Sziasztok!
Babszika kicsit hasonló a helyzetünk...
Én ma vagyok a 39.napon, egy hete késik, ugyanis nekem az elmúlt 8 hónapban mindig a 32.napon megjött.
Reggel teszteltem, de maradt a bizonytalanság(vagyis inkább biztosabb,hogy nem vagyok terhes)
GRAVI-HCG tesztet csináltam, ami először full negatív lett, aztán kb.egyóra múlva(ami ugyebár már nem is érvényes), mintha megjelent volna valami.
De inkább olyan,hogy odaképzeljük, de tényleg mintha valami iszonyú halvány valami lenne.
szóval így állok, ezer dolgot olvastam a neten ezzel kapcsolatban, okosabb nem lettem egyiktől sem.
ami persze biztatóbb lenne, ha egyértelműen pozitív lenne a teszt.
ha nem lettek volna ilyen pontios ciklusaim az elmúlt nyolvc hónapban, fel sem kapnám a fejem egy 39 napos ciklusra.
olvastam olyan esetekről ,hogy valakinél csak két hét késés után mutatta ki, volt akinél már uh-mutatta teszt mégis negatív.
persze sokaknál már egy napos késésnél mutatja...
aztán filozók még valamin.
ugye 32 napos ciklusaimnál, 18-19 napnál van elvileg a peteérés, akkor azokban a napokban együtt is voltunk.
de aztán együtt voltunk a ciklus 26.napján is, és esetleg mi van akkor ha akkor sikerült.akkor viszont még nagyon friss.
Babszika szorítok Neked is, meglátjuk mi lesz velünk.
mondjuk én csak nyáron megyek inszemre, addig még pár spontán hónap, vagy mégsem