Új privát üzeneted érkezett!

Bellana,
Csak sokasodnak a problémák körülötted...De legalább nincs komoly baj ezzel a vérezéssel!
És kitartás!!!

Orsi,
Köszi amit írtál, ez a váladék-lefolyás a garatomon nekem is megvan, lehet, hogy ezért jött elő megint ez a ronda torokfájás két héten belül?! Muszájk keresnem valami gégész-magánorvost, mert ha beülök 3 órát várni az sztk-ba, tuti összeszedek még valami "igazi" betegséget is...

Hali nektek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana!

Vigyázz magadra nagyon és várom a cimed!
Ne idegeskedj,mert sem Daninak, sem a babának nem jó. És férjednek is nehéz lesz menni!
Email címet várom ám!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Hali lanyok!
Mindjar itt lesznek a melosok, gyorsan irok, mert ez lesz a szobajuk ahol a gep van.

Bori
Jo poen volt ez bab. Hogy alltok az autokazassal, Lauranak is vannak bor problemai, de ez itt semmiseg. Itt minden masodik ember allergias. Hala Laura nem, de csodalkoznak is, hogy ez hogy lehet.

Bellana
Te draga, legy szives ne akadj ki! Figyeld meg olyan gyorsan eltelik az a tiz nap. Meg picit konnyebb is lesz, mert lehetsz kicsit onzobb magaddal es azt csinalhatsz amit akarsz. A szerelemnek is jot tesz am. Tapasztalat, az en ferjem eleg sokat utazik es olyan disznok tudunk lenni telefonon keresztul, hogy ihajjjjj, csuhajjj meg recece. ;Megijedtem egy kicsit a leveled elejen, de jo, hogy rendeben van minden es a kkor ezt a folyast is elkezdtek kezelni ugye?
Vigyazz magadra csok Dandinak, apanak jo utat.

Zsuzsa
Voltaunk a f.dokinal, aki igazabol szajhigieniukus, Jol kifaggatot mit hasznalunk, mikor, mennytit rendes fogkremet, vagy gelt. Mikor eszik cukrot, csokit. Mit iszik, milyen szorpot gyumolcslet. Megszamolta a fogait, es megellapitta, hogy gyonyoruek, viszont a cumitol picit harapaskor a felsofogsor elorecsuszik, de ezt korrigalni lehet, ha a cumit abbahagyta, amikor is szivoszallal kell majd itatni. (most is igy iszik) Erdekesseg, hogy itt Finnorszagban a a csaladok tobbsege cukornapot tart, igy a gyerekek csak egy heten egyszer, szombaton kapnak edesseget. Orulok, hogy Zsofi jobban van

Soraya
probaltalak hivna, de ki voltal kapcsolva.... holnap hivlak, ugyis ozvegy vagy... puszko
Mucska
Nagyon le vagy allva mostanaban.
Most befejezem
salla

Lanyok!Kép
Van egy jo hirem meg egy rossz...
1.- Van tapeta!!!!!!!!Megszereztuk az utolso letezo 5m-t!Hurra!!!!

2.-Vasarnap ejjel a ferjem elutazik es csak pentek/szombaton jon haza.Arva leszek en is,mint Bellana...Kép

Soraya!Kép
Es mindent megkaptok,ami az osszes kepen van?Hat,az rengeteg...

Most probalom magam megszivni arra az egy hetre,olyan rossz lesz.

Mindenkit puszilok!
szoszi
szoszi

Bellana! Kicsit megilyesztettél a leveleddel, de örülök, hogy minden rendben van. Próbálj meg megnyugodni, és pihenni. Biztosan hamar elszáll majd a 10 nap. Tudom, hogy milyen rossz érzés ez, az én férjem is sokat jár külföldre. De ti is biztosan minden nap fogtok telefonon beszélni, és arra a kis időre olyan lesz mintha ott volna veled. Vigyáz magatokra és Danira is. Biztos a férjednek is nehéz lehet így itthagyni beneteket. Kitartás, csak 10 nap!

Lányok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy az M1-M7 bevezetőjénél lévő Kismampláza szombat-vasárnap nyitva van-e? Vasárnap ki szeretnénk menni, de nem találom a neten őket, és nem ismerem a nyitvatartásukat. Ha van valami infótok írjátok már meg légyszives.

Bori! Azt a mekszikói receptet elküldenéd nekem is az e-mailemre. Kiváncsivá tettetek. Köszi
Egyébként hogy van a torkod? Tudsz már aludni?

Jó éjszakát!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Már itt is vagyok.Kép Sajnos csak három napot kaptunk, megpróbáltuk hasznosan eltölteni. Most kicsit le vagyok törve, nem hiszem, hogy sokáig bírjuk már ezt a távházasságot.Kép
Vettünk tapétát a gyerekszobába, sárga és pasztellszínű ceruzácskák, napocskák vannak rajta. Kék csíkot választott hozzá a párom, amin állatfigurák vannak.Kép Két hét múlva jön a srác feltenni. Lesz mit takarítanim nekem is, mert van még egy-két apróság amit meg kell csinálnia és porral jár.
Megjött az AFP eredményem egyik fele, HCGbéta 0,4 MOM, normál tartomány.Kép Pénteken megyek genetikai UH-ra, remélem megtudjuk, hogy Bertold vagy Bianka tart fittness edzést a pocakomban.Kép
Kispapa meghallgatta fonendoszkoppal amikor mocorgott, kopogtatott az apukájának, nagyon boldog volt a párom.Kép

BellanaKép
Ugye már te is szalma vagy? Kitartás, teljesen átérzem a helyzeted!Ki fogjuk bírni!Kép

Most megyek visszaolvasni, jövő héten pedig intézek netet otthonra!Kép

Egcsi
18

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia lányok!

Itt vagyok. Az éjjel nem sokat aludtunk és elég hamar eljött a felkelés ideje. 3.30-kor.
Ráadásul a férjemnek már két napja görcsöl a hasa, sajnos az epéjével van valami, főleg ha szivatós dolgok vannak. Hibásnak is érzem magam a tegnapi ijesztgetés miatt. A múltkor kórházba is került ezért. Kép Remélem nem lesz baja és megnyugszik odakinnt. Azért akármilyen munka várja is ott azért mégiscsak Amerikába van. Kép Az út viszont jó hosszú. Elöször innen Frankfurtba ott aztán vagy másfél óra pihi míg az amcsiba tartó gép elindul. Az aztán 12 óra. A mi időnk szerint öreg este lesz mire odaér. Mert a gép San Fransiscoba megy és onnan még át kell autóznia San Joséba...

Mucska: a címem: linda@personal.hu
És köszönöm az aggódást!

Zsuzsa: Zsófi hogy van? Szegényem jól megüthette magát!

Bori: jól esett az együttérzésed. Most elég depi lettem és valahogy nem viselem jól a "csapásokat".
Köszönöm a bőrszárazságról írtakat, kifogom próbálni őket. A Kneipp kencét is drogériákban lehet kapni?

Ildikó: édes vagy, hogy így vigasztalsz! Köszönöm, most rám fér. Írtad, hogy most azt csinálhatok amit akarok. Ezt nem egészen értem. Végülis eddig is így volt. Kép Csak azért egy másfél éves gyerek mellett ez nem egészen működik. Most annyival lesz nehezebb, hogy délutánonként sem lesz aki leváltson. Ráadásul Danit apája fürdette és tette le szunyálni...Remélem nem lesz baj, hogy most én fogom.

Szöszi: akkor neked is kitartást, gondolok rád.
Jó, hogy megoldódott a tapáta gond!
Te hol laksz?

Egcsi: sajnálom, hogy csak ennyi volt. Elötted azért zavarban vagyok egy kicsit amiért én meg 10 nap miatt sopánkodok. Igyekszem nem elhagyni magam és kibirni! Igaz Dani mellett nem hagyhatom el magam. Kép

Na és azt még nem is írtam, hogy a manó a hasamban tegnap este búcsúzóul az apja kezébe rúgott háromszor! Kép
Puszi nektek:
Bellana
bellana

Vali, ne haragudj, téged kifelejtettelek: neked is nagyon hálás vagyok a jó szavaidért! Köszönöm.
Bellana
bellana

Szia Egcsi és Bellana!

Egcsi!

Jól írtad, hogy ki fodjátok bírni! Biztos nagyon nehéz neked, én nem is merek belegondolni. De a kispapáknak sem lehet könnyű. Remélem a genetikai uh is rendben lesz! Szorítok!
Azért a nagy takarításba agyon ne hajtsd magad!

Bellana!

Ne szomorkodj. Apuci nemsokára itthon lesz. Annyi minden fog rád hárulni, hogy szaladni fognak a napok. DE TESSÉK VIGYÁZNI MAGATOKRA ÉS NEM HŐSKÖDNI! A baba a legfontosabb meg a Dani a többi nem szalad el! Anyóssal nem foglalkozni! Ahogy lesz egy kis időm megy Neked mail!

Itt minden rendben. Tegnap Annát megnéztem. Hát a folyadék most nőtt a szívánél egy kicsit, de másik doki volt, aki azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele egyáltalán. HA előszőr ő lett volna le sem írja,mert annyira nincs jelentősége. Nem kell menni kontrollra sem.
Anna ismét nem akarta megmutatni a pofiját. A doki már annyira nyomta a hasam, hogy kezdett nem tetszeni. Erre mondja a doki, hogy a csemete beszél magában nézze meg. Hát én meg mondtam, hogy ha a magát nyomnák ennyire maga is beszélne.
Hétfőn is el leszek veszve, mert reggel 7-re megyek a belgyógyászatra, onnan nőgyógyi, utána meg találkozok a szülésznővel. Programdús napocska lesz!

Mindenkinek szép hétvégét, szalmák meg ne keseregjetek!
Pusza mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Mindenkinek, aki erre jár!

Ildikó,
Mi az, hogy szinte minden második ember allergiás?! Ezen totál meglepődtem. Friss "tengeri" levegő, környezetbarátabb politika...Nem lehet, hogy attól a rengeteg halzabikálástól van ez? (Engem a világból ki lehet kergetni avval, amit a vízből vesznek ki...) De tényleg, van rá valami félhivatalos magyarázat?
Laurát mivel kezeled?
Ma autókáztunk kb. 200 km-t, ennyit bírtunk ma. De isteni volt!

Szöszi!
Örülök, hogy találtatok végre tapétacsíkot! Tudom, mennyire bántott a dolog!

Vali,
a receptet máris átküldöm.
A torkomat illetően: Orsi egy kicsit "megijesztett", mert nálam is fennáll ez a garaton történő váladéklefolyás az orromból...Szóval, két és fél nap homeopátia után ma elkezdtem szigorúan a Bioparoxot, 4 óránként orrüreg és szájüreg egyaránt. 5 napig abba sem hagyom - végülis antibiotikum. Az éjszakák már szinte "jók", aludni is tudok.
Pusszantás az ikreknek, viselkedjenek ám rendesen!

Bellana, te facér, te szalma,
Remélem, rendben vagy - átküldöm az anyósodat vigasztalni, ha itatod az egereket esetleg...
A Kneipp eddig csak a DM-ben volt fellelhető, de pár hónapja megjelent a multiknál is (TESCO, AUSCHAN), ott talán olcsóbb is egy árnyalattal. De sokáig tart egy flakon testápoló, ne ijedj meg az árától.
A Neutrogena pumpás testápolója extra érzékeny bőrre pl. közel 4000 forint, de ha csak DAni használja, szerintem minimum egy fél év. A Kneipp testápoló 1800.-Ft körül van csak.

Vali,
A Madrina Kismamaplaza nyitva van hétvégén is, szinte biztosan emlékszem, hogy 6-ig, de inkább - ha késő du mentek - hívd fel a tudakozót, nehogy lékre fussatok. Persze, lehet, mire ezt olvasod, már meg is jártátok...
Egyébként egész jó árban vannak ott is a Kenguru bodyk és rugik, együttesek - emlékszem, amikor a múltkor a Brendonba elnéztem, ott az első "sima" kis 56-os ruci 14.900.-Ft-ért akart az enyém lenni. Jó messzire hajítottam!!!

Mucska,
Szóval Anna zokon vette a lökdösődést? Teljesen megértem. Neki is van intim zónája.
Klassz, hogy minden rendben van vele.
Hétfőn én is megyek nőorvoshoz. Remélem, magától is be akar kukucskálni a likon, ha elmondom neki ezt a rengeteg haskeményedést. Mert egyébként hogy fogom rávenni?

Sziasztok.
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Szerintem ha mondod, hogy vizsgáljon meg megteszi mindenmagyarázkodás nélkül. Én tőlem egyszer kérdezte meg, hogy vizsgáljon e. Akkor is azt mondtam, hogy igen. HA már ott vagyok! legalább megnyugszom.
Én is beszélni akarok az enyémmel, mert először az volt a bajom, hogy hízok, most meg az, hogy nem. Kedden töltöm a 25. hetet és négy kilónál tartok. Pedig eszek rendesen. Másfél hónapja nem ment fel egy deka sem. Később még fogok én ennek örülni. Csak január elején meg úgy jött, hogy csak na! Most meg hogy lett egy kis vashiányom legalább van rendesen székletem. Nem bánnám ha nem adnának vastablettát, mert akkor végem! Én még haskeményedést nem éreztem szerencsére!

Puszi és további szép hétvégét Nektek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Kismamik!

Aranyosak vagytok,hogy velem orultoka tapetacsiknak,tenyleg le voltam kattanva tole,jo hogy megvan...Amilyen elkeseredett voltam miatta,mikor vegre aposom meghozta , a ferjem azt mondta szefbe kellene zarni!Kép

Bellana!Kép
Nagyon at tudom erezni...Olyan rossz lesz felebredni egyedul!De kibirjuk,aztan lesz nagy orom,ha hazajonnek!Majd jol latni fogjak a kulonbseget a pocinkon.Erre gondoljunk,ok?

Bori!Kép
En a 17.-ik heten siman rakerdeztem,hogy mennyi idonkent kell a mehszajat ellenorizni.Kerdezte,hogy miert,mikor neztuk utoljara...Mondom 6 hetesen.Azt mondta,hogy akkor megnezi es ha zart es minden ok,akkor a szules elottig (nem tudom utolso honapra gondolt vajon?) mar nem haborgatjuk...

Egcsi!Kép
Tenyleg nem volt hosszu az egyutt toltott ido,de ha mar nem tart soka...nem irigyellek,megmondom oszinten.Remelem penteken egy futyi vagy egy punci mindenert karpotol majd!Kép

Mucska!Kép
Ena 20.at toltom holnap es 2.5nel vagyok.DE szerintem a vegen fog majd jonni ram rengeteg.En kb vagy ket hete eszrevettem,hogy folyamatosan eszem egesz nap.Biztos meglesz az eredmenye!Kép

Mondtam,hogy csutortok este a baba bemutatkozott az apjanak is???Jol belerugott a markaba,hihetetlen jo erzes volt latni a ferjem atszellemult arcat...Kép

Betegeknek jobbulast,legyen szep vasarnapja minden kismaminak,mar kinnt es meg bennt levo csemetejevel egyutt!

szoszi 19+6
szoszi

Sziasztok!

Bori: jó leszek, csak ide ne küldd anyósom!! Kép
Van itt a városban DM, majd egyik nap elbattyogunk Danival. A Brendonban voltunk vagy egyszer míg Danit vártuk, de kissé elszálltak ott az árak...
Neked jobbulást!!

Mucska: akkor várom a mailt! KépNem hősködöm. Kép
Olyan jó, már látom ha mozog a manó a pociban!
Sok sikert a hétfőhöz!!

Szöszi: erőt gyűjtök abból, hogy nem egyedül vagyok szalma. Még jó, hogy Dani itt van, így könnyebb mint amikor egyedül vártam haza.
Neked is kitartást!

Puszi:
Bellana
bellana

Tényleg, már akartam kérdezni, tudja valaki, hogy kell kamillás ülőfürdőt csinálni??
Kamillavirág van itthon. Megfőzöm, leszűröm és be a kádba?? Meddig kell benne lenni?
Ez is a dokik nagy ötlete volt a folyásra.

Más: ti is sokszor járok pisilni? Én már éjjel is vagy kétszer...

Bellana
bellana

Bellana!

Szerintem úgy kell, ahogy írtad, csak azért vigyázz most a kádba üléssel ha volt egy kis vérezgetésed! Legalábbis ne nagyon melegvízbe!

Pisilni az elején igen és most újból nagyon sokat járok!

Bori jól kitalálta, ha rosszalkodsz Rád szabadítjuk az anyóst! Tessék jó kislánynak lenni!
Délelőtt bizti nem tudok írni, mert jön a keresztlányom, de délután tuti, hogy megy a mail.

Remélem nem vagy rosszkedvű hanem élvezed a Danival töltött időt!Kép

és vigyázz Danira, amíg a papája oda van, nehogy erre jöjjön haza:Kép

Pusza: MUcska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Tudom, eltűntem, de aktív bő egy napom volt. Takarítás, mosás, vasalás, és a Zsófit is nagyon figyelni kell! Ez nem panasz, csak nem unatkozom. Holnap megyek Anyuékhoz kényeztettetni magamat, magunkat! Fini kaja, és láblógatás!

Orsi: ez a coli nem tudom, mit árt, ha nem kezelik, de ha a nőgyogyi is azt tanácsolja, szedd be inkább!
Ami a pityogást illeti, a hormonok is segítenek. Nekem is előtör néha!

Bellana: nem irigyellek egy cseppet sem, de a lényeg az, hogy ha a saját dokid le is sz@rt, ez a fiatal orvos lelkiismeretes volt. És ez a lényeg! Kezelgesd magad, és mire Ádi visszatér, meg is gyógyulsz. Ilyen szempontból nem is baj, hogy most lesz kényszerelvonó! De vigyázz magadra nagyon!
Köszi a kérdésed, ma már varr van a sebecskén, nem fedtük le, de van sajna!
Pisilés: ha alvás előtt egy órával már nem iszol, és elalvás előtt elmész, akkor nekem max. egyszer!

Ildikó: érdekes ez a csokinap!
Amúgy bizti fontos ez a szájápolás már ilyen korán. A fogakkal foglalkozni minél hamarabb kell! Hátha így mire felnő, addigra életforma lesz, és mindenért a dokihoz szalad, nem úgy, mint a férjem!

Szöszi: a tapéta tényleg jó hír!
Utazás az nem jó hír! Nem költöztök össze Bellanával? Segíthetnél neki!

Vali: szerintem nyitva van vasárnak is a Mardina!
http://www.madrina.hu/index.php?menu=4

Mucska: ennyi program hétfőre? De minket ne hanyagolj! Amúgy neked nem sok szerencséd van az UH-s dokikkal!
Vashiány? Az sokaknak van! Ha csak vérszegény lennél, akkor is vasat adnának! Szedted te rendesen az Elevitet? Amúgy a gyümi, zöldség nagyon sokat tud segíteni! Illetve éhgyomorra a frissen csavart narancslé, vagy a paradicsomlé, a korpás kefír!

Orvosi vizsgálat: az UH-van látszik, hogy nyitva van-e a méhszáj! Akinek ezt mindig csinálnak, nem kell manuális vizsgálat!
Én most lassan zárom a 24. hetet, és a héten volt a második matatás! Most majd 5 hét múlva kell mennem újra UH-ra, az lesz a 29. hét, matatás nem lesz! Utána szerintem egy matatás lesz a 33-34. héten. Utána meg már majd a CTG-k, és akkor nézik már, mert nyílhatunk bármikor! És még egy UH lesz a 38-39. héten, ha addig húzom!
Én most ezekkel az infókkal vagyok ellátva. Nekem sem lesz így sok matatás!

Jó éjt nektek, apukáknak, babáknak!

Kép

Zsuzsa
zerko

Jo estét Mindenkinek!

Tegnap egész délutan takaritottam, este meg az Ikeaban maszkaltunk a baratnömmel, ma délelött bevasarlas, eléggé elfaradtam. De legalabb aludtam egy jot. Mostanra sikerült mindent elolvasni.

Bellana!
Elöször megijedtem, de ugy latom rendben vagy, azért vigyazz léci nagyon magadra. Kamillas ülöfürdöt még nem csinaltam, de ugy ahogy mondod, biztos jo lesz. Pisilni gyakran kell mennem, minden éjszaka legalabb egyszer felkelek, és sokszor nem is jön sok.
Kitartast kivanok Neked, remélem hamar eltelik ez az idö a férjecskéd nélkül. En is rosszul viselem, ha nem szuszog mellettem, aludni sem tudok olyan jol.

Szöszi!
Örülök, hogy megvan a tapétaKép Szoval Te is egyedül vagy, remélem gyorsan elrepül az idö!

Egcsi!
Ez a tavkapcsolat dolog elég nehéz, mi a férjemmel egy évig csinaltuk és a végén mar nagyon kimerültünk. A sok utazgatas is faraszto volt, aztan meg mindig elvalni! De ahogy Ildiko irta Bellananak voltak jo kis telefonalgatasok, csetelések stb.Kép Azok nagyon szép emlékek maradtak! Szoval kitartast Nektek!
Nalunk is nemsokara kezdödik a tapétazas.

Orsi!
Remélem tovabbra is meguszod gyogyi nélkül!
Kivanom, hogy most mar semmi ne jöjjön és hogy egészséges legyél!

Ildiko!
Akkor most nem tudsz jönni, amig a munkasok ott lesznek, mert elfoglaltak a szobat? Vagy néha azért beosonsz netezni?
Talan jobbak Nalatok a feltételek, de az a 250 Euro 10 honap utan nem hangzik tul soknak (gondolom havonta). Azt elfelejtettem irni, hogy itt az allam annyiban azért tamogatja a gyerekvallalast, hogy az adobol bizonyos gyerekekhez kapcsolodo kiadasokat le lehet vonni.

Mucska!
A dokibacsi nekem is volt mar, hogy erösen nyomta a pocimat az UH vizsgalaton. Dömpi védekezett is a kezecskéivel.
A kilok miatt szerintem ne aggodj, ha rendesen eszel, nem lehet gond. Szerintem hullamokban jön a hizas, nekem is akkoriban ugrott meg, mint Neked, azota csak 1 kilot hiztam. Aztan ki tudja, mikor jön a következö löket..Kép

Zsuzsa!
Remélem Zsofi jol van! Akkor ugy latszik, hogy kb. egyidös terhesen lesz a cukorterhelésünk.
Védönö nincsen olyan értelemben, mint Mo-n, csak ha akarnék, pénzért fogadhatnék egy "szabad" védönöt. Azt meg a terhesség alatt nem tartottam fontosnak, a dokinal megcsinaljak a lényeget. A szülés utan viszont szeretnék egyet keresni itt a közelben, aki néha hazhoz jön és segit.
Fogalmam sincs, mikor fogok visszamenni dolgozni. A fönökömnek mondtam, hogy 1 évig semmiképpen ne szamitsanak ram, ugyhogy meg is szüntethetik a munkaviszonyomat. Mondta, hogy OK, de ha 1 év mulva mégis vissza szeretnék menni, megnézik, mit tudnak nekem ajanlani (rendes fazon). Az az igazsag, hogy nincs kedvem ezen a helyen tovabb dolgozni, mar nagyon beleuntam. Es 1 év utan meg ha dolgozom (persze csak részmunkaidöben), akkor kire hagynam a gyereket? Szoval gözöm sincs egyelöre.

Mucska,
édes ez a kis kakilos!Kép

Puszi szép estét és tovabbi jo hétvégét mindenkinek!

Süncsi
süncsi

Mucska,

én is elövettem az okos könyvet, hogy megnézzem, mit egyél a vashiany miatt, de közben latom Zsuzsa is irt. Remélem nem veszed rossz néven, ha én is leirom, mit olvastam. A könyv is irja, hogy jobb, ha az étkezésen keresztül viszed be a vasat a szervezetetbe, mert a bogyok sokszor szorulast okoznak.
Enni kell sok C-vitamint, akkor jobban felszivodik a vas és kerülni kell a kavét meg a fekete teat (ezek mellett nem tud jol felszivodni). Ez a könyv a hust, tojast, teljes kiörlésü lisztböl készült kenyeret és zabpelyhet, csonthéjas gyümiket, aszalt sargabarackot és lenmagot ajanlja leginkabb.

Puszi
Süncsi
süncsi

Mucska:
Süncsinek igaza van, de a spenót is az élen van, és valamelyik csíra! Nézz utána!
http://www.vegetarianus.hu/irasok/csira.html#lucernacs
Asszem a napraforgócsíra!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Jöttem jó éjszakát kívánni.
Férjecskémről még nincs hír, mostanában ér csak oda. Szörnyű fáradt lehet már szegényem. Reggel ugye 3.30-kor kelt és azóta úton van...
Egyébként szerintem neki még rosszabb mint nekem, mert én itthon vagyok, ismerős dolgok vesznek körül, na és atomanti Dani. Kép
Őurasága nagyon bömbi volt délután, alig bírtam lemosni a fürdetésnél, a kádba sem volt hajlandó belemenni...Azért sikeresen megvacsiztunk, még egy ideig kódorgott kinnt, aztán önszántából bement a kisszobába és mászott fel az ágyára. Kép Most már alszik. Én nem merek még, hátha Ádi mégis tud jelentkezni.

Mucska: akkor kellemes délelőttöt! Jópofák a képek! És Dani tényleg szereti a csajokat! Kép

Zsuzsa, akkor rád fér a pihi holnap! Egyébként igazad van szerencse a szerencsétlenségben, hogy mire viszajön tán kikúrálom magam. Azért most elbizonytalanodtam orvos ügyben. Nem is tudom, mit tegyek...
Én nem vagyok ellene a kukucskának, főleg azért mert hajlamos vagyok folyogatni, de látod hiába nézett meg 1 hete. Bár nehezen hihető, hogy akkor még semmi sem látszott...
Jó pihit holnapra!!!

Süncsi: köszönöm a biztatást, jól esett! Neked is további szép hétvégét!

Puszi mindenkinek:
Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Már visszaolvastam,de annyira sokat írtatok,hogy nem bírom megjegyezni.

Mucska,hősiesen bírtad a cukrot!Hajrá!

Chello,mail ment!

Zsuzsa,remélem,hercegnőnknek nem marad az arcán egy heg!

Orsi,én sem tudom,hol dugdosom a Bendegúzt.Mindenesetre vettem egy S-es kismamanadit,erre esik le rólam,vennem kellett övet is, és plusszba kilyuggatni,mert az is nagy volt.Hát azért ez röhej egy kicsit.Komolyan mondom,nem túlzok kicsit sem!Ráadásul enni sem bírok megint,mindentől ver a víz.

Szöszi,Egcsi,Bellana,én is mindig szalma vagyok!Kérem a felvételemet a klubba.Tanul a szerelmem,így 7végén látjuk egymást,és amikor elindul a busz én olyan hősiesen bőgök,hogy csak na,de múltkor bevallotta a Törpicúrom,hogy nekiállt sírni,mikor látta,mennyire egyedül ácsorgok a hóban.Ami mellesleg most is zuhog.

Dartsoztam egy csomót és véletlenül megvertem két vérprofit,nagyon jó volt.

Én felfüggesztettem a babaszoba készítését,mert lehet,mégsem itthon fogunk lakni,hanem albiban,akkor meg nem festegettetek.Ha én ezt a védőnéninek elmesélem,lassan megfojt.

ÉS:bevettek egy új kísérletbe,ami indul az egyetemen,rákellenes szerről van szó,ami eléggé szívügyem! Kép

Bellana,drága,most nagyon erős a vállam,bármit kibírok,küldök Neked kitartást meg optimizmust az enyémből,mert látom,szükséged van rá.Hidd el,elrepül az a 10 nap és Ádi újra veletek lesz és talán már el sem megy többet!Kislurkó meg jól érzi magát,dehogy fog kibújni,csak kicsit talán sok volt a stressz!Vigyázz magatokra,ti vagytok a legfontosabbak!

Eltűnünk aludni,ma mostam ezerrel és fáj mindenem.

Millió puszi,pocaktalanKinga
nyinike

Szia Lányok!

Igen az elevitet szedtem minden nap.
Étkezés: ilyenrendesen még soha nem étkeztem. De tényleg. Amúgy mindent megígérek a dokinak csak ne kelljen szednem vastablettát. Ugyanis eddig akármit csináltam rohadt ritkán volt székletem, így kellett a rásegítés néha. PL. amikor a múltkor teljesen kiskecske lettem, akkor 3 napig rendbe minden, aztán újra a kínlódás. Most meg 2 hete teljesen rendben vagyok, mindennap tudok menni magamtól. Ez soha nem volt így. Mikor megjött az eredmény én is végigolvastam, hogy miből kéne még többet enni és most figyelek arra is.

Bellana!

AZért vigyázz Danival, mert mit fog szólni a papája ha hazajön és a bili tele van plaboy-val? Kép

Zsuzsa!

Jobbulást Zsófinak, sajnálom a kis tündéri fejecskéjét.
A sok dokit én döntöttem, hogy egyszere legyen, mert akkor nem kell annyit rohangálni és egymás mellett vannak az Sztk és a Női klinik.
A szülésznő meg annyira kedves volt, hogy oda meg van kedvem menni.

Süncsi!

Nagy pusza neked!

Azért annyira nem aggódok a kilók miatt, csak furcsáltam, mert a múltkor figyeltem mit eszek, akkor jött, mintha húznák, most azért szabadabb vagyok ilyen téren és nem. NA persze ennek fogok örülni még a végén. Most megint figyelek a cukor és a vas miatt, hogy mit eszek. És oylan leszek, minta Kinga, ugyanis rámjött a terhesség előtt nadrágom. Abban voltam a dokinál.

Kinga!

Fordíts nekem látszi, mert lemaradtam valamiről: albiban fogunk lakni, ez mit jelent. Kivel, hol, mikor? Csak ennyi a kérdésem.
Vigyázz magadra nagy pusza Neked!

Chello!
elvesztél? Kép

Mindenkinek nagy nagy pusza, de Gino kisjátított most, így mennem kell!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,jó reggelt!

Itt van vagy 30 cm hó.Biztosan mindenki nagyon örül neki. Kép

Mucska,szerintem ne aggódj azon,hogy nem hízol,mert most bizti abból eszik Anna,amit előtte szedtél fel.Ha ő rendben van,akkor minden rendben,mert nem Neked kell hízni,hanem neki.Én összesen annyit szedtem fel (combra és fenékre,természetesen),amennyit muszáj volt,mert előtte igen gyatra testtömeg-indexem volt.De akkor ca 5000-5500 kcal-t ettem naponta.Most megint megtorpantam,sőt,szerintem valamennyi lement,de a Bendegúz boxol,sompolyog bent,úgyhogy nem aggódom.Legalább könnyen mozgok,meg minden.
Amúgy bocsi,drága nászasszonyom,sikeresen zajlik körülöttem az élet,nehogy véletlenül unatkozzam.Sorban:a Bencével(az új lovagom),Keszthelyen vagy Veszprémben,a mikor még nem 100%,valszeg júniustól.
A hétfőd elég durva lesz tényleg!
Neked is nagy pusszok,meg még a Ginonak is!

Bellana,telózott a párod?Szegény,most pár napig fáradt lesz,asszem!Nem aludtál a Danival?

Kinga
nyinike

Mucska, itt vagyok, most írtam mailt. Kép

Szöszi, örülök, hogy megszereztétek a hiányzó tapétát. Mi ma megyünk venni, mennyiért vettétek?

Pusza,
Chello
chello

Kinga!

Az nem baj ha nem unatkozol. Az sem baj, ha olyan kapcsolatba kezdesz aminek van értelme. De mit szól a kispapa?

Jó hallani, hogy Bendegúzzal rendben minden!
Anna elég lustácska (mint az apja), de tegnap egész nap produkálta magát.
hgjhgél: ezt a Gínó írta Neked. Ugyanis nem hagy most békén, ha ideülök azonnal rakja a lábai a klaviatúrára. Gondolom azt írta, hogy puszil!

Időjárás: itt csak az eső esik,de az annyi, ha hó volna akkor itt is volna annyi! Azért jó volna, ha a Tisza nem áradna ki,nics kedvema nyaralóban pakolni!

Pusza: szép napot Nektek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Kispapa természetesen ezerrel nyomul.Még aranyosnak is találom,mert múltkor éjjel elszaladt nekem jégkrémért,meg cipeli a narancsléket,meg nagyon aranyos és segítőkész mindenben,de nem mondhatok erre mást,mint hogy most én mással vagyok nagyon -nagyon boldog.

Lehet,hogy Anna is teper állandóan,csak Te mostanában olyan kis hiperaktív lettél és folyton szaladgálsz,és nem veszed észre,mikor rugizik.

Azt is írhatta,hogy hajgél,hogy nehogy elfelejtsem bezselézni a hajam.De már túl hosszú,nem szoktam zselézni KépUniverzális kutya,még a végén segít majd Annát fürdetni!Kiváncsi leszek,mi lesz nálatok,mikor megszületik a babóca!

Nektek is szép napot,most rohanok a vasútállomásra,mert jön a barátosném Pestről, és nem akarom,hogy elvesszen ebben a megapoliszban!

Millió puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Tegnap behoztam a lemaradásom topik -téren, de a jegyzeteimet persze nem hoztam magammal, úgyhogy csak arra reagálok amire emlékszem.
Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket és virágokat.Kép 26-án ünneplem a névnapom, mert régen Gézákkal együtt akkor volt. Lehet, hogy azóta kitúrt a napomról, de ez engem a legkevésbé sem zavar.Kép

BellanaKép
10 nap is hosszú idő, főleg, ha nem gyakran vagytok távol egymástól. Meg lehet edződni, de nem könnyű. Főleg a búcsúzás nagyon nehéz!Kép
Fogjunk össze hárman, te Szöszi és jómagam és alapítsuk meg a Szalmák Klubját!Kép Látom Kinga is jelentkezett, akkor már négyen vagyunk!Kép

MucskaKép
Tényleg vigyáznom kell a takarítással, mert tegnap is abban vezettem le a bánatom és estére elég rendesen görcsölt a hasam. A MagneB6 segített, de legközelebb jobban vigyázok.Kép
Kitartást hétfőre!Kép

ZsuzsaKép
Remlem nem marad heg Zsófi gyönyörű homlokán!Kép

SüncsiKép
Nálunk is lassan egy éve tart a távkapcsolat és nem tudom ha meglesz a baba, hogy bírom majd. Őszintén szólva már mindketten kezdünk besokalni.Kép

Mindenkinek jó hétvégét!

Ui.: Tegnap kiesett Leslie.Kép Nem tetszett a szám amit énekelt, de akkor is... Mostantól hajrá TVera!Kép Megjegyzem annyira otthon vagyok a mai slágerekben, hogy egyedül azt a nótát ismertem, amit Gáspár Laci adott elő. Látszik mennyit hallgatok rádiót.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

A férjecském este fél 11-kor hívott az amcsi reptérről, hogy odaért és megy kocsit bérelni.
Ott még csak du. fél 2 volt...
Gondolom őrülten fáradt lehetett.
Danit sikeresen letettem a saját ágyába. Én a mieneket is rendesen kinyitottam, mintha itt lenne Ádi. Kép
Ádi hívása után még néztem a heti 7-est (szeretitek?)majd elaléltam. Mindenféle marhaságot álmodtam. Kép

Kinga, örülök, hogy itt vagy! Kép
A pocid csak megnő. Az a lényeg, hogy Bende baba szépen fejlődjön!
Nem semmi pasi lehet, hogy várandóssan is te kellesz neki! Le a kalappal! Ki hinné, hogy, ilyen is van? Tényleg a vér szerinti apuka mit szól hozzá?
Köszönöm a vállaidat!!
Kellemes napot! Puszi!

Mucskám: a kecske bajra -végszükség esetén- a Guttalax hashajtó is bejöhet, azt kismamák is szedhetik. Nekem Danival voltak ilyen bajaim, de amióta ritkábban szedem az Elevitet, nincs baj.
Baba: ma még nem éreztem...Anna mennyit mocorog naponta?
Szép napot! Puszi!!

Bellana
bellana

Szia Egcsi!

Tegnap én is elragadtattam magam takarítás terén, de nem szabad! Vigyázz magadra!!
Én azt hiszem nem bírnám sokáig Ádi nélkül, a távkapcsolat nagyon ijesztően hangzik! Ilyenkor mennyit van távol a párod egyhuzamban??
Azért babával még nehezebben fogjátok bírni, gondolom.
Puszi neked!!
Bellana

Ui: hajrá TVera!
bellana

BellanaKép
Én is szoktam nézni a Heti Hetest, de a túlságosan politikai részeket annyira nem szeretem. A párom 3-4 hétig szokott kint lenni, de most rúgták ki a váltótársát, így nehezebben tud hazajönni, mert nincs akire bízza az embereket.Remélem márc. végén ismét tud jönni.
A férjedet biztosan megviseli az időeltolódás, de továbbra is lennék a helyében.KépNagyon tudnék vásárolni!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bellana!

Nehéz időkben a Guttalax szokott segíteni. De azért nem bánom, hogy megy magától.
Anna: változó: tegnap egész nap, van amokir meg alig alig, inkább este.

Egcsi!

Bánat ellen találj ki valami mást inkább! Ez nem túl jó megoldás. Én könnyen beszélek ugyan de azért nem vagy ám egyedül! A pocaklakóddal ketten vagytok!
JA és mi is szeretünk ám! Kép

Kinga!
Meg fogunk szenvedni az elején az biztos, dde meg kell Ginonak szokni, nincs más választása. Mondjuk akkor a nyaralóban leszünk és ott lefoglalja magát az udvaron is.

Azért vigyázz, hogy az új szerelem nehogy megharagudjon, hogy a kispapa ilyen teperős lett. NAgyon nehéz helyzet ez!
Pusza:
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok

Mielőtt elfelejtem, hogy kinek mit akarok írni:

Süncsi és Zsuzsa
Köszi, hogy gondoltok rám! Egyelőre nem szedem az antibiotikumot, hétfőn megszerzem a leleteket aztán a dokim megmondja mi legyen. Különben meg jól vagyunkKép

Bori
Nekem váladékoldásra Paxirasol-t adtak, azt a dokim is engedi, és azóta úgy érzem javulgatok, fújom ki a trutyit az orrombólKép Hétfőn kiderül a gégészeten, remélem már nem folyik az a ronda váladék a torkomban! Te meg menj el dokihoz! Jobbulást!

Bellana
Sajnálom, hogy ilyen izgalmakban volt részed, de próbálj ne idegeskedni (tudod, bagoly mondja verébnekKép). A párod meg hamar itt lesz, hidd el hamar elmegy ez az idő!

Szöszi
Hajrá a tapétázással! Örülök, hogy sikerült mégis beszerezniKép

Amúgy nincs semmi különös, tegnap megint koncerten voltunk, remélem a picinek is tetszett! Jövő héten vasárnap is megyunk, aztán rá 2 hétre meg balettre az Erkel színházba, úgyhogy remélem fülel a kincsem rendesenKép És még annyi koncert van amire szeretnénk menni, csak a pénztárcánk nem bírjaKép Két tanári fizetésből...

Na, megyek, mert már Anyukám nagyon vár minket ebédre. Fini bableveske lesz, NYAMMMM! Imádom! És utána óriási lesz a pocim!Kép

Kinga
Egyél bablevest, hátha akkor jobban fog látszaniKép Bocs, ez csak egy hülye vicc volt. Ne aggódj, hogy még mindig dugdosod Bendegúzt, egyszer csak úgy meg fog nőni, hogy az csak naKép

Puszi mindenkinek, jó hétvégétKép

Sziasztok

Orsi
16+2

avocado

sziasztok!

Vendégségből kukucskálok Kép
Tegnap megkuksoltam Zsófi fogát! Kijött az utolsó is neki, már 20 tejfoga van Kép

Kinga: szerintem max. egy pont lesz a homlokán! De hál nem lett nagyobb baj! Már kötés nélkül van bő egy napja. Kép
Ezt most jól értem? Összeköltöznél a kézis srácal?

Bellana: ha nem vagy bizti a dokiban, még nem késő váltanod! Persze ha van jobb! Dani ugye nem nála született? Danival is voltak folyásos problémáid? Vagy amúgy is hajlamos vagy erre?
Mostanában hogy megy Daninak az alvás?
Ez jó hír, hogy Ádival minden oké! Kép
heti 7-es: én egy időben mindig néztem, de szerintem sokat laposodott! Nagyon későn van manapság, így ált kimarad! Én a Kern írásait szeretem benne! Meg a Váncsát!

Mucska: akkor a szülésznő lesz a nap fénypontja Kép
Amúgy ha kell a vas fogadj szót, mert ha nagyon rossz a vérképed, haza sem engednek a szülés után!
A Guttalax előtt próbáld ki a LAEVOLAC-ot, mert abban semmi gyogyó nincs, újszülöttnek is adható! Az egy spéci cukorszirup! (jaj cukor! : )
De megkérdezheted a dokit is, mit javasol!

Egcsi: én is sajnálom Lesliet, de tegnap nem volt annyira jó! Amúgy megjegyzem, az előzetesben azt hallottam, megint az Ibolyka lesz a téma este a Naplóban. Úgy tűnik, vele kell csak foglalkozni. Meg abból a filmből is ez csorgott, amit bemutattak a számok után a VIII. ker. nevelőintézetből! Szerintem ez nagyon erős protekció, nem?
És HAJRÁ TVERA!!! Kép Kép Kép

Szép napot, és jó étvágyat!

Zsuzsa
zerko

Orsi: itt is van bableves Kép

Mi lehet Linóval???

Zsuzsa
zerko

Orsi!Kép
Biztos elvezi a baba a zenet,a konyv is irja,hogy milyen jot tesz es ha megszokja odabennt,akkor kinnt is megnyugtatja.Nekem is kellene hallgatnom valamit, de egyreszt a zenei muveltsegem majdhogynem 0-val egyenlo (sot,annyi is,mit szepitsukKép),masreszt meg a ferjem szerint a mi fulunkre "lehet tamaszkodni" (lsd.botKép), de epiteni ra nem...

chello!Kép
1900-ert vettuk az 5m-es darabot.Te is meseld el milyet vettetek...

Mucska!Kép
A szorulasrol ne is beszeljunk...nekem volt mar olyan,hogy sirtam a wc-n.Nem akarok a reszletekbe belemenni,de nekem van "ott" mostmar mas is sajnos...KépBar az utobbi idoben lekopogom egeszs jol elvagyok,de biztos,hogy szabad Guttalaxot szedni?Az enyemen azt irja,ugy emlekszem,hogy nem lehet terheseknek.

Bellana!Kép
Orulok,hogy Adival minden ok.Mar egy nap el is telt,latod,ugyes voltal.

Kinga!Kép
Te vagy itt a topik ude szinfoltaja.Elfeledett fiatalsagunk megidezoje,ugye lanyok??? Diszko,uj pasi,magas sarku,darts,osszebutorozas...KépCsak kapkodom a fejem.

Meg akartam valamit,de persze elfelejtettem.Macska rugja meg...

Amugy:
Ti mivel kenitek a pocitokat?Sima mezei testapolo jo?Mert en nem vettem semmi kulonlegeset.
Van mar valakinek linea nigra-ja?Nekem nincs,vajon kesobb jon elo?

szoszi (MA 20+0!!!!!!!!!!!!)
szoszi

Sziasztok lányok!

Orsi: akkor lassan kilábalsz a kórságból, te szegény? Már régóta kínlódsz vele, nem?

Egcsi: jaj, az a 3-4 hét szörnyen hosszú! Nem is tudom mit mondjak. Kép Nem lehet változtatni rajta?

Mucska: hogy telt a napod? Hol a mailem? Kép

Zsuzsa: hála az égnek, hogy Zsófi ennyivel megúszta! És gratula a 20-ik foghoz!!
Dani kinövesztette a 16-at. Kép
Danit nem ennél a dokinál szültem, hanem a gátsebesnél...
Mit ne mondjak mindig jól beleválasztok.
A többiről nem tudom milyenek és, hogy bejöttek-e volna. Nekem nagy visszatartóerő a kórház közelsége. Ha most valahová pestre kellett volna menni...Persze ha az apás szülés nem oldódik meg...
Dani ma délután aludt, jeee!!!!
A Heti Hetest én is ritkábban bírom kivárni, de most felvoltam spanolva. Én is a Váncsát szeretem, olyan mint egy helyes kis manó, jó fej az öreg! A Hernádit is birom. Néha olyan jókat szól be.
A megasztárból nagyon nyomják Ibolyát. Mindig vele vannak elfoglalva, mintha a többieken nem lenne nagy a nyomás. Egyébként változatlanul a duci Vera a favoritom. Szuperjó hangja van és tud mosolyogni. Hajrá TVera!!

Szöszikém: nem mától vagy szalma??? Hogy bírod?
Guttalax: az van rá írva, hogy nem tudtak kimutatni ártó dolgot kismamik esetében sem, de akkor próbáld ki amit Zsuzsa írt.
Krém: én a Milupától használok terhességi krémet.
A DM-ben és patikákban kapható. Danival bejött, nem lett csíkos a pocim. Egyébként apa szokta kenni a bébiket (Danit is annó), de most Ő nincs itt. Kép
Gratula a félidőhöz!!
A linea negra az a sötét csík a hason köldöktől lefele?? Az volt nekem Danival, de még most nem jött elő, de mintha a terhesség vége fele került volna elő. De az a krémezéstől független.

Puszillak titeket:
Bellana 17+3
bellana

Bellana!Kép
A kedvenceink stimmelnek, legalabbis a Heti Hetesbol,mert a Megasztart nem nezem.Igaz,a Heti hetest is el szoktam aludni mostansag...
Aha,az a linea nigra.Akkor ezek szerint kesobb jon.
Amugy ejjel indul a parocsam,most alszik,mert sokat kell majd vezetnie.A borondjet becsomagoltam,szendvicseket kenek meg az utra.Olyan gyorsan telik ez a vasarnap,biztos azert mert azt szertnem,hogy lassan teljen.
szoszi
szoszi

Jaj, Szöszi, ez a csomagolás, készítés olyan szívfájdító!!
És tényleg ilyenkor repül az idő. Akkor este majd gondolok rád!
Hova utazik a kedves?

Bellana
bellana

Szia lányok!

Sehol senki?
Én most boldog vagyok, Ádi felhívott 17:15-kor (akkor ott 8:15 volt) és azt mondta, hogy minden ok., kipihente magát és most vág neki a vasárnapnak. Olyan jó volt hallani a hangját! Kép
Milyen hülye dolog, hogy amikor valaki nap, mint nap velünk van akkor szinte természetes, hogy van nekünk. Ilyenkor azért kiderül, hogy ajándék és megbecsülendő ha a szeretteink a közelünkben vannak.
Jó, nem bölcselkedek tovább. Kép

Hogy vagytok?

Soraya, neked lejár a szalmaságod most, ugye?

Szöszi: kitartás!
Mucska: merre van kend?

Bellana
bellana

Sziasztok!

Itt volt a barátosném Pestről és 10.14 óta be sem állt a szánk.

Egcsi,asszem lemaradtam valamiről,de nagyon boldog Géza napot neked!KépHááát,az a 3-4 hét kicsit talán erős,ti aztán szerethetitek egymást!

Bellana,örülök,hogy megvan a párod!Már egy nap el is telt és csak 9 van hátra,és mindjárt vége is,hamar itt lesz.A barátom tényleg drága,kicsit hihetetlen is.Ma ment vissza és majdnem sírtam.Kispapa azóta nagyon teper,most tényleg rendes,de hihetetlenül.Szeretne nekem boldogságot,biztonságot és nyugalmat adni és komolyan látszik rajta,hogy szeret engem(értsd:szerelmes belém),de nem tudok ezzel mit kezdeni,nem csak a Bence miatt,hanem azért is,mert nem tudom,meddig tart ez a nyugis időszak.
És a távolságról-fontosságról írt bölcseleted nagyon igaz!

Mucska,tuti nehéz.Egyelőre bírjuk a kiképzést,de félek,ebbe fog beleroppanni a nagy mű.Azt nem tehetem meg ugyanis,hogy teszek Kispapára,meg nem is akarom megtenni.Ha minden kötél szakad,akkor is minden hétvége az övé a babuval,akkor meg az elején nekem is mennem kell.

Orsi,milyen bablevest eszel?Lehet,nem is rossz ötlet. Kép Á,bizti megnő majd,egyik reggel arra ébredek,hogy 20 cm-t nőtt az éjjel.Kép

Zsuzsa,örülök,hogy megúsztátok a sebet,meg grat a 20.kinövesztett fogacskához is!Igen,ha máshogy nem megy,akkor összebútoroznék.Tudod,én nagyon nem szeretek egyedül lenni.Kép

Szöszi,tökjót vigyorogtam a fületeken! Kép Azon meg még nagyobbat,hogy "elfeledett fiatalságunk".Megkukkoltalak és Te bizony csak 26 éves vagy!De tényleg szeretek pörögni,és ehhez annyi energiám is van,mint tíz másiknak.Szerettek is mindig a tanáraim KépDe legalább a Bendegúz is élénk lesz,jöhet síelni,meg dartsozni,meg mehetek miatta igazgatókhoz,fegyelmikre,ofőkhöz.Szegény Anyáék pont most voltak egyen,mert a drága öcsém inkább termálba ment suli helyett és felhívatta vkivel az ofőjét Anya nevében,hogy valami vizsgálatra kell mennie Pestre.Nem semmi.Na,ilyent én azért nem csináltam. Kép

Szegény Apa a lehető legrészletesebben tanított meg a viselkedés szabályaira,amiért hálás is vagyok,de a fölös energiát muszáj levezetni...
Gratula a félidőhöz!

Hajrá TVera!!!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Holnap írok mindenkinek, de elmentünk vendégségbe és most apa gépezik.
Szöszi!
Nekem a nőgyógyi mondta, hogy azt!

Kinga!
Azért ügyesen, mert nem jó két szék közül a széken, az meg ritka, hogy terhesen is vállaljanak!

Bellana!

Örülök, hogy halottad a párod hangját! Holnap délután megy a mail!

Pusza, mert apa elszívta a bagóját!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Kinga!

Jó is egy kis kiadós pletyi. Kép
Szorítok értetek Bencével, csuda egy pasi lehet!
A kispapi meg elöbb utóbb csak elfogadja, hogy már nem úgy vannak a dolgok ahogy voltak és a kicsinek meg így is -úgy is Ő az apukája.
Tetszik, hogy nem akarod elválasztani a babától, nagyon jól csinálod! Olyan rossz amikor egy gyerekkel hadakoznak a szülők. Mindig a kicsi szívja meg.

Most megyek nézem a Vasálarcost, szép álmokat:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Én is pontott tettem ma egy székletben szegényebb időszak végére! Kép
Éjjel nem aludtam egy percet sem, kívánjatok nekem ma szép, hosszú alvást!

Szöszi: én a Milupa terheskrémmel, de már régóta. Nekem nagyon bevált, és nincs csíkom sem! Zsófival is ezt használtam, mint a Bellana! Kép
A csíkom még nem jött ki!
Gratula a félidőhöz!

Kinga: pár hete még hallani sem akartál az együttélésről. Ez a pali valamit tud? Kép Kép Kép

Bellana: én is örülök, hogy Ádi jól van, a fiatok aludt du, így talán te is pihengettél! Vigyázz magadra! És ha úgy érzed, válts dokit!
Már csak 9 nap! sem!!!

Jó éjt csajok!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Jöttem elköszönni,jól elfáradtam a városjárásban!

Bellana,visszakerestem végre,szerintem is válts dokit,még nem késő.Nem a doki lelkivilága fontos,hanem Te + a baba.Á,csak az elején voltak bennem olyan gyilkos gondolatok kispapával szemben,de időközben helyükre billentek a dolgok és nem szabad,hogy egy gyerek szívjon amiatt,hogy a szülei nem jönnek már ki egymással.
Már mindjárt jön a párod!Jó TV-zést,szép álmokat!

Mucska,ez most nem vili.Két szék közül a széken???Nem a földön?Kép

Zsuzsa,hát igen,drága pasi,neked volt igazad!Azzal győzött meg végleg,hogy azt mondta,hogy akkor veszünk egy csivavát,ami nekem ca 10 éve minden álmom,de senki nem szereti.Akkor nagyon szép álmokat Neked mára!

Szöszi,én Avonos terhességi csík elleni krémet használok.Csíkjaim nincsenek is,de hasam sem.Ennyire hatásos lenne?

Jó éjt mindenkinek,Orsinak is,ha éjjel érkezik,mint egy Eddás.

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Csak pár sor.
A bableves ISTENI voltKép Akár hiszitek, akár nem képes voltam megenni 3(!)tányérral, persze utána nem kaptam levegőtKép A család már rendesen aggódott, hogy most már hagyjam abba az evéstKép Pocak óriási lett kíváncsi lennék, hogy a picuri ebből mit érzékel, jó lenne, ha nem lenne rossz neki az Anyucija eltévejedéseKép

Kinga
Sima tejfölös bableves jó sok füstölt husivalKép És jó sok tejföllel, ecettel és ecetes hagymávalKép NyammmKép Az Edda poén kis késéssel azért leesett, jó voltKép

Na, most megyek, puszi mindenkinek!

Orsi
16+2

avocado

Jo reggelt!Kép
Ma en nyertem korai kelesben!!!Persze,akinek nincs kihez odabujni reggel,annak konnyebb.Kép

Orsi!Kép
Nekem mindig ez volt a kedvencem,marmint a bableves,most is imadom,pont ahogy irtad,fustolt husi,tejfol,ecetes-hagyma..nyamm..Nem egy lightos kismama-kaja,de minden heten van nalunk.

Koszonom a krem-tippeket,meg a Guttalax infot.Akkor mostmar az is ott van vesztartaleknak.

Legyen szep napotok...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, bocs, csak hülye napjaink vannak mostanában. Visszaolvasni se tudtam még majd ma igyekszem. Így most csak magunkról:

Sajnos férjem nagymamája meghalt múlthéten, most csütörtökön lesz a temetése.

Nórának kijött a huszadik foga, hogy attól-e vagy sem, de hányt is és két napig csúnya hasmenése volt.

Sikerült valamit bekajálnom, így 2 napig hánytam + hasmenésem volt, nem is ettem semmit egy kis kekszen kívül, ma már jobb.

Voltam pénteken dokinál: Gömböc jól van, már 700 gramm, szépen fejlődik, és most befordult fejjel lefelé, úgyhogy teljesen más formájú lett a hasam mint volt, amikor keresztbe volt. Nemét illetően: egyszer fiúnak látták egyszer meg lánynak, úgyhogy majd szülésnél kiderül ki is lakik a pocakomban.

Zsuzsa: Remélem lánykád feje már jobban van!!!

minden átmenetileg egyedüllévőnek kitartást!!!

Mindenkinek szép napot! Majd jövök még!

Szilvi
24+3 (vagy valami ilyesmi)
lino

Ja és a Megasztár: TVera, bár mindegy csak ne az Ibolya vagy az Edmond nyerje!
lino

Jó reggelt!

Szöszi, mi 1300-ért vettük és 10 m. van ráírva. A Tiédre 10 volt ráírva és 5 volt benne? Mi sárga csíkot vettünk és vannak benne kék tündéri macik. Gratulálok a betöltött 20. héthez! Kép

Zsuzsa, Lino, gratula a 20. kinövesztett foghoz! Kép

Lino, nagyon sajnálom a férjed nagymamáját és azt, hogy nem láthatja az unokáját. Kép

Gömböc már jó nagy baba. Kép

Mucska, remélem hamar végzel a dokikkal. Kép

Kinga, ma válaszolok!

A többieknek is puszi! Kép Kép Kép

Chello
chello

Jó reggelt!

Zsuzsa, miért nem tudtál aludni az éjjel??
Mindenesetre akkor kezdj neki bepótolni! Az idő úgyis olyan. Kép
A te dokid bemegy a kórházba bármikor amikor kéred??

Kinga: a te dokid is bármikor a rendelkezésedre áll ha gond van? Megy vizsgál??
A fene enné meg ezt a hülye helyzetet. Ha még lenne akire mindig bízhatnám Danit...De innen pestre járni, gyerekestől, az elég gáz. Kórházon belül váltani meg nem ciki? Főleg, hogy szerintem a többi is csak beküldött volna az ügyeletre.
Amúgy rendes, szimpi doki...
És akkor most lesz kutyus?

Szöszi: üdv a klubban! Kép Még nem válaszoltál, hogy te merre laksz? Pesten?

Lino: sajnálom a férjed nagymamáját. Kép
Jól rátok járt akkor a rúd mostanában.
Gyógyuljatok meg!
Gratula a szép nagy babucihoz!

Orsi: remélem nem repültél el a levestől? Kép
Torkod, hogy van?

Chello: szia. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: