Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsófi!
Olvaslak itt mindenfelé, és egy kérdés merül csak fel bennem mindunatalan.
Van valami ebben a történetben amiért felelősnek érzed magad? Pontosabban, van valami amit szerinted rosszul csináltál?

Nem provokációnak szánom ezt a kérdést. Csak mindig ez jut eszembe, amikor olvaslak. (meg ezer másik, de azt most nem irom ide, mert akkor tuti támadásnak vennéd. Pedig nem az... )

zsunya

zsunya

Kinga

Ha nagyon gáz a helyzet, szerintem távol tartó végzést is lehet kérni ellene a bíróságon. Gondolom vannak tanúk, ha a kórházban is ügyködött. Ha jól tudom pl a leköpés is már könnyű testi sértésnek számít. Légy erős és ne hagyd magad, ahogy olvastam, szüleid is támogatnak.
Szorítok nektek!

zit
zit

Zsunya, nincsKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Értem.

zsunya

Miért, szerinted van?

(komolyan kérdezem, kíváncsi vagyok!)

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Semmi közöm hozzá. Csak azt tudom amit itt és az indexen irtál. Az alapján van. De ez az én privát véleményem és nem akarlak traktálni vele.

Zsunya

zsunya

Megáll az eszem, mit képzelnek egynémelyek. Ezt a kellemes érzést ismerem én is, engem is hasonlóképp megfenyegettek, hogy miután az utódot kibocsátottam magamból, majd elveszik, mert nem vagyok méltó ember az anyaságra. Sajna, mi már akkor házasok voltunk, és a gyerek az ő nevén volt. (Á! Most már értem miért volt sürgős az esküvő neki! És én még azt hittem, én vagyok az egyetlen nő, aki a gyermek születése után akar inkább esküvőt...)
Seymour

Seymour! Ne gondolj mindig a legrosszabbra, föleg visszamenöleg ne!!! Lehet, hogy most mondogatja a parod, hogy nem vagy alkalmas az anyasagra, de szerintem csak azért, hogy legyengitsen!!! Nem hinném, hogy mar az esküvöt is azért akarta, mert el akarta Töled venni késöbb a Kicsit. (Kicsiket???)

Zsofi! Nem egyforma minden férfi. Ha ezt gondolod, eleve negativan allsz hozzajuk.En is éltem jopar krapekkal, akiben csalodtam,(s mivel gyerek nem volt, jol otthagytam öket!!!Kép), én is szenvedtem, de bizakodtam. Es most van 1 csodalatos férjem!!!Kép Aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, elfogadja a setét multamat is. Tehat remény mindig van!!! Seymour, Neked is!!! Amugy mi lett a férjed titkarmacajaval???
Engem is terrorizal 1 krapek (azaz 2, de a 2.az a volt psy-m, és soha nem volt olyasmi vele...), mar 3 éve. Fenyeget, az anyjat küldi a nyakamra, a kapu elött var, orditozik a lépcsöhazban, mert nem engedem be... Sok a hülye ember...Kép Szerencsére nincs gyerekem töle.

Zsunyus! Szerinted mit csinalt rosszul Zsofi??? OK, nem tartozik ram, de Neki talan segitene, ha leirnad!!!

Amugy hibakat mindenki elkövethet. CSAK emberek vagyunk...

Kitartas, Csajok!!!
Vendég

Kukacz, a terhességem alatt is mondogatott ilyeneket, ha megsértődtünk egymásra. A kezdetektől tehát! És itt úgy látom, ez egy klasszikus zsarolási eszköz, egyáltalán nem ritka szemétség a férjemtől. Csak itt többen írtak ilyesmit. (Amúgy nem titkárnő a maca, hanem közös MOL projekten dolgoznak.)
Üdv mindenkinek!
Seymour

S!

Tényleg orvosi eset vagy, mégpedig paranoiás. Nincs olyan férfi a földön, aki bár utál egy nőt, azt azért elveszi, csinál neki egy, majd két gyereket, hogy aztán majd a vagyonmegosztás és a tartásdíj elvigye a lét, vagy szarakodhasson egyedül két kölyökkel. Ugyan. Mindamellett ahhoz, hogy egy férfi megkapja a gyerekét, nemhogy házasság nem kell, de még a nevére sem kell venni, elég, ha apaságit csináltat, utána már mehet perre.
Úgyhogy lehet, hogy jelenleg a te férjed sokat szemétkedik, alapvetően mégis a te személyiségeddel vannak a problémák.
Egyszerűen beképzelsz magadnak dolgokat és elhiszed, hogy áldozat vagy, és képes vagy a 8-10 évvel ezelőtti dolgokat is felülírni. Segíts magadon, menj el egy pszichiáterhez, mint ahogy azt már ajánlották máskor is neked. Tényleg erre van szükséged, nem másra.
őrület

Seymour! örület baratunknak van, amiben igaza van, de mivel ö nem volt ott, amikor mar a terhességed alatt ilyeneket vagdosott a fejedhez a férjed, nem tudhatja, kinek van igaza!!! Persze, én sem!!! De én drukkolok!!!

Tessék, 1 Lady Seymour: Amugy a szomoruuu sorsara valo tekintettel valasztottad a nevét???

Kép

Ne hagyd Magad!!! Es ne hagyd EL Magad!!! Könyörgöm, nem a férjed a vilag közepe!!! Vannak mas férfiak is, és vannak barataid, akik szeretnek!!! A psy talan tényleg jot tenne!!! Es nem ciki!!! Sok puszi!!!
Vendég

Kiváncsi, valóban mindenki követ el hibákat. Szerintem akkor vagyunk mangunkkal a legkorrektebbek, ha feltételezzük, hogy mi is hibáztunk, és megkeressük mi volt az. És tanulunk belőle. Nem levonjuk a következtetést, hogy pl minden férfi szemét. Hanem megállapitjuk, hogy mit kellett volna másképp csinálnunk.

Zsófinál nem érzek erre semmi hajlandóságot. Hitegeti magát, és erre nagyon jó táptalaj a családja.

Ismered a viccet, mikor az autós megy a sztrádán és hallgatja a rádiót: -Valami őrült szembe megy a sztrádán a forgalommal. Mire hősünk: -Egy? Ezer!

Nem lehet visszacsinálni. de lehet innentől felelősséggel viselkedni. Pl a saját apjával változtatni a hangnemen/kapcsolaton. Remélem történt ilyesmi. Minden esetre nagyon fura nekem, hogy mindenki hülye, és ő szegény megesett leányanya, aki mindent jól csinál. Nem hiszek a végletesen szélsőséges vélemyényekben.

De ezt te úgyis tudod. Kép
Zsunya

zsunya

Kukacz, köszi Lady Seymourért, igen az ő sorsa és az enyém közt érzek némi analógiát. Nincs egy Tudor-kori ruhásod? Nagyon cuki! Ismeretlenül is imádlak köszönet, amiért sokszor megvédtél.
Lady Seymour
Seymour

Imádhatsz Őrület...
Seymour

Seymour!!!Ha talalok Tudor-okat,küldöm öket...Kép

Zsunyus! EN kérdeztem, nem Kivancsi!!! Jajjajjajjj, mindenki kever bennünket!!!Kép Talan, mert K-K...???

Puszo
Vendég

ÚÚÚÚ
Bopcsánat.

Igazából dolgoztam, és csak idepillantottam. Nem figyeltem. Elnézést. Kép
Amúgy érthető voltam? Kép

Zsunya

zsunya

Na, az autópályás hasonlatot én pont S-ra érzem igaznak.
Névtelen

Seymour!OFF En inkabb Elisabeth-et szeretem, imadom, csodalom, na, Neki sem volt valami fényes a szerelmi élete, bar ö maga akarta igy... Nesze, 1 IGAZI Lady Seymour (na, meg a többi szerencsétlen feleség... Parr Kata meguszta, Henry elöbb dobta fel a pacskert, mint, hogy lefejeztethette volna...):

Kép

Nem volt valami szép Jane lelkem, és az élete sem volt tündérmese...Kép
Na, azért 1 Elisabethet is küldök, hiszen annyira imadom!!! Erdekel a korabeli történelem??? Engem igen, de föleg E. élete, politikaja, stb...
TE, hogy kerülünk az elvalt anyak-vagy mik-topic-jaba a Tudorjainkkal??????????????KépKépKép

Kép
Vendég

KukaczKép
Én is szeretem Erzsébetet + korát, amit lehet beszerzek és elolvasok róla.
A másik mániám a Mediciek, azon belül is Lorenzo il Magnifico !

Mariann
tmarianna

Pont ma hoztam el a par napja meghalt (szegény...) nagybacsinktol Lorenzorol 1 könyvet. De öket annyira nem szeretem!!!
Vendég

Szia Kukacz!
Köszi a képeket. Egyébként Parr Kata sem úszta annyira meg, mert Lady Seymour bátyjához hozzámenvén Henrik halála után - láss csodát - teherbe esett, és sajnos ugyanúgy végezte, mint Jane Seymour. Egyébként Erzsébetnek én is csodálója vagyok. De sajna semmi azonosságot nem érzek vele.
A többiektől bocs az offért.
Lady Seymour
Seymour

Sziasztok!

Csak gondoltam beköszönök és megköszönöm,hogy mellettem voltatok!Büszkeség és kitartás kell,meg egy csomó barát és akkor nem férnek hozzám.
Bendegúz már 17 hetes és jól érezzük magunkat.
Bocs,Seymour,nem ismerlek:még nem váltál el a férjedtől?Névtelennel ne törődj,mindig vannak ilyenek,majdnem minden topikban.Egyszer szeretném,ha átélne mindent,amiről kéretlenül véleményt mond.De nem azért,mert szemét vagyok,csak hogy átérezze végre.Szerintetek az ideggyógyászatokon van net?
Ja,névtelenke:apaságit sem lehet csak úgy csináltatni,hacsak nem lopod el a babát,de az meg később vet rád rossz fényt.Persze,biztosan értesz hozzá,vagy te vettél már el babát,vagy tőled vették el?
Kinga
Névtelen

Sziasztok!

Most találtam rá a topikra. Csatlakozhatom?

Van egy 16 hónapos kislányom, Liliom. Bristolban (Nagy-Britannia) lakunk édeskettesben. Imádom az anyaságot, Lili nevelése a legeslegjobb, amit valaha is csináltam.
Amikor még pici baba volt, egyedül éreztem magam, de most már olyan jó "társaság". Okos, szép (hát persze!), jó humora van... Nagyon szeret nevetni, és bohóckodni. Szereti a gyerekeket, állatokat (kutyák a parkban), a füvet, a fákat, kacsákat etetni.

Nem mondom, hogy mindig könnyű, de inkább férj nélkül lennék anya, mint gyerek nélkül feleség.

Kinga,
találkoztunk már a másik topikban? Olvastam a decemberi üzeneted, fogalmam sem volt! Leszállt már rólatok a volt barátod?

Kati
kat_ica

Hahó,Kati!

Tényleg én vagyok az,a másik topikból!Írtam oda is!
Leszállt.Nagyjából.Ennyi idő elég volt neki asszem,hogy felfogja.Bár úgy néz ki,fellángolnak újra az indulatok,ha megszületik.Nem elég nekem,hogy magától a szüléstől félek? Kép

Kinga
Névtelen

Szia Kati!

Hogy kerültél Bristolba? Én félig-meddig várom csak egyedül a babócát, mert a férjem ugyan elköltözött itthonról, de azért rendszeresen találkozunk meg jön uh-ra, dokihoz, meglátogatni stb. A szüleim is a szomszédban laknak. Te teljesen egyedül vagy ott messze?

Mariann
tmarianna

Kinga,
A szülésről az érettségi jut eszembe (komolyan) - mindenki mondja utólag, hogy mennyire izgult aztán milyen könnyű volt.
A szülőszobán én szidtam az apját, és megfogadtam, hogy én soha többet senkivel... Három nap múlva hív fel nagymamám, hogy milyen volt. "Hááát, nem volt túl rossz." Van egy elképesztő tulajdonságunk, fájdalomra nem emlékezünk. (Ha tényleg emlékeznénk, diliházban kötnénk ki.)

Mariann,
Én is tartottam a kapcsolatot az apukával, bár uhra sehogyan sem tudtam rábeszélni. Nagyon be volt tojva (??!). Aztán a kórházban meglátogatott, engem, és beleszeretett a babába.
És miattunk költözött ő is Bristolba, hogy a közelben lehessen. Tehát család az nincs, de apuka van.

Kati
kat_ica

Kati!

Aha,gondolom,nem olyan szörnyű,mert akkor már kihaltunk volna.Csak ne akarjanak engem EDÁ-ra rábeszélni.
Tényleg,milyen Bristol?

Kinga
Névtelen

Az EDA az epidurális? Azt én sem akartam, de előre nem tudható milyen lesz majd.
Én megterveztem, hogy természetesen szülök, ha lehet, még a medencébe is beülök. Nem akarok ágyon feküdni, hanem járkálni, ne vágjanak stb stb.
Legesleginkább császárt nem akartam, de amikor már folyamatban volt mindent, nem érdekelt. Babám születik, az volt a lényeg. (Meg hogy azonnal megszünik a fájdalom amint a mütétre felkészítenek Kép )

Bristol, hát, nagyváros. Azt hiszem jobban érezném itt magam, ha másik városrészben laknék, ahol pl. van közösségi élet és hozzám hasonló felfogásúak laknak. A lakásunk viszont szép, csendes környéken vagyunk, a park 5 percnyire. Lilinek külön szobája van, bár olyan pici, hogy ha kinövi a kiságyat, már nem fog elférni. Szeretnék azért ott maradni, amíg csak tudunk.
Van Bristolban egy Waldorf iskola (már most iskolán gondolkozom!). Ha anyagilag megoldható, Lilit oda szeretném küldeni. Akkor viszont arra a környékre kéne költözni.

Kati
kat_ica

Hallottam már a Waldorfról,de nem tudom pontosan,mit jelent.Egyelőre ezen még nem gondolkodtam,hiszen ki sem dugta még a fejét a babóca.

Nem nagyon nehéz Neked teljesen egyedül?Úgy értem,hogy én a szüleimmel és testvéreimmel fogok lakni,meg itt mindenki nagyon segít,a suliban,de Te kint élsz egy külföldi városban, és egyedül.Dolgozol?Hogy oldod meg Liliom felügyeletét?

Kinga
nyinike

Heló!
A Waldorf azért érdekel már most, mert nem csak egy iskola, hanem a gyerek nevelése is. Annyit olvasok róla és egyre jobban tetszik. Ráadásul itt Angliában már 4évesen mennek iskolába (reception class, első oszt. egy évvel később) és attól futkos a hideg a hátamon.
Olvass bele a Waldorf topikba (Gyermekek/Waldorf ...)

Jelenleg dolgozom, igen, még 3 hétig. Megszűnik az állásom, és otthon maradok azután. Heti16 órát dolgozom, 1 nap tanfolyam, 1 nap apjánál van Lili. Tehát marad 2 nap együtt, meg az esték. Abba kell beleszorítani mindent, és nem megy. Leginkább a házimunka rovására megy, de Lili is egyre nehezebb lesz esténként.

Mindig emlegeti valaki, hogy biztos nehéz egyedül, és nem mondom, hogy nem az. Viszont úgy gondolom, mindenki azzal boldogul, amije van. Én az első naptól kezdve egyedül voltam, tehát nem kellett átállni v. ilyesmi. Érted hogy mondom?

Kati
kat_ica

Kati Kép
Én értem Kép
Én is az elejétől fogva egyedül voltam. Nem hinném, hogy könnyebb, ha van férjed....a legtöbb pasi azért nem valami házias és segítőkészKép Ha mégis, akkor annak szerencsés a felesége Kép

A ti apucitok miért "lépett le"? A mienk azért, mert még túl fiatal(22 volt akkor), no meg mert én ne akarjam az ő karrierjét derékba törni (pincér, nagy karrier Kép)! De ha elvetetem velem marad......Na ekkor küldtem el a picsbe. Azóta nem találkoztunk. Kb 1,5 hónapja megkerestem. Megfenyegettem, hogy ha nem jön el, csak megnézni a lányát, megyek a gyámügyreKép (nem mentem volna el ha nem jött volna el) de uszáj volt kicsit megijeszteni Kép
És eljött! Azóta le se lehet vakarni. Minden nap nem tud jönni, mert sokat dolgozik, de naponta legalább 2x felhív, vagy smst küld, hogy hogy van az ő kis angyalkája....Kép Olyan vicces, mert eddig eszébe se jutott, hogy gereke van, most, hogy személyesen is megismerkedtek a kislányával, beleszeretett KépKép

Kati miért nem teszel fel képet a profilodba rólatok????

Kinga, kitartás, imádni fogod és a szüleid is azt a babát. Én 23 voltam amikor terhes lettem, de egyáltalán nem találtam korainak, sőt! Kép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kati,köszi,megkeresem a Waldorfot!4 évesen suliba?Na ne már!Hiszen akkor még tiszta törpék!Így,ahogy leírod,nem lehet könnyű,de igazad van,én is mindig azt mondom,hogy az ember éppen annyit kap az élettől,amennyit még el tud viselni.Az átállást is értem, és szerintem is könnyebb akkor már,ha nem is kezdjük együtt.Akkor legalább velem alhat a babóca! Kép

Enikő,köszi szépen,én sem tartom korainak.Apuci beleszeretett a lányába?Jellemző.Olyan ostobák a pasik néha,hogy hihetetlen.Maguktól a világért nem jönnének rá,mitől jobb,szebb,stb a világ.

Kinga
nyinike

Sziasztok!
MEgint lebetegedtem. Ma már dolgozom, de inkább ágyban lennék... Úgy döntöttem, ideje ismét feladni a dohányzást. Vagyis nem újrakezdeni, amikor jobban leszek. Egyszer, terhesen, már sikerült, nem kell nekem(nekünk) az a sz*

Enikő,
hát nálunk úgy volt, hogy "apuka" nem akart gyereket, nincs ő arra felkészülve, tervei vannak - ezt az utóbbit négy éve még elhittem neki, de azóta se nagyon változott az élete. Aztán terhes lettem, és ő úgy döntött, nem szeret elégé ahhoz, hogy végigcsinálja. Állítólag már régóta nem jöttünk ki, de én nem vettem észre. Gondolom azért nem lehetett boldog velem, ha csak úgy le tudott lépni.

Nála is szerelem első látásra volt az apaság. MINDENKI mondta neki, hogy majd így lesz.

Fénykép, hmm. CD-re rakattam az utolsó két filmet, már csak el kell érte menni. Akkor talán majd sikerül.

Kati
kat_ica

Fénykép megvan (nem nagyon sikerült Kép )
Kati
kat_ica

Kati,

szerintem a fénykép nagyon jól sikerült Kép

Mariann
tmarianna

Kati, nagyon jó a kép Kép Kép Nekem teccik! Hol készült? Édes a babókád Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Koszi szepen. Igen, a fenykep jol sikerult, csak a bemasolas nem annyira.
Az allatkertben voltunk egy honapja, es a fokaknal volt egy ilyen steges-kunyhos resz. (Hatterben apuka)

Kati
kat_ica

Kati, tényleg nagyon aranyos babaKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kati,tök aranyos a kép!

Kinga
nyinike

Nekem mondjatok? En minden nap csodalom, hogy milyen szep gyermekem van!! Gondolom, Ti is Kép
Cserebe megnezem a Ti kepeiteket.

Kati
kat_ica

Mariann, Kinga, Kép Kép

Zsofi, Bence csodaszep!

Eniko, Boglarkanak vagy Lillanak hivod a lanyodat? Jo a kep!

Ezeket most nem csak udvariassagbol irom! Kép

Kati
kat_ica

Kép
Kati: Boginak hívom. Ő olyan BogisKép Ha látnád Te is azt mondanád! Vagyis ha látnád egészben, nem habi-tapi kockával a fején....KépKépKép Bence meg a keresztfiam Kép naná, hogy szép! Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,komolyan,ti ismeritek egymást Zsófival?

Kati,hát igen,döntsd el,mennyire aranyos a Bendegúzom pofija!Szerintetek kire hasonlít?

Kinga
nyinike

Kinga: Igen ismerjük egymást! Kép Szerencsére Kép Imádom őket! Az egész családjukat!
Tettem fel egy másik képet Bogiról a profilomba.Kép Ezen kicsit jobban látszik a pofija, de kicsit sötét lett a kép, telefonról lett fényképezve....Kép

Bendegúz, meg egyértelműen rád hasolítKép
És nagyon szép nevet választottál, vagy csak most hívod így amig pocaklakó? Én végig Gézáztam a Bogit míg a pocakomban volt Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Szia Enikő!

Nem,tökjól látszik a Bogi!A kis csilli szemű!

Köszi,én is így gondoltam a Bendét! KépÁ,tényleg Bendegúz lesz.Először Benedeket akartam,de a nagybátyámék gyorsan elhappolták a nevet,a másikak meg a Bencét,így maradt Bendegúz,de már ez tetszik legjobban.
Szegény Bogi,akkor viszont most volt a névnapja!

Kinga
nyinike

Kinga:
És jól viseled a terhességet? Az eleje milyen volt? Voltak rosszulléteid, hányinger, szédülés..stb?
Szüleid, mit szóltak?És a család többi tagja? Remélem jól fogadták a nagy hírt Kép
Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
aha,semmi bajom nincs,már az elején sem volt.Illetve néha el-elájulok,mert nagyon alacsony a vérnyomásom.De tényleg semmi bajom,pocak nem is látszik.
Anyáék dobtak egy hátast,de már jófejek.A húgaim,meg az öcsém teljesen odavannak a kicsiért.Komolyan,jobban készülnek,mint én!

Veled ez hogy volt anno?

Pusszancs,Kinga
nyinike

Kinga,
Hát, először nővéremnek mondtam el, ő nagyon örült Kép Aztán anyukámnak, de akkor amikor a legjobb barátnője is ott volt (állati jó fej a csajKép) És hát a "barátnő" hatására jól fogadta Kép
Apu nem szólt hozzám, és senkihez, 2 napig egy szót sem. Aztán egyszer csak feldolgozta, és nagyon várta az unokát Kép Most ő a mindene, élete értelme (ő szokta ezt mondani BogiraKép) Úgyhogy rendbe lett minden. Mostmár nekem mondja, hogy "ezt a csodálatos emberkét akarta, az a hülye apja megöletni veled???" Kép Szóval imádják!

És mostmár apuci is imádja ugye! És szidja magát,hogy eddig nem látogatta! És látom rajta, hogy nagyon fáj neki, bántja, hogy nem volt velünk a pocakosság, a szülés és Bogi csecsemőkorában.... De hát nem én küldtem el,ő döntött így.Kép
Na mindegy mostmár úgy látszik megjött az esze! Jobb későn, mint soha!

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok¬

Pont azt irom, hogy nincs ido, meg LIli rendetlenkedik (konyvtarban vagyunk Kép ) - erre Lili rautott es mind elszallt Kép

Na megegyszer: mar nem dolgozom, matol. Furcsa erzes, nem az amit vartam. Lili elvezi es igy mindketten nyugodtabbak vagyunk Kép
RA AKAROK GYUJTANI, mar egesz delelott azon gongolkozom, hogy kene venni cigit. Kép

Es ti hogy vagytok?

Kati
kat_ica

Sziasztok!

KatiKép
én remekül vagyok. Kicsit már unom a telet, egyszerűen nem akar tavasz lenni. Csak esik a hó és esik és esik...
Múlt hét óta már én sem dolgozom, még van kb. 6-7 hetem lustálkodni aztán végre "megérkezik" a kislányom Kép

És te most otthon akarsz maradni Lilivel egy kicsit, vagy állást keresel?

Tényleg, te Lilivel magyarul beszélsz?

Cigit pedig ne vegyél! Én jó 1 1/2 éve szoktam le, tehát már 1 évvel a teherbeesés előtt. Időnként eléggé hipohander tudok lenni, és egyszer valahogy eszembe jutott, hogy a dohányzástól tüdőrákot kaphatok. Aztán egyre gyakrabban jutott eszembe, végül úgy döntöttem, nem akarok tüdőrákban elpatkolni és inkább abbahagyom a dohányzást. Pedig 10 évig cigiztem, és a napi adagom 1 doboz piros Marlboro 100-as volt. Szerencsére én nem lettem nikotin függő, vagyis fizikai függés nem volt. Az is segíthetett, hogy akkor váltottam munkahelyet, és kevesebb lett a stressz is. Szóval biztos közrejátszottak a kedvező körülmények is, de ha korábban kibírtad, most is sikerülnie kell.

Mariann
tmarianna

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?