Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa! Jók a képek, igazi kispasi már Kornél, milyen nagy már :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi
Jobbulást Vincének! Igy majd biztos könnyebben meggyógyul, h nem kell jönni-menni! Azért én irigykedek, h apátok olyan sokat otthon lesz! :wink: A mi apánk még 24-én is dolgozni fog :?
Igy azért tudsz majd talán pihizni kicsit! :wink:

Zsuzsa
Nagggyon helyes kispasi Kornél! Hatalmasat nőtt!
Miért voltatok dokinál? A Zoé beteg volt?

Encu
Jobb éjszakákat kivánok nektek! :wink:

Most rohanok, mert odaég a mézeskalácsházam :lol: Jajj, olyan fini illat van a lakásban :P

szisszka

Szisz

igen bár nem találtak semmit csak kb olyan 20 percenként begörcsöl a hasa akko ordit mint álat szakad rolla a viz aztán elmulik 2 napig csak feküdt szinte :?

Köszönjük részvételt
anha

Zsuzsa
Ez nem hangzik jól! Láza nincs? Nem lehet vakbélgyulladás? vagy nem tudom... :roll: szegényke :( :cry:
Azért basszus valami baja csak vana gyereknek... néha nem értem az orvosokat :evil:

szisszka

Jajj, viszont, ha minden igaz, jön erre a hó :D :P Lehet, h mégis fehér karácsonyunk lesz :) Dejólenne :)
És szerintem olyan hó-szín is van kint, nem ? :P :oops:

szisszka

Szisz

Hát igen nem lázas nem hány a vakbélt kizárták azért .

Ja és a proféta szoljon belöled nem emlékszem hogy mikor volt fehér karácsonyunk
anha

Zsuzsa
Akkor jó, ha a vakbélt kizárták!
De mi a fene lehet??? :?

Jajj, nagyon nagyon remélem, h fehér karácsonyunk lesz :D
De azért tavaly is sok hó volt, nem?

szisszka

ööööööööööööööööööööööööööööööö
hát szerintem nem de nekem szelektiv a memoriám :oops:
anha

Sziasztok!
A karácsonyi készülődéssel elég rosszul állok, de majdcsak lesz valami...
Ajándékot a dédszülők kapnak (KV, tea, stb.), a nagyszülők, a keresztszülők és a sógor (törölközőt hímeztettünk mindenkinek, minden családnak pohárra gravíroztam egy ágat gyertyával és vettem bele eper illatú gyertyát is) és persze a gyerekek (mintás pelust - hogy mindig foltmenteset vigyünk az orvosokhoz :oops: :oops:, fogkefét és fogkrémet - fogalmam sincs hogy kell megmosni a fogukat rendes fogkefével...)
Tegnap és ma takarítottam, megcsináltam a mézes tésztáját, majd holnap megsütöm valamikor. Díszíteni lehet, hogy nem fogom, nem igazán van kedvem elmenni 1-2 tojásért... Mivel lehet még díszíteni? Hátha van itthon olyanom! :wink: :wink:

Szisz!
Az idokep.hu szerint a fehér karácsony esélye 30-40 százalék... :roll: :roll: :roll:

Zsuzsa!
Részvétünk a nagypapa miatt! Remélem ezen kívül nem fog titeket semmi megzavarni a karácsonyozásban, és Zoé is rendbe jön...
rnecsi

Zsuzsa
Lehet, hogy csak nekem tűnt soknak :D De emlékszem szánkózó gyerekekre is, meg arra is, hogy tavaly itt sétálgattam éjjel Marcival a nappaliban, és próbáltam visszaaltatni az éjszakai szopi után... :roll: De aztán lehet, hogy csak képzeltem a havat (amilyen fáradt voltam akkoriban :lol: )

Csilla
Én a mézeseket (pl mézes puszedli) szoktam disziteni olvasztott csokival... vagy van h csinálok olyan cukormázat, csak nem porcukor+tojásfehérjéből, hanem porcukor+icipici víz, vagy lehet olyat, hogy porcukor+ kevés citromlé... (csak akkor citromizű lesz :D):roll:

szisszka

Zsuzsa
Az egyik barátnőm épp most írta, h a kislányának is görcsölt a hasa, alig tudott aludni a kislány... állitólag valami vírus :roll:

szisszka

Zsuzsa! Jobbulást Zoénak! Szegény picilány...
Valóban van valami vírus, és szerintem minden gyerkőc máshogy reagál rá..

Szisz! Nagyon ügyi vagy, Csilla, te is! Én még szinte semminek nem álltam neki.. tisztára hulla vagyok.. ez a terhesség nagyon kiszívja az energiámat.. Pedig úúúúgy szeretek Karácsonyra készülni :)

Többiek?

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Csillu, Szisz! Annyira megkívántam tőletek a mézeskalácsot, hogy fogok sütni ;)

Merre vagytok?

Szép idő lesz ma! :lol: Pedig hullhatna a hó... :roll:
Bezzeg a hegyekben hullott.. ;)

Kép
Kép
encu

Sütöttem, de nem semmi meló volt, mert nem rendes lisztből csináltam, hanem Karcsi kérésére zabpehelylisztből.... háááát, marha kemény tészta lett, de az eredmény fini. :)

Lányok, nektek is baromira fájt a hátatok a terhesség elején? Én már nem emlékszem... :roll: :lol:

MERRE VAGYTOK? :P

Kép
Kép
encu

Encu
Gratula a mézeshez! :wink: Ügyes vagy :)

Én ma megtöltöttem a mézespuszedliket lekvárral, amiket tegnap kisütöttem, persze a fiúk egy jó részét befalták, úgyhogy azt hiszem sütnöm kell még egy adagot! :lol:

Nekem a derekam fájt a terhesség elején :?

szisszka

Szisz! Te is naggyon ügyi vagy, én is megkóstolgatnám a remekműveidet ;)

Nekem is a derekam fáj... :) Nem a hátam.. 8)

Kép
Kép
encu

Karácsonyra azért van esély a hóra, most mondták az időjárás jelentésben, hogy hózáporokra, de havazásra is lehet számitani :)

Bezzeg New Yorkban esik a hó (meg az USA-ban sok helyen, még Vegas-ban is) :? Nem hiába mondom évek óta apának, h menjünk oda lakni :P :lol:

szisszka

Jajj, de Karácsony-közeli állapot van ;)

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Encu
Én itt :P
Jajj, igen igen, már tényleg nagyon közel a karácsony :wink: Bár nekem ma még rohangálni valóm van... :? Meg apa ajándékát összeszedni :lol:
Amit lehet, már előkészítek a főzéshez :?
Viszont hulla vagyok, Marci 2-3 napja csak 1x alszik napközben, és este csak 11 fele hajlandó elaludni :shock: Semmi nem jön be, ami eddig, se a mese, se az altatás, még a cici sem :? De majd csak kialakul... :?

szisszka

Hol vagytok???? :shock:

szisszka

Hali!
Mi itt vagyunk, csak a karácsonyi kajával foglalatoskodok éppen. A mézeskalács megsült, egész ehető lett, de a díszítés nem az igazi! Most már tudom, hogy venni kellett volna tojást... :roll: :roll: :roll:

Még nekem is kellene mennem apának beszerezni valamit karácsonyra, bár mondtam, hogy a mi karácsonyi ajándékunk az lesz, hogy idén beültethetjük a két kisbabónkat a karácsonyfa alá játszani!
rnecsi

Sziasztok!

Vagyok én is csak sosincs időm írni 8)

Már megint nem látom az előző írásom, hol lehet? :shock: Lehet csak álmodtam hogy írok nektek :lol:

Zsuzsa, Kornél nagyon sokat nőtt!! :D Nagyon vagyány pasi lett :lol: :wink:

Tesóka, látom azért nem kómázol annyira :lol: :wink: Hogy bírod? Rókakoma?

Csilla, szerintem szuper ajcsitok lesz :wink: :D

A karácsonyi ajcsikkal én is gondban vagyok :oops: Ricsinek meg van minden csak még be kéne csomagolni, apának semmi sincs és hát a többieknek sincs semmi :oops: :lol: Bár nem érdekel, örüljenek a Petinek :lol:

Hihetetlen a két pasi, egyszerre kelnek, fekszenek, éheznek meg... Egyszerűen nem tudom őket egyszerre kiszolgálni, valamelyik mindig hőbörög :lol: De már egyre jobban megy a két gyerekes élet. :D Bár segítséggel :oops:
Megint hasfájással küzködünk, ez a 4. napja az infacolnak, remélem hatni fog. Egész éjjel nyöszörög a Peti, erőlködik és nyomja a nagy semmit, mert kb a 20. nyomásra jön elő egy puki :twisted: Tornáztatom ezerrel, csak úgy röpködnek a galambok, de éjjel ehhez nincs energiám ráadásul olyanokat nyög hozzá ez a kis töpörtyű, hogy a másik szobában felkel a Ricsi rá :lol: :lol:
Lassan neki kéne állnunk sétálni mert a Ricsi már mondogatja hogy menjünk nem elég csak itt kint, de fogalmam sincs hogy fogom kivitelezni. Lehet pórázra kötöm a Ricsit és befogom a babakocsi elé, had húzza :lol: Tényleg még csak elképzelni sem tudom a szitut :shock: :oops: Babakocsival kergetem a Ricsit árkon-bokron át :lol: :twisted: :oops:

Teszek még fel pár képet, remélem nem bánjátok 8)
Kép
Kép
Kép
Kép

Idén szakítottunk azzal az elhatározásunkkal, hogy sosem lesz műfánk :shock: :lol: Már fel is állítottuk a műfenyőt és apa rárakta a lámpákat. Ricsi imádja, egész nap körülötte szöszmötöl :lol:

Na felkelt a Peti, mennem kell mert a végén felkelti a Ricsit :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Még nekem is van beszereznivalóm ;)

Csillu, szerintem is a legszebb ajándék, hogy végre együtt vagytok nyugalomban, szeretetben. Ezt semmi mással nem lehet pótolni ;)

Tesóka! Naaaggyon jók a képek!! :) Kis manóka a Peti! Édes! Nem csodálom, hogy kivagy.. ;) Rám néha rámjön egy olyan fáradtság, hogy besz@rás... Alig tudok ébren maradni. Rókakoma még nem volt, de hányinger igen. Szedem a Lenkei kalcium-magnéziumát, talán azért...de még jöhet ... :roll: 8)

Hűű, már csak 2 nap és jön Jézuska :D:D:D Hihetetlen, hogy ez már a második Kari a Törpivel :)

Jövőre meg már 4en leszünk :D:D

Merre vagytok TÖBBIEK????? :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Nagyon ügyi vagy te is és drukk a pukikhoz!
Milyen szép a Peti és szerintem nagyon rád hasonlít!

Lányok!
Jó kis karácsonyunk lesz!Én és apa nyomattuk a munkát ezerrel az uccsó két hétben (az óviban minden a feje tetjén volt :shock: ) így Flórát még múlthéten szerdán hazavittem anyuhoz, hogy ne kelljen bölcsiznie!
Erre belázasodott csütörtökön és még ma reggel sem tudtuk levinni a lázát, így kihívtam a dokinénit és kaptunk antibiotikumot (meg minden egyebet!).
Egyenlőre - a gyerekeken kívül- senkinek nincs ajcsija, a lakás romokban és sehol nem tartok a kaja készítésben.
Holnap ezerrel rá kell kapcsolnom mindenre!
Még soha nem jártam így, csak nevettem azokon akik 23.-án mentek vásárolni, belátom mára ez kicsit sem vicces! :oops: :oops: :roll:

Encu!
Komolyan mondom szupi lesz nektek és lassan kezdek irigykedni, mert mindenhol (Sziszéken kívül) van tesó.
Nem vagy rosszul, mint Kiskarcsinál?

A jövő év is termékeny, hiszen sokan körülöttünk babás lesz (kozmetikusom is, sógórnőméknél is Encuék is) szóval érkeznek a csajok!

Megyek, mert minnyá alszom!
Szép álmokat!

Kép
gabriel79

Nekünk is sok tennivaló maradt erre a pár napra, vasárnap vásároltunk kajákat, meg még pár ajándékot, tegnap rendrakás, fa beszerzés...stb, és még mára is maradt bőven :lol:

Mindenkinek szép karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Köszi :D

Ha van kedvetek kreatívkodni :wink:

http://www.caption.it/

http://www.imikimi.com/

http://www.loonapix. com/

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nah, látom eltűnt mindenki :lol:

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Képzeljétek fogytam 4 kilót!! :lol: :lol:

Gabó!
Nálunk sincs kistesó! :wink: Bár én úgy gondolom egyenlőre nem is tervezek, hogy legyen. Néha Nonó kettővel is felér! :D :lol:

Csilla!
Megvagyunk! :D Kicsit összejöttek most a dolgok nálunk és így nem nagyon tudtam jönni... :roll:

Encu!
Akkor vasárnap!! :wink: :D

Mindenkinek Nagyon Boldog, Kellemes Karácsonyt!!!!!!!! :D :D :D

Kép
niki+baba

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk!!!!

Kép

Szisz és Marci

szisszka

Kép

Kellemes karácsonyt és sok meglepetés ajándékot mindenkinek!
Bálint, Dávid, Csilla és Viktor

Szisz!
Nagyon szép a karácsonyfátok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Csak az a kár, hogy nem fehér ;)

Niki, akkor vasárnap ;)

Szisz! Ha ez a TI fátok, eldobom az agyam!!! :D

Csillu! Nagyon jó ez a montázs! :D

Kép
Kép
encu

Csilla
Édesek a fiúk a képen! Ügyes vagy nagyon!

Encu
Dekirálylenne egy ilyen fa :P Örülnék neki! Idén az a kis műfánk lesz ami tavaly, amit fel tudunk pakolni olyan helyre, ahol az illetéktelenül mindent pakoló gyermekünk és a szaloncukor tolvaj kutyák nem érik el :D De nagyon remélem, hogy egyszer lesz egy ilyen fánk :wink:

Basszus, amúgy sehol nem tartok! :?
Marci ma hisztikirály, apa pedig befalta a sütiket, amig tegnap vásároltam :?

szisszka

Lányok!
A dicséret csak félig az enyém, mert az én verziómban a két fiunk külön volt, apa rakta őket egy lapra. Előhívattuk fényképként és ez volt az idei képeslapunk a rokonoknak! :wink:
rnecsi

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Niki!
Tényleg! :wink: Mi sem tervezzük! :wink:
Küldtem emilt, de visszajött mailerdamon!

Móni!
Nagyon jó kis oldalak!

Kép
gabriel79

Gabó!
Nem tom miért dobta vissza.. :?
Küld akkor iwiwre az üzit! :D :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!!!

Na, merre? Merre?
Kinek hogy telt a karácsony???

Nekünk szupi volt, ettünk, ittunk, jóllaktunk, ajándékoztunk :lol:
Marcinak nagyon tetszik a fa, a gömbökben nézegeti magát :lol:
Kapott az építőkocka mellé egy szintit is, amit nagyon nagyon szeret (én is imádom amikor a csiga zenél, a kutya énekel, és a gyerek mellé még nyomja a szintit is :lol: )
Aztán kapott zenélő bilit, meg bábel tornyot is...

Majd teszek képeket is, sajnos nem sok készült, mert apa videózott, majd abból megpróbálok kiszedni képet.

Na, de gyertek és meséljeeteeeek! :wink:

szisszka

Niki!
Már tárgytalan, de legközelebb asszem iwiwre írok, mert kiderült, hogy valami nem jó az outlok-unkal, mert fogadni tudunk levelet, de a mieink nem mennek el! :evil:
Nonó miket kapott?Élvezte a karit?

Flóra nagyon sok mindent kapott (remélem felbírja dolgozni lelkileg :lol: ).Kapott favasutat (csajosat), golyópályát, mariposa barbie-t, autóval együtt barbie-t, ruhát, barbie-s laptopo-t, bevásárlókocsit, hercegnős tusfürdőt samponnal, ruhát és sok-sok puszit és ölelést.
Ja és könyveket, persze az visz mindent, de azért ismerkedik mindennel!

Lassan kezdődik a fogyókúrám!Légyszi drukkoljatok!Plízzzz! 8)

Szisz!
Nem baj egyre több zenélős dolgot fogtok kapni, de ha már nem bírod kiveszed az elemet és közlöd Marcivel, hogy sajna elromlott!
Piszok egy anya vagyok mi? :oops:

Móni!
Milyen volt a karácsony a két lurkóval?

Barbi, Csilla, Zsuzsa, Encu!
Nálatok hogyan telt a kari?

Kép
gabriel79

Gabó
Tök jó ajándékokat kapott Flóra! :wink: Sok-sok igazi csajos játékot! :wink:
Drukk a fogyókúrádhoz!!!! Januártól elvileg én is tervezem, bár fogalmam sincs hogy sikerül majd... :?

Most mennem kell kutyát sétáltatni.

szisszka

Sziasztoook! :)

Nekünk is nagyon jó volt a Kari, soksok ajcsit kapott mindenki, felsorolni is nehéz lenne.. : kocsik, játszóasztalka, könyvek, babaCD, ilyesmik. Van nagy öröm :)

Gabó! Tényleg nagyon szupi ajándékokat kapott Flóra, bizti mindeniket felfedezi majd ;) Drukk a fogyidhoz!!!

Szisz! Te akarsz fogyózni?!?!??! Minek???? MAjdnem elfúj a szél!!

Én meg egy dekát sem híztam, pedig eléggé tömtem a sütiket.. nem értem miért...

Többiek? Még utókariztok? :D

Kép
Kép
encu

Szisz!
Ugye most csak viccelsz????

Encu!
Jól vagy minden rendben? Mikor mész UH-ra?

Kép
gabriel79

Gabó! Meglepően jól vagyok, néhanagyritkán hányinger (inkább csak émelygés), hátfájás, petefészekszurkálás meg a "rögtönülveelalszom" érzés :) És persze hirtelen hangulatváltozás, ingerlékenység, lobbanékonyság ;)

Meg már kicsit látszik a pocim ;) :D

Január második hetében megyek Uh-ra... képzelheted, mennyire várom!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Szuper, hogy nem vagy olyan rosszul, mint Kiskarcsival voltál, mert erőd nem lenne!
Bár az aluszékonyság sem jobb, de a hányásnál kellemesebb! :lol:
Január 2. hete pedig minnyá itt van!
Enni nem kívánsz különlegeseket?

Kép
gabriel79

Gabó! A Tescos nagycsomagos ropi jöhet, meg tökmag, néha egy kis csoki (csupa egészséges cucc :lol: ), de amúgy még nem jött el a kívánós korszakom. Karcsikával is később volt, asszem...
Már nagyon várom a januááááárt!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!
Most már írd le mit szerettél volna, mert nagyon kivi vagyok!! :lol:
Nonó kapott autókat, ezt a fisher priceos zebrát (azt nagyon élvezi), nagyon sokat ül rajta :D , kapott kirakót , mesekönyvet, zenélő elefántot, amit maga után tud húzni is ilyesmiket. :D
A karácsonyfát nem nagyon piszkálja, csak amikor nem vagyunk a szobába, akkor suttyonba szedegeti le a gömböket :wink: !!

Tényleg csajok karis képeket tessék felrakni!! :lol: :lol:

Kép
niki+baba

Lányok.. elment a baba...

Kép
Kép
encu

Megjött?? :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu
:( :( :( :cry:
De mi történt??? :oops: :cry: :(

szisszka

Igen, erős görcseim vannak és vérzek. Csak remélem, hogy kijön minden, mert különben mehetek kaparásra... :(

Szisz! Nem tudom mi történt...

Kép
Kép
encu

Encu
:(
Nem hívtad fel a dokidat???
És rendesen megjött? Mert én is vérezgettem Marcival, és szednem kellett Magne b 6-ot, meg kaptam valami gyógyszert,amit egy hétig kellett szednem és szigorú fekvésre voltam ítélve 3 napig...

szisszka

Szisz! Voltam reggel dokinál, csinált Uh-t. Szabálytalan petezsák és nincs benne már semmi... Szóval nincs esély.. A dokimmal is beszéltem, ha nem távozik minden, akkor kaparás.
Én is reménykedtem, hogy talán megmarad... De sajnos azóta rendesen vérzek...

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?