Új privát üzeneted érkezett!

Timcsi!

Lindaxát írtak, azt mondták 2 hét mire hat, de a súlyom áll 87-en.

Hófehérke!

Az jó lenne ha küldenél mert igazából hiába tudom mi az amit ehetek lehet az van az egészbe hogy nem merek.
Vendég

Hoppá laptető, amikor legutóbb a pcos topikba laptetőm volt utánna derült ki a terhességem.
De jó lenne :lol:
Vendég

Ezekre a diétás dolgokra én is vevő lennék, elküldenéd nekem is?
timcsi82

Nekem is van diétás "cuccom",ha kell elküldhetem!

B.U.É.K. csajok!!!

Kép

Kép
syl100

Syl!

Ez az amit Zazzy küldött neked???
Akkor jöhet.
Vendég

Kép

hofeherke

Kép buék

Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek a következő évre!
Vendég

Sziasztok!

Le tudtátok tölteni a doksikat? Segít valamit?

hofeherke

Itt a diéta:

MMDIETA2 (889 kB) Lemezre mentés Megtekintés
MMDIETA GESZTACIOS DIABETESZBEN.doc (183 kB) Lemezre mentés Megtekintés
MMDIETA_SAJAT (32 kB) Lemezre mentés Megtekintés

Kép

Kép
syl100

Hát ez nem lett jó!
:oops:

Kép

Kép
syl100

E-mail címet,ha írtok akkor oda áttudom küldeni!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Mara!

Sikerült, egész jó csak tanulni kell ezt is. Reméljük sikerrel járunk.

Syl!

Küldtem privit!
Hogy sikerült a Réka szülinapja??

Milyen volt a szilveszter csajok?
Nekünk semmi különös beszélgetős,evős ,játékos. Úgy látszik már öregszik a társaság.
Vendég

Loviné:megkaptam és ment a válasz is!

Rékának nagyon jó lett a szülinapja!Kb.15-en voltunk,volt 2 tortája ,pogi meg pia!

Szilveszterkor mi itthol voltunk hármasban!
Éjfél előtt be is aludtunk(így még sosem jártam),igaz éjfélkor felébredtem a nagy durrantgatásokra!Meg jöttek az sms-k!

Kép

Kép
syl100

Megkaptam,köszike.
Vendég

Szívesen!!!

Kép

Kép
syl100

Timcsi:Ment!

Kép

Kép
syl100

Köszi, aranyos vagy!
timcsi82

Hajajj, nem érkezett semmi!:(
timcsi82

Még most sem? :?
Mert akkor küldöm megint!

Kép

Kép
syl100

Még nem jött most sem. Jól írtad be a címet???
timcsi82

Jaa, tényleg a többieknek még nem is mondtuk.

Képzeljétek el, a múlt héten kiderült, hogy Syllel földiek vagyunk. Egy évfolyammal járt alattam az általános suliban. Jó, nem???? Ugye milyen kicsi a világ????? :D :D :D :D :D
timcsi82

timcsi elküldtem neked megint!
Nem írhattam el a címet,mert bemásoltam.

Kép

Kép
syl100

Na ez roppant érdekes, mert most sem kaptam semmit. Pedig megnéztem a címet, én is jól küldtem el. Na akkor ilyenkor mit lehet tenni?
timcsi82

nincs másik e-mail címed véletlenül? :roll:

Érdekes ,mert lövinének meg eltudtam küldeni!

Kép

Kép
syl100

Elküldtem egy másikat. Ez citromailes, remélem erre eljön. Nem tudom a freemail miért vacakol.
timcsi82

Elküldtem a citromailedre! :wink:

Kép

Kép
syl100

Végre átjött!!! Köszi, nagyon hasznos dolgok vannak benne, de majd holnap alaposan áttanulmányozom!

Aki szedi a metet, annak elvileg ezt kell tartania, és nézni a cht????
Közületek alkalmazza ezt valaki???
timcsi82

Voltam a Pcos topikba.Érdekes eszmecserét folytattam a lányokkal .
Ugorj át és nézd meg, mert én se igazán vagyok híve a számolásnak.

Te is arra laksz Timcsi amerre Syl?
Timcsi !
Én úgy gondoltam hogy kevés az a 2*500 és felemeltem 3*500-ra.
De még szerintem bírnék többet is.
Vendég

Jajj, nekem ez a fórum olyan bonyolult. De megpróbálom megkeresni. Én a nlc fórumát jobban szeretem.

Igen ott laktam ahol Syl, de már nyh-i vagyok.

Magadtól gondoltad ugy???? Én csináltattam vérvizsit, de minden készlett, kivéve az insulint. A ths-t megfelezte azt mondtam. Nem tudom mikorra készül el az eredmény, de 13-án megyek az endóra ugye, remélem addigra elkészül.

Önkényesen nem veszélyes emelni az adagot?? Te milyen insulin eredménnyel kezdted a metet?

Kép
timcsi82

Nekem a diabon csináltak nem Csóka. Majd 13-án megyek én is és akkor megyek hormonpanelra meg cukivérvételre.
Az akkori inzulinom étgyomri:6,73
Terhelésest nem csináltak. Csóka csináltat?Neked milyen volt az eredményed?
A honlapon a lányok mind többel kezdtek mint mi. Én már mindent elolvastam amit lehetett.Ha tudunk talizni 13-án elmondom mit hol találsz.
Vendég

Hú, az szuper lenne. Mármint ha elmondanád a dolgokat. De valamit nem értek. Neked ilyen kevés az insulin szinted??? Akkor minek a met?? Nem keverted össze a vércukor szinttel?

Kép
timcsi82

Nem,mert külön lapon van.Amúgy ált.-ba a pcos-ok értékei alig térnek el vagy el se térnek a normál értéktől.De lehet hogyha néztek volna terhelést az már gáz lett volna.Nekem a gyönysor miatt és az LH:FSH miatt kell. Amúgy elég összetett betegségről van szó,kinél hol jelentkezik ,de a forrás ugyanaz(hasnyálmirigy)
Amúgy neked mennyi volt?
Vendég

Idehozom a papirjaimat.

Kép
timcsi82

Szeptember 8-i eredményeim:
se insulin: 34,6 referencia: 2-29 ez volt magas
lh: 7, 62 (6,24)
fsh: 4,34 (4,66)
prolaktin: 298 (222)
progeszteron: 1,2 (1,36)
ösztrodiol: 165,1
tesztoszteron: 2,01 (1,48)
szexhormont kötő globin: 17,6 (16,9)
szabad thyroxin ft4: 13,12 (12,61)
tsh: 6,18 (3,8)
ft3: 5,29 (5,1)

Az insulin volt az ami nem készült el. Nos ebből te mit tudsz megállapitani??
Én 2x500 mercket kaptam, lehet akkor nekem is meg kellene emelni az adagot 3x500ra?

Kép
timcsi82

Ja, azt elfelejtettem irni, hogy zárójelben a decemberi eredmények!

Szuper, hogy berakta ezeket a vigyorgó jeleket:(

Kép
timcsi82

Megbizony!!!!
Még lehet hogy kevés is.Ha Csóka nem emeli menj el a diabra ez nagyon sok(inzulin)vagy a körzetidnek mutasd meg,és ő bizti beutal vagyfelír többet. Vagy beszéld meg Csókával én úgy mentem oda hogy nekem met kell.
Sorba:
LH:FSH nem oly vészes1 :1-nek kell lenni (kb)
Prolaktin :mértékegységtől függ hogy jó e
Progeszteron és ösztradiol: attól függ hanyadik cn. lehetne következtetni volt e péd.
tesztoszteron:férfi hormon ,nem túl vészes
Ami igazán aggaszt az a pajzsmirigyed az nagyon magas!!!!
Mennyi súlyfelesleged van? Fogyás megy??
Vendég

Válaszolok akkor sorban. 13-án ha megyek vissza remélem már meglesz az insulin eredmény és ennek függvényében kérek emelést, bár lehet holnaptól már akkor beveszem én is a hármat naponta, akkor is kitart 13ig.
Prolaktin: szept: 298,2 mIU/l dec: 220 mU/l
Nem tudom a cn-t most hogyan kell számolni, mert nov 13-án volt utoljára, és nov 19-én a műtét. A műltkor azt mondta a nő, hogy onnan kell számolni, a vérvétel pedig dec 17én. Na én ebből nem tudok semmire sem következtetni, kiokosítanál?
A pajzsmirigy az nagyon nem jó, nem is értem miért nem adott arra is valamit. Végülis már igy is majdnem a felére csökkent az érték, már belül van a referencián, de még mindig magas. Erre mindenképpen kérni fogok valamit. Súlyfeleslegem bőven van, a mozgást intenzíven a műtét előtt egy hónappal kezdtem, és most fogok igazán visszatérni hozzá. Heti 3 kardió edzés saját edzővel.

Kép
timcsi82

Nekem 2005-be volt laparom.
Szerintem a 13-a a jó dátum.Volt valami 19-én is .(csepegés)Mert az tuti nem az.
Ugye nem sütteted ki a cisztákat?
Benéztem a PCO és Pajzsmirigy topikba igaz haldoklik,de a lányok irnak róla hogy a met rendberakta azt is.
Decemberbe mikor voltál,én 9-én.
Vendég

Gál azt mondta, hogy megtörtént a driling. Azaz távolitott el a cisztákból. Azt én is tudom hogy a met hatással van a pajzsmirigyre is de akkor is csak kellene még valami, hogy rendesen működjön.

Te hallottál már a Gynex-ről??? Nekünk az vajon mennyire lenne hatásos??
Mert én szedem a barátcserjét, de változást nem igen érzek.
Iwiw-en fenn vagy??

Kép
timcsi82

Gynexről még nem ,az is barátcserje???
Ha nem érzed a haverbokor hatását nyugodtan emeld.Én a Zafirt szedem sokkal több van benne db és hatóanyag.3*1 kell belőle 2300ft és 60 szemes.
Igen fent vagyok az iwiwen.Privit küldök jelölj be.

További kellemes estét!
Apa hiányol, majd még folytatjuk.
Vendég

A Gynex nem egyenlő a barátcserjével. Ide rakok neked róla egy linket:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_358606

Bariból én is a Zafirt szedem. Megyek bejelöllek, aztán szunya, mert idehalok. Köszönöm a beszélgetést! Folyt köv.

Kép
timcsi82

Löviné:Miért kérdezted Timcsitől ,hogy nem-e sütette -e ki a cisztáit?
Mert nekem is azt mondta a doki,hogy dirlinggel kikellesz sütni a cisztát!Ez akkor nem jó?

Kép

Kép
syl100

Syl !
Ha jól tudom neked csak egy van(jó nagy).Annak is meg van az esélye hogy felszivódik csak pihentetni kell a clostyt.
Timinek meg nekem sok pici apró van, januárba nekem is felajánlották debrecenbe de én elutasitottam ,ugyanis a metformin segít a cisztákon(ami külön hormont termel LH-t)hogy felszívódjon.
Vendég

Timcsi!
Mit szólsz a csajokhoz?
Annyira segítőkész banda.Olyan jó nem???
Vendég

Igen, nagyon aranyosak. Csak egyetlen probléma van, persze nem a csajokkal, hanem velem. Én olyan türelmetlen vagyok.

Kép
timcsi82

Megnéztem a gynexet,homeopátiás szer,ártani nem árt mivel a metformin hatóanyaga is van benne a kecskeruta.Egy próbát megér.Ajánlotta valaki?

Hát igen türelmetlenség!Én annak idején ugyanolyan szenvedélyes voltam mint te,hibát hibára halmoztam.2008-ba amikor eljutottunk Debrecenbe nagyon biztos voltam a sikerbe(minden ismerősömnek elsőre sikerült) De amikor az első próbálkozás nemsikerült összetörtem (holott éreztem hogy be akart ágyazódni) amikor másodszor voltunk 1 sejtem volt keztem feladni s a harmadiknál teljesen lemondtam róla(persze akkor sikerült de akkor már fél éve diétáztam)
Amikor az ember rájön hogy ez nem játék és kis életkékel játszanak ,nagyon letud nyugodni.Tőlem kérdezte Csóka a clostyt is biztos hogy 4 éve még igent mondtam volna ,de most azt mondtam hozzuk rendbe a mensit és fogyni szereték(ugyanis a helyi kórház hormonkezelése folyamán kaptam magamra 20kg-ot)
Ezért kértelek várj egy kicsit, tudom hogy nehéz végigcsináltam én is(a kapcsolatunk is majdnem ráment és időbe kapcsoltunk)
Vendég

Sziasztok!

Jajj... Nem nyomjátok kicsit progresszívan ezt az öngyógyítást? Én tuti nem emelnék konzultáció nélkül az adagomon és pláne nem szednék mindenféle hormonokra ható dolgot csak úgy magamtól. Lehet többet árt mint használ.
Most a hétvégén hallottam egy amerikai felmérésről, hogy a gyógyhatású készítmények egymással párhuzamos szedése az emberek 50%-ánál súlyos szövődményekhez vezet, a kölcsönhatások és a rossz mennyiségek miatt. A hormonrendszer meg különösen érzékeny!

Most lehet megharagszotok rám, de

Timcsi: én kivárnám azt a konzultációt, és inkább mindenre rákérdeznék a dokinál. Írj nyugodtan egy listát a kérdéseidről.... Mi nem vagyunk orvosok!!!!

Loviné: tudom, hogy te már sok mindenen átmentél, és úgy keresed a metben a reményt, mintha csak csoda lenne, de csak óvatosan! Ne pörögj túl! A hatás elhúzódhat. Van akinél egy évig, kettőig is... és a met önmagában nem hat. A diéta és a mozgás ugyanolyan fontos, sőt van akinek nem adnak még metet sem, csak a diétát és a mozgást javasolják. És sem vagyok a számolás híve, de egyfajta átállás azért kell!

Türelem!

hofeherke

Loviné: A 20 kg-t más kórház hormonkezelése miatt is felszedhetted volna, ne ezt a kórházat okold! Máshol sem csinálnak mást mint itt, ezt jó néhány fórum végigolvasása után mondom... és szerintem te is tudod, hisz voltál más helyen is...

hofeherke

Ha annyira sokat olvastál tudnod kellene mi az amit leírok.Nem szoktam a szavakkal csak úgy dobálózni.
A többihez meg no comment.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?