Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta
Nagyobb dínom-dánom főzőcske lesz a szülinapos buli... :)
Dehát a gyerekekért mindent. Mi szülők, már csak ilyenek vagyunk.

Rita baba! Boldog 1. szülinapot Neked!

Kép

Kép
tittina1982

Nagyon szépen köszönjük a köszöntések, és minden mostanában szülinapos nagylánynak és nagyfiunak szintén boldog születésnapot kívánunk!

Elnézést, hogy nem jöttem, de a párom szabin van végre, és egymással + a gyerekkel törődünk, hozzuk be a lemaradásunkat. :P Aktívan olvasom a fórumot, de írni már nem tudok, vagy Rita cica támad le, vagy életem párja ül le a gép elé (informatikus). :-)

Teszek fel két képet: :lol:

Mascarpones-túrós-babapiskótás torta banánnal (a banán a kedvence, múltkor annyira akart enni belőle, hogy majdnem tökéletesen ki is mondta, hogy banán!)
Kép

Kép

Egy üröm van az örömömben, anyós még csak fel sem hívott minket, hogy felköszöntse tündérkémet..... És gondoljátok el, ha nekem ez sz...rul esik, hogy érezheti magát a párom.......... :cry: Bár próbálja nem mutatni. :roll:

Kép
Kép
d0r0ttya

Dorottya :D
Isten éltesse a te kicsikédet is!
Nagyon sajnálom, amit a férjed anyukája csinál! Tényleg hihetetlen. Mindig ilyen volt?

Kriszta :D
fú, abból a Zacher tortából kérek egy nagy szeletet fénypost, jó? Annnnyira szeretem! :P Szuper bulija lesz a kis egyévesnek! :lol:

Szilvia :D
szép karácsonyotok lesz ennyi földivel! Marcus is biztosan nagyon élvezi a nagyikat, a forgatagot és a sok figyelmet!

KM

Kép
Kép
kismok

Jó reggelt!

Dorottya, oda se neki, anyósnak! Bár tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, és tényleg, a párod érezheti még csak igazán szarul magát. Dehát eszet nem lehet senkinek sem önteni. Az ilyen ember szerintem csak sajnálatra méltó. Majd ugyanígy kapja vissza az unokájától a dolgokat.

Ezennel pedig én is kívánok RITÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Mégha utólag is. Isten éltesse sokáig, pénzben járjon bokáig! :D :D :D
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta, nem semmi buli! Mármint akarom mondani, kajafelhozatal! Akkor te kisütöd-főzöd magad karácsonyra is. Hát főzzél úgy, hoyg maradjon későbbre is. Töltött káposzta kitűnően fagyasztható. Bár attól függ, hoyg a rétegezett változatát vagy a levelenként való töltőst készíted. Nálunk mindig az utóbbit szokás, azt nyersen is, főve is jól lehet fagyasztani.

Köszönöm a kajás infókat. Nálunk még nincs végleges menü. Én azt szeretném, ha az asztaunkon lenne olyan étel, amit minden évben készítek, de minden évben szeretnék valami újat is kipróbálni. Húslevest fogok főzni most is, utána pedig egy franciasaláta féleséget (de nem az, amiről múltkor írtam), krumplival, zöldségekkel, kukoricával, tartárral. Emellett készítek töltött kacsát, amit már kipróbáltam és nagyon finom lett (karácsonyi versenyre is beneveztem :wink: :oops: ), és be szeretném vezetni a halat. Még mindig Viki receptjének a hatása alatt állok, de nem hiszem, hoyg a lazacot most megvehetjük. Majd, talán valami más halat. Ennyit tudok biztosra. Ezenkívül még valami húsfélét mindenképpen készítenem kell. Nálunk a töltött káposzta nem megy (a férjem azt mondja, neki bőven elég, amit Szenteste az anyjánál megeszik), úgyhogy valami mást találok majd ki.

No, muszáj mennem, mert a mézeskalácsot megsütöttem az este, de még ki kell díszítenem. És még rengeteg dolgom van.

Puszi mindenkinek!
Ha véletlenül szülinapos van ma, akkor Isten éltesse sokáig!!! :) ( :oops: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

D0r0ttya!

Igaza van Editnek (mááá megint :-) ). Rá se ránts anyósra!
Egyébként pont összevesztünk a párommal tegnap azon, hogy én nem hívom az anyját és húzom a számat, ha telefonál, hogy nem akarok vele beszélni.
Erre elmagyaráztam neki, hogy képtelen vagyok a nagy büdös semmiről rizsázni 30 perceket, fogja fel végre!
Ő sem beszélget a nagyanyámmal 30 perceket telefonon.
Más korosztály, 60 éven felüliek, bizony feledékenyek és lételemük beleszólni a dolgokba.
Sztem nálam nehezebben senki sem viseli ezt itt a topikban. :D
Én ráadásul elég hevesen is reagálok erre.

KM!

Küldök a zacher tortából!!!

Titti!

Muszáj volt már családi bulit tartani, amióta itt lakunk nem hívtam meg senkit hozzánk. :oops:
Nem vagyok egy vendégszerető ember. :oops: :oops:

Amióta nem dolgozok, különösen nem szeretek kommunikálni, remélem ez megváltozik, mert szakmámból adódóan kell.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Dorottya!
Jól néz ki a sütid!
Anyóssal meg ne foglalkozz!

CSajok!
Csináltam ajándékot a skacoknak!Olyan büszke vagyok magamra,hopgy csak na!
Teszek képeket róla!

Kép

Balu ajándéka!

Kép

Dóri ajándéka!

lépek kelnek a skacok!

GEM!!!!!!
Mi van veled?Puszillak
Vendég

Benszi, hű, de klassz ajándékok! Ez fotó vagy takaró? Ne haragudj, hoyg nem jövök rá, de bárminek irtó klassz! :) Ja, és csodálatosak a manók! Persze, hyog emlékszünk rád! Jó lenne, ha ezután rendszeresen jöhetnél, mégha nem is minden nap! :)

Kriszta, érdekes, én nagyon szeretem, ha vendégeket fogadhatok. Na jó, nem azt jelenti, hoyg MINDIG, MINDENKINEK örülök, de engem nem zavar a vendégsereg. Persze, a nyáron, amikor állandóan mindennapos vendégeim voltak, megelégeltem kissé, de amúgy nagyon szeretek az ünnepekre, szülinapokra készülődni. :) És mindig azon vagyok, hoyg a lehető legtöbbet adjak.

Tegnap este mézeskalácsot sütöttünk, ma pedig kidekoráltuk őket:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Régen én is a társaság középpontja voltam, imádtam a vendégsereget, minden hétvégén vendégek trónoltak nálunk.
Ezért vagyok elkeseredve. :cry:

Ma éppen örömmel készülődök, mert jön nagyikám, nagyi testvére, anyukám öccse és az egyik lánya.
Hugomék sajna nem.

Nomeg jönnek párom anyukája és nővére meg a párja.

Majd megint hallgatom anyóstól a jó kis észosztásokat, ezt nem így kell, azt keverd meg mert odaég, miért főzöd még, szétfő, sótlan, sós, annyi nem kell bele, stb....
A hátamon feláll a szőr előre.
És társaságban negédes, ha kettesben vagyunk, akkor piszkál.

Múltkor kioktatott, hogy halál kemény lett a resztelt májam, mert nem addig főztem míg ő mondta. Behívtam a párom és megkóstoltattam vele. Szerinte meg vajpuha volt. :?

Igyekszem majd jó pofákat vágni a dolgokhoz.

Nagyon szupik lettek a mézeskalácsok, én sajna nem csinálok az allergének miatt, de majd jövőre!!!!

Helyette sütök bejglit.

Tényleg mákot és diót ehetnek már a babák 1 évesen???

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sedith!
Ez egy parafa tábla,aminek a keretét festettem és díszítettem ki,majd bele a képeket!
Klassz a mézeskalácsos buli!
Milyen nagy a lányod már!

Dominika!
Szigorúan tilos mindenféle magvak kb.két éves korig!A mákban meg pörgető cucc van!Tehát kizárt!
Anyóst meg rakd helyre négyszemközt!
Vendég

Benszi aranyos vagy, de anyóst nemcsak négyszemközt, hanem a fia sokszemközt és négyszemközt is számtalanszor helyrerakta már.
Sokszor már én szóltam neki, hogy ez már sok.

Páromnál is kiborult a bili 1x nagyon, amikor anyós elkezdte nekem magyarázni, hogy hogyan kell kapálni, mert természetesen én azt sem tudtam jól.Erre levágtam a kapát és otthagytam faképnél. Na azóta a párom nem hozza őt ide hétvégére ittaludni.
Megjegyzem parasztlány vagyok, kicsi koromban nagyanyámmal kapáltuk a szőlőst (naná adott érte fizetést) :D

Nekem is úgy rémlett, hogy nem lehet mákot, de az nem rémlett, hogy meddig. Köszike!!!
Mégcsak az hiányozna, hogy itt pörögjön nekem a csajszika ettől jobban!!!

De köszönök mindent!
Tökjó letta parafatábla, és szupi ötlet!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika!

Én átadnám a kezébe,hogy csinálja meg ha nem tetszik neki vagy mond meg ez a te házad,ha nem tetszik kivűl tágasabb!A párod is kiosztja és semmi eredménye?Ronda egy hárpia lehet,hallod-e!
TEscoban vettem a parafatáblát a festéket meg a kütyüket kézművesboltban!
Vendég

Benszi
Szupi lett a tábla! Kedvet kaptam én is - otthon szétnézek majd.

Kriszta
Sajnálom, hogy ilyen anyósod van...

Edith
Irigykedem a mézeskalácsos bulira én is. Gondolkodtam rajta, de itt Íro-ban nagyon drága a méz, úgyhogy idén nem lesz. Meghát ez a kari most inkább a haza-készülődésről fog szólni.

Kreatívkodtam én is egy kicsit.
Kép

Kép
tittina1982

Benszi! Üdv itt újra. Nagyon édesek az ikrek.

Kriszta! Őszintén szólva én sem nagyon csípem a vendégeskedést. Bár én régebben sem szerettem, nem vagyok jó házigazda. :oops: Anyós pajti nem semmi! Ehhez képes az enyém angyal. Bár az én exanyósom is ilyen durva volt, ráadásul kicsi fia (expárom) istenítette, tehát szólni sem lehetett. :evil:

Karácsonyi menü nálunk sült kacsa comb lesz, valszeg hagymás burgonyával, meg valami salátával. A levest nem tudom, mert a halászlevet csak párom eszi, húsleves volt nem rég, ragu leves a héten már volt, tehát passz. Sütivel vagyok gondban, mert az én sütőmben azt nem lehet igazán jót sütni. Lehet készítek valami olyat, amit nem kell sütni. Bár igazából mi nem vagyunk süteményesek, a szülinapi tortákra is napokig rájártunk.

Ajándékok: Kokó duplo kisvasút, Manó Thomas kiegészítők (alagút és hídkészlet), párom sál, anyuék fotókönyv, öcsém egérpad a keresztfiai (fiaim :lol: :) képével, keresztlányom plüss szarvas egy képpel amin Manóval van, sógornőm csiszolt kristály benne a fiúk képével. Anyósék, déditata, dédimama még nem tudjuk.

Bocsi, de ennyi voltam lefekszem, mert az elmúlt 5 éjszakából kiindulva sok alvás megint nem lesz. Kokónak kinn van a bal felső kisörlőjének az egyik sarka, kissé megszenvedi. :(

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy

nem semmi, hogy milyen kreatívok vagytok!!!Karira egy jó babgulyás, vagy lencseleves...

Kép
nyafi

Sült kacsacombi.... Nyami-nyami. Én holnap állok neki a sütésnek, lesz beigli és mézeskalács. Anyuval rituális beigli-cserét tartunk minden évben, egy-egy mákos és diós rudat cserélünk egymással.

Rita cica ma azt mondta, hogy ba.. ba... babuci! Előtte pedig hogy páa, majd kis gyakorlás után, hogy pálma, és nagyon örült neki. Bármikor beszélünk róla, ő azonnal megmutatja, hol van, akkor is, ha nem is hozzá beszéltünk. Mindig figyel. :P Akkor is, ha úgy tünik, mintha nagyon játszana. Ma megint benyomott majdnem egy egész sült csirkecombot és egy csomó krumplifőzi-szerű köretet (tejföllel, de habarás nélkül, nem összetörve, hanem nagyon apró kockákra vágva). Tegnap pedig benyomott egy hamburger-zsemlét (azt a szép fényes tetejű, édes, kelt tésztából készült finomságot) reggelire, és elmajszolta hozzá a fél doboz vajat..... :shock: :lol: Pont előtte voltunk éves kontrollon, ahol a dokinéni közölte, hogy szerinte inkább ne egyen a gyerek tejterméket (amikor nő a foga, mindig ekcémásodik a keze, és most is ilyen), helyette pedig egyen Kalcikidet. Na persze. Nem is tudom, mit szólna Rita, ha nem kapna se joghurtot, se vajat, se sajtot és mascarpone-s tortát...... :wink: Ráadásul a fogzásokat leszámítva most már nincs baja a bőrével. De hát most is derékig ér a nyála egész nap. 79 cm és 10,2 kg volt a kontrollon, pedig éhgyomorra, reggeli előttre kaptunk időpontot, hajnali 9:45-re. :oops: :P Ő ált. 10-kor reggelizik.

Kriszta, anyóst sajnálom, nem lehet egyszerű neked.

Kép
Kép
d0r0ttya

Jó estét!

Ismét van netünk, s mint kiderült a hiba nálunk volt :oops:

Edit, Benszi, Titti :D
Én is akartam írni, hogy nem semmi, hogy mennyire kreatívak vagytok :shock: Nekem ilyesmi az eszembe sem jut, mert háát nem értek hozzá :oops:

Anyós - nekem relatíve szerencsém van (talán már írtam), tegnap jöttek 3 hétre, s most egy hétig minden nagyi együtt van :wink: Ma kivasalt nekünk, ami nem volt kevés, még Marcus aludt, mi vásároltunk, Anyu főzött, szóval jó dolgom van :lol:
Néha vannak erőltetései, mint pl., hogy Marcus cipőben volt itthon, mert szerinte úgy jó, hiába mondjuk, hogy nem szeretnénk, vagy büszkén mondta, hogy Marcus megállt egy pillanatra (persze cipőben), mert mindkét kezébe adott egy-egy golyót így nem tudott kapaszkodni :twisted: na ilyenkor harapni tudnék, de ez szerintem még bőven a határ alatt van, s egyébként tényleg nagyon aranyosak 8)

Kia :D
Nektek most egy ideig nem is lesz internetetek, ugye?

Kriszta :D
Remélem, hogy jól sikerült a buli, s tényleg nagyon ügyes vagy, hogy mindezt végigfőzöd :shock:
Én is "elveszítettem kommunikatív énemet", s ennek én sem örülök..persze szeretek beszélni, de ez nem mindig "kommunikáció" :wink: s én is ijesztő vagyok magam számára néha :?

Dorottya :D
Rita Cicát éltesse a Jóisten első születésnapján, így utólag!!!!!
Anyós miatt nem irigyellek, de én is úgy gondolom,hogy párodnak a sz@rabb :(
Torta jól nézett ki :wink:

Anita :D
Remélem, hogy nyugodt az éjszakád :roll: :?:

Én is elköszönök, még olvasgatok egy kicsit....párom bárányt pácol, holnap ő főz :wink: , s még virrasztok vele egy kicsit (apu tanulja tőle :lol: pedig apu eredeti szakmája szakács, de ezt annyira finomat csinálja, hogy hihetetlen)
Jó éjt!
Szilvi

Gem :?: Szabin vagy már?????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Shedit!
Csukából is lehet ilyet, ugyanaz a recept csak a hal más :lol:
erre a célra minden ragadozó hal jó, pisztráng, csuka, süllő, harcsa
Kép

drumka

Sziasztok!

Csak gyorsan adok életjelen magamról. Nincs netünk, most is csak anyuéktól tudok írni. Lelőtte a szolgáltató, mert még egy szeptemberi számlát elfelejtettünk befizetni. :oops: Hétfőn megyek rendezem, hátha karácsonyra visszakapcsolják.

Ha addig nem tudnék jönni, nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek.

Anita

goodfairy

Hello mindenki!
Én most még kevesebbet fogok jelentkezni, mert az uram úgy mint tavaly, itthon van két hétig…Mindjárt megyünk fenyőt venni!!! Mi kisszéket néztünk karira Giginek ajándékba az ikeába, de még nem ér le egyikről se a lába! Úgyhogy még egy fél évig nem kap. Mikor mérték utoljára egy hónapja, akkor 76 cm volt. Most nem tom mennyi lehet Tegnap sikerült megmérnem, 9.6kg!!!Az én lányom! El se hiszem, hogy ezt a súlyt elbírom. Emlékeztek csajok, mikor terhesek voltunk, ó kismama azt meg ne emelje…legalább 5 kg.
Karitakarítás: már csak a konyha fele és a csillárok vannak ma hátra. Be fogom fejezni! Igaz már november elején elkezdtem, de megérte. Jól érzem magam tőle, hogy a legutolsó szegletben is tisztaság van!!! Tegnap nekiestem a konyhának, a férjem beszólt, hogy szerinte nem teljesen tökéletes, ahogy letöröltem. Nyomtam egy rongyot a kezébe, így végeztünk a felével két óra alatt. Aztán felébredt Gigi, útána már nem estünk neki, mert kellett menni anyumékhoz, Gábor korrepetálta matekból a hugom! Olyan jó volt nézni, majd a lányát is így fogja…
Hány fogtól nem kell pürésíteni?

Kép
nyafi

Nyafi!

Ez nem fog kérdése.
Adj a kezébe rágcsálnivalót, úgy szokja a darabosat. Mi már kb 4 hónapja így eszünk. Nálunk már poros a turmixgép.

Képzeljétek!!!

Tegnap Domi X aktás módon, de kiesett a kiságyából! Van egy pukli a homlokán, más baja szerencsére nem lett.
Csak az apjának, amikor az berohant a puffanásra és ordításra, akkor a kézfejével be akarta lökni az ajtót, de helyette belecsapott az üvegbe ami azonnal berobbant.
Ordító gyerek a földön, vérző apuka aki ájulni készül és rengeteg üvegszilánk. :shock:
Apa Merényibe egyedül, Domi ügyeletre.
Apa 5 öltés és tetanusz, Domi kreativitása ügyeleten megdícsérve.
Anyuka szívroham és agyvérzés együtt.
:D

Valószínűleg úgy esett ki, hogy mi még használjuk a fejvédőt, arra ráállt és kilökte magát.
Gyorsan kivettem, most a fejét veri be számtalanszor, de most is löki ki magát.Félek megint kiesik...
De hát hov tehetnék egy 1 éves gyereket???!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Csatlakoznék, az én Minim is most volt 1 éves, 13-án.

vhencsi
Kép
vhencsi

Bocs, hogy nem jövök, de minket mostanában minden nyavalya megtalál. Rövid összegzés: az elmúlt 6 hétben megvoltak:
- nátha
- láz-láz-láz
- hörghurut
- tüdőgyulladás
- középfülgyulladás (az első kör takonykór szövődmény, a másodikat a párom hozta, ezt most nyögi az egész család Sebit leszámítva - úgy néz ki mégiscsak ér vmit a Prevenar?!)
- kötőhártyagyulladás (ezt Sebi hozta az oviból)
ELEGEM VAN!!! :evil: :evil:
Remélem jövőre egészségesebbek leszünk!!!

Szia Encsi! Üdv itt!
Akkor ő is Luca-napi, mint az én lányom! :D
(öööö... biztos én vagyok tudatlan, de a Zorin az fiúnév vagy lány?)

Krisz
Huhhhhh... nektek sem indulnak felhőtlenül az ünnepek?!?! :?
Gyógyulást mindenkinek!!!!
Alvás: miért ne alhatna vmi olyan gyerekágyon, aminek van leesés gátlója? Ha lemászik róla fejjel előre mégis, legalább kicsit esik... :roll:

Drumka
Az a hal?! Zseniális! CSorog a nyálam?! :lol:

Szépek az ajándékok, én pulcsikat kötös sorra, máshoz nincs érzékem... (lejhet hogy ehhez se?! :lol:)
Sebié és Csilláé már megvan (neki egy mellény is), még a keresztlányomé készül!

Na megyek, itt van anyós, vigyáz a gyerekekre, mi meg rohangálunk ajándékok meg karifa után...

További jó készülődést mindenkinek!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Tegnap este 38,5-tel fektettem le Sárit, de éjjel 5 nap óta először már nem volt láza, össz 1x ébredt és most sincs. Viszont eszméletlen nyűgös, lerakni abszolút nem lehet és fáradékony és tegnap óta kb másfél óránként elfárad, s cicin elalszik. Sztetek lehet, h olyan, h így piheni ki a lázas, nem alvós napokat, v megint vmi nem jóra gondoljak... :roll: A pocsék kedve miatt...
Tegnap délután a láz ellenére egész jó kedve lett pár órára, ma viszont voltunk gégészeten, ahol semmi olyat nem láttak, amitől tartós láznak kéne lenni. Már nem tudom, mire gondoljak... :roll: :cry:

Kriszta,
Sári eddig 4x esett le innen-onnan minden óvintézkedés ellenére. Ő kb 1 hónapja mászott ki az ágyából szintén érthetetlen körülmények között. Sztem gumiból van...

Jobbulást minden betegeskedőnek!

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Kriszta,
hat sokkal jobb programot kivanok nektek az unnepekre, es azutan is!

Cas,
nektek is gyogyulast kivanok!

kismok,
Balintnak szokott ilyen lenni, hogy ha nem tud aludni valami miatt, akkor a ra kovetkezo napokban piheni ki magat...

Viki,
nem semmi amiket csinalsz. Attol a haltol kicsit megijedtem... :oops:

Dorottya,
Ritanak boldog szulinapot kivanunk!

Benszi,
jo hallani rolatok! Nagyon jo montazst csinaltal a babaidnak. Ez olyan, amit ha sikerul megorizni sokaig, evek mulva meg nagyobb erteke lesz.

Edith,
nagyon jok lettek a mezeskalacsok! En szerdan csinalok, meg nem csinaltam, remelem jo lesz! En norveg recept alapjan csinalok, mert tavaly amikor jartunk az ikeaban, ott sutottek ezt a mezeskalacsot, meg lehetett kostolni es marha finom volt, osztogattak a receptjet, es en is kertem.

Mindenkinek jo keszulodest!
_jáde_

Sziasztok!

Vhencsi - Szia!
Üdv itt! Gratula Zorinhoz!

Jobbulást Minden kis (és nagy) betegnek!
Kriszta - nem semmi napotok volt tegnap... :shock:

Ha ismét nem jönnék egy ideig, akkor
HOLNAPRA
Kép
NYAFI és DRUMKA!

Benszi
Nagyon jól néz kis a két ajándék... (a képek) :wink:

Edit
Nagyon ügyes Kriszta és az Anyukája :P
Szépek a kis sütik!
... az üvegek is jól néznek ki Kriszti :D
...na és a Csuka :o

Szilvi
Netünk lehet, hogy nem lesz egy pár napig...
Veszünk majd mobilnetet - ez marad (jan. elején jár le a szerződés)..
A bútorokat,.. mindent 1 alkalommal ( 1 forduló lesz) visszük el.
28-án "haza"megyünk 3-an...
29-én jönnek vissza Apa, az öcsém, Apu és még 2 fő... pakolni...
és jön a cégtől egy nagy tgk. (arra felfér minden)

Mi szerencsére jól vagyunk - mindhárman.
Levi egyre többet beszél... már nem közlekedik 4kézláb, csak 2 lábon :lol:
Még 7 fogunk van... kicsit leállt a 8.
A fenyő nagyon tetszik neki...
Néha tátott szájjal nézi :lol:
...és éjszaka nem érbed fel 1x sem már egy ideje :lol:
nagyon jól esik aludni végig :oops: :P

Ha nem jönnék Most kívánok Mindenkinek
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

NYAFI,DRUMKA:Boldog névnapot kívánunk nektek!!!!!!

És mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánunk!!!!

Nagy a készülődés nálunk azért nem jövök felétek mostanában.

Sziasztok

Puszi

Kép

Kép
szilvi17

MI IS KÍVÁNUNK MNDEN BABÁNAK, TESÓNAK, ANYUKÁNAK, APUKÁNAK SZERETETBEN, BÉKESSÉGBEN GAZDAG BOLDOG KARÁCSONYT!!
Én sajnos nem tudok olyan szép képet idetenni, mint Ti, de mindenki képzelje el számára a legszebb karácsonyfát :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

...gyorsan elküldtem, mert már reggel óta próbálkozom, de ma nagyon "terheltnek" tűnik a babanet :roll:

Krisz :D
Sajnálom a balesetet, nagyon jó, hogy Dominak nem lett semmi baja :roll: Tényleg nem semmi, hogy így kimászik :shock: Bár mondtam anyunak, s ő mondta, hogy én is csináltam ilyet :wink: (lehet, hogy meg is látszik :wink: )

Nyafi, Drumka :D
Boldog Névnapot Nektek! :lol:

Kismok, Cas :D
Reméljük, hogy hamar meggyógyultok, s már egészséges Karácsonyotok lesz :)

vhencsi :D
Üdv itt :wink: Ha van egy kis időd, akkor írj egy kicsit többet magatokról!

Titti :D
Nektek nagyon jó pihit Otthon, ha addig már nem "taliznánk" itt :wink:

Kia :D
Ügyes szervezés :wink: De hát nem meglepő ez Nálad, mert ügyi vagy, mint tudjuk :wink:

Nyafi :D
Használjátok ki az időt együtt, biztos, nagyon jó, hogy nem egyedül vagy Gigivel :wink: Én is nagyon szeretem, amikor mind együtt vagyunk :wink: Takarításhoz gratula!

Na megyek, mert dolog van, még ajándékvásárlás, kozmetikus, s közben jó lenne, minél többet együtt lenni még anyuékkal...
Nem jó érzés, hogy pénteken mennek haza, Kristóf is megy két hétre, de örülök, hogy ennyit itt voltak, s hamarosan megyünk mi...
Az az igazság, hogy szeretem anyósékat, de nagyon nem várom, hogy "csak" ők legyenek már itt. Marcit sem tudom úgy rájuk hagyni, mint anyuékra :oops: nem is akarom :oops:

Ja, vannak új képek a picasa-n! Ide nem tudom, hogy mikor sikerül egyet-kettőt feltölteni, de remélem, hogy még idén 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Minden anyukának,apukának,babának,és kisteso(k)nak
Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kivánunk!
Kép

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Mivel pár napig biztosan nem jövök:

Mindannyiótoknak, egész családotoknak áldott, békés, szép karácsonyt és örömtől csillogó babaszemeket, vidám kacagást kívánok!

KM

Kép
Kép
kismok

Én is csak ennyi vagyok:

Békés, meghitt Karácsonyt és sok sok egészséget, vidámságot kívánunk az Új esztendőre!
Puszi: Edith, Kriszta és Boróka

Kép

Kismok, gyönyörű volt ez a "csillogó babaszemeket"!!! Igen, már alig várom, minden készen várja őket!!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép

Mindenkinek Nagyon Boldog Ünnepeket kívánunk!

Kép
tittina1982

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Minden kis tündérkének, anyukájának, apukájának boldog karácsonyt kívánunk!!

Kép
Kép
d0r0ttya

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Nektek is boldog karit és újévet is!
Nekem sajna nem telt túl jól a névnapom, Gigi benyalt egy hasmenős vírust, szegényt reggel leadtuk a nagyinak, mi meg végig hasmentük és aludtuk a névnapomat…Másnap reggel tudtuk elhozni, addigra lettünk Gáborral elviselhető állapotban…Én még háborgó gyomorral főztem a menüt, de kész lettünk mindennel és most különösen gyönyörű, varázslatos karácsonyban volt részem. Még éjfélkor beszélgettünk Gáborral, hogy milyen tökéletesen sikerült. Itt volt Gábor nagyija, a tesóm, anyum és a nevelőapám, úgyhogy heten voltunk!!! Jót beszélgettünk a kaják finik voltak, minden fogyott, ízlett, Gigi viháncolt, boldog volt!!!
Mi már jól vagyunk, Giginek még picit megy a pocoja, ma már kapott normaflore-t. Enya karácsonyi albuma szólt, szerintem az is meghatározta!!!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉés kaptam Rómeo és Juliára színházjegyet a férjemtől!!!!!!!!! Itt komoly bibliai viták is mentek nem vérre menően, de mentek, mert anyósomék jehova tanui és nem hiszik, hogy Jézus karácsonykor született. Miután én meg anyu zsidók vagyunk, minket annyira nem bánt, ha máskorra akarják tenni a szülinapját, de nevelőapám beszélgetett velük ezügyben.
Domi és nektek hány fogatok van? Mert gignek még csak hat és megeszik ő mindenféle darabost, de nem rágja meg…
Szia Encsi írsz magatokról valamit?
Csilla boldog szülinapot!!!
Domi én letennék az ágya elé éjjelre matracot, vagy takarókat…

Kép
nyafi

Boldog Ünnepeket Mindenkinek

Dóri Balu Szilvi
Vendég

Aldasos, bekes Karacsonyt kivanunk mindenkinek
Gem es csaladja

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Nyafi 6 db fogunk van, még mindig!!!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Idáig nem tudtam belépni bnetre.... :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!
_jáde_

Sziasztok!

Titti
Napsinak Boldog Hófordulót! :P
JÓ UTAT!!!

Szilvi
Köszi a bókot :oops: :wink:

"Az életünk" már lassan teljesen becsomagolva...
Mindenhol dobozok és zsákok :shock:
(ráragasztva, hogy mi van benne és hová kerül (pince vagy lakás - Szilvi :lol: )
Vasárnap megyünk Nyh-ra... pár napig nem lesz net - így most kívánok mindenkinek
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Betty, mégha megkésve is, de kívánok PANNALÉNÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :) ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kia, biztos örülsz, hogy mentek, de gondolom rossz érzés is, hogy lezárult egy fejezet, véget ért egy korszak az életetekben. Ami(nek a "vége" volt) az eddigi legszebb időszak az életetekben, azaz Levi születése óta! Kívánom, hoyg otthonra leljetek, ne csak fedélre a fejetek fölé és legyetek nagyon boldogok ezután is! :) Amint csak tudsz, jelentkezz, addig is, én is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!! :D :D :D
Kép

Kriszta, hogy sikerült a szülinapozás, mikor teszel fel képeket?
Huhh, nem semmi min mentetek keresztül! Szerintem egyelőre vedd le a fejvédőt (nekem egyikkel sem volt ilyen) és ha elég magas a kiságy, többé nem történhet baj. Azért még túl korainak tartom a heverőn való alvást. Gondolom, nem szeretnéd, ha minden éjszaka huppanna egyet az ágyról, mégha nem is olyan magas. A matrac, vastag párna mellététele azért elég jó ötlet, ha mégis amellett döntesz. Krisztával történt egyszer mostanában, hoyg a nappaliban aludt a kanapén. Hirtelen ötlettől vezérelve, amikor meglestem és majd becsuktam az ajtót, egy nagypárnát dobtam az ágy mellé. Egy idő múlva hallom, hogy valamit mond, motyog. Benyitok, hát a lányom legurult, de nem ébredt fel, a takaró rácsavarodott és kényelmesen helyezkedett a párnán. Ott is hagytam, kb. 2 óra múlva ébredt fel! :D

De Boró mit csinált, most karácsonykor! :oops: Sógornőméknél aludtunk, a 3 nagyobb gyerek a kanapén+ egy kisebb mellényomva, így Kriszta is kényelmesen elfért és biztonságban volt, mi pedig egy felfújhatós matracon. Úgy volt, hoyg Boró velünk alszik, de kissé tartottam tőle, mert nem vagunk hozzászokva. Miután megszoptattam, gondoltam, hogy mégsem vesszük magunk közé, hanem inkább a sarokkanapé "kanyarjában", jobbanmondva a rövidebbik szárán altatom, hiszen ott nyugodtan és kényelmesen elfér. Oké is volt minden, de egyszercsak hallom, hoyg sír. Még nagyon kába voltam, beletelt jópár másodpercbe, amíg magamhoz tértem, amikor meg felkelek, Boró nincs. A félhomályban csak a hálózsákját láttam és az ordítását hallottam. Azt hittem infarktust kapok. És mi történt? Hát a kanyarban, ahol a kanapék összeértek, keletkezett egy kb. 15x20 cm-es lyuk, Boró pedig oda beesett, fejjel előre. :shock: :shock: :shock: :shock: Baja nem lett, nem is lehetett, mert fennakadt, de én úgy megijedtem, hogy amilyen fáradt voltam, de alig tudtam visszaaludni. Végül ugyanott altattam továbbra is, de letakartam a lyukat és nem lett több semmi baj.
Tegnap éjjel, itthon, ismét átaludta az éjszakát, így már két teljesen átaludt éjszakát könyvelhetünk el a majdnem egy év alatt!!! :D (Persze, Kriszta átjött hozzánk, még valamikor éjfél körül, aztán csak úgy fél 2 fele volt annyi erőm, hoyg felkeljek és visszavigyem, így én megint csak 5 órát és egy kicsit alhattam egyhuzamban, de ez már tényleg, hyog mellékes! :roll: :D )

NYafi, remélem, hoyg már Abigél is jól van, és persze, ti is. Örülök, hoyg olyan szép estétek volt, nálunk is szép volt, mi is jól éreztük magunkat. Olyannyira, hyog a csajok is hajnali 2 után feküdtek le. :shock: Boró aludt addig egy kicsit, de Kriszta nem hagyta békén és végül felébredt. Akkorát hancúroztak még éjnek évadján, hoyg ajaj.

Mi sógornőméknél voltunk, bár általában mindig anyóséknál szoktunk lenni, de most a sógornőm fiai számítógépet kaptak ajándékba, és azt a férjem vette meg és fel is kellett vinni hozzájuk, be is kellett szerelni, és csak úgy volt érdekes, ha a fa alatt találják, amikor hazajönnek a templomból! Meg is volt a hatalmas öröm! :D A szüleiktől kapták, de úgy, hoyg mi és és a nagyszülők is belepótoltak.
Mondjuk, néhány apróságtól eltekintve, tényleg jól éreztük magunkat, de már alig vártam másnap, hyog eljöjjünk. Az a helyzet, hyog sógornőm abszolút nem az a fajta, aki szeret vendéget fogadni (Kriszta, hallod-e, nem vagy egyedül! :wink: ) de az a helyzet, hoyg nem is tud. A nagyobbik fia elment kántálni (ez iylen énekes köszöntés, betlehemezésszerűség, de csak énekelnek, nem szerepet játszanak) az osztálytársakkal + pap és feleségével, és akkor mindenkihez, aki a csoportban volt, bementek köszönteni. Sógornőm meg a konyhájában akarta fogadni őket. :roll:
Másnap elmentem vele a templomba, aminek nagyon örültem. Nem vagyok az a túlságosan templombajáró típus, de amióta a lányaim megszülettek, 3x voltam, amiből 2x akkor, amikor kereszteltük őket, és őszintén, már nagyon hiányzott. Tényleg oylan jó volt ott lenni, teljesen feltöltődtem. :)

Majd jövök fotókkal is, de most már Boró felébredt. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Kellemes ünnepeket így utólag is mindenkinek!
Rólunk. Úgy emlékszem írtam már ebbe a topicba, mikor még kismama voltam, valamikor 2007 tavaszán, aztán valahogy nem jutott rá időm. Van egy örökmozgó kisfiam, aki leköti minden időm.
Zorin 2007. december 13-án született. Elmúlt 1 éves, van 9 foga és szalad 2 hónapja. Most kezd kibontakozni az akarata, hisztizik ha valami nem úgy van, ahogy szeretné.
Én tanító néni vagyok/voltam. Ha elmúlik 3 éves, megyek vissza dolgozni.
Azt hiszem egyenlőre ennyi. Igyekszem visszaolvasni, hogy én is jobban megismerjelek benneteket.
cas-re emlékszem.
Ja, és V_Hencsi vagyok, vagyis Heni.

vhencsi
Kép
vhencsi

Néhány fotó:
Jött az angyal!!!
Kép
Tátott száj, csodálat (csak kissé elmosódott a kép...)
Kép
Boró felfedezi a gömböket:
Kép
Hinta, palinta (Boró ajándéka, de szándékos volt, hogy mindketten játszhassanak vele. Telitalálat volt, mindenesetre.)
Kép
Mi van itt? Fókusz a Kriszta szájára!!! :lol: (FP-újszülöttszett)
Kép
"Jaj, de szép a karácsonyfa..." - ezt énekli Kriszta, közben pedig kezét rázogatva mutat a karácsonyfára. Itt már sógornőméknél vagyunk, este.
Kép
Boró az egyházi Nőszövetség ajándékát szemrevételezi:
Kép
Sapkapróba Krisztánál:
Kép
A keresztfiaink kibontották az ajándékukat:
Kép Kép
Boró megkaparintott egy Schoko bons-t:
Kép Kép

Megyek, ébresztenem kell a férjemet, indul zenélni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

nézzétek el nekem, nem lettek jók a karis képek, de ezt felteszem. Esti tv-zés apával! Kép Kép aji kipróbálás Kép ez még nyáron készült!

Kép
nyafi

Es akkor a mi fotos beszamolonk...

Ajandekbontas
Kép

Furdes a csomagolopapirokban
Kép

"Kicsit ugyan felek tole, de azert nagyon tetszik"
Kép

Enyime!
Kép

Nagy kedvencek: a filmek
Kép

Es aminek Zsofi orult: Micimacko...
Kép

Aminek mindket lany orult: a csirkecsont
Kép

Kép

Uj lovon, uj pizsamaban (a baban is uj ruha) :lol:
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem. Két hétig esetleg csak olvasó üzemmódban, vagy még abban sem leszek. :(
Holnap megyünk haza. Végre.

Úgy látom sok helyen teljesült Km kívánsága, az örömtől csak úgy csillognak a baba szemek. :)

Ezúton kívánok Mindenkinek nagyon boldog új évet!

Kép

Jók legyetek! :wink:

Kép
tittina1982

Kriszti, ha még olvasol minket küldesz egy telószámot???

Kép
nyafi

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de nem engedett be a bnet.
Karis képem nekem nincs, eszünkbe se jutott, hogy fotózni kéne. :oops:
Domi messziről szemléli a fát, egyelőre nem piszkálja (kopp-kopp-kopp)

A szülinapos buli nagyon jól sikerült, majd teszek képeket. A keriék kicserélték a fülbevalóját egy nagylányosra, mert az előzőt kinőtte.

Már több szót is mond Domi, ezeket mondja:

Ámpa=lámpa
Elvbe=elvette
elme=elment
apa
any
háppá=hoppá
cá=csá
baba

Menni még nem megy, de katasztrófálisan eleven. :D

Edit!

Végül ez lett a menü szülinapra.

Vegyeshúsleves (marha,pulyka,sertéshússal)
Rántott pulyka,sajtbundás pulyka,rántott karaj,sajtbundás karaj, kakaspörkölt nokedlival, majonézes burgonyasaláta,rizs, sült burgonya,zacher torta,sajtos tallér, zserbó (ez utóbbi kettőt és a pörit a mamám hozta ennyit csaltam)
Karácsonyra halászlé lett és töltött káposzta.

Ma gulyáslevest főzök és egy egyszerű kókuszos tekercset sütök.

Szilveszterre tatárbifsztek lesz szürkemarhából (ugye tudjátok, hogy a szürkemarha sose kerge????!!!!) és na az a leves amibe kelkáposzta és virsli van, na mi a szösz a neve? Nem jut eszembe!!! :?

Öregszek.....

Malacsült nem lesz, mert nagyon drága, 1800 Ft kilója mifelénk.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?