Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon sok fogyókrúával kapcsolatos topic van, ennek ellenére mégis nyitok egy újat, azok számára, akik mostanában határozták el, hogy le szeretnének fogyni, ugyanis kissé nehézkés egy olyan fúrumba bekapcsoldni, ahol már több száz de leginkább több ezer hozzászólás van.
Osszuk meg egymással a fogyókúra nehézségeit és az eredménye örömét! Segítsük egymást ötletekkel, receptekkel, biztatással. Sokkal könnyebb úgy küzdeni a kilók ellen, ha nem egyedül tesszük, ezért várom a lelkes fórumozókat!
Én gyerekkorom óta túlsúlyos vagyok. Többször is sikerült már fogynom, de mindig visszajöttek a kilók... Úgy érzem most ez a mélypont, ennyi még sosem voltam. Egy éve szültem a kislányom. Jelenleg 105-106 kiló vagyok 24 évesen... Amikor megismertem a férjem 86 kiló voltam, 2 év múlva a terhességet már kereken 100 kilóval kezdtem. :oops: A célom, hogy legalább azt a 86 kilót elérjem, mint ami fénykoromban voltam :lol:
Vendég
 


Szia Bernadettina,

Én szívesen csatlakozom hozzád, tegnap kezdtem el a testkontrollt. Millió éve ott van a polcon, valahogy a kezembe akadt és gondoltam, hátha ez most....És most érzek erőt is magamban :D
Nekem is muszáj fogynom, mert bár a két terhességem előtti 60 kg sem volt kevés, de a mostani 85 már rettenetes! Igazából ezt az első szülés után szedtem fel és azóta stagnál. Már nem is igen tudok tükörbe nézni és ez elég durva! Jó lenne megint az a 60-65. Úgy látom, hogy kb. ugyanannyit kéne leadnunk :D
 


Látom nem nagyon van ebben a topikban látogató. Még Bernadettina sem nézeget vissza :cry:
Azért én beszámolok az "eredményemről". 17. napja testkontrollozok és eddig -4 kg. Bár látszani annyira nem látszik, de a babahordozó derékszíját kb. 8-10 cm-rel kisebbre tudom már húzni.És persze sokkal jobban érzem magam! SZóval ha van erre valaki, aki csatlakozna, annak nagyon örülnék!
 

 
 

Sziasztok fogyizok!
Bocsi, nincsenek ekezeteim. :( Eleg rossz igy irni.

Remelem meg visszajottok es beszamoltok a sulyvesztesrol!
En majus 12-en kezdtem a fogyit, 82 kilo voltam. Meg nem mertem magam, mert csak hetfon fogom. Egy Cambride diet nevu dolgot kezdtem, ami eleg drasztikus de allitolag nagyon hat. Annyibol hasonlit az ATKINS dietahoz, hogy a szervezet ebben is ketozisba kerul, (ketogen dieta) es igy elindul a zsiregetes mar a 2-3. napon. En is erzem mar magamon a tuneteket, amik vegul is kibirhatoak, pl. kiszarad a szam es 3 percenkent vizet kell igyak. Ehes nem vagyok, de megis nagyon kivanok egy normalis etelt, mert amiket most ennem kell azt azert nem neveznem annak. (levesporok) Szoval lehet hogy jovo heten atterek az Atkins-ra, abban legalabb normalis etelek vannak.

Na, ennyit elsore, remelem valaki ir nekem!!!!!!

Udv. es sikeres fogyizast mindenkinek!
Andi
 
 


Szia Andi,

Én vissza szoktam nézni, de mivel eddig senki sem jelentkezett, hát nem erőlködtem. Örülök,hogy itt vagy!!! :D

Még mindig Testkontroll, bár volt két hét, amikor kicsit bűnöztem, sok minden összejött. Mínusz 7 kiló, látszik, a bűnözés kicsit visszavetett.

Hű, felébredt a kicsi fiam, majd még jövök vissza!!!

Szép napot addig is,
Judit

Kép
Kép
 


sziasztok.20 kg-ot híztam a terhességem alatt.64kg-84kg.szüléssel lement 74kg-ra utána vissza 84re.A bőrömnek nem nagyon tetszett,mert szétrepedtem elég szépen+a rettegett narancsbőr is előjött rendesen!!ja és szoptatok még,fogyókúra kizárva. :? Tud valaki a narancsbőr ellen valamit???
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: