Új privát üzeneted érkezett!

Charlott,
aerobik és megerőltető mozgás kerülendő, mert az a cél, hogy ne a végtagokba menjen a véráram, hanem az alhas tájékára. Inkább jógát, sétát ajánlanak

tillidian

Komolyan enyém a laptető??? :lol: :lol: :lol: ( Ilyen se volt még :roll: :lol: )

tillidian

Till, Charlott, Baba mennek a drukkjaim felétek!++++++++++++++++

Hát 2,5 év után nem tudom még elhinni, h mik történnek velem! Bár még az UH-ig van bennem para, de valahogy nagyon nyugodt vagyok!

Kép
kata05

Kata, ennél csodálatosabb hírre nem is érkezhettem volna! Gratula :) :) , ez is bizonyítja hogy vannak még csodák!!!
kalkata

Till, Baba, Charlott küldöm mai drukkjaimat ++++++++++

Puszi, megható sorokat írtál (teljesen elérzékenyültem ma reggel)

Ünnepek alatt is sokszor eszembe jutott, hogy mennyire csodálatos hogy "vagytok nekem", vagyis vagyunk egymásnak! Nem tudom elégszer megköszönni!!!!
kalkata

Jó reggelt, újdonsült kismamiknak pocaksimi!

Szurizóknak kitartás!+++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz, Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Kalkata, köszi!

Kép
kata05

Sziasztok, egy kis rátoknézés :wink:

Kata,
gratuláció! :)

Baba, Tilli, Charlott,
drukkok minden mennyiségben!
+++++++++++++++++++++++++++

A következő menetre várakozóknak még egy kis (utálatos)türelem :roll:

Krisz,
boldog szülinapot! :wink:
angel37

sziasztok!

boldog új évet mindenkinek!

drukk mindenkinek!

kata: gratulálok :lol: :lol: :lol:

krisz: boldog szülinapot!

nekem vizsgaidőszakom van, így kissé el vagyok havazva.

kati
katica30

Kati: egy kalappal a vizsgákhoz! Hétfőre extra++++++++++!!!!

Skrissz: Kép

Baba, Till, Charlott: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kata05: kitartas az uh-ig!

Baba, Charlott: a mai drukkmennyiseg elinditva +++++++++

Till: ez a lapteto egy egi jel! ;) drukk +++++++

Angel: reg lattalak!!! hogy vagy? hogy erzed magad?

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Skrisz: BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kata05,
légy egészen nyugodt! :wink: :D

Angelmami,
jó látni Téged! :P

Amina,
igazad legyen! :D

Skrisz,
Isten éltessen! :D (mi az a kombinált teszt? :roll: )

Katica,
drukk a vizsgákhoz, kitartás!!!

Mindenkinek köszi, igyekszünk ügyesen szúrni! :wink:

tillidian

Sziasztok!

Skrisz boldog születésnapot kívánok! :lol:

Képzeljétek grillpipere vágyok már jó pár napja és ma reggel nagy nehezen a sokadig boltban találtam is. Miközben élvezetesen falatozgatok párom jön a telefonnal, hogy unitesó vár minket is és a menü 2 hatalmas grillpipi lesz!!!!!!!!!!!
Ma csak csirkét fogok enni! nem baj nagyon finom! :-)
(pont fehérjedús táplálkozásba kellene kezdenem a lombik miatt!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2009.01.05 21:07-kor.

KépKép
charlott

Sziasztok!

Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak-e. De ma rászántam magam mert nem ezen múlik semmi. Novemberben elkezdtük a lombikot, a beülti dec 10.-én volt. Dec. 18án lett egy pozitív tesztem. A 22.-ei vv-elen 653- lett a HCG. Nagyon boldog karácsonyunk volt. Család még nem tud semmit egyenlőre titok megvárjuk a szívmüködést legalább. 6.-án megyünk uh-ra. Nagyon félek mert tavaly majdnem sikerült de üres volt a petezsák, bár akkor a hcg jóval alacsonyabb volt. Néha puffad a hasam főleg evés utánn, sokat fekszek mert húz az ágy. De van mikor nem jól alszok. De van, hogy 12 órát egyhuzamba. Ez volt a 3. lombikunk.

kata!

Gratulálok neked!

Mindenkinek BUÉK!
nikó

Nikó, akkor még csak halkan, de :) , az UH után mindenképp gyere, jó ilyen híreket olvasni :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nikóóóóóóóóóóóó: nohát, a kis sutyiban bebabásodó Nikó!!!! :lol: :lol: Gratulálok!!!!!!!!! Milyen protokoll volt? Más, mint az előző 2???
Uhu után is tessék jelentkezni ám! Nem eltűnni!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok, köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok. :lol:

Till, kombinált teszt=genetikai UH + vérvétel vagyis a down-kór szűrés első része.

Nikó, titokban már meglestelek az augusztusi babás topikban. Nekem is ott lenne a helyem. :oops: :lol: :lol: Nagyon sok boldogságot kívánok!

skrisz72

Skrisz, sok boldogságot!

Nikó, ez ám az örömhír. Tovább++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nikó!
Húúú, úgy látom újra jó széria kezdődik :wink: Gratulálok!!!
Jó hogy leírtad, itt minden jó hír csak lelkesít... a babonasággal meg ne foglalkozz, butaság :)

Szurkálós Lányoknak DRUKK!!!!!!!!!!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nikó,
szép halkan, de nagyon gratulaaaa!!!!! :D :D :D

Csatlakozom Puszihoz: kérlek, írd már meg, milyen protokoll volt, milyen gyógyszerekkel, kaptál-e progi szurit, feküdtél-e és egyáltalán: tettél-e valamit másképp, mint az előző 2-nél?
(Jó sok kérdés, de infó-éhségben szenvedek :lol: ) És ki a dokid? :P

/Nekem mensisen fáj a hasam, és előkerült vmi tojásfehérje...a stimu 3. napján... :roll: /

tillidian

Skrisz!

:D Hát igen annyira szerettem volna megírni ide nektek mert én ide tartozom, hozzátok. Nem is tudum ki írta kari előtt szülinapja közeleg jó lenne egy babás hír, úgy megírtam volna de nem mertem. De a babona butaság tényleg.

Puszedli!

Maga a protokol ugyan az volt mint eddig, fogigátló, Gonal, Cetrotide, és végül a repesztő. Ami más volt: a gonált 1 nap csúszással kezdtem mert elfelejtettem, leszívás előtt 1 hétel full megfájdult a torkom, mire volt a leszívás addigra már csak köhögtem. Beülti utánn 2 napig feküdtem , utánna ligthosan de mozgolódtam. Mé akkor is köhögtem. Utrogestant használok 3X2 és utánna 1 órát mindenképp fekszek. Jóval kevesebb folyik így ki. Meg nem figyeltem igazán magamra csak bíztam picurkákba. Ja igen és bromot szedek mert picit magas volt a prolaktinom.

Lois, Allegrobarbaro, Babaimádó!

:D Kösz, ígérem nem tűnök el jövök!
Baba mennek a drukkok ezerrel és mindenki másnak is!!!!!!
nikó

Kata05 és Nikó - nagyon-nagyon örülök, halk gratula mindkettőtöknek. :P :P :P :P

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Alig várom, hogy 01.08. legyen és kezdhessek tűpárnát csinálni magamból. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!

Hu az már mindjárt itt van! Jönnek az izgalmakkal teli napok, de szuper.

nekem ma nincs jó napom, nagyon roszul aludtam sokat forgolódtam, ráadásul ma megint fájdogál a derekam. meg a fránya pattik is támadnak és nagyon izguloka 6.-a miatt. Csak legyen rendben minden ha már eddig eljutottunk. Ma nem kell főzni pihi van ebéd utánn meg szunya lesz.
nikó

Jó pihenést mindenkinek, holnap megkezdődnek az ünnepek utáni "szürke hétköznapok"!
Kata, Niko +++++++++++++++++++++++++++++++
Baba, hamarosan itt van jan. 8. :)
Till, remélem minden rendben...
kalkata

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Babásodó Új Évet kívánok!

Már egyszer bekapcsolódtam a tavaly tavasszal a levelezésbe, de egy műtét miatt elmaradt a lombik, így a levelezés is. Most áprilisra lettem előjegyezve. Nem tudom miért nem került előbb ránk sor, mert nyár elején már túl voltam a műtéten és a lábadozáson is augusztus végére. Mindezt csak azért írom, mert most egy 6mmx31mm cisztát találtak a maradék petefészkemen. Szerdán tudom meg mikor tesznek ez ügyben valamit az előző műtétet végző orvosok.
Ha valaki tud ehhez bármi segítséget, már mint ilyenkor mit szoktak csinálni. Egy újabb műtétre nem tudok még gondolatban sem ráhangolódni. Írjatok ha van ilyen tapasztalata valakinek.
Még ha lehet egy kérésem, mit tudtok Salgó Dr.-ról. Hozzá járnék ugyanis, már találkoztunk kétszer, de csak mindig egy újabb elhalasztott lombikbeültetést beszéltünk meg.
Nem szerettem volna ezzel a kicsit szomorú hírrel jelentkezni,de
Kata, Niko+++++++++++++++ most rátok gondolok nektek sok türelmet, kitartást

Hovnika
hovnika

Sziasztok!

Nikó: még csak:+++++++++++++++++++++++++++

Kata: jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, örülök Nektek!!!!!!

Charlott: tornázz nyugodtan, de semmi súlyzózás, csak lightos torna.

Angel: írtam emilt. :lol:

Krisz: Boldog Születésnapot!!!!!!
Vendég

Skrisz: Boldog szülinapot kismami! A legszebb ajándékot kaptad!

Kata05, Niko: Gratula Nektek! Örülok nagyon a sikereteknek!!! :lol:

Baba: Mindjárt 8-a! Hajrá tűpárna!

:wink:

Charlott, Till, Baba: Jó szurkálást! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hovnika: Sajgó doki (nem Salgó :D ) nagyon rendes, jó kezekben vagy nála. 2006-ban nála kezdtem a babaprojektet, akkor még a miskolci Kaáliban volt. Lelkiismeretes csakúgy, mint valamennyi doki a Kaáliban.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hovnika,
Én csak azt tudom javasolni, hogy ragaszkodj mindenféleképpen ahhoz 1 petefészekhez, bármit is akarnak vele. Én foggal körömmel ragaszkodtam a petevezetékeimhez, de a petefészek még fontosabb.
Írnék szívesen privit ha érdekel.
Kitartás
FArkasok J
farkasok

Kata, nikó +++++++++++++++++++ Jó olvasni az örömötöket!

Hajrá mindenkinek!
Kismamáknak pocaksimi!
nani72

Sziasztok!

kalkata,
köszi, minden rendben! :P
Nálad mizu, mikor kezdtek?

Hovnika,
endós vagy? :oops: Avagy miért műtöttek?
Nagyon szurkolok, hogy minden megoldódjon!!!!!

Farkasok,
épp mostanság voltál az eszemben...Nálatok mizujság? Mesélj már, nagyon érdekel!!!

Charlott,
remélem, jól haladunk! :wink: Szorítok! Mikor mégy UHU-ra?

Baba,
kitartás, minjárt Start!!!

Nikó,
és mennyi petid volt? Mennyit ültettek vissza? Volt AHA, progiszuri?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Még 3 nap az 1. UHU-ig...)

tillidian

Jó reggelt!!!!

Charlott, Till, Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Kata: Kép (az ajándékod már a pocakodban! :wink: )

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
szurkálódóknak sok sikert! Ügyesek legyetek!

Kata, boldog szülinapot kívánok! :lol:

skrisz72

Sziasztok,

Boldog új évet Mindenkinek!

Mennek a drukkok és babaragacsok mindenkinek!
Vendég

Nikó + Kata nagyon drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, Baba, Charlott hajrá, hajrá

Till, remélem jól vagy!!!

Amina?

Skrisz, isten éltessen sokáig (és a babóca a pocakodban) :)

Nálam:
3 hét múlva kontroll pm+IR (MM-be)! Utána megyek az eredményeimmel a Kaáliba, hogyan tovább.
kalkata

Lányok!
Skrisz kilőtt egyet, de még így is van 3 doboz teli utrom (2 vaginal, 1 oral), amit szívesen felajánlanék bárkinek, akinek mostanában kell (májusi lejárat) természetesen ajándékba :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bellám! :D
Ezer éve nem láttalak, mi van veled?? El voltatok utazva?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kata05,
Isten éltessen! :lol:

Kalkata,
köszönöm, nagyon aranyos vagy!
(sajna voltam már jobban: nem tudom, mi volt tegnap este és ma délig: fél percenként rohantam pisilni, így aludni sem tudtam az éjjel, csak másfél órát :shock: - lehet, hogy a hormonkúra miatt van? :roll: az tuti, hogy fel nem fáztam, nagyon bebugyolálom magam :P - bocsi, nem akartam panaszkodni...)

Bella,
jó, hogy megkerültél! :P

Lois,
én elfogadnám :P de hogyan jut el hozzám? :roll:

Mindenkinek köszi, tsók :P

tillidian

Kedves lányok!

Örömmel látom, hogy van két új kismamink!!
Kata, Nikó gratulálok!!! :lol:

A tavalyi évről azt hittük az a legrosszabb évük, mióta párommal együtt vagunk. Azaz 13 év alatt. De ez a kisbaba a legszebbé tette idáig, ezt kívánom Mindenkinek az új évben. Ettől már csak az lehet szebb, amikor itt lesz velünk. :D

Mostanra elmúltak a rosszulléteim, és igazából nem is panaszkodhatom, mert egyszer sem látogatott meg rókakoma. Talán csak azért voltam olyan rosszul mert legyengített az a elhúzódó vírusos torokgyulladásom és azért mert sovány voltam. Mostanra kicsit kerekedtem, már 49 kiló vagyok, bár apósom szerint még "gebrencs". Na mondjuk ő már másfél hete nem látott én pedig csak növögetek, kis pocilakómmal együtt. :lol: Még majd két hét, és letelik a kritikus 12 hét.
Igyekszem most már minden nap jönni kicsit, hiányoztatok.

Krisz, Lois ti hogy vagytok? Mekkora már a babátok? Ti is túl vagytok az émelygős időszakon?

Tilli, Puszedli, Amina, Kalkata, Alle? Ti hogy vagytok?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!

Sajnos az internetszolgáltatók útjai kifürkészhetetlenek, így csak most tudok mindenkinek egészségben és babában gazdag, boldog új évet kívánni!

Kata, Nikó! Halk :D

Kép

Katerina, örülök, hogy jól vagy és boldog. Nálam nem volt émelygés, szintén a 10. hétnél tartok. Már alig várom, hogy újra lássam a kicsikénket.

skrisz72

Csajok!
Utró elkelt, salamoni döntés értelmében első priviküldő leányzó kapta, jobb ötletem nem lévén... :oops: Többiektől bocsi :oops: :oops: :oops:

Katerina!
Tessék átjönni a babavárósba, ott beszámolok :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

A szúrkálások mennek reggelente, bár ma kicsit korán 5-kor riadtam fel, hogy párom kelt (mielőtt munka indult volna), hogy az injekció előállt nyomhatom is! Gyorsan elvégeztem, de hát mit ne mondjak, az egész folyamattól, látványtól rosszul lettem. (Kellett nekem hajnalban akciózni.) :?

UH-ra akkor kell mennem Szmatona utasítása szerint, ha a mensi megjön (1-4 nap között). Ez csütörtöktől lesz aktuállis. Jó lenne, ha már pénteken már mehetnék is. :wink:

És Ti szurkálos barátaim, hogy álltok?

KépKép
charlott

Kat: örülök, hogy megvagy!

Mó: te meg a fő elveszett bari :lol: vagy! Mizujs veled?????

Kép

Kép

*puszedli*

lányok!

tényleg nem szeretnék zavarni, meg látom, hogy itt már mindenki ismer mindenkit, de légyszi segítsetek!
Tényleg szükségem lenne a lehető legtöbb infóra a budapest kaáliról. Orvosok, eljárások, tapasztalatok és árak is!

Köszi!
lalala

Lalala: minden doki szuper szakmailag, mindenki a sajátját ajánlaná!
Eljárásról meg nem tudunk mit írni, abból is van többféle protokoll, annak is több változata. Az ár is ennek függvénye. Ha konkrétat kérdezel, akkor tudunk válaszolni szívesen! Így nehéz,..

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm a köszöntéseket, már megint elmúlt egy év! :D

Till, már csak 2 nap az UHu-ig!

Charlott, akkor drukolok péntekre!

Nikó, gratula! Múltkor már láttam a vonalzód, még mielőtt ide megírtad a jó hírt! :wink:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Nekem lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek volt már fogis stimujuk. 3-án abbahagytam a fogit és 8-án kell kezdenem a Menopurt. Közte ugyebár megvonásos vérzésnek kellene jelentkezni. De hát ugyebár ez még csak a 23.cn. Mi van, ha nem jön meg 8-áig?????

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?