sziasztok!
pasi!sok-sok kitartás és erő nektek!vanda pedig ne magát okolja,mert nem tehet róla.ügyes és nagyon jó anyuka ő.de gondolom ezt mindig mondod neki,amikor csak vele vagy.a kicsik pedig meglátjátok ripp-ropp helyrejönnek,és meghíznak.persze mindenhez idő kell.türelem és kitartás.nagyon nagyon szorítok értetek,és veletek vagyok,ahogyan a csajok is!
a névmizériáról ,pedig csak annyit,hogy ez egy nagy baromság.nekünk is kell friss házassági anykönyvi kivonat.mondom a védőnőnek,hogy már 7 éve házasok vagyunk,és együtt is élünk,de ez nem számít,akkor is kell kérni újat.ez is egy fél napomba fog kerülni,és feleslegesen.ismerek olyan (kisebbségi)illetve hallottam,hogy ő nem kért és a férjére került a gyerek.mert kinyitotta a száját a kedves.sajnos ezek a jogszabályok.
árnika!én is nagyon sajnálom a kutyusodat.
remélem már jobban vagy?pocifotót ígérem rakok fel ha apa végre ráér.mert ő tudja ezeket csinálni.én nem értek hozzá.bindzsó vagyok a számítógéphez.még sok mindent most tanulok.....
mazsi!remélem jól vagytok?puszi kisatinak!képet tehetnél fel róla,hogy lássuk mennyit nőtt,és csodáljuk,hogy milyen szép!
móni!pusszancs az ikreknek!
kincs!ügyes vagy,hogy ilyen odaadóan eteted kiskincset.értem ezt arra,hogy bio,és hazai otthon készített ételeket adsz neki.szerintem az a legegészségesebb a számára.azért olyan kis erős,vasgyúró kiskincs!
ani!igen már megvannak a holmijai a kicsikénknek.a kiságyat anyukámék vették meg,sok ruhát és pellenkázóasztalt anyósomék,tesómék pedig ideadták a keresztlányunk holmijait.kiskád,babakocsi,bébyhordozó,stb...már mi is vásároltunk neki néhány dolgot,de az az igazság,hogy nem sok mindent kell venni neki.még cumisüveg,cumi,pelus,ilyesmik kellenek.de ez már elenyésző.a neve is meg van már.Sándor Ede :Sándor az apukája után,mert apa ragaszkodik hozzá
de az Edét fogjuk használni.már mindenki Sedinek becézi. a sógornőm nevezte el SEdinek. az S a Sándorból és így lett Sedike.egyébként meg úgy is lesz sok-sok beceneve:életünk, kismanó,kincsünk,bébikecicukánk,stb...mi ilyen becézgetős család vagyunk...
a súlyomról pedig...hát eddig 5 kg-ot híztam
de a kiskönyv szerint ez normális.próbálok viogyázni,de most nekem az a legfontosabb,hogy a babónak minden jó legyen.rólam meg majd lemegy a felesleg.ha kell ismét diéta+torna ha már tehetem..
mindenkinek sok-sok puszi!