Pankinak a tincsecskéit, biztosan nagyon jól állana neki a hosszabb frizura.
Sly, a skarlátot sajnos állítólag újra el lehet kapni.
Drukk, hogy ne legyen járvány az oviban! A korcsolyapálya miatt irigy-irigy! Itt sajnos csak ez az egy van, és irdatlan tömeg van mindig, hab a tortán, hogy a suhancok vernek le a lábáról mindenkit.
De azért járunk mi is rendületlenül, csak éppen muszáj mindig valamelyikünknek ott lenni Edina mögött.
Karmen, amit Sly-jal beszéltetek a munkakörötökről, mintha kínaiul írtátok volna.
Azt sem tudom, eszik-e vagy isszák.
Drukk mindekettőtöknek, hogy jól alakuljanak a dolgok, amikor visszamentek dolgozni, és főleg a közösség is jó legyen, mert az nagyon sokat nyom a latban.
Főzés: én ált. esténként oldom meg. Mi nem hordjuk a kaját sehonnan, mert elég sokba kerülne.
Néha a vasárnapi ebédfőzést megúszom, ilyenkor átmegyünk anyukámékhoz, vagy egy betévedünk egy jó kis hegyi vendéglőcskébe pl. szánkózás után, de ez a luxus nem mindennapos.
Gabi, hihetetlen, mekkorát nőttek a gyerekeid, Réka is milyen nagy már! Most lányt vagy fiút szeretnétek? Örülök, hogy minden rendben a pocilakóval.
Mára ennyi, készülnöm kell holnapra.
Puszi: