Gaby
Megjött
Ennek most örülök
Kistesót legkésőbb májusban össze kéne hozni. De hát a havi 1 alkalom,ami olyankor van,amikor nincs pé... hát nem fog sikerülni
2hét múlva dokihoz megyek, remélem elküld hormonvizsgálatra,mert nekem valami nagyon nem tetszik
Amúgy az ülésetekre mi van ráírva?
Szerintem az egy megoldás lehetne,amit egy ismerősöm csinált. Megkérdezett egy rendőrt,hogy ilyen-olyan ülésben lehet-e babát szállítani. Nem szégyen, menjetek be egy rendőrségre, vigyétek az ülést, és kérdezzétek meg. Jobb, ha most derül ki,ha esetleg nem jó, mert lenne időtök elfogadhatót keresni.
Képzeljétek!
Szegény Albert annyira pöttyös lett reggelre, hogy sírva fakadtam! Ilyen még sosem volt! Nem tudom mi válthatja ki nála! Főleg,hogy reggelre lesz olyan, és nem estére!
Tegnap este olivaolajjal bekentem az egész testét,mert annyira száraz neki. Lehet,hogy az volt a bűnös??? Érdekes módon csak a törzse olyan, elől hátul, oldalt.
De ha esetleg az olivaolaj is kiüti,akkor mivel kenjem? A sima étolaj nem volt jó, a babaolajok borzalmasak!
Kivagyok
dokihoz nem viszem, úgyis csak azt hajtogatná,hogy találjam ki mi okozza a kiütésit