Syl: Az én esetemet ugye fent írtam. Ezt a gnRh-t én is olvastam, de nem minden doki a legjobban informált. A régi nőgyógyászom pl. el akart küldeni Debrecenbe, hogy ezt csak ott kezelik...
A mostani dokim, mert ezt a 3 hónapos Danoválos leállítást csinálta, és utána meg se várta a mensimet azonnal stimulált. ( Mondjuk szerintem megvárhatta volna.... )
Egyébként ezt szerintem nem Csóka fogja intézni, hanem a nődokid, ő meg azért osztályvezetőként elég gyakran találkozhat ilyen esetekkel mint a tied. Biztos a legjobbat ajánlja majd neked.
De szerintem mielőtt pánikba esel várd meg a lapar eredményét. Hátha nincs is endód...
Kiváncsi vagyok mit mond majd...
Én ősszel voltam inszemináción utoljára. Általában arról szól a dolog, hogy gyógyszerrel stimulálnak. (Ez több féle lehet: closti, merional, gonal.... az ára is változó néhány ezertől több tízezerig.) A 13. napon kb. néznek Uh-t nehogy túlstimu legyen, aztán általában kétnaponta amíg elég nagyra nő a petesejt. (21-22 mm ) A méhnyálkahártyának is szépen meg kell vastagodnia 10 mm körül optimális. Ha ez az állapot beáll, akkor jön a repesztőszuri. Aztán bemégy a pároddal amegfelelő napon reggel, és ad anyagot, vagy kértek hozzá cuccot, és akkor beviszitek. Azán felküldenek az osztályra ott átöltözöl a szexi műtősingbe és várod, hogy érted jöjjenek. A "műtőben" van egy olyan szék, mint a nőgyógyásznál arra felfekszel és a beavatkozás kb. annyi, mint egy rákszűrés, érzésre legalábbis. Miközben csinálják ellátnak jó tanácsokkal és aztán visszavisznek az ágyadhoz.. Fekszel 3 órát és már mehetsz is haza....
Én drága gyógyszereket kapok 45 a gonal + 25 a pótlása +15 körül a repesztőszuri + az UH-k ára magánrendelőben + vitaminok ez olyan 100000 körül jön ki. De a clostilbegyt ami a gonalt helyettesítheti csak egy ezres, és akkor máris ugrik 70 ezer forint abból amit írtam és csak 30 az egész kb.
Az inszemet még megelőzi néhány vizsgálat. Párod katonáiról. Házasélet utáni teszt. Clamídia szűrés
Most mennem kell, de ha még kérdeznél valamit csak rajta.