Jo estét Mindenkinek!
Tegnap egész délutan takaritottam, este meg az Ikeaban maszkaltunk a baratnömmel, ma délelött bevasarlas, eléggé elfaradtam. De legalabb aludtam egy jot. Mostanra sikerült mindent elolvasni.
Bellana!
Elöször megijedtem, de ugy latom rendben vagy, azért vigyazz léci nagyon magadra. Kamillas ülöfürdöt még nem csinaltam, de ugy ahogy mondod, biztos jo lesz. Pisilni gyakran kell mennem, minden éjszaka legalabb egyszer felkelek, és sokszor nem is jön sok.
Kitartast kivanok Neked, remélem hamar eltelik ez az idö a férjecskéd nélkül. En is rosszul viselem, ha nem szuszog mellettem, aludni sem tudok olyan jol.
Szöszi!
Örülök, hogy megvan a tapéta
Szoval Te is egyedül vagy, remélem gyorsan elrepül az idö!
Egcsi!
Ez a tavkapcsolat dolog elég nehéz, mi a férjemmel egy évig csinaltuk és a végén mar nagyon kimerültünk. A sok utazgatas is faraszto volt, aztan meg mindig elvalni! De ahogy Ildiko irta Bellananak voltak jo kis telefonalgatasok, csetelések stb.
Azok nagyon szép emlékek maradtak! Szoval kitartast Nektek!
Nalunk is nemsokara kezdödik a tapétazas.
Orsi!
Remélem tovabbra is meguszod gyogyi nélkül!
Kivanom, hogy most mar semmi ne jöjjön és hogy egészséges legyél!
Ildiko!
Akkor most nem tudsz jönni, amig a munkasok ott lesznek, mert elfoglaltak a szobat? Vagy néha azért beosonsz netezni?
Talan jobbak Nalatok a feltételek, de az a 250 Euro 10 honap utan nem hangzik tul soknak (gondolom havonta). Azt elfelejtettem irni, hogy itt az allam annyiban azért tamogatja a gyerekvallalast, hogy az adobol bizonyos gyerekekhez kapcsolodo kiadasokat le lehet vonni.
Mucska!
A dokibacsi nekem is volt mar, hogy erösen nyomta a pocimat az UH vizsgalaton. Dömpi védekezett is a kezecskéivel.
A kilok miatt szerintem ne aggodj, ha rendesen eszel, nem lehet gond. Szerintem hullamokban jön a hizas, nekem is akkoriban ugrott meg, mint Neked, azota csak 1 kilot hiztam. Aztan ki tudja, mikor jön a következö löket..
Zsuzsa!
Remélem Zsofi jol van! Akkor ugy latszik, hogy kb. egyidös terhesen lesz a cukorterhelésünk.
Védönö nincsen olyan értelemben, mint Mo-n, csak ha akarnék, pénzért fogadhatnék egy "szabad" védönöt. Azt meg a terhesség alatt nem tartottam fontosnak, a dokinal megcsinaljak a lényeget. A szülés utan viszont szeretnék egyet keresni itt a közelben, aki néha hazhoz jön és segit.
Fogalmam sincs, mikor fogok visszamenni dolgozni. A fönökömnek mondtam, hogy 1 évig semmiképpen ne szamitsanak ram, ugyhogy meg is szüntethetik a munkaviszonyomat. Mondta, hogy OK, de ha 1 év mulva mégis vissza szeretnék menni, megnézik, mit tudnak nekem ajanlani (rendes fazon). Az az igazsag, hogy nincs kedvem ezen a helyen tovabb dolgozni, mar nagyon beleuntam. Es 1 év utan meg ha dolgozom (persze csak részmunkaidöben), akkor kire hagynam a gyereket? Szoval gözöm sincs egyelöre.
Mucska,
édes ez a kis kakilos!
Puszi szép estét és tovabbi jo hétvégét mindenkinek!
Süncsi