Új privát üzeneted érkezett!

Bonbon!
Üdv itt!!!!
Mielőbbi babásodást!

Pedi!
Reggel nyomatok egy tesztet, ha lesz merszem.

Vanda!
Ébredéskor mérted ezt a hőt??? :shock: Mert az nagyon cool 8)
Hogy cisztától lehet-e, azt nem tudom.

babszika

Babszika: Ez idén amásodik laptetőd:) Az elsőt még megértem hisz te nyitottad a topicot:) De ezt?? :)

Kép
csucsu05

Pedi: A lánykámmár járt decemberbe is oviba mert beszoktattuk. De annyira jól sikerült, hogy az első nap után már ott hagytam délig. kaját még nem kaphatott amig a 3évet be nem tölti. Igy most januártól lesz egész nap az oviban. De ma már egész nap várja. Mondjuk kiváncsi leszek hogy az ott ebéd és alvás fog e tetszeni neki.

Babszika: Párodnak javulást neked meg nem is irom meg mit kívánok.......:)

Kép
csucsu05

Nem reggel , most mértem.
Soha nem szoktam, csak most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok.
A 37.4 elég magas,reggel is megmérem majd.

Aztán még valami, de szerintem az ember ilyenkor már mindent kitalál.
Párom nézett este tusolás közben, és teljesen ledöbbent,hogy milyen kék erek jelentek meg a mellemen.
Aztán én is nézegettem ,hát tényleg...
de ez is lehet hormonproblémától is...
k.vanda

Vanda: Igen ez lehet babás jel is meg nem. Nekem is nagyon eres a cicimkörül. De nekem a múlt hónapban is az volt a Pé-utántól.
Bár te nagyon gyanús vagy ám:)

Kép
csucsu05

Vanda!
Ne haragudj, h így írom, de a napközbeni hőmérésnek semmi értelme.
Hiszen aktív vagy, tehát az izmaid és a tested hőd termelnek. Csak a reggeli mérésnek van értelme.
De hajrá!!!!!! :wink:

Csucsu!
Fel sem tűnt.... :shock:
Jó lenne!!!

A férjem amúgyis azt mondta ma, mikor közöltem, h elmúltak a ragyáim:
"Persze, mert most túlteng benned a baba-szteron!" - és mindezt halál komoly arccal.
Édes volt!

babszika

Babszika: na ha a párod ráérzett akkor elmehet majd látónak:)
Kivánom, hoyg legyen egy babád vagy kettő és egy látód:)

Kép
csucsu05

Háát, látónak nem küldeném, de még hallónak sem, mert botfüle van :lol:
Inkább csak oltárira vágyik rá és belém akarja beszélni (hiába mondtam neki, h nem szájjal kell csinálni :lol: :lol: )

babszika

Azért érdekes, h iyen éles szitum nagyon rég nem volt.... sőt!
1,5 év alatt talán egyszer jött emg 40 napra.... :shock:

babszika

Ez nálunk is így van, férjem is őrülten szeretné már.
Persze én is:)

Igen valószínű igazad van Babszika, majd reggel megmérem.
Őrület ez az egész, ilyenkor mindenben tünetet lát az ember.
Egyébként engem ez az egész nem izgatna, mert pár éve simán volt 40 napos ciklusom.
de most tényleg megnéztem a naptáromban, az elmúlt 9 cklusom 32.napon megjött.
Előttei is max.35-36 napos ciklusaim voltak.

holnap megpróbálok doki szerezni, ugyanis akihez eddig jártam jan.1-től Londonaban dolgozik.
szóval most gyakorlatilag nincs orvosom.
k.vanda

kívánom Neked babszika,hogy Te is olyan legyél ,akinek pont inszem előtt sikerült:)
Azért sok ilyen esetről hallottam:)
mondjuk én is inszem előtt állok, de én csak júniusban tudnék belevágni...

szóval holnap próbálok dokit szerezni, és talán kedden megnézne(ha addig nem jön meg)
kedden lennék a 42.napon, akkor az már majdnem 6 hetes terhesség.
Tesztekben én már nem bízok, ezer esetet olvastam ,hogy csak sokára mutatta ki.
ebben különbözőek vagyunk, van akinél lassabban termelődik a hcg.
persze előbb -utóbb valamit mutatnia kellene.
k.vanda

Ha ez megnyugtat Vanda, az én dokkerem is elment jan. 1től.... :?

A tünetekre meg ne figyelj.
Én már megtanultam őket nem figyelni.... sőt, én már sztem átestem a ló túloldalára :roll:

babszika

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika

Sziasztok lányok!

Annyira arik vagytok, hogy muszáj pár sort írnom. Én is erre az évre esküszöm, hogy most sikerülni fog a terhességem:) Nekem már van egy 19 éves fiam. Most jutottam oda, hogy szeretnék még egy babát. 39 éves vagyok. Talán még annyira nem késtem el :wink:

phpBB: KépKép
d.dalma

Dalma!
Dehogy vagy elkésve!!!!
Hajrá kistesó!!!!! :wink:

babszika

babszika: Neked van már gyereked...?

d.dalma

Sajna még nincs!
Legalábbis emberből :lol: - mert kutyagyerekünk az van :wink:
4. éve várjuk a mi KicsiBab bébinket.
HA most nem jött össze, akkor 3. naptól inszemre készülve adm a szurit magamnak.
De egyenlőre késik.... :roll:

babszika

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Milyen szurit adsz magadnak? Én is adok szurit magamnak csak nekem a szurimban inzulin van :(

d.dalma

Dalma!
8-án leszek 25. (tudom, szemtelenül fiatal vagyok)

Az inszem első részében Merional-lal serkentjük a tüszőimet.

Cukros vagy???
Óh, te szegény!

babszika

Én decemberben voltam a dokimnál, akinél a fiamat szültem és mondtam neki, hogy szeretnék ismét egy babát és mosolygott. Megcsinálta a citológiai vizsgálatot. Hétfőn kell hívnom telefonon, hogy mi lett az eredmény és utána jön a hormonális vizsgálat, hogy mi a helyzet velem.

d.dalma

Igen cukros vagyok. A fiamat is már úgy szültem, de nem volt semmi baj. Nagyobb odafigyelést kíván a terhesség.

d.dalma

Ez a serkentés mióta tart?

d.dalma

Igen, tudom.
Mert én meg IR-es vagyok és elég nagy a kockázata a terhességi diabétesznek, ja és Meforalt szedek már 1,5 éve....
15x magasabb volt az inzulinom ano, mint a kelő és a gyógyszer hozta rendbe a hormonjaimat is. :roll:

babszika

Még nem kezdődött.
Ez lenne az első, ha megjön.
Eddig elég sok problémával küzdöttünk..... de végre célegyenesben vagyunk! :wink:

babszika

Olyan jó lenne, ha ez az év mindenkinek babás lenne :lol: Annyira szeretném, ha nekem is sikerülne. Szenvedtem már eleget. Volt két vetélésem és egy méhenkívüli terhességem, amiben egyedi vagyok, mert állítólag cukorbetegek nem lesznek méhenkívül terhesek. Ne kérdezd, hogy miért mert nem tudom. :roll:

d.dalma

Hát, akkor tényleg neked is itt az ideje :!:

Én is tudnék mesélni.....
itt a sztorim egy másik fórumról:
Úgy döntöttem, én is írok kicsit. Igaz, egyenlőre valószínűleg nem is lesz vége, de legalább az eleje meglesz .
Az én történetem vhol a 18. szülinapom körül kezdődött. Amikor megéreztem a felnőtté válás szelét és ahol eldöntöttem, h nekem nem dirigálhat senki.... megcéloztam egy álmot, ami miatt minden (más) álmomat feladtam.
Az álmom az volt, h egy szép családban élhessek: egy férfival, aki imád és egy, vagy két gyerkőccel, akiknek boldog és szerető szülei lehetünk.

Persze, akkor még nem úgy alakult az életem, h ezt megvalósíthassam.
De 2006. januárjában Bálintom úgy döntött, h ő is apuka akar lenni és azt szeretné, h én legyek az anyukája a gyermekének. Megkérte a kezem és beindult a várakozás.
Sajnos, szinte azonnal éreztem, h nem fog sikerülni túl gyorsan. A ciklusom megőrült, sokszor kimaradt a vérzésem (persze minden ilyen alkalommal reménykedtem és csináltam a teszteket, amik elkészülte után pár órával már a piri is beköszöntött, csakhogy méginkább lesúlytson a dolog)

Közben találtam egy orvost a SOTE-n, akiben nagyon bíztam és azt hittem, h a pénzemért azt kapok, amit kell. Utólag visszagondolva tudom, h nagyon nem így volt.
Nem volt elég, h nem jött össze a baba, de egyre csak híztam, ami kezdett rámenni a kapcsolatunkra, mert zavart és azt hittem, h Bálintom sem fog szeretni (azért vhol biztosan őt is zavarta, mert néha tett finom célozgatásokat, de persze leginkább azt mondta, h ő "így" is szeret). Sajnos bármit ettem vagy ittam, szinte azonnal jött rám pár kiló. Így 1,5 év alatt elértem, h kb. 20kg-t híztam és a szép kis szöszi szőreim bedurvultak.

A sikertelen egy év után (amikoris már annyi mindent összeolvastam és vitaminok ezreit szedtem, meg különféle praktikákat próbltam ki) felkerestem egy másik nőgyógyászt, akit anyósom ajánlott. Azonnal hormonképet nézett és kiderült, h nincs peteérésem és a tesztoszteronom is magas. Úgy döntött a doki, h a closti és Choragon injekció majd együtt megteszi a hatását. 4 hónapig ment ez így, de nem hogy peteérésem nem lett, hanem iszonyú sok ciszta alakult ki.

Közben egy HPV műtéten is átestem, mert gyanús elváltozást talált a dokim, aminek szerencsére azóta semmi nyoma (kop-kop-kop), és a rákszűrés eredménye is jó, sőt, érdekes módon gombás fertőzésem sem nagyon van.

2007.febr.15-én csatlakoztam a babanethez és ide is persze és a sok beszélgetés alkalmával, a hőmérőzésben is egyre jobb lettem, sokat tanultam, majd betévedtem a pcos topikba (erre már nem emléxem, h hogyan kerültem oda). A lányok nagyon gyorsan befogadtak és szinte villámcsapásként ért, mikor saját magam lediagnosztizáltam. Azonnal felkerestem az orvosom, többször nem szedtem be clostit és neki szegeztem, h mi az én bajom. Szerencsére nem állt ellen és javasolta, h vizsgáltassam ki magam, de mondta, h ő nem tud mit tenni.

Végül 2007. július 26-ára kaptam egy időpontot az egyik pcos lánytól, mert neki közbejött vmi és így jutottam el a Mens Mentisbe. Azonnal inzulin vizsgálatot csináltattam. Mivel voltak hormonleleteim, ezért Tűű doktor a metet javasolta és kért, h egy ideig ne is gondoljunk a babára, mert szinte tuti, h vetélés lenne belőle. (elárulta, h a 386-os inzulinommal én vagyok a rekordtartó, de reméli, h rekordgyorsan is jövök rendbe).
Így is lett. A ciklusaim egyre szebbek lettek, a hormonok is javultak, bár pé még nem mindig volt. De ami késett, nem múlt.

Ma már minden hónapban van pé-m, lefogytam, csak egyenlőre sajnos a progim túl alacsony (a leletemre rá is írta, h szinte esélytelen, h megtartsak egy terhességet). Tűű doktor javaslata az volt, h napi 1 clostit szedjek, 20-26. nap között nézessek progit és ha pozitív lesz a HCG-m, azonnal szóljak, mert valszeg progipótlás fog kelleni. Ez a 2. clostis hónapom - utolsó is - és most várok.

Csak hogy ne legyen vége a történetemnek, májusban rászántam magam és bejelentkeztem a BMC-be, mert úgy éreztem, h igenis egy meddőségi kp. kell nekünk. Megcsináltattam a HSG-t, ami csodálatos módon igazolta, h totálisan átjárható vagyok (egy régi műtét miatt arra esküdtem volna, h ott lesz a baj). Majd kivizsgálták apát, ahol kiderült, h 1M-val kevesebb kisfiú van, és ráaádsul egy bizonyos baktérium túlszaporodott nála és így nem csinálnak inszemet, de a kevés fiúcska miatt pedig spontán terhességnek nincs is olyan nagy esélye.

Hát, most várjuk, h végre negatív lelete lehessen apának és nekünk is megadasson amire várunk: anyukájának/apukájának lenni a Csodának, aki belőlünk van és velünk nőhet fel nagy, erős és boldog felőtté.

Na ezóta már negatív a férjem lelete és nincs cisztám sem...

babszika

Sziasztok lányok!

Én a "...reménykedés terhességre tünetek..."-be szoktam írohatni, de ide is átolvasgattam.

Babszi: mi az a Mens Mentis? És a BMC? Nem semmi a történeted!

Csucsu: helló itt is! :D

Kép
lujzici

Mit is mondhatnék. Kemény időszakon vagy túl. De most már minden rendben és pozitívan állni hozzá! :)

d.dalma

lujzici!
Üdv itt!
A Mens mentis ahol a pcos és IR betegségemet kezelik.
www.mensmentis.hu

A BMC pedig a Szent János kórház meddőségi részlege.

Dalma!
Amikor kiderült, h apa negatív, megszállt vmi nyugalom és pozitivitás.... nagy kő esett le és most már bízom!!!! :wink:

babszika

Tudod még az a szerencséd, hogy korán kezdted az álmaid megvalósítását. Mert ma már nem ez a jellemző. Mindenki idézőjelbe karriert épít és 30-nál előbb nem kezd a babaprojectbe.

d.dalma

Igen, talán azért is akartam hamar babát, mert a lelkem érezte, h nem lesz egyszerű.
De azt mondom, h a mi babánk legalább biztos lehet abban, h várjuk és szertni fogjuk :wink:

babszika

A János kórházról annyit, hogy most augusztusban műtöttek nyaki porckorong sérvvel. De különben minden rendben velem így nyugdíj előtt :lol:

d.dalma

Ez így igaz szívem :wink: Kis drága vagy.

d.dalma

[quote="d.dalma"]A írta:d.dalma János kórházról annyit, hogy most augusztusban műtöttek nyaki porckorong sérvvel. De különben minden rendben velem így nyugdíj előtt :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(örülök, h egy újabb jó humorúval lettünk gazdagabbak itt a fórumon!!!!)

babszika

Fiam mellett nem lehetek mámis. :lol: Nem is érzem magam 39-nek. Komolyan. :wink:

d.dalma

Hát, a humorod mindenesetre tuti!!!!!!

Én imádom, ha a babagyártás gondjai melett ökörködünk is :roll:

babszika

Igen kell, mert úgy élvezetes a topik. A babakocsiról is olvasgattam itt, hogy kinek milyen tetszik. Én is körbenéztem a hetekben és nekem a Casualplay S4 sorozat tetszik :wink: Az sem olcsó kategória.

d.dalma

Ki szed Folsavat? Elgondolkoztam azon is, ha fél év múlva esek teherbe nem adagolom túl egy kissé :lol:

d.dalma

Ja én ezt a babakocsit a Camponában láttam egy bababoltban. Nagyon csinos darab volt :)

d.dalma

Hát, én Gravidát eszem, de nem minden nap.
Mert nagyon sok gyümit eszem és nem akarok semmit túladagolni.

De ha csak folsavat szedsz, sztem akkoris érdemes egy kis szünet... heti 1 mondjuk.

babszika

Nem hízlal a Gravida? A Folsavat novemberben kezdtem :wink:

d.dalma

Nem.
A férjem is eszik néha beőle.... és ő sem éhesebb vagy bármi.

Én esküszöm a Gravidára!
Mióta szedem, a téli megfázás is jobban elkerül.

babszika

Akkor itt az ideje, hogy elkezdjem szedni :) Bár az ember annyi minden hall a vitaminokról. Nem szeretnék moby dick nagyságú gyereket szűlni.

d.dalma

Most néztem bele a blogodba. Szép menyasszony voltál :lol:

d.dalma

Dalma!
Én ezért nem mindennap szedem...

Köszönöm szépen!!!!

Viszont most elbúcsúzom, mert a férjem vár rám egy kis közös tv-zés alkalmából :wink:

Kép

babszika

Szia Jó éjt! :wink:

d.dalma

SZiasztok!

Hőm ma feljebb ment, ám 2 teszt is negatív lett....

És megkérnék mindenkit, akinek van ideje, az szavazzon ránk 6 óránként, h mi lehessünk 2008. ifjú párja
http://beol.hu/verseny/82#7490
Albertiék vagyunk
Köszi!!!!
(jól jönne a nászút, mert még nem voltunk)

babszika

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy alig tudtam visszaolvasni!

Babszika!
A betyárját neki, nem igaz, hogy nega lett, akkor mi van már megint? Készülsz dokihoz mostanság? Én azért bízom még benne, hogy lehet az a teszt pozitív is!

Dalma!
Neked is nagyon szurkolok, hogy minél előbb jöjjön a tesó, és hidd el, a kor nem számít!

Többiek merre vagytok?
pedi
Kalocsa

Jaj, Babszika!
Az előbb elmaradt! Akartam rátok szavazni, de azt írja, ahhoz regisztrálni kell!
pedi
Kalocsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?