Sziasztok!
Próbálok jönni gyakrabban, hiszen ha Fanninak sikerül ikrek mellett, akkor nekem is kellene.
Orsi hányás miatt volt bent, elvittem ügyeletre, kapott szurit, de nem fogta meg, tovább hányt,abban egyeztünk meg, hogy akkor kórház, be is vittem , igaz hajnal volt, és tudom, hogy mindenki utál ilyenkor dolgozni, de ez engem nem érdekelt, felvettek, kapott infúziót, reggel meg el akartak engedni, mondván hogy ott nem hányt, én meg mondtam, hogy de hogyis nem, csak ugye senki felénk sem nézett, akkor ujra rátették a palackot, mondták, hogy itassam, de Orsi csak a vizet ismerte, abból meg sosem viritykelt, csak ebédhez kért, itt meg elvárták, hogy legalább 5 decit igyon meg, mondtam, hogy ez nehéz dolog, na mindegy, haza adtak úgy hogy nem evett nem ivott semmit, nem volt semmilyen vizsgálata, itthon csak feküdt mint egy darab fa, a dokink hozzánk költözhetett volna annyit hívogattuk, de láttam, hogy rosszul van a picuri, aztán bevittem ujra a kórházba, üvőltöztem, aki ismer nem gondolná rólam
, muszáj volt, mert a gyerekemmel senki ne szórakozzon, megint infúzióra tették, folyamatosan hányt, erre a szemem előtt kérdezte meg a doki a nővért, hogy tényleg hányt e és mondta hogy igen, mert pont előtte takarította fel, ááááááááááááááááááá mindegy, szemét társaság volt.
Orsi mászik, fel áll, oldalazva lépeget,8 foga van, dumál, rámol ezerrel,tépked, dobál, akaratos, hisztis, hús zabáló, és sajt imádó, még szopik is, de nagyon-nagyon kevés már a tej, tápi, tejpép semmi nem kell neki.
Szerintem későn fekszik, 9-kor fürdik, 10 kor fekszik alszik, de hajnalban mindig felébred, üvőlt mint akit nyúznak, nem lehet észhez téríteni, nem tudom mi a baj egyszerűen, ha van ötlet szívesen veszem.
3 képet tettem fel, de csak kettő lett becsatolva, pótólni fogom.
Puszi mindenkinek.