Sziasztok,
Klár,
Nem akarlak elkeseríteni,de tegnap aszonta az Aigner Szilárd,hogy márc 10ig nem várható jelentős felmelegedés (én szurkolok,hogy ne legyen igaza
)
Vezetgetve járkáláshoz gratulálok,tavasszal mán tuti szaladgálhatsz majd utána
Remélem az Aladár egy békés természet és mégsem fogja a karmait Sajtkukaccal megismertetni
A cicáról jut eszembe láttátok tegnap azt a kutyust,ami oroszlán (vagy tigris nem tudom)kölyköt nevelget?nagyon aranyosak voltak.
Zulu,
Szüléssztori
Akkor ha jól értem a második szülés kevésbé fáj?Én az elsőt nagyon rosszul viseltem,én is papért meg császárért meg ilyesmikért fohászkodtam és el is döntöttem,hogy én többet nem szülök,vagy csak fájdalomcsill-val
Az összehúzódások nekem is fájtak,de azt nem tudtam,hogy a másodiknál mégjobban fognak
Csak abban bízok,hogy a másodiknál is már annyira elegem lesz a bálnalétből hogy a szülést ill a fájásokat felemelt fővel viselem majd
Én is sokkal óvatosabb lettem,mióta itt van Artúr,pl ha kiszabadulok egy kicsit egyedül,akkor nem megyek át a piroson és hasonlók,sőt a régi életem sem hiányzik már (hajnalig tartó bulik stb)lehet hogy öregszem? vagy csak unalmas lettem?
Norka,
Kalapos nőci nagyon édi
Matricázás nemtudom meddig tart,de ha mi idegen helyre megyünk,Artúr csak akkor érzi magát biztonságban,ha ott vagyok mellette.
Sikerült átmennetek a másik dokihoz? Lándzsás útifűt csak tippelem,hogy immunerősítő? De majd a tudorok kijavítanak
Beu,
Nemrég megállapítottam,hogy Lőrinc 1 nappal korábban született(igaz 28 évvel később,mint én). Remélem találsz neki valami jó játékot.
Esetleg nincs olyasmi amit vendégségben,vagy játszóházban,ha jártok megszeretett?
Egyébként Artúr a legjobban ilyesmikkel játszik,mint pl bontatatlan nagycsomagos Kleenex papírzsepi, popsitörlő utántöltő zacskója,ásványvizes palack,mobiltelefon,popsikenőcs doboza
és persze az újságok,de azt csak felügyelet mellett,mert leválaszt belőle darabokat
Nem tudom pontosan merre laktok,de én a múltkor voltam a Mária nagykerben (Visegrádi 25)és ott találtam csuklóra tépőzárazható csörgőt,amit máshol nem tartottak és úgy láttam másféle játékból is jó a választék. Rendesen azért nem tudtam szétnézni,mert nem engednek bevinni babakocsit
így csak addig merészkedtem,míg láttam Artúrt (aki aludt). Egyébként ruhák is vannakígy ha jó játék nincs is,ruhát bizti találsz
Andy,
Márknak utólag is boldog hófordulót.
Megjött már az étvágya?
Psandi,
Köszi a sarokvédős infót.
Baby lufról Urszila írta,hogy jó. Viszont talán ugyanő írta,hogy homeós bogyesszal nem lehet 1szerre adni,mert mentholos.
Remélem Dani hamar kilábal a betegségből
Réka,
Sarokvédő
Gratula a bilizéshez és a majdnem 3 foghoz. Popsipirosodás nálunk is gond,a babáknak való körömvirágkrém segít rajta valamicskét. Sudocremet is használunk,mindezek ellenére nálunk is sajnos vissza visszatér a pirosság.
Angela,
Ácsingózás
Jólevés, remélem így is marad
Toffi,
Köszi a fogyigratulát
Hát ez még nem az álomsúly,de már belenyugodtam,hogy sosem leszek vékony,egyszerűen ilyen az alkatom (57 kiló vagyok és 168cm).
Szurkolok,hogy neked hamar sikerüljön elérni a kívánt súlyt
Tegnap sikerült vásárolni?
Zsuzsi,
Köszi a sarokvédős és vezetékes infót.
Nem semmi Miki a képeken. Akkor ezekszerint csak akkor lehetsz nyugodt,ha alszik
Franyó,
Jaj de édes Anka a macival
Virga,
Neked is köszi a sarokvédős infót. Örülök,hogy Levinek tetszett a korai fejlesztő
A házatokban lakó kislány jutott eszembe,szegényt tuti nem vinné el az anyukája
Maci_2
Szegény Te
Kiütések elmúltak már? És a láz?
Pengetés,integetés édes lehet
Tündér
Séta
Én attól leszek ideges,mikor az autók úgy parkolnak az amúgy is keskeny járdára,hogy babakocsival ne lehessen elférni
és akkor mehetek le az autóútra
Nem is írtam,hogy pár hónapja hogy megijedtem,mert mentem át a zebrán Artúrral,autó épp nem jött, erre jobbról a zebrán túlról visszatolat egy autó és csak centiken múlt,hogy nem tolatott bele a babakocsiba
Elli
Ganglion
Nekem is volt ill van sajnos,állítólag a fekvőtámaszozástól jött ki kb 6 éve,most visszahúzódott,de nekem is mondták,hogy műthetik,de akkor meg lehet,hogy visszanő
Ari
Láztalan Bori
Én is nagyon várom már a tavaszt.
Momo
Szerintem nem gond,amit Timi csinál,én is úgy gondolom,ahogy PIldi írta,hogy fontos,hogy bizonyos dolgok ugyanúgy történjenek a gyerekek életében. Különben is leendő anyósod áldani fog,hogy milyen takaros,rendre nevelt menye van
Zsuzsó,
Nagyon nagy gratula kislányodhoz
Úgy örülök,hogy nem kellett császározni
Velünk az az újság,hogy tegnap azt mondta a tornásznéni,hogy rövid ideig már lehet Artúrt ültetni,mert már nemsokára magától is megy majd neki.
Ennek örömére bementem a Margit körúti bababoltba és vettem is 3 bodyt Artúrnak,viszont csodálkoztam,hogy lábas rugiból 80as a legnagyobb. Gondolom, az ilyen méretű babák már járnak,ezért nincs nagyobb méret? És megállapítottam,hogy a hosszú ill rövidujjú Kenguru Gold kombik (amik jó minőségű,vastagabb anyagúak) már simán vannak olyan drágák,ill drágábbak is mint a Prince Oliver bodyk
Sarokvédőt is árultak és tényleg,ahogy írtátok,nem tűnik úgy,hogy ott is marad a sarkokon,ha felragasztom
Már régebben szerettem volna kérdezni,hogy van valami jó ötletetek,hogy lehetne Artúrt megtanítani pohárból inni? Vagy várjak,amíg felül?
Köszi és jó hétvégét! (bár az idő nem túl vidám)
Azur