Új privát üzeneted érkezett!

A több dokis megkérdezésből nekem is vannak tapasztalataim, amikor kiderült a sérvem, három doki három félét mondott. És akkor neked kell eldönteni melyiknek higgyél, ez sem egyszerű.
Chello
chello

Lányok!

Engem egyszer altattak amikor a műtétem volt. Egy kedves ismerős adott egy jó tanácsot Nekem. azt mondta, hogy amikor megbeszélem az altatást adjak pénzt az altatónak. Hát én adtam, pedig mondta a csaj, hogy nem is biztos, hogy ő lesz akkor. Én olyan jót aludtam, mikor felkeltem nem fájt semmim! (csak éhes voltam). A többiek meg szenvedtek , hogy fáj a feje, torka stb. Életemben akkor aludtam a legjobbat!

Ez is csak egy kis szösszenet arvosi pénzekről.

Chello!

Apa főz, eszek és megy a mail Neked!

Panó, Süncsi Nagy nagy pusza Nektek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem jelentkezek olyan sűrűn, de Dorka mellett nehéz elszabadulni, beteg is egy picit, én meg küzdök, hogy ne kapjam el tőle.
Köszönöm a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Önző módon magunkról írok:
Afp 1,3 lett, azt mondta a doki, hogy az jó, voltunk uh-on is és megállapították, hogy kislányunk lesz. Ime kép róla:
Kép

majd este megpróbálom elolvasni a hozzászólásokat és reagálok, mindenkinek kellemes napot!

Üdv: zsuzsi (19)
zsu26

Sziasztok!

Reggel én is túlestem a védőnénin. Az ő mérlege szerint is fogytam még a 17. hét óta egy kilót! Szerintem is! De azt mondta ő is, ha mindent eszek, ami a babának kell, fogyhatok nyugodtan ennyit!
Estre meg megyek a dokibához matatásra.

Mucska: élsz még ? Sokat gondoltam rád ám! Ebédre ne főzz cukrosat! Mit ettek tegnap a fiúk?
Én nem adtam anno a vakbélnél az aneszteziológusnak, és nem volt semmi bajom így sem!

Bori: hogy vagy ma? Gyogyók megjöttek?
És mi lenne, ha hámozott tökmagot vennél Daninak. Az nem jön be neki? Amúgy a férfiaknak az hasznos ám! :

Nanda: nekem avval a füzettel csak az a bajom, hogy a fejfájásomat egyikbe sem sorolnám be. Próbálkozni meg nem akartam még!

Vali: mekkora az új monitor?
A hajam sokkal rövidebb lett. Levágott a néni egy lapáttal belőle. Most növeszthetem újra!

Ildi: mit ellenőriznek egy 2 évesnél???
Akkor neked kitartást a köv. fogkövezéshez is!

Chello: nagyon örülök, hogy Noémivel minden oké! És a hosszú combok??? Én csak álmodozom róla!

Süncsi: és próbáltad már az égésre a nyers reszelt krumpli levét? Egy kanállal! Állítólag az tuti! És nem gyógyszer!
Itt is elég tré az idő! Délutántól eső, majd holnap hó! Kevés már esett délelőtt is!

Panó: aha, a végét, de nem egyforma hosszú ám! Szasszon, tudod. Így van vele meló. Amúgy az a kicsi lett vagy bő 10 cm!

Zsuzsi: még egy kislány? Gratula!
Amúgy én meg a védőnőtől faggatóztam. A 11. ker a 3 éve bejelentett állandó lakos egyik szülő esetén a szülés után az állami 52200 Ft szülés utáni segélyt megfejeli még 58 Eft-tal! Gondolom ez neked is jó hír!

Szép napot ebben a szürkeségben!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Látom megint pihen a topik.
Tegnap elég bolond nap lehetett, mert az én babáim sem bírtak magukkal. Még sohasem fordult ilyen elő velem. A hasam tegnap este óta teljesen bekeményedett, alig bírtam kiegyenesedni, a babáim pedig több mint 1 órán keresztül úgy rugdostok, hogy már azt hittem ki is fognak jönni. Fájt a lábam, a fenekem. Szóval nem éreztem túl jól magam.
Ennek következtében a férjem mára pihenő napot rendelt el. Ezt nem volt nehéz teljesítenem, mert tényleg nem éreztem még ma reggel sem jól magam, úgyhogy 11 óráig aludtam. Sajnos a jógát is le kellett mondanom emiatt.

A jó hír, hogy most már jobban vagyok. Front volt tegnap? Ti jól voltatok? Lehet a Magne B6 beszedésének elhanyagolása váltotta ki. Néha elfelejtkezek róla.

Mucska: Köszi az aggódást a vacsora miatt, de azért nem maradtunk éhen. Te olyan jó szakács vagy. Mit főzöl ma? Jól viselted a cukros témát! Hányadik héten csinálják ezt?

Zsuzsi: Aranyosak a fotók. Gratulálok a kislányotokhoz.

Z.Zsuzsa: Mi volt a fodrásznál?

Vali
20+4
C.Vali

Szia Zsuzsa,

akkor ma este lehet, hogy kiderül a baba neme?

A nyers krumpli levét én is olvastam, elhataroztam, hogy kiprobalom. Elmeséltem az apukamnak telefonon, hogy mindjart iszom egy kis krumplilevet. Erre szigoruan megtiltottaKép Azt mondja a nyers krumpli tele lehet mérgezö anyagokkal, meg ne probaljam. Szoval lebeszélt. Veszek biokrumplit és ha mar nagyon rossz, lehet, hogy mégis megprobalom.

Zsuzsi,
gratulalok a kislanyhoz!

Chello,
igen, igazad van, az sem egyszerü. Csak van egy-két doki, aki azonnal vagni akarKép Bocsi, nem akarok a dolgaidba belebeszélni egyaltalan!

Süncsi
süncsi

Lemaradt!

Chello: gratulálok a hosszú combú kislányodhoz. Nagyon szép a súlya is. A mi csemetéink a múlt hét csütörtökön voltak 297 és 330 grammosak. Kb. ugyan akkorák lehetnek most mint a te kislányod. Olyan gyorsan nőnek. Nem?

Bori: Mi van veletek. Vettél homos gyógyszert? Vigyázzatok magatokra.

Z.Zsuzsa: 17”, lapos képernyőjű, nagyon szép fekete, és most már a székben hátra dőlve is tudom olvasni, amiket írtok. Sajnos a többi műszaki paramétert én nem ismerem, nem értek hozzá, a férjem nálunk a számítógép mániás.

Vali
C.Vali

Szia Vali!

A 24-28 héten. Én most töltöttem be a 24. hetet.
Ma Lacám főzött bolagnai spagettit, mert olyan kis szédülős vagyok még. Azért ha valakinek ezt a fajta cukorterhelést csinálják, ajánlom, hogy legyen kisérője! Pedig én sem vagyok gyengefájú, de ez megterhelt. Azért mégiscsak 75 gr glükóz volt. amíg egybe öntöttem le nem is volt baj, csak maradt az alján egy kicsi és szégyeltem ott hagyni,mert annyira nézték az üveget. NA az a két korty nem kellett volna.
Ne csodálozz, ha nem vagy jól. Még az is kínlódik akinek egy baba van a pocijában, hát még akit kettő terhel! Bár szép teher! Kép
Tessék vigyázni MAgatokra, most csak ez számít!

Zsuzsa!

Az édes kívánta sósat rendesen! Spagetti jólesett. Bár LAci azon röhög, hogy bánatomban pont a somlóit emlegetem! Kép Szerinte beragad a fenekem! Így nem kapok!

Zsuzsi!

Gratula! Igazán ránk fért az erősítés lányka terén! A fiúk elnyomnak! Szupik a képek!

Bellana: pusz, na kiraktad a régi hűtőt?

Panó!

Tegnap majdnem reklamáltam, hogy kihagytál a 34 évesek közül. Már akartam is írni, mikor kiderült, hogy még eztán töltöm a 33-t. Kép
Szorítok, hogy jó legyen az AFP-d!
Süncsi!

Nálatok nem lesz ilyen cukorterhelés?

Chello! Nagy pusza Neked meg a hossszúcombú barátnőmnek! Kép

Ildi!

Nem elég, hogy szétvernek mindent,még ágyat is adsz Nekik! Kép JAjjaj! Szegény! Kép

Pusza Mindenkinek
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

A hűtő itt álldigál a bejárati ajtó mellett. Kép Nagyon ragaszkodó tipus. Kép
Tegnap Ádi szólt a szomszédnak, hogy segítene-e levinni és Ő igent mondott. A felesége meg közben kiderítette, hogy a hugának bekrepált a hűtője és szivesen elfogadná, míg tudnak venni egy újat.
Úgyhogy Ildikó látod mégse került az utcára, bár onnan is bizti elvitte volna valaki. Nálatok jól megkérik az árát a lerakásnak!
Az új hűtő nagyon szép, tetszik, igaz még elég üres. Holnap megyünk nagybevásárolni, (Ádi megkapta a vizumpénzt!)hogy nekem a gyerekkel csak apróságokat kelljen majd venni a jövőhéten.

Zsuzsi: Nagyon-nagyon jók a képek! Annyira látszik minden rajta. És gratulálok a kislányhoz!!

Chello: Én is az altatást választanám ha lehetne, mert én meg attól félek, hogy tűt bökjenek a hátamba. Brr..

Vali: ma hogy vannak a kis atommagzataid? Most nyugi van?

Mucska: te hős! Remélem tudtál pihizni, puszi!

Zsuzsa: biztos jó a hajad! Én is csak 3 hónapja vágattam le ilyen rövidre a majd lapockáig érő hajam, de annyira megtetszett, egyáltalán nem bántam meg, sokkal jobbaan érzem magam vele mint a hosszúval. Kép

Panó: kár, hogy egy hét csúszással mentünk AFP-re. Kép Én március 13-án megyek a Praxisba.
Vajon a gyereket is beengedik, mert nem valószínű, hogy rátudnánk bízni valakire.?

Más: Ádi már csak holnap van itthon. Kép Szombaton hajnal 4.30-kor indul...Brühüüüüü

puszi mindenkinek:
Bellana
bellana

Mucska, Bellana!

Köszi a jó szavakat. Mostmár jobban vagyunk. Azt hiszem visszatért minden a régi kerékvágásba. A babák is sokkal nyugodtabban mozognak, amit egyébként imádok, csak tegnap voltak nagyon nyűgösek.

Épp virslit zabálok, mert megkívántam, hát nosza rajta meg is főztem.

Egyszer én is szeretnék egy nagy-nagy hűtőt, amibe a zöldségeknek-gyümölcsöknek sokkal több hely jut, de most még nem lenne hova tennem. Én a közeljövőben még egy kis fagyasztó szekrényen gondolkodom, hogy legyen mibe lefagyasztanom, a nyaralóban megternett bio gyümölcsöket és az abból készített leveket, mert abban tényleg benne van minden ami a gyümölcsben, viszont nincs benne tartósítószer és hőkezelni sem kell. Eddig is raktunk el minden éveben így sárga és őszibarackot, meggyet, de a babák miatt még többre lesz szükség. Mi imádjuk a gyümölcsöket.

Vali
C.Vali

Helló Lányok!

Az elöbb lemaradt:
Chello:gratula a leendő manökenhez! Kép

Vali: azért annyira nem nagy a hűtő. Kép Lehet, hogy a régi volt kicsi. A fagyasztója is csak 2 részes. Annyi minden nem fog beleférni. Kép
Én is virsliztem. Kép

Mucska: ne kóvályogjon kend, hanem hamizzon, aztán pihi! Kép

Nanda: bőrszárazságra, tudsz valamit?? Danin télen megjelennek nagyon száraz foltok. Eddig fürdetőt kaptunk rá, meg valamilyen kencét, de ha van valami ötleted, szivesen várom! Te kis szakértő! Kép

Bellana
bellana

Hello Kép

Nem tudtam már tegnap jönni, meg ma sem nagyon mert
1.elalszom egyulto helyemben+fáj a fejem minden nap délután
2.emiatt 2 órát ebéd után vegetálok csak és ezt a kiesést utána este 6-ig pótolom Kép Ömlik be a meló, semmi lazaság.

Bellana Kép én is szingli leszek a hétvégén, ha ráérsz, majd csettelhetunk, na? Kép

Még mindig nem beszéltem a fonökömmel, egyszeruen nem lehet elérni. Viszont már 2 munkatársamnak mondta, hogy hosszabbít velem, hát meglátjuk nekem mikor mondja és mennyi hónapot kapok. Ha csak 1-2-3-at akkor meg sem mondom a babát!
Kiszámoltam egyébként: aug. 26-ra vagyok kiírva és júli 7-ig dolgoznom kellene, akkor mehetek legkorábban anyaságira. Kép

Ildiko Kép megnéztem a Kela (ez az itteni TB, csak a többieknek írom) honlapján a csomagot, amit kapunk, szerintem szuper!!!! Márciusban felteszik az idei csomag képeit, kiváncsi vagyok milyen szinu cuccok lesznek, remélem jók!

Zsuzsi Kép nagyon jók az uh képek!!! Gratulálok a kislányhoz Kép

Holnap reggel megyunk védonohöz, most lesz eloször szívhang hallgatás doplerrel KépKép Remélem a méricskélésen sem leszek leszidva, fél kilo pluszt fedeztem fel ma reggel a mérlegen Kép

Na megyek vissza sztahanovának.

Soraya
soraya

sziasztok!

Vali: lsd. fent a fordászt!
Amúgy a Magne B6 hiánya is lehetett, de tegnap kettős front volt. Az sem egy egyszerű történet!
A mi monitorunk is 17 coloc! Kell is ellora nekünk nagyhasúaknak. Kép

Süncsi: erre csak azt tudom mondani, hogy passz! De gyógyszert meg nem vehetsz be az égés miatt! Akkor hogy legyen?
Amúgy ma nem lesz UH, csak matatás! Így a babánk neme még várat magára! Kép

Mucska: én anno egyedül voltam, és utána mentem dolgozni! Téged szerintem a felkészülés viselt meg! Persze ha van kísárő, az jobb!
Ez a Laci milyen egy pali! Ha neked az kell, akkor egyél! De ne mondd meg neki! Tudod, sunyiban! Kép
Te is 71-es vagy?

Bellana: és hova mentek? Autóval?
Amúgy nem lett az enyém rövid! Most is a hátam közepéig ér, csak nem a derekamig!
Csak holnap van itthon? Akkor dobd ma be asszonyi mivoltodat! Kép Elszalad majd az a pár nap!
Szerintem amúgy beengedik a Praxisba. Majd Ádi vigyáz rá! Lehet, hogy érdekli is majd a kistesó! Kép

EGCSI: tudom, most Kispapával vagy, de ezúton kívánok neked BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Amúgy jelentem: Holnaphoz egy hónapra lesz a TALI!!! Kép

Zsuzsa
zerko

Soraya: benne vagyok a csetelésben. Kép
Vacak lehet ez a bizonytalanság a főnökkel. Kép
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, jobbulást!!

Zsuzsa: én mikor Danit vártam, a végefele már úgy égett a belem, hogy azt hittem itt a vég,akkor én Rennie-t szedtem rá, és az olyan volt mint víz a tűzre. Na jó füst nem volt. Kép Nekem még az orvos meg a védőnő ajánlotta!! Még szórólapok is voltak náluk kifejezetten kismamiknak. Akkor miért ne lehetne szedni ha az ember lányának meggyullad mindene?? Gyógyszer, gyógyszer,(recept nélküli) de ártani nem árt.
Vajon Nandának erre is van 1 jó homeós tippje?
Bocs,a hajadért, úgy írtál róla, hogy azt hittem rövid lett. Kép
Ne aggódj, nem engedem el "éhesen" az én drágámat! Kép Amúgy csak az Auchanba megyünk, hozzánk az van a legközelebb.
Dani a múltkor bennt volt a dokinál Ádival és akkor néztük a Tesót együtt, de biztos nem sokat értett belőle.
A talit már alig várom!

Egcsinek mi a "rendes" neve? Lemaradtam róla?
Azért boldog névnapot!!!

Puszi:
Bellana
bellana

Köszi az AFP-s drukkokat!

Chello!
Én sem voltam azóta a Corában!

Zsuzsi!
Gratula a kislányhoz! Mi lesz a neve?

Mucska!
Nekem is mindig gondolkodnom kell, hogy most éppen hány éves is vagyok, de én általában kevesebbnek hiszem magam, nem többnek!

Bellana!
Szerintem Dani nyugodtan mehet a Praxisba! Mi is visszük Ritát, sőt, ha nem délelőtt megyünk, akkor Petit is.

Most voltam a háziorvosnál belgyógyászati vizsgálaton. Azt hittem csinál egy EKG-t, de sajna két óra várakozás után csak egy beutalót kaptam EKG-ra az SZTK-ba, aminek az eredményével majd mehetek vissza újból a háziorvoshoz. Aki egyébként mindig munkaidőben rendel, úgyhogy nem tudom a Ritát majd hova teszem megint. (Ma apa itthon volt, mert AFP-re is mentem, de hát nem vehet ki mindig egy nap szabit az összes vizsgálatomra! )

Panó
panó

Én sem tudom Egcsi nevét, de megnéztem a naptárban, ma Géza és Cézár nap van!

Egcsi!
Ezek után áruld el a neved!

Panó
panó

Ma Edina nap van Kép

Boldog névnapot Egcsi! KépKépKép

Kép
soraya

Lanyok!Kép
Egcsit Edinanak hivjak,de mivel 2004 szokoev,ezert csak holnap lesz a nevnapja...(ugyanis nem a 29.-e van plusszban ilyenkor,hanem van egy szokonap,24.-e es ilyenkor csusznak a nevnapok)
szoszi
szoszi

Szia ZSuzsa!

Igen 71-es vagyok. Beérem egy jó kis gyümölcsjoghurtal is. Szegény Anna még cukormérgezést kap, vagy romlanak a fogai.
Gondolom leginkább attól szédelegtem, hogy a jó kis 90/55 vérnyomásra még 2x vettek vért. Maga a lötty nem volt olyan szörnyű, mert jó citromos volt. Ők a cukrot nem sajnálták, én a citromot.

Bellana!

Már minden rendben, csak állandóan a kaja felé kódorgok! De kis beles lettem hirtelen. Holnap megyek a kontroll uh-ra, meg ha gyorsan szabadulok, akkor még az EKG ra is.
Hűtő: én meg most adtam el a fagyasztót. Régebben mindig disznót vágtunk és dugig volt. Aztán meg csak kerülgettem a húsokat. Így most csak egy 60 literes fagyasztónk van.Ez is elég jelenleg.

Panó!

Ebből is látszik, hogy öregszem! Szalajtok egy kicsit. De képzeld magamtól rájöttem és nem kellett segítség! Kép

Soraya, Szöszi:

Kép

Vali!

Azért vigyázz magadra és tessék pihenni!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana: EDINA nap van! Vagy mégsem? Nem fog azért haragudni, ha kap virágot! Kép
Amúgy akkor apa tuti kibírja majd ezt a pár napot!

Panó: hát, akkor ez nem jött be! Hát, a gyerekeseknek mindig nehezebb! Kép
Nálam meg febr. 26 Edina...

Mucska: én is 71-es Kép)
Amúgy most egy hét alatt nagyon nagyot nőnek a babáink súlyban (20 dkg), és emiatt is lehetsz kajás!

Szép délutánt nektek!

Zsuzsa
zerko

Lányok, mindenkinek köszönjük a gratulációkat a hosszú combokhoz! Kép

Mucska, válaszoltam. Pusza. Kép

Zsuzsi, gratula az AFP-hez és a kislányhoz, nagyon édes.

Zsuzsa, azért az sem jó ha sokat fogysz, tessék enni rendesen mert kell a babának. Én is a XI ker.-ben lakom de én valami 30 ezer körüli összegről hallottam. Lehet, hogy idén megemelték az összeget?

Vali, ha keményedik a hasad akkor szedegesd a MagneB6-ot mert az sokat segít. Örülök, hogy ma már jobban vagy és a kicsik is megynugodtak. Kép

Süncsi, tényleg a legtöbb orvos rögtön vágni akar de eddig nem hagytam magam. Kép

Bellana, akkor jó helyre került a hűtő. Kép

Soraya, azért ne vidd túlzásba a munkát.

Chello
chello

chello:
lehet! Nekem ma mondta a védőnő. Te is kérdezd meg, ha arra jársz! És a 3 év bejelentett is megvan?
És ne aggódj, eszem én eleget! Kép

Zsuzsa
zerko

Megvan, már 6 éve itt lakunk! Kép

Nekem tavalyi infóm van de legközelebb megkérdezem.

Chello
chello

Helló lányok!

Panó: a háziorvosodnak van EKG-ja és elküldött mégis máshova?? Az enyémnek is van, remélem nem kell máshol órákig üldögélnem. Előre se vettek mint kismami?? Szegényem az a 2 óra várakozás rengeteg!! Bár nem tudom mit csodálkozom ezen. Kép
Az enyém is munkaidőben rendel és én is mindig viszem magammal Danit. Még külön örülnek is ott neki. Dani is mikor a dokinő meg a 2 asszisztensnője körülajnározza! Kép Bár mikor majd CTG-re kell menni 2 naponta, gőzöm sincs hogy oldom meg. Kép
Annyit nevettem azon, hogy Egcsi vajon Cézár, vagy Géza. Kép

Egcsi, Edina, nagyon boldog névnapot!

Kép

Mucska: én is a belemtől vezérelve az imént rendeltem egy termetes sonka-gomba-kukoricás pizzát dupla sajttal. Kép A mi fagyasztónk 59 literes. Kép

Szöszi: veled mi újság?????

Zsuzsa: apjuk ma gyomorgörccsel jött haza, mert még két okostóni nem engedélyezte az utat!!!
Már megvan a repjegy, szállás, minden...Képzelheted! Ez felháborító. Úgyhogy hiába vette ki a holnapi napot pakolás, vásárlás és egyéb (Kép) célokra, mehet be. Kép
Remélem mihamarabb túlleszel a vizsgálaton!

Chello: a hűtő eltávozott tőlünk új munkáihoz. Kép
Milyen jó nektek, hogy a szülésin felül ennyi pénzt kaptok a kerületben! Mi csak fizetünk mint a güzü és nem kapunk semmit. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Bellana!

Igen, van EKG-ja, a védőnő direkt ide küldött. Én még Ritával együtt se tudok elmenni hozzá egyébként, mert mindig 11-3-ig rendel és nekem Petit délben el kell hoznom az oviból, addigra nem végzek. Ma 3/4 11-re értem oda és 1-kor végeztem. Két gyerekkel viszont már nincs pofám odaállítani.
Az érdi kismamák se kapnak se kapnak semmit!Kép

Panó
panó

Panó: nem értem, hogy ha van EKG-ja akkor, miért küldött tovább? Eddig is hozzájártál, vagy ez új doki?
Hú, neked akkor nagyon nehezitett pályán kell "futnod". Akkor mit tudsz csinálni a gyerkőcökkel?

Bellana
bellana

Lányok, tényleg nagyon laza volt ez a nap, írás szempontjából. Én is megyek babázni-apázni, szép éjszakát mindenkinek!
Bellana
bellana

Én leszek ma az utolsó bejelentkező?

Egyébként "hajnalban" már Kinga előtt bekukkantottam a topicba egy kis lelki táplálékért, még senki nem volt itt, Mucska limonádézott Panó pedig ovizott, gondolom, de olyan sz@rul voltam, hogy egy sort sem bírtam leírni.
Most egy árnyalatnyival jobb, szedem a homeos bogyókat, a torkomra a Homeogene-t, amit Nanda, a mi kedves homeopátiás doktor nénink ajánlott, meg rengeteg mézes citromos lötyit. Az éjszakát nem szeretném mégegyszer átélni, oly szörnyű volt.
Ma délelőtt elindultunk az új autóval egy 200 km-re tervezett bejáratásra, de az MO-ról vissza kellett fordítanom apát...
Utálom ezt az állapotot!!!

Viszont Chello,
gratulálok a 36 dkg-os, hosszúcombú kislányhoz! Tiszta manöken, ilyen súllyal...

Zsuzsi,
Volt valami titkos reménykedés a második bébi nemét illetően? De őszintén! (Én akkor jöttem rá, mennyire fiút akartam, amikor kiderítették, hogy Dorci lesz) És névtippek vannak már?

Zsuzsa,
Hát nem láthatjuk az új fejedet? Már csak egy hónapod van a rejtőzködésre! Akkor legalább egy képet a kislányról!!!

Mucska,
Reggel gondoltam rád, és örülök, hogy túl vagy a limonádén. Remélem, az eredmény is oké lesz.
Szólhattál volna, hogy ma bolognai az ebéd, ma nem bírtam főzni, kínait hozattam Karcsival. De a spagettit jobban szeretem.

Vali,
Szóval megdolgoztak az ikrecskék? Talán hógolyóztak odabent. A Magne-t néha én is elfelejtem bevenni, de egyébként akkor is keményedik a hasam, ha 4-5 napon át folyamatosan szedem.

Soraya,
linkeld már nekünk ide az a KELA-csomagos oldalt, hadd sóvárogjunk! Fotókat tesznek föl, nemcsak kilistázzák?!
Ja, és remélem, amiatt a fél kiló miatt nem esel kétségbe...

Bellana,
te majdnem szalma! Hihetetlen, mit tökölnek a párod utazásával...
A vállamat természetesen én is felajánlom! Dani bírja hosszabb ideig apa nélkül? Vagy kórusban fogtok hüppögni? Anyós is átjön esetleg hüppögni...

Ildikó,
hogy sikerült a leves...?

Timi,
remélem, jól vagy. Már nagyon várunk vissza, de leginkább az otthoni netről gyere végre!

Lino, és a többiek, remélem, ti is jól vagytok! (egyértelmű, hogy ti nem vagytok még internetfüggők!)
Mgirányozom az ágyat.
Puszi nektek

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Eloszor is kezdem egy uzenettel:

Bori!
En ia torokfajassal kuzdottem a mult heten es szedtem a homeogent, amitol el is mult, pontosabban en azt hittem! Szerencsere nalunk itt a keruletben van egy szuper ful-orr-gegesz foorvosasszony es azert a biztonsag kedveert elmentem hozza hetfon, mire mondta, hogy hiaba nem faj a torkom, de rendesen piros, gyulladt meg a garatom, ugyhogy egesz heten ecsetelesre jartam, mert azt lehet kismamaknak, es ma mar megdicsert, hogy szepen javul! De az a velemenyem, hogy ha nalad ez ilyen er~osen jelentkezett, akkor azert menj el es nezesd meg egy ful-orr-gegesszel, nehogy gyulladt maradjon! Azert holnap az ecsetelesen megkerdezem neked, hogy mivel ecseteli, ok?

Kinga
Az oriasbebivel kapcsolatban, nekem a doki meg nem mondta, csak en gondolomKép De ha neked mondta, akkor tenyleg hol dugdosod?KépKépKép Ne izgulj, meg fog noniKép Legy turelmes!

Kepzeljetek, folytatodtak a hazunkon a munkalatok!Kép Mar ma is egy csomot haladtak, ugyhogy holnap muszaj fotozni, mert lassan fent lesznek a falak, ugyanis most OSB-znek. Igy aztan nincs pihenes nekunk sem, mehetunk lassan kapcsolokat nezegetni, meg konyhabutorost keresni! Majd probalok feltenni 1-2 kepet a hetvegen.

Ma este is elcsabultam, pedig nem is nagyon voltam ehes, es foztem magamnak egy kis tesztat, majd sajtosan, tejfolosen bevagtamKép Fincsi voltKép Ugy latszik most a teszta van teriteken nalam, kivancsi vagyok meddigKép

Holnap leszunk 16 hetesek!KépKépKép
Jovo heten AFP, de ugye ezt Ti mar tobbnyire tudjatokKép

Mucska
Koszi az uzenetetKép

Most megyek vas pezsgot inni es grepfruitot enniKép

Jok legyetek.Puszi mindenkinekKép

Orsi
15+6

avocado

én vagyok az éjszakai bagoly... Kép
A dokinál rendben volt minden. Zárt a méhszáj is. Kép UH majd márc utolsó napján! Terheléses cuki meg ápr. elején! Mucska, itt ez a módi!

Amíg hazafele tartottam, megtörtént a baj! Zsófi nekiesett az éjjeliszekrénynek, és felrepedt a homloka. Azaz inkább kilyukadt! Kicsit sokkos volt pár percet, majd megnyugodott! De vér volt! Most már alszik, a részletek majd holnap!

Bellana: hát, ez azért nem semmi, amit Ádival művelnek!

Bori: m ilyen az új járgány?
A fent említettek miatt elmarad a fotózkodás!

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt lányok!
Úgy látom idén nem lesz vége a télnek, már megint minden csupa hó. Pedig ma Székesfehérvárra kell mennem és nem szeretek hóban vezetni!Kép

Bori!
Remélem ma már jobban érzed magad!

Bellana!
Használjátok ki az utolsó napot! Mikor is jön haza a párod?

Orsi!
Ilyen hóban is tud haladni az építkezés?

Zsuzsa!
Szegény Zsófi!Kép Remélem mára kiheveri.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Mindenkinek Szép napot kívánok!

Rohannom kell, csak jelzem, hogy itt vagyok!

Bellana! akartam írni mailt Neked, de hova írjak?

Orsi!
Neked is csak nem volt mail címed. Most nem szabadulsz!

Vigyázzatok magatokra!
Mucska, aki megy kukkolni a lánykáját.

Hétfőn meg diétára fognak valószínűleg, mert egy hajszállal több lett a cukor, mint kéne. Na persze én vagyok a hülye, mert csak a cukorra figyeltem és nem a szénhidrátra. Na persze, hogy egész nap szénhidrátot zabáltam vérvétel előtt. aki hülye, az már csak az marad!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Panó: óvatos légy!
Ki nem fogja heverni, mert a seb marad sajna, de remélem jobban lesz. Hála nyugodtan aludt, és még most is pihen!
Este még beszéltem az én házidokinénimmel, aki egy nagyon jó orvos, és ő is azt mondta, ezeket nem varrják, illetve hogy ha nem lilult be az egész feje, akkor valószínű nincs komolyabb sérülés. A hűtés miatt nem is dagadt be neki hála!

Mucska: számolj majd be, mi volt!
Amúgy ha magasabb, tök mindegy, mi miatt volt, a szervezeted nem tudta kompenzálni, és ez a lényeg! Vedd komolyan, és figyelj oda, ha azt mondják!

Amúgy a "család" úgy döntött, most nem megyünk még a Praxisba, majd csak a 32. hét körül. Addig bírjuk a tudatlanságot, hogy a baba neme nem ismert! Kép

Bellana: jó vásárlást, és szép napot nektek!

Szép, havas, latyakos napot!

Zsuzsa
zerko

Jo reggelt Kismamik!

Mucska!
Minden szépet és jot kivanok a kukkolashoz és varjuk a beszamolot!
En sem fogom meguszni a löttyöt, kaptam én is port, kb 3 hét mulva kell mennem legközelebb dokihoz, akkor kell meginnom. Itt minden egy helyen van, labor, doki, UH stb, igy egy orvoshoz menéssel én letudok mindent. Elég kényelmes.

Bellana!
Örülök, hogy a hütöd gazdara talaltKép
Akkor most mikor utazik Adi? Aztan az "egyeb(Kép)" dolgokat nehogy elhalasszatok!Kép

Vali!
A mi kertünkben is bio-gyümiölcsök teremnek. Mi semmi vegyszert nem hasznalunk a kertben. Ti sem?
Ha érdekel, van egy két bio-tippen nyüvek ellen!
Mondjuk nekünk csak malnank van meg par gyümölcsfank, konyhakertünk nincsen. Azt ugyis megennék a csigak, nekem meg nem lenne szivem bantani öket.
Viszont szeretik az allatok a kertünket, meghalaljak a természetes környezetet. Pl. nyaron vannak sünik is, csak még nem tudtuk kideriteni, hol laknak.

Soraya!
Tök jo, hogy kaptok baba csomagot! En is szivesen néznék rola képeket. Ugy latszik, Finno. sokkal szocialisabb, mint Svajc. Nalatok van valami gyes vagy gyed-féleség? Itt SEMMI nincs. Az én cégem viszonylag szocialis, mert fizetett utanam egy un. anyasagi biztositast, vagyis csak a biztositasi dij felét, a masik felét a béremböl vontak. Ezért a szülés utan 12 hétig fogok kapni vmi kis pénzt. Utana meg vagy dolgozni kellene, vagy az apukak tartjak el a csaladot. Nalunk az utobbi lesz, természetesen. Ez nem panaszkodas akart lenni, meg tudjuk oldani a dolgot, csak érdekességként meséltem.

Pano!
Ovatosan vezess! Különben valahogy sejtettem, hogy Lino a baratnöd. Nem tudom miböl.

Bori!
Pihengessetek sokat és gyogyulj meg, hogy az utra egészséges legyél!

Orsi!
En mar régota varom ezeket az épitkezös fotokat!!!Kép

Zsuzsa!
Szegény Zsofi! Gyogyulast neki. Biztos jol megijedt szegény.

Timi vajon még betegeskedik? Gyogyulast Neked!

A tegnap délutanom nagyon jo volt, meglatogatott az olasz baratnöm. Mar rég nem latott, megcsodalta a pocimat. Na, ö megsimogatta ez kicsit, de töle ez teljesen természetes. Azt mondta, hogy szerinte csak a pocimra hiztam, mondjuk mackonadragban meg nagy pulcsiban voltam. Lehet, hogy csak udvarias volt, de azért jol esett.
Ma meg megyünk délutan az IKEA-ba csavarogni. Nalunk ez mar hagyomany, mindig ott maszkalunk. Aztan max. két csomag learazott szalvétaval jövünk hazaKép Mondjuk ma céliranyosan babaszobaba valo dolgozkat fogok nézegetni.

Sok puszi Mindenkinek!
Süncsi
süncsi

Jó reggelt,

Orsi,
köszönöm a jó tanácsot. Majd figyelem a torkom-garatom színét, és ha gázosnak látom, megyek az orvoshoz. ( Csak az a ciki, hogy a múltkorjában elmentem a gégészetre, mert nálunk kellett a kismama-könyvbe pecsét tőlük, és 3 órát vártam, utána 45 mp alatt végeztem. Az orvosnő meg sajnálkozott, hogy szegény kismama, mennyit várt...)

Zsuzsa,
Mi az, hogy kilyukadt a homloka?!
Nekünk is van egy-két maradanó kis sérülésünk Manó arcán: egy pár napos korából származó körömáltali karcolás (persze a saját körme, amit már a kórházban(!) levágtak neki, annyira kaparta az arcocskáját), a másik meg 2 éves kora körül keletkezett pont az orrnyergén, mintha megnyomta volna a szemüveg, mert nekiesett az ágyunk fa-szélének. Csak másnap vittem el a sebészetre, azt mondták, már késő varrni, marad így.
Az autónk szuper, bár még 100 km-t sem tudtunk bele összehozni...Talán hétvégén, ha nem lesz nagy hó, muszáj lesz, mert síelni indulni egy 150 km-t futott autóval elég merészség.
Egyébként ez egy Renault Scenic, óriási autó szerintem, ez az új modell, amit most adtunk el, az is az volt, és nagyon megszerettük. Mivel a rendszáma JAM, ezért elneveztük Lekvárnak. ( Hülye szokás a családban, hogy minden nagyobb darabnak nevet adunk: így lett pl. a mosógép Gustaffson, mert az meg svéd gyártmány...)

Mucska,
Aztán írjál, milyen volt Anna-baba a moziban!

Ma reggelre egyébként kicsit javult az állapotom, még aludni is sikerült néhány órát az éjszaka, de ez a takony mennyiség...Honnan jön ennyi?!

Remélem, ti megússzátok vírusok nélkül, és egészségesen (meg türelmetlenül) várjátok már a tavaszt.
Tényleg, ahogy Zsuzsa írta, egy hónap múlva találkozunk!!!

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Süncsi,
egyszerre írtunk!
Köszi a jókívánságokat.
Az IKEA-t mi is nagyon szeretjük, húsgombócostul-áfonyalekvárostul...Tetszett ez a "két csomag leárazott szalvéta"...Ismerős eset. Mi a játszóházait is nagyon szeretjük, Dani is imádja, természetesen.
3 éve nyáron, amikor iszonyatos meleg volt, Danival elmentünk az IKEA-ba, és a gyerekosztályon, a berendezett babaszobákban eltöltöttünk vagy két-három órát...Jó hűvös volt, meg volt ágyazva a kiságy (emlékszem, ráadásul az az ágynemű volt felhúzva, ami itthon is Daninak...)Szóval remek volt a nagy kánikulában odamenekülni.

Miért vagy egyébként "Süncsi"? Régi becenév, vagy micsoda?

Pusza
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori,

Husgomboc-afonyaval...hmm, egyik kedvencem!
A jatszohazat még nem probaltamKép

Süncsinek a férjem hiv, ö nevezett el igy. Még alig ismertük egymast, amikor asitottam egyet és valahogy nem sikerült eltakarni rendesenKép, erre azt mondta, hogy ugy asitok, mint egy süni. Hat igy ragadt ram ez a név, de csak ö hiv igy.

Különben mikor elöször lattam a Te nicknevedet, azt hittem, hogy tényleg igy hivnak és azt gondoltam, hogy szegény, milyen csunya neve vanKép Komolyan! Aztan hamar irtad, hogy ez vmi fiatalkori hülyéskedés volt, akkor megnyugodtamKép

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok Kép

megjöttem a védonotol, minden a legnagyobb rendben Kép 1 kilo jött rám az eleje óta, a vérképem, vérnyomásom, minden szuper. Kép Hallgattunk baba szívverést is, jó volt Kép Persze a fele kérdést elfelejtettem, de mindegy.

Zsuzsa, szegény Zsófi! Gyógyuljon hamar!

Bori, itt vannak a képek, ha rájuk klikkelsz, kinagyítja!
http://193.209.217.5/in/internet/suomi.nsf/NET/100502155308EH?openDocument
Jobbulást neked is és kellemesebb éjszakákat!

Pano, vigyázz az úton! Tegnap itt is annyira szakadt a hó, hogy férjem nem engedte hogy hazavezessek és eljött értem. (o ott dolgozik, ahol lakunk és meg 40 km-re, és én járok az autóval)

Suncsi, jó Ikeázást! Én is kinéztem már egy gyerekszobai kislámpát, meg egy komódot is, vannak szuper dolgok Kép

ILDIKO!!!
leárazás van a Lauttasaari boltban, ha érdekel! http://cat.teho.net/software/vaunuaitta/shop/index0.phtml
Te eszel májat? Olyan feledékeny vagyok, meg akartam kérdezni a védonot hogy még mindig tiltólistás-e, de elfelejtettem! Mikor dumálunk?

Nagyon nincs kedvem dolgozni, de muszáj összeszednem magam.
Szép napot!

Soraya
14+1 (azt mondta a védono, hogy ennyire ugrottam elore az uh alapján Kép)
soraya

Sziasztok !

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül beleszólok, de látom eléggé otthon vagytok a homeopátiában.
Szeretném megkérdezni, hogy fejfájásra tudnátok ajánlani nekem valami gyógymódot ?
Eddig mindíg segített ha ittam egy gyengébb kávét, de most már tegnap óta fáj a fejem, aludni sem nagyon tudtam.
Köszi, és további jó pocakosodást mindenkinek !

Hcicus
(22+4)
hcicus

Soraya,

Nagyon klasszak a babacuccok! Ez nagyon jo fej dolog szerintem a finnek részéröl. Olyan törödös. Akkor a bébik egyenruhaban vannakKép

Hcicus,
sajna én nem tudok segiteni, de biztos lesz vki, akinek lesz ötlete! Jo gömbölyödést Neked is!

Süncsi
süncsi

Fejfajas

Hcicus!
Ezt egy masik topicbol masoltam ki, sok szerencset es jobbulast!
Kép

Szerek A-tol Z-ig

- Szellemi megeroltetes okozta fejfajas, dekoncentralt, apatikus, mintha nem is lenne jelen->fokent "iskolai" fejfajasnal: ACIDUM PHOSPHORICUM D6, 4-6 orankent

-hirtelen lukteto, nyilallo, eros fejfajas, fokent jobb oldalon a szem folott; az arc es a szem vorosek, a fejbor erzekeny-> fokent meghules okozta fejfajasna, nathanal, napszurasnal, migrennel: BELLADONNA D12 1/2-4 orankent

-hasogato fejfajas a homloktol a nyak iranyaba, a halanteknal, a szem mogott; ingerlekenyseg, nyugalomra vagyik, hideg italt kivan; idegeskedes, stressz, aggodas, megfazas kovetkezmenyekent kialakulo fejfajasra; mozgastol rosszabbodik, nyugalomtol, hideg borogatastol es nyomo-masszirozastol (?) javul: BRYONIA D12 1-4 orankent

-iskolai- es idojarasvaltozas okozta fejfajas; sovany, ideges, nyugtalan es szellemileg gyorsan elfarado gyerekeknel es felnotteknel szellemi tulfeszitettseg, vagy idojarasvaltozas hatasara; mozgastol, hajolgatastol rosszabbodik, evestol, alvastol javul: CALCIUM PHOSPHORICUM D6 naponta 3-szor

- nyaki merevseggel es a gerinc nyaki szakaszanak nyomaserzekenysegevel jaro fejfajas: a fajdalom a nyaktol indul es a szemig huzodik (fokent bal oldalon); azr arc es az allkapocs is erintett lehet; fokent hormonalis zavaroknal, migrennel es nyakfajasnal: CIMICIFUGA D6 3-szor naponta

- a fej hatso resze faj, a nyakizmok lazak, nehezen tartjak a fejet; kabultsag; jelentkezhet ejszakazas utohatasakent, banat, aggodalmaskodas, jetlag, utazas, tul sok tevezes is kivalthatja, hidegrazas, rosszullet is kiserheti; hidegtol, mozgastol, fenytol, hangoktol romlik: COCCULUS D6, naponta haromszor

- latasi zavarok a migren elott, es alatt; "csillagokat lat", halanteki es homloki reszen jelentkezik, inkabb bal oldalon; szedules, kabultsag, gyengeseg, fajdalom erosodik felallaskor, hanyas is elofordulhat, de utana javul. Siros, rossz hangulat, egyedulletre vagyik. Rosszabbodas: menstruacio alatt, hidegtol, javulas: mozgastol: CYCLAMEN D12, 1/2-4 orankent

-eros vegtagfajdalom, megfazas, influenza kezdeten; lukteto fejfajas, voros, ego arc, a szem is faj. Razkodastol (kohogestol), mozgastol romlik: EUPATORIUM PERFOLIATUM D12 1/2-4 orankent

-tompa, luktetofejfajas, nyaktol a szem iranyaba; faradt, fazik es nehezkes; "fej a satuban" erzetfejfajas elott es alatt jelentkezo lataszavar; influenza, stressz, vizsgatol valo felelem, banat, aggodas okozhatja; napfeny, dohanyzas ront rajta, pisiles utan javulhat: GELSEMIUM D12, 1/2-4 orankent

- olyan erzes, hogy a koponya mindjart szetreped a "hangos kopogastol", minden szivdobbanas hallhato a fejben, az arc forro, lilas, kesobb sapadt, a fej- es nyakfajas inkabb baloldali; hanyas; melegtol, alkoholtol, razkodastol, mozgastol, fekvestol rosszabb lesz, hidegtol, pisilestol javul -> napszuras, migren es magas vernyomas: GLONOINUM D12 1/2-4 orankent

-mintha egy tut szurnanak az agyba, fajdalom a szem, orr, homlok kornyeken osszpontosul, lassan kezdodik, es hirtelen er veget; kivalthatja banat, erzelmi ingadozas; napon, nikotintol, alkoholtol rosszabb lesz, melegtol, ejszaka, evestol javul: IGNATIA D12 1-3-szor naponta

-savanyu felbofogessel, hanyassal jaro "hetvegi" fejfajas; a fajdalom megjelenese elott jelentkezo latasi zavar; enyhe mozgastol javul: IRIS D6 1/2-4 orankent

-fempenznyi teruletre osszpontosulo, migrenszeru, lukteto, szuro fejfajas az egyik szem folott, az orrnal, vagy az arcnal; a fajdalom a hatso koponyatol a homlok fele huzodik; latasi zavarral kezdodik, ami a fajdalom, rosszullet, hanyinger erosodesevel eltunik; orrmellekureg-gyulladas kovetkezmenye is lehet; meleg, eves, friss levego javit a helyzeten:KALIUM BICHRONICUM D12, naponta haromszor

-fejfajasra ebredalmabol, lukteto, szuro, szorito fajdalmak, leginkabb bal oldalon, az arc forro-voros, vagy hideg-sapadt, hormonalis zavar kovetkezmenye (PMS, klimax); fekvestol, a menstruacio bekoszontetol javul: LACHESIS D12, naponta ketszer

-lukteto, kalapalo fejfajas latasi zavarral (villam, szikra);a migren delben a legerosebb, delutanra javul, egy regi banat, regota tarto aggodalom okozhatja. Reggeli ebredeskor, napon rosszabb: NATRIUM CHLORATUM D12, naponta ketszer

Kakukk
kakukkfu

Sziasztok
Csak gyorsan irok, itt furnak-faragnak a sajat gondolataimat sem hallom, es jo nagy ho esett a valtozatossag kedveert:-(.

Suncsi
Nem is baj, hogy apanak nincs kockas hasa, kepzeld el milyen hulyen ereznem magam... kockashas es kistehen, nem jo parositas. Remelem en is, hogy szepek leszunk, tegnap annyira merges voltam, vettunk kek csempet (apa maniaja) ami mire hazaertunk a mi fenyeinkkel szurke lett....
A csomag kulonben tenyleg jo. A Lauraeban volt 5 db textilpelus, cumisuveg, kisollo, 1 overall, babakocsizsak (ha igy hivjak) nehany tipego, kisreklik, egy szabadido ruha, zoknik, eloke, konyv, kissapka a tobbire nem emlekszem. Soraya biztos beszamol az itteni juttatasokrol reszletesebben, de altalaban a baba 10 honapos koraig eri meg itthon maradni. 10 honapos kor utan 3 eves korig lehet igenyelni 250 Eurot, ha otthon vagy a babaval es szocialis segelyt is lehet kerni, ami a csaladi beveteltol tesznek
fuggove.

Zsuzsa
Remelem Zsofi tenyleg jol van, eleg ijesztoen hangzott amit irtal. Lassan elindulunk a fogorvoshoz, majd elmondom mi volt.

Zsuzsi
Gratulalok a babadhoz, nagyon jol sikerultek a kepek!

Bellana
Kitartast!

Bori
Isteni volt a leves, a fuszerezes is sikerult, nem lett tul eros a ferjem ket tanyerral bevagott belole, a gyerekek is szerettek. A babot meg legkozelebb rajzolva kerem, tudod... kerek vagy hosszu. Ugyanis en zoldbabot tettem bele, es a leveled reggel olvastam, de hogy is lehetek ilyen hulye, mertha mexikoi, persze hogy feherbab mifelenk (szarazbab) kell bele. Remelem a torkod javulni fog. Este irok mailt.

Ugye normalis, ha baba nem mindig mozog sokat, neha ram hozza a fraszt amikor orakig nem erzem. Mintha kevesebbet mozogni mint egy hete.

Most mennem kell!
Puszika
Ildiko
salla

En egy oraig irok egy levelet, mert kozben Lauraval is kell foglalkozni.
Latom Soraya feltette a kepeket. Jo nezelodest!

Soraya
En nem ettem majat az utobbi idoben, de szerintem, ha eszel egy kis csirkemajat nem lesz semmi bajotok. Koszi a tippet, sajnos most nincs idom elmenni vasarolni, orulok hogy lyuk van a seg.....en:-). Minden a fejetetejen all, utalom.
Nem soka radcsorgok!

Pusz
Ildi
salla

Sziasztok lányok!

Most nem olvastam el mit írtatok, majd bepótolom. Csak panaszkodni jöttem. Ádi ugye kivette ezt a napot szabadságnak, erre már reggel óta bennt sz*arakodik a munkahelyen, mert még 2-en nem bírtak megnyomni 1 ku*va entert. És még az utiköltséget sem kapta meg. Elegem van. már itt bőgök, hogy ez lenne az utolsó nap, erre jó ha a vásárlást eltudjuk intézni, nem hogy együttlegyünk hármasban és jól ellegyünk. Csak a feszültség van, meg ingerültség. Én már biztos beintettem volna, hogy akkor ennyi, ha nekik ez ilyen nehéz ügy ez akkor kapják be. És ha tudnátok mennyi menedzser van ott! Miért kell úgy csinálni, mintha Ádi magától akarna menni?!
Szóval romantikusan, nyugodtan telnek az utolsó óráink. Kép Ordítani tudnék. És akkor gondoljátok, hogy visszacsinálják majd a szabadságot?! Á, dehogy, holott mennyi már az idő? Negyed 12.
Elegem van.

Bellana
bellana

Kakukkfu !

Köszönöm szépen a segítségedet !

hcicus
hcicus

Suncsi, igen egyenruha, bár ezek 60as-70es cuccok, hamar kinövik Kép A body meg a rugdalózó pedig nem látszik a sok más réteg alatt Kép Azért mi veszunk még pár dolgot emellé, nem is lenne elég, de ha már ingyen adják, jól fog jönni Kép

Ildiko, nem csodálom, hogy eleged van! De milyen szép lesz, arra gondolj! Kép
Mi beugrunk meló után abba a boltba, bár még vásárolni nem merek, de fájdítom a szívem kicsit Kép

Bellana, hazaért a férjed? Remélem igen..

Soraya
soraya

Süncsi,
Gyorsan szereznem kell egy sünit, és meg kell figyelnem ásítás közben!!!

Bellana,
annyira sajnálom! Tudom, amúgy is kivagy, amiért egyedül maradtok Danival, és ha még a búcsú órái is ilyenek...Nem is tudom, mit írjak.
Kitartás, ne hagyd magad teljesen kikészíteni, mert most szükség lesz az erődre.

Soraya,
köszönöm a KELA-csomagot. Nagyon jó képeket tettek fel róla, tényleg mindent előre tud a kismama, miket fog kapni. Annyira édes ruhák!
És örülök, hogy a védőnénid mindent rendbetalált.

Ildikó,
Őszintén örülök, hogy jól sikerült a leves.
A babbal kapcsolatban teljesen félreértettük egymást!!! Igenis, jó babot tettél bele (hosszú, amit felvágnak...), csak én sárgahüvelyűből szeretem (ez a vajbab), a zölhüvelyűt nem annyira. Tehát nem szárazbab(szemesbab) kell bele!
Pusszantalak

Bellana,
Még az jutott eszembe, hogy kérdezted Nandát a gyerkőc bőrszárazságával kapcsolatban. Belekotyoghatok?
Én születésem óta küzdök ekcémával, bőrszárazsággal, ezért sok mindent tudok a bőrápolással kapcsolatban. És Danira az öröklődés miatt jobban figyelek. Először is, az egész család nem használ "divatos" habfürdőket, tusfürdőket, foly. szappanokat. Sőt, sampont se. MIndenből a magyar SÁBA termékeket használjuk. Félliteres kiszerelésben kaphatók a legkedvezőbben, patikákban, drogériákban árulják. Eddig még nem találtam jobbat a bőrünkre!
Régebben én is megvettem a legmárkásabb babafürdetőket, stb, de hamar rájöttem, hogy ártalmasak.
A krémezés is nagyon fontos Dani bőrének, amit én most Daninak használok (és itthon is kapható), a KNEIPP-féle mandulás testápolótej, ebből van arckrém is. Nekünk nagyon bevált, és a szokásos téli bőrszárazság eltűnt! Néha, a keze bütykei olyanok, mintha kifújta volna a szél, és ezt két nap alatt meg tudom szüntetni a Neutrogena kézkrémmel vagy testápolóval.
Igaz, ezek elég húzós árú dolgok, de "tiszták" és nagyon hasznosak.
Remélem, tudtam valamit segíteni.

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Zsófi már egészen jól van hála! Kép

Süncsi: elég??? Nagyon kényelmes. És a védőnő is ott van? Vagy olyan nincs is? Nekem a terheléses zsemlés lesz bő 5 hét múlva!
ÉS ha apa "eltart" benneteket, akkor meddig leszel otthon? Hogy tervezed?
Köszi, más sokkal jobban van! De nem csak riadalom volt, vér is folyt! Kép
Úgy ásítasz, mint a süni? A férjed megfigyelte őket? Kép

Bori: az tényleg elég nagy csónak autó!
Hát a bőre lyukadt csak ki, de az is éppen elég! Szerencsére a véren, és az ijedtségen kívül nagy baj nincs! Nálunk eddig szűz volt a terep.
Nálunk is divat ez a dolog! A zsigánk régen a Szergely volt, és az anyuék mosógépe a Mariska. De van még egy pár ilyen.
Igen, már csak egy hónap és TALI!!! Kép
Termelődik az a sok váladék! Annyi hely nincs, amennyi ennek kell! Kép

Soraya: írd fel a kérdéseket pár nappal a védőnő előtt! De ha tudunk, mi is segítünk!

Kakukkfű: nekem sokat fáj, de ember legyen, aki megmondja, melyik is az!

Ildikó: kitartás, és várom a beszámolót!

Bellana: nem irigyellek, de tarts ki! A babának nyugi kell!
Tegnap, amikor hazaértem a dokitól, és megláttam a lányomat, és a vért, hát nekem is lett volna kedvem zokogni! Kibírtam!

Szép napot, és kellemes hétvégét nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megint rohanok, mert van 15 percem a kovetkezo oraig!

Mucska
avocado@axelero.hu Kép varom a leveletKép

Bori
Remelem rendbejossz, de azert ha kell az ecsetelésről a szer neve megírom, mert felírták nekem, csak a táskámban maradt!

Képzeljétek ma is voltam a gégészeten és javul a torkom, de mivel a váladék az orromból állandóan folyik ott hátul, ezért nem tud teljesen meggyógyulni! Úgyhogy muszáj szednem paxirazol oldatot, szerencsére a dokim mondta, hogy azzal nincs gond!
Azonban még van más is!
Még szeptemberben volt egy jó kis húgyúti fertőtésem, coli baktériummal, akkor szedtem is rá antibiotikumot. Azóta semmi gond. De a múltkor, mikor menni kellett EKG-ra, meg mindenféle vizsgálatra, akkor menni kellett a háziorvoshoz is, aki kinézte a számítógépéből, hogy ez nekem volt, úgyhogy elküldött egy vizelettenyésztésre, hiába nincs most semmi tünetem. Ma felhívtam az eredmény miatt és mondja, hogy ebből is kitenyészett a coli, úgyhogy antibiotikum! Teljesen kiborultam, szegény párom alig bírt megvigasztalni, de aztan nem váltottam ki a receptet, mert jobb beszélni a dokival! Sajnos csak délután értem el, de jó, hogy elértem, mert mondta, hogy hiába van ott a coli, ha bizonyos csíraszám alatt van akkor nem kell kezelni!!! Úgyhogy hétfőn mehetek a házidokihoz a leletekért, aztán majd a nőgyógyászom megmondja mit csináljak, most már csak neki hiszek!
Olyan rossz volt, hogy én tök jól érzem magam, erre már m,egint kitalálnak valamit és szedjek antibiotikumot. Jó, hogy olyatz írt fel, amit lehet kismamáknak, de akkor is gyógyszer! OK, ettől még lehet, hogy a doki is azt mondja a leletek alapján, hogy kell szedni, de most már kicsit nyugodtabb vagyok, mert lehet, hogy mégsem kell! Ráadásul ma vagyunk 16 hetesek!
Na, jól rátokzúdítottam itt mindent!
Tegnap este is eltörött a mécses, kis semi hülyeségen, erre ma isKép Rendesen megitatom az egereket minden napKép

Szöszi
Azt hiszem Te kérdezted az építkezést. Igen, tudnak dolgozni, mert a hó a földön van és ők már a falakat rakják fel, csak jég ne legyenKép

Rohannom kell!

Puszika mindenkinek, jók legyetekKép

Orsi
16

avocado

Szia lányok!

Még mindig nem olvastalak el titeket, az azóta írtakat sem. Bocsánat, amint összekapom magam bepótolom.
A férjem fél 12-kor végre előkerült. Aztán elmentünk vásárolni. Visszajöttünk. Elmentem WC.-re és valami véres izé jött belőlem. Azt hittem a nyákdugó. Azt hittem szörnyethalok. felhívtam a dokit akihez járok (de minek?!) azt mondta menjek be a kórházba az ügyeletre majd ott megnéz valaki. Felhívtam a kórházat és beszéltem az egyik ügyeletessel, aki nagyon segítőkész volt. Oda mentünk megvizsgált mindenhogyan, Uh.-al is.
A külső méhszáj kicsit nyitva van, de a belső zárva. A babuci szívműködése jó, a lepény is oké, és az én mütyür kincsem ébren volt, láttam a falat talpát is! Lányok belehalok ha baj lesz!
Viszont van egy csúnya folyásom, tehát valszeg a véres nyálka a hüvelyből származik. Írt fel rá Betadine-hüvelykúpot. Még jó, hogy 1 hete voltam dokinál és panaszkodtam a folyásra, nem?!
Teljesen kikészültem, azt hiszem sok ez most nekem. És félek egyedül maradni Danival. nem, a Dani miatt. Kép
Enyhén szólva labilis vagyok. Tudom, hogy csak 10 nap, de legszivesebben már most sírnék...
Még jó, hogy nem holnap adtam elő ezt a dolgot, mikor már Ádi nincs otthon, rossz belegondolni...
Szerencsére nagyon rendes volt a doki, egy fiatal gyakorló orvos volt, úgyhogy orvosomnak még nem tudnám megfogadni, pedig megtenném.

Most megyek pakolni,puszilak benneteket:
Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?