Sziasztok!
Tök égő,mindenki hülyének néz.Mászkálok a tanszékeken az egyéni tanrendemért és ugye mindenki kérdezi,hány hónapos vagyok,mikor szülök.Amikor meg válaszolok,akkor ránéznek a hasamra,majd meghökkent fejjel rám.Nem hiszik el!!!!Ott bizonygatom,hogy nem ment el az eszem,tényleg július 14-én szülök.A Mammysticban is ez volt,az eladónő nézett a barátnőmre,hogy ez komoly-e,vagy inkább hívjon mentőt.Ez gáz.Az S-es nadrágot övvel tudom felvenni,az utolsó lyukba kell rakni az övet és buggyos a nadim.Bocs,de nem rakok fel képet,mert olyan gáz lenne,még az Orsinak is nagyobb a hasa!A dokim meg azt mondja,minden rendben.De akkor hol a Bendegúz????Annyira el vagyok keseredve!
Mucska,mi meg a 20.hetet,legalábbis elméletileg
Küldök én is napocskát!Bár ha ennyit kapsz,lehet,20 fok lesz nálatok!
Ildikó,olyan jót nevettem a képen,tiszta lököttek vagytok,a szó jó értelmében.Sajna,Bence nem tud ilyent,mert a változatosság kedvéért neki is kockás a hasa,illetve most már csak az övé az.Az ember ne kezdjen sportolóval,mert bűntudata lesz.Hát,nézd meg nyugodtan a honlapot,elméletileg fotó is van rólam,bulizás közben,csak nem bizti,hogy belső lapra beenged.Á,nem tudok kapálni,én gazdasági mérnök leszek,tudod,a lustább fajta,aki a szervezéssel foglalkozik.Már Anya is mondta,hogy érdekesen segítek mindig,mert a munkát roppant ügyesen irányítom,de hogy az én kezem az sosem lesz koszos az bizti.
Chello,jó hogy megvagy,küldtem mailt.Én is szeretem a csirkeszárnyat!
Bellana,én is felajánlom a vállamat,jó kajakos,kibír mindent!Szívás,amit Ádámmal csinálnak.Milyen hűtőtök lesz?Akkor sorstárs vagy cigiben,én most tettem le a Bende miatt,de néha még megbolondulok érte kicsit.Kíváncsi leszek,visszaszokom-e szülés után.Azért élek így,mert tényleg semmi bajom és mint fent írtam,nincs is hasam,tehát semmiben nem akadályoz.Persze,ha nagy hasam lenne,nem is tudnék rohangálni,de most még tényleg nem is fáradok el,még a 7.re is fel tudok jönni simán.De hidd el,vigyázok,szedek vitamint,eszem rendesen,és ha valamit érzek,azonnal leállok.De még a hasam sem keményedett,csak egyszer,az meg állítólag front miatt volt.
Hű,ez hosszú,elküldöm gyorsan!
Puszi és napocskás napot mindenkinek,főleg Szöszinek,hogy jobb kedve legyen!
Kinga