Sziasztok
Jöttem, mert vszinű holnap már nem lesz időm, és estefelé pedig már elképzeléseim szerint duplán látnám klaviatúrát
nem akarok semmi földi jót megvonni magamtól legalább szilveszterkor.
Móni sziiiiiiaa , nagyon édes télapóid vannak.
örülök hogy minden rendben volt, és sejtettem hogy törpék is jól fogják bírni, látszik rajtuk hogy stramm bébik.
Vanda láttam hívtál, de utána foglalt voltál. Kitartás!!!!!!!!!!! már tényleg vághatod centit lassan.
Kincsem hurrááááá beindult topikod
úgy örülök neki! De annak már kevésbé hogy kistesó projekthez pesszimistán állsz!!! ne tedd ezt hiszen Te vagy az egyik fő drukkerem,
és ha Te sem reménykedsz ilyesmiben, akkor mi lesz velem
- ja, és köszönöm Neked azt a sok-sok tanácsot, segítséget amit kaptam.
Marejke, Timi igazán kezdhetnétek újévet , vagy zárhatnátok óévet egy pocakfotóval.
sok -sok pocaksimi Nektek.
Mazsikám ígérem, ma még ha lesz időm írok másikon,(de lehet csak jövőre
) puszi Kisatinak.
Ani megkaptad levelem??? -lehet furcsán hangzik, de a Te köszöntésed esett a legjobban karácsonykor.
Vikimi, Poppi, Ági, Maci sajnálom hogy ritkán jelentkeztek, vagy már nem is írtok, de Én nem felejtek
néha-néha bejelentkezhetnétek.
Pasi , Te rosszéletű
Rád a világ legcsodásabb -és legnehezebb ) feladata vár jövőre, de azért ne légy annyira lusta és néha írj!!
Remegős Te is eltüntél, szeretném azt hinni, hogy azért , mert asszonykádra vigyázol pozitív dolgok miatt
Biztos van olyan Akit nem név szerint(bocs), de minden sunnyogóban olvasót
( és írót
) a Kaáli intézet dolgozóit és az összes orvosomat köztük szívem csücskének B.B.-nek sok-sok puszit, boldogságot, kitartást kívánok.
Csajok Nektek pedig köszönöm hogy vagytok Nekem
, a sok bíztatást, erőt, tanácsot.
No lassan befejezem, szóval Nektek:
Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot,
gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni,
így érdemes a Földön élni! B.U.É.K.