Új privát üzeneted érkezett!

Menjetek ide
http://otlettar.cjb.hu/kismama/nevvalaszto.htm
és töltsétek le a filet. (jobb egér gomb-mentés másként) Ha megvan, akkor annyi, hogy az Excelben szerkesztés-keresés, ide írd be hogy magyar és enter. Jó sok van Kép
Vigyázat, ez nem a Ladó féle utónévkönyv, innen szerintem nem minden név anyakönyvezhető. A Ladóban érdemes leellenőrizni Kép
http://www.origo.hu/utonevtar/index.html?keresztnev=A
(bal oldalon vannak a kezdőbetűk)

Kati
Kati
 


A starlapon van egynagy névgyűjtemény,azon olvastam olyan neveket is,amiket még nem is hallottam.

Saci!

Mi is magyar nevet választottunk ugyanezen okból,vagyis mert a vezetéknevünk nagyon magyarKép.Így lett elsőszülöttünk Bulcsú.Kép
De nézz körül a neten az utónevek között,mert rengeteg van,ami egy "egyszerű" utónévkönyvben nincs is bent.

Anyapoc

 
 


Sziasztok!

Az én nagylányom Evelyn és az édesapja választotta a nevét.Ő most 8 éves és most várjuk a kistesót. Mikor oviba járt egyedül volt Evelyn
de a suliba már többen vannak. Szerintem nagyon szép név. Bár nemtudjuk a pocaklakó nemét,de ha lány lesz Ivett, Réka, Renáta, vagy Bianka szóval lány nevet találtunk. De ha fiú lesz akkor? Barkóczi a családnév. Ha van jó nevetek megköszönöm.
Bné Kriszti
Névtelen
 

 
 

Kriszti!
Az Ivettet nem ajánlanám, mert ugyanolyan betűvel kezdődik, mint a vezeték végződik, nehezebben kimondható-érthető.

Fiúnév passz, én is most keresgélek magunknakKép

Andi
Névtelen
 


up!
névtelen
 


Sziasztok!

Csak gondoltam megírom: lányom Éva Johanna, fiam Bendegúz.

Kinga
 
 


Sziasztok!

Jó olvasgatni bennetek. Nekem van egy kislányom, ő Emma Viktória. Viktória az édesanyám után, amúgy nem szeretem a kettős keresztneveket.

Mostanában sokat gondolkodunk a tesón, na meg a nevén.

A LÉDA hogy tetszik nektet? Nem nagyon Ady-s?
És OLIVÉRből sok van mostanság? Nekem még tetszik a Leon, Emil, Léna, Emília.
 
 


Sziasztok!

Nekem is lenne egy kerdesem. Most varjuk a masodik fiunkat, es nagyon nehezen boldogulunk a nevvalasztassal. Szerintetek mennyire gyakori manapsag a Szabolcs es a Csongor?

Koszi,

Bagoly
bagoly
 


sziasztok!
én nagyon nem vagyok híve az idegen hangzású neveknek, de ez az én véleményem.az én kisfiamat dénesnek hívják, dininek becézzük.a dávid tetszett de nagyon felkapták és olyat szerettem volna adni ami ritka.eddig még nem találkoztam más dénessel és mindenki dícséri a névválasztásunkat.most gondolkozunk kistesóban illetve nevekben,a fiú nekem nehéz mert nem igazán tetszik semmi.vki írta a bulcsút ami talán bejön de, hogy becézik,bulcsi?a léda gyerekkorom óta a kedvenc nevem!
bagoly!én a szabolcsra voksolok, igaz így hívják a férjemet de egész életemben beleértve az iskolákat,munkahelyeketa mai napig ő az egyetlen szabolcs akit ismerek.ritka névnek számít!
ciao
nyet
 


Sziasztok!

Nyet!
A Bulcsut szoktak Bulu-nak becezni, szerintem nagyon aranyos. Nekem is nagyon tetszik, es nem is tul gyakori, de az elozo fiam is B betus, raadasul alliteral, szoval nem akarok megegy B betuset (fiubol), mert akkor mindenki keverni fogja oket.

Valaki korabban irta, hogy a Kristofot nem lehet bececzni. Szerintem a Kiko, vagy a Kikko nagyon aranyos becezes.

A Szabolcson erosen gondolkodom, igazabol csak annyi bajom van vele, hogy nagyon elol a van a BM adatnyilvantarto 2001-es listajan. BAr en egyetlen kisgyereket sem ismerek akit igy hivnanak, nem erzem tul gyakorinak.

UDv

Bagoly
bagoly
 


Bagoly!

Én egy 4 éves Szabolcsot ismerek. Szerintem olyan átlagos gyakoriságú név.

Happy!

Az én lányom is Emma, kezd elterjedni ez a névKép

Nálunk ha majd lesz a 2. Maja leszKép Nekem még a Véda tetszik.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Sziasztok!
Névadás... Mielőtt terhes lettem sokszor elábrándoztam, milyen neve lesz a leendő gyerekemnek... Mindig rengeteg tippem volt... Babát várva választani már nem volt ilyen könnyű.
Végül fiú név nélkül mentem szülni. még szerencse, hogy lány lett, arra volt nevünk, Réka.
Nálunk a vezetéknével is gond volt, mert én megtartottam a sajátomat...
Ha hasonló "gondjaitok " vannak, írjatok.
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Sziasztok!

Bagoly!
Én Csongort ismerek ő most 10 hónapos. Elképzelhetőnek tartom, hogy rövid időn belül felkapják a nevet. Én is szívesen adnám a fiamnak, de mégiscsak hülyén néz ki, hogy a házunkban két gyereket hívnának úgyKép Így én is keresgélek.
Szabolcsot én sem ismerek egyet sem.

Betti

KépKép
KépKép
 


A Csongor gyönyörű név Kép
Ne hogy azért ne add ezt a nevet a fiadnak, mert a házban van már egy Csongor Kép Ekkora baromságot!
És ha 2 hónap múlva elköltöztök, vagy ők akkor már nem lesz több Csongor a házban, csak 1 KépKép Vagy ott akarod leélni az egész életedet? Meg a szomszéd is?
Névtelen
 


Sziasztok!
A Csongor nekem is tetszett,addig,amíg valakitől meg nem hallottam a férfi nemi szerv szinonímájaként a "bőrcsongor" elnevezést.
Ancsa5
 


sziasztok
az én lányom Doran és van egy második keresztneve is: Hanga.
Ha fiú lett volna, akkor Vajk
de most egy lányt szeretnék megint, a névvel még bajban vagyok, de még van időm gondolkodni Kép

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
 


Szasztok!
A fiam Szabi, a VV1 győztese után. (a párom vezetékneve szintén Mészáros) Rajtuk kívűl egyet sem ismerek. Na jó, egy két zenészt, meg írót. A terhesség alatt csak lánynévben gondolkodtunk, aztán a hosszú vajúdás alatt rukkoltam elő az uramnak a Szabolcs névvel, ha fiú lesz.
Nagyon sok féle becézése van, úgyhogy aki becézhető fiúnevet keres, annak bátran ajánlom.
Üdv, macskási.

Kép
Kép
 


Sziasztok!
A Doran milyen eredetű név?? Különleges Kép Tetszik!
Macifül
Névtelen
 


Sziasztok!
Névadás... Mielőtt terhes lettem sokszor elábrándoztam, milyen neve lesz a leendő gyerekemnek... Mindig rengeteg tippem volt... Babát várva választani már nem volt ilyen könnyű.
Végül fiú név nélkül mentem szülni. még szerencse, hogy lány lett, arra volt nevünk, Réka.
Nálunk a vezetéknévve is gond volt, mert én megtartottam a sajátomat...
Ha hasonló "gondjaitok " vannak, írjatok.
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


kriszta,
ajánlom,hogy mindig készülj fiú és lány névvel még ha pontosan is tudod a nemét az uh. alapján!
tudod mindig vannak meglepik.a barátnőm így járt,csak lánynevet választottak mert biztos lány lesz,szóval amikor kijött a baba és mondták, hogy fiú akkor nagy döbbenet majd kétségbeesés,hogy akkor most hogyan nevezzék!persze sikerült nevet találni(benjámin lett)de én azóta nem veszem az uh.-ot 100%-nak és ha lesz babám akkor készülök fiú ill.lány névvel is.
én is gondoltam,hogy megtartom a nevem de túl bonyolult lett volna mert akkor még nem volt engedélyezve a dupla név,illetve a férjemnek a múgy is hosszú a neve így úgy gondoltam az bőven elég lesz leírni a gyerkőcöknek!
sziasztok
szabina
 


Sziasztok!

Van egy kislányom aki két éves lesz 27-n, őt Jara Dominika Leticiának hívják. A helyzet a következő: én magyar vagyok, a férjem pedig chilei. Itt élünk Magyarországon. A kisfiunk áprilisban születik, de még bizonytalankodunk névügyileg. Olyan nevet keresünk (mint a kislányomnál is), hgy mindkét nyelven, tehát spanyolul és magyarul is kimondható, sőt értelmes legyen, hisz ki tudja, hogy a gyerek hogy dönt 20 év múlva, hol szeretne élni és dolgozni. Egyenlőre a kisfiunk első neve (90%) van csak meg, de még ez is gondolkozás tárgyát képzi... Jara Daniel ???. Viszont hiányzik a második neve. Ha van valakinek valami ötlete szívesen veszem.

Köszi

Erika
 
 


nem tudtam, hogy fiú vagy lány, mivel keresztbe feküdt a pocakban. egyébként azt gondoltam, hogy fiú, de a férjemmel nem jutottunk közös nevezőre. Én Csanádot szerettem volna, de a közös kedvenc nevek pontozós módszerünknek a botond jözz ki győztesnek. Szép név, csak már lestrapált.
Nekem is tetszik a Hanga és a Vajk is. Szeretem a rövid, nem becézhető neveket és az eredetük is fontos, leginkább azokat a neveket szeretem, amelyeknek nem ismert a jelentése...
A Doran milyen név, még sohasem hallottam?
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Doran?
A héber "doron" azaz különleges ajándék szóból származik.

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
 


Szép név. Szereted az ékezet nélküli neveket? Láttama alányod fényképét, nagyon helyes és majdnem egyidős az én rosszcsontommal, aki szintén imád hintázni!
Hogyhogy ismét lányt szeretnél? Mikorra tervezitek? A férjem szeretne egy fiút, de nekem mindegy a neme. Névvel kapcsolatban még nincs elképzelésem, legyen rövid, lehetőleg magyar erdetű, jelentésnélküli. Ha valakinek van ötlete ossza meg velem is.
Üdv.
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Sziasztok!

Olvastátok?
http://velvet.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main:2004.02.18.&166668

Zille sem egy hétköznapi név. Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Kriszta
Eltaláltad Kép Az ékezet nélküli és 2 szótagú neveket szeretem igazán, esetleg a még rövidebbeket, de a hosszúakat semmiképp Képhogy miért megint lányt?? Én igazán először fiút akartam, de így sikerült, most meg rájöttem, hogy mennyire jó ez így.Olyan kis finom, törékeny, mégis eleven, mint az ördög Kép Bár lehet, hogy mire kamaszodik és őrületbe kerget inkább fiúpárti lennék KépKép

Nekem bejön a Zille is, csak mondjuk nem egészen az ő vezetéknevükhöz...

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
 


Gratula Egérkének és Zillének no meg kispapinak! Ne is tudtam, hogy újból várandós Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Erika,

Én olyan magyar neveket kerestem, amit az angol nagyszülők is ki tudnak majd ejteni. Spanyol barátnőmnek ezek tetszettek: Levente, Zente.
Aztán lányom lett: Liliom Ellen.

Kati
 
 


Köszi Kati!

Úgy gondolom, hogy nekünk olyan névre van szükségünk ami mindkét nyelvben használatos, és nem "egyszerűen csak" kimondható.
Nem tehetem meg a férjemmel, hogy magyar nevet választok a gyereknek, hisz akkor ő is ragaszkodhatna ahhoz, hogy akkor válasszunk eredeti dél - amerikai nevet, hisz ugyanannyira magyar ez a bébi, mint chilei.
Ha jól belegondolok, a férjem gyerekkorában is itt élt (az ő neve Rodrigo - mindkét szülője chilei, kint született majd jöttek ide), és igen csak sok hercehurca volt a neve körül. Soha senki nem tudta megjegyezni, mondtak helyette mindenféle hülyeséget, ami épp hogy csak hasonlított a nevére. Ezt én szeretném elkerülni, hisz ki tudja mit hoz a sors, és esetleg a mi csemeténk a "másik hazájában", Chilében szeretne élni, ott őt ne érjék ilyen afférok. Őszintén szólva a férjemet a mai napig nagyon idegesíti, ha valaki nem bírja megjegyezni a nevét, vagy rosszul írja (pedig ma már a magyar ember is hall jócskán spanyol nevet, hisz a TV-ből dömpingszerűen áradnak, az idiótábbnál idiótább latin sorozatok)
Viszont igen nagy gond, hogy nagyon kevés spanyol eredetű név honos itthon, és mint említettem nyakatekert eredeti spanyol nevet inkább nem adnék neki a késöbbi konfliktusok elkerülése végett. Na ezt hívom én úgy hogy patthelyzet...

Erika
 
 


erika,
wilfredo?
vilinek vagy frédinek is becézhetnétek.
sok sikert!
szabina
 


Sziasztok!
Mit szóltok a Dana névhez? A férjemnek nagyon tetszik, szerintem is aranyos. Csak a mi vezetéknevünk e-e és elég kemény hangzású, nem kellene ahhoz dallamosabb név?
Köszi a segítséget!
 
 


Szia tmami!
Én nagyváradi vagyok és nálunksok a Dana a románok között. Mi lesz ha Danizzák?
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Szia Kriszta!
Én még Magyaro-n sosem hallottam, ill. nem ismerek Dana nevűt. Hát, Daninak a Daniellát is lehet hívni, de szerintem inkább Danusnak, Dankának lehet becézni.
Mondjuk még nem döntöttük el a nevet - a férjem nem ragaszkodik hozzá. Mint fent írtam én dallamosabb nevet szeretnék, de olyan nehéz választani. Túl magyarosat és túl idegen hangzásút sem szeretnénk adni. Ha van ötleted, írd meg lsz.!
 
 


Szia Tmami!

Mit szólsz a Johannához?
Nem túl magyar, nem túl idegen, és lágy hangzású.

Nálunk bejöttKép)

Tikva
 
 


tmami!

Én ismerek egy 3 éves Danát itt magyarországon. Szerintem aranyos név.
és miért kéne becézni? Ez elég rövid így is. Olyan mint pl a Luca, Emma, Maja és még sorolhatnám, ezeket sem kell becézni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


A Luca az nekem is bejön, majdnem az lett a lányom.
tmami a sógornőm is babát vár és náluk a lánynév Édua. Kicsit furcsa hangzású, igaz. Mit szólsz a Hangához?
Egyébként én még mindig a fiúnevekkel vagyok gondban, valami olyat keresek mint a Zalán, magyar és rövid legyen és lehetőleg ne legyen elcsépelt.
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket. Kép Hát sorban: Johanna (szép név) a barátnőm kislánya, Hannának becézik és akkor a Hanga nem túl célszerű. Az Éduát nem tudom elképzelni. A családnevünk Mekler. Ehhez passzolna a Dana? Amin még gondolkozok: Szabina, Adél, Amanda, Miléna. Érdekes másban olyan határozott vagyok, de ez a névválasztás....

Kriszta! Nekem Zoárdnak hívják az unokatesómat, az is jó név. Vagy a Zétény? De szerintem a Zalán nem elcsépelt :-) Nekünk ha fiú lesz mégiscsak akkor Ádám v. Bálint a keresztnév.
Milyen nevet találtál ki, ha lány lesz? Mikorra várod?

A véleményetek továbbra is érdekel Kép
 
 


Kriszta!

nálunk meg Emma van. A következpő meg maja kesz, ha majd egyzser lesz. Én egyébként Kirát akartam, de a férjemnek nem tetszik. n aeebőől látzsik hogy nekem is a rövid nevek jönnek be.

Tmami!

Nekem pl a Johanna nem tetszik, hiába más az ízlése mindnekinek. Nkeme a felsoroltak közül a sorrend: Dana, Miléna, szabina, Amanda, Adél.
Szerintema vezetéknevetekhez egyedül a Miléna nem megy anniyra, azt picit nehéz kimondani, de azért za se vészes.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Manó!

Köszi a véleményt. Az apukám épp most telefonált, és közölte, hogy a Dana mégsem rossz név Kép - a családban különben mindenkinek tetszik, csak eddig ő volt rajtam kívül a szkeptikus -, szóval maradunk ennél. Meg hát a férjem már így szólítja a pociban hetek óta. Kép

Az Emma nekem is nagyon tetszik és a Maja is!!

Tmami
 
 


Még nem várok babát, de reméljük hamarosan... Az elsőt császárral szültem, ő Réka és 14 hónapos tündérke. A férjem fiút szeretne, de már első alkalommal sem találtunk fiúnevet. Ha lány lesz talán Hanga, ez mág változhat. Fiúnevünk most sincs!!!
Kriszta

Ja, nekem talán az Adél ... de a Dana a legjobb a felsorolásban.

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Kriszta!

Mit szólsz a Zsolthoz? Az én kisfiamat hívják így, és a férjemet is Kép

Lánynévként nekem a Kitti tetszik.

Gabi

 
 


Gabi!

Kitti, tényleg, az nagyon jó! Csak nálunk már foglalt volt a családbanKép

M.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Kriszta!

Rövid fiúnevet kerestek? A Zalán-t miért vetettétek el, szerintem az olyan aranyos. Vagy ami még rövid: Bende, Máté, Milán.
Tmami
 
 


A Zsolt nekünk is eszünkbe jutott és nagyon tetszik is,de valamennyire foglalt családilag. A Zalánt még nem vetettük el, csak a férjem odzkodik kicsit...
Kriszta

Gyermekeim: Réka és Zoltán
 
 


Névtelen!
Ha csak a szomszédom lenne, akkor igazat adnék, de mivel nagyon jó barátnők vagyunk, így ha elköltöznénk is két Csongor lenneKép.

Tmami!
Az én lányomat is Amandának hívják. Amikor született nem sok ilyen nevű ember volt, de mostanra - legnagyobb sajnálatomra- úgy néz ki hogy arra a sorsra jut , mint az Evelin név, vagy a VivienKépKép.

Kriszta!
Fiúnévben szép a Zalán. Ebből talán még nincs sok, sőt én nem is igen hallottam még használatbanKép. Máté és Milán is szép név, de azok is kezdenek elszaporodniKép.

Betti

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Én úgy vagyok a fiúnevekkel, hogy egy sem jut eszembe, amire azt mondanám, na, ez az igazi... A lánynevek bezzeg jönnek csőstül, még szerencse, hogy a papajelölt igen válogatós:-) Most találtam néhány fiúnak valót, nem tudom viszont, melyik van benne a Ladóban és melyiket kell engedélyeztetni:

Timon, Ivor, Ilián, Arvid, Armond, Arna, Andos, Amand
Ami tetszik és szabadon is adható: Kadosa, Martin (bár ez utóbbi kezd gyakorivá válni).

Hogy tetszenek Nektek? Nem hangzanak túl idegenül a magyar nyelvnek?
 
 


Sziasztok!

Az en kislanyom Kamilla. Nekunk fontos volt, hogy angol es nemet nyelvteruleten is konnyen megertsek es ki is tudjak mondani (ausztral allampolgar is). Eredetileg Boglarkanak szerettuk volna hivni, de nagyon meggyult a baja az angol nyelvueknek ezzel a nevvel.

A kovetkezo babank neve is megvan mar (csak sajnos a baba nincs megKép) ha kislany akkor Irisz, ha fiu akkor Oliver (csak sajnos ez egyre tobb embernek jut eszebe) illetve Ivan. A ferjem a masodikat szeretne inkabb, mert az olyan eros, ferfias nev. Termeszetesen en az Oliverre szavazok, de majd lejatszuk! Kép

Bubcsi, nekem az Ilian nagyon tetszik!

Maci
 


Sziasztok!

Bubcsi, üdv. itt is!! Nekem a Andos és az Amand tetszik a felsoroltak közül. Számomra nem hangzanak idegennek KépMikorra tervezitek a babát?

Maci, a Kamilla nagyon aranyos név Kép

Betti! Szerintem nincs olyan sok Amanda, mint Evelin és Vivien. Nálunk maradt a Dana véglegesnek, mert időközben mindenki megszokta Kép
 
 


Sziasztok!
Régebben valaki beírt ide egy linket, ami az igazi magyar neveket tartalmazta. Kerestem de nem találtamKép Tudja valaki esetleg??????
Köszi Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok ismét!
Lányok megtaláltam! Kép Ugye nem baj, ha idemásolom őket:

http://www.extra.hu/petika/nevnap.htm

Férfi: Aba Abod Abony Abos Abosa Absa Abád Acsád Adony Adorján Agmánd Agád Ajbars Ajka Ajnás Ajtony Ajád Ajándok Ajáz Akács Aladár Alap Alattyán Albán Alpár Ambustán Andor Apor Apród Apszik Aracs Arad Ardó Arló Arnót Aszlár Aszparucs Ata Atakám Atas Atilla Atos Atád Babót Bacsa Bacskó Bacsó Bagamér Baja Bajcsa Bajka Bajnok Bajzát Baján Baksa Bakta Bakács Balajtár Balassa Balmaz Balár Balázs Bandur Baracs Barakon Barakony Barancs Barangó Baranya Barla Bars Bartyán Barót Batbaján Batur Batus Bató Becegő Becse Bede Bedecs Bedeg Bedő Bekes Bekény Bekő Belend Belián Belár Bende Bendegúz Bene Bercel Bere Berec Berend Berics Beriszló Berke Berkeny Berzenc Berzsián Berény Bese Beszded Beszteréd Besztur Beten Bicske Bihar Bise Bocsárd Bod Bodaj Bodola Bodomér Bodony Bodor Bodrog Bodó Boga Bogáj Bogát Bojta Bojtor Bojtorján Bokod Boldizsár Bongor Bonják Borocs Borota Bors Borsa Borsod Botond Bottyán Botár Bozdurgán Buda Budamér Buják Bulcsú Burzán Busa Buzád Buzát Bács Bágyon Bán Bánk Bános Báta Bátony Bátor Békés Béla Béni Bódog Bökény Bölöjte Böngér Börzsöny Bösztör Cikó Cirjék Cobor Csaba Csala Csanád Csatád Csatár Csató Csedő Csege Csegő Csejte Cseke Csekő Csele Cseme Csenger Csente Csepel Csere Csete Csikó Csitki Csobaj Csobor Csobád Csobán Csolt Csoma Csombor Csomor Csongor Csorna Csák Csát Csépán Csömödér Csömör Csörke Csörsz Dabas Dakó Dalia Damasa Dancs Danub Darvas Dejte Dejtár Deli Demjén Demény Dengizik Dengizék Derengő Ders Derzs Devecser Dezmér Dezsider Dezsér Dezső Dienes Dizavul Dobogó Doboka Domán Dormánd Dorog Dorozsma Dudar Dudán Dzsingiz Dános Décse Dédes Délceg Dés Déva Dókus Dózsa Döme Dömjén Dömötör Ebes Ecseg Ecsellő Ecser Ede Edekon Edelény Edömér Egyed Ekese Elek Elemér Ellek Ellák Előd Emőd Endre Erős Esztár Ete Etele Etil Eörs Fabó Fajsz Fakó Falics Faragó Farkas Fejes Fencse Finta Firtos Fodor Foksán Folkus Fondor Frigyes Fóris Füleg Fürge Gabos Galga Gara Gede Gedő Gejza Gelej Gelse Gergő Gerjén Geréb Girót Gorda Gyarmat Gyenes Gyoma Gyula Gyécsa Győr Győző Gyömrő Györe Györk Györke Györkön Gál Gálos Gécsa Géza Góg Gőde Göcöl Gömör Hadúr Hajmás Hajő Haláp Hanzár Hargita Harkány Hernád Hetény Hiador Hohat Holló Homora Hont Horka Huba Hulpa Hunor Hurtobe Hárkány Hódos Hős Hövej Hülek Hümér Ibrány Iddár Igar Iharos Ika Iklad Indár Ipoly Ipor Irsa István Iszla Itemér Itisza Itlár Ivor Izor Izsip Izsép Izár Jagorta Jaksi Jangorta Jardár Jelek Jeles Jeretán Jernő Judár Jutalom Jutas Jutocsa Jákó Jámbor Jászó Jávor Jázon Jóti Kaba Kabos Kada Kadarcs Kadicsa Kadocsa Kadosa Kaducsa Kajdacs Kajdum Kajtor Kaján Kajár Kalandó Kalaznó Kalocsa Kalán Kapisztrán Kaplon Kaplony Kapolcs Kapos Kara Karacs Karakó Karancs Karatán Karcsa Kardos Karsa Kartal Karácson Karád Katapán Kecele Kegel Keled Kelemér Keme Kemecse Kemenes Kende Kenese Kenéz Kerecsen Kerencs Keresztes Keresztély Keszi Kesző Keszü Ketel Keve Kevend Keán Kiliti Kilény Kitán Kocsol Kocsubur Kolos Kolota Komárom Kond Kont Kopaj Koppánd Koppány Kulpa Kund Kurszán Kusid Kustán Kuthen Kuvrát Kádán Kádár Kájon Kál Káldor Kálló Kálmán Kálnok Káloz Kámán Kánó Kármán Károly Kászon Káta Kázmér Kósa Kölcse Kölönte Kömlő Kömörő Könd Körmend Kötöny Kövecs Kültegin Kürt Laborc Ladomér Lantos Latamás Lebéd Legend Lehel Lelez Lestár Levedi Levente Levéd Ludas Lándor Lázó Lél Lónya Madocsa Maglód Magor Magyar Magócs Magóg Majlát Majos Majs Maksa Makár Makó Marcal Marót Megyer Merse Mikes Miksa Mikán Mikó Miske Mizse Mohar Monor Muhi Mundzuk Munkács Muzsaj Ménrót Mótum Nemere Nevéki Nyakas Nyakó Nyikos Nyilas Nyárád Nyék Nándor Nátor Ogmánd Ogotáj Oguz Oktáj Oktár Oldamur Ompoly Ond Onga Opos Orda Ormos Ormánd Oros Orta Ozdor Ozondur Ozor Ozora Ozsvát Ozul Padány Paks Parabócs Pata Patony Pelbárt Pellegrin Pentele Perjámos Petend Petur Petúr Pilis Pongor Pungúr Pák Pázmán Pécs Póka Pós Pósa Pösze Pötölön Radakund Radiszló Radomér Rados Radován Radvány Rajka Rajó Ramocsa Regő Regős Regölő Regös Retel Rezső Rihárd Rova Rovásló Rugacs Ráda Rákos Rázon Rázsoly Rázsony Réva Sajó Salló Sebes Sebő Sebők Sebős Sejbán Semjén Senyő Seremás Sobor Solt Solymár Som Soma Somló Somodor Somogy Sormás Sudár Sur Suroró Surány Szabolcs Szada Szajol Szakocs Szalárd Szalók Szapár Szatmár Szecső Szelemér Szelestény Szemere Szepes Szervác Szeverin Szeveréd Szevér Szilamér Szilas Szilágy Szilárd Szittya Szovát Szubotáj Számó Székely Szólát Szőny Szörénd Szörény Szúdak Sád Sáp Sólyom Söjtör Süllő Sümeg Tabajd Takacs Taksony Talabor Talabér Talamér Tana Tannu Tarcal Tarcsa Tardos Tarján Tarna Taros Tarsa Tas Tege Temes Tenkes Termás Tevel Tibor Tiborc Tihamér Tihany Tilaj Timur Timár Tobor Tobán Tolna Tomaj Tomor Tonuzóba Tonúzaba Torda Tordas Tordos Torhos Torkán Tormás Torna Torontál Torzon Tugurkán Turda Turul Turzó Turán Tuzson Táltos Tápió Tápé Tárkony Tárnok Tátony Tétény Töhötöm Tömör Tömörkény Törked Törtel Türje Ubul Ug Ugocsa Ugod Ugor Ugra Ugrin Ugron Ung Upolet Upor Urigán Urkund Uros Uzindur Uzon Uzor Vadony Vadász Vajk Vajta Valód Varsány Vata Vazul Vecsegő Vejke Velek Versény Vida Vidor Vidos Vitéz Vizibor Vojk Várkony Vászoly Vázsony Vérbulcs Vérbölcs Zajta Zajzon Zak Zala Zalkod Zalán Zamur Zandirhám Zaránd Zaránk Zekő Zelemér Zente Zerind Zerkon Zerénd Zete Zila Zimány Zobor Zolnuk Zolta Zoltán Zombor Zongor Zovát Zoárd Zsadán Zsadány Zsedény Zsolt Zsombor Zsáka Zsámbok Zsögön Zsúbor Zuboly Zuárd Zádor Zágon Zámbor Zámor Zánka Zéta Zétény Zúdár Ábrán Ádomás Ágost Ájáz Ákos Áldor Álmod Álmos Áncsa Ángyán Árboc Árboz Árkos Árkos Árkád Árod Árpád Árpás Ártádi Árvád Élesd Érd Ódor Őriző Őrös Őze Öcsény Öcsöb Öcsöd Ögyek Öllő Öned Örkény Örkönd Örs Örsur Ösbő Üdved Üllő Ütös (863 utónév)
Női: Aisa Ajnácska Ajsa Ajtonka Ajándok Ajándék Alirán Alma Anci Ancilla Anda Angyal Angyalka Anics Anika Anikó Anilla Apolka Aporka Ara Aranka Arany Aranyos Arika Arina Arta Askam Avarka Azálea Baba Bagita Bakóca Balzsam Baranka Begónia Biri Bodza Boglár Boglárka Bogyó Bogárka Bolda Bora Borbolya Borbála Bori Boris Boriska Borostyán Borsika Boróka Bozsóka Boá Bungics Bábolna Bájos Bársonyka Béke Bíbor Bíbora Bíboranna Bíborka Búga Búzavirág Büszke Büvellő Cegőke Cicelle Cika Ciklámen Cinke Cinnia Csellőke Csende Csendike Csenge Csengele Cseperke Csepke Cserne Csilla Csillag Csillavér Csinos Csinszka Csiperke Csobilla Csobánka Csáb Csílár Csögle Csönge Csöpi Csöre Dalamér Dalló Dalma Darinka Dele Delinke Dersike Dorinka Dorka Dormánka Dorottya Dzamilla Délibáb Déva Ecsembő Edő Elbilge Ella Elvő Emerika Emerka Emese Emse Emő Emőke Enese Enet Enid Enikő Ené Enéh Enőke Eperke Estilla Esztora Eszténa Eta Etel Etelka Etelke Evetke Fehéra Fehéra Fehérke Felhőcske Firtos Firtoska Firéne Fruzsina Fáncsi Fáncsika Fáni Fürge Fürtike Füvellő Füzike Galamb Gerle Gidula Gillike Gina Gitta Gréta Gyopár Gyopárka Gyulánka Gyémánt Győrinke Gyöngy Gyöngyi Gyöngyike Gyöngyvirág Gyöngyvér Gyöngyös Gyönyörű Györgyi Györgyike Géda Géla Gílvád Habilán Hajna Hajnal Hajnalka Hajnácska Hali Hanga Harga Hargita Harmat Harmatka Havaska Helka Henriett Henrietta Himes Hippia Hizellő Hunorka Hédi Hófehérke Hóvirág Ibla Iboly Ibolya Ilka Illa Illangó Illegő Ilma Ilon Ilona Ilonka Ilus Imola Inke Inota Iringó Irmén Ividő Ivola Ivána Izóra Janka Jenke Jerne Jolanda Jolán Jolánka Jolánta Jonka Jutka Jácinta Jávorka Jázmin Józsa Júlia Kadarta Kalli Kamor Kamélia Karcsú Karolin Kata Katica Katinka Katul Kató Kecses Kedves Kerubina Kikinda Kincs Kincső Kinga Kolcsa Kreola Kála Kámea Kármin Képcse Késa Kökény Kökényes Küne Latinka Lelle Lengő Levendula Lilianna Lilien Liliom Lilla Luca Lujza Léla Magdolna Magdó Magnólia Magyarka Magó Majoranna Mandola Mandula Manga Manna Margit Margita Margitta Margó Marica Marinka Mariska Maros Melódia Menta Mikolt Mimóza Montika Málna Mályva Mátka Mátra Médi Méhike Múzsa Napocska Napsugár Naómi Nefelejcs Neste Nikola Nyeste Nyuszti Nárcisz Násfa Négyöke Obi Odola Olgya Olna Opika Orchidea Orgona Patacska Patonka Petúnia Picur Pillen Pintyőke Piri Pirit Piros Piroska Pirota Platina Poholya Pozsonka Pálma Pátka Páva Pöszke Rege Regehű Remény Reményke Rezeda Ria Riana Rika Rozi Rozmarin Rubinka Rába Rákhel Ráska Réta Rézi Rózsa Rózsi Sarolt Sarolta Sejla Sellő Seruzád Sudár Sudárka Sugár Sugárka Szamos Szederke Szegfű Szellő Szellőke Szemőke Szende Szendi Szendike Szendile Szerénke Szerény Szilárda Szilárdka Szinta Szintia Szira Szirka Szirom Szironka Szivölő Szofi Szélike Szépa Szépe Színes Szófia Szőke Szömér Szörénke Szörényke Szűbál Szűdeli Szüvellő Sári Tavasz Tavaszka Tegza Temise Tenke Teri Terka Tuga Tulipán Tápika Tímea Tűzvirág Tünde Tündér Tüzinke Urajka Uzonka Vadvirág Vera Versénke Vica Vidorka Villő Viola Viritó Virág Víta Zala Zazi Zeline Zenedő Zengő Zenő Zia Zille Zita Zizi Zolna Zonga Zoárda Zsadánka Zsanka Zsanna Zsazsa Zselyke Zsuzsa Zsálya Zsófi Zsófia Zsóka Zádorka Zöldike Áfonya Ágota Áldáska Áprilka Árnika Árpádina Árvácska Écska Ékes Életke Éne Őszike Őzike Öllőke Örsi Örzse Örömes Üdvöske Ünőke (469 utónév)


Na innen válogassatok!KépKépKép
Üdv! Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron