Új privát üzeneted érkezett!

Chello!

Összekötlek az én LAcimmal. Ő imádja a csirkeszárnyat! Jó sokat tud enni belőle!
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Tök égő,mindenki hülyének néz.Mászkálok a tanszékeken az egyéni tanrendemért és ugye mindenki kérdezi,hány hónapos vagyok,mikor szülök.Amikor meg válaszolok,akkor ránéznek a hasamra,majd meghökkent fejjel rám.Nem hiszik el!!!!Ott bizonygatom,hogy nem ment el az eszem,tényleg július 14-én szülök.A Mammysticban is ez volt,az eladónő nézett a barátnőmre,hogy ez komoly-e,vagy inkább hívjon mentőt.Ez gáz.Az S-es nadrágot övvel tudom felvenni,az utolsó lyukba kell rakni az övet és buggyos a nadim.Bocs,de nem rakok fel képet,mert olyan gáz lenne,még az Orsinak is nagyobb a hasa!A dokim meg azt mondja,minden rendben.De akkor hol a Bendegúz????Annyira el vagyok keseredve!

Mucska,mi meg a 20.hetet,legalábbis elméletilegKépKüldök én is napocskát!Bár ha ennyit kapsz,lehet,20 fok lesz nálatok!

Ildikó,olyan jót nevettem a képen,tiszta lököttek vagytok,a szó jó értelmében.Sajna,Bence nem tud ilyent,mert a változatosság kedvéért neki is kockás a hasa,illetve most már csak az övé az.Az ember ne kezdjen sportolóval,mert bűntudata lesz.Hát,nézd meg nyugodtan a honlapot,elméletileg fotó is van rólam,bulizás közben,csak nem bizti,hogy belső lapra beenged.Á,nem tudok kapálni,én gazdasági mérnök leszek,tudod,a lustább fajta,aki a szervezéssel foglalkozik.Már Anya is mondta,hogy érdekesen segítek mindig,mert a munkát roppant ügyesen irányítom,de hogy az én kezem az sosem lesz koszos az bizti.

Chello,jó hogy megvagy,küldtem mailt.Én is szeretem a csirkeszárnyat!

Bellana,én is felajánlom a vállamat,jó kajakos,kibír mindent!Szívás,amit Ádámmal csinálnak.Milyen hűtőtök lesz?Akkor sorstárs vagy cigiben,én most tettem le a Bende miatt,de néha még megbolondulok érte kicsit.Kíváncsi leszek,visszaszokom-e szülés után.Azért élek így,mert tényleg semmi bajom és mint fent írtam,nincs is hasam,tehát semmiben nem akadályoz.Persze,ha nagy hasam lenne,nem is tudnék rohangálni,de most még tényleg nem is fáradok el,még a 7.re is fel tudok jönni simán.De hidd el,vigyázok,szedek vitamint,eszem rendesen,és ha valamit érzek,azonnal leállok.De még a hasam sem keményedett,csak egyszer,az meg állítólag front miatt volt.

Hű,ez hosszú,elküldöm gyorsan!

Puszi és napocskás napot mindenkinek,főleg Szöszinek,hogy jobb kedve legyen!

Kinga
nyinike

Zsuzsa,látod,okos vagyok azért,minden apró kis rezdülésre figyelek!Hogy van Zsófi?Fogacskák?Új képet kérek róla!Minden héten legalább egyet!

Nanda,köszi,ha megírod!Én sajna,nem láttam legutóbb Sümegen,de most éppen azzal májerkedem itt a többiek előtt,hogy ismerem a Tommyboy feleségét!KépElég rossz lehet most még ügyvédeskedni is,de pl nekem nem nagyon szimpi a VV-s Tommy,így én sem szeretném,ha kevernének vele.Meg hát,ami jogvédett,az jogvédett.Egyik barátnőm is egy DJ-vel élt együtt 3 évig,de ő nem bírta a gyűrődést,mert féltékeny volt...Bár esetükben volt is oka rá...Kép

Süncsi,azért most már a 6 km-t nem tűsarkúban gyaloglom le,régebben így volt,hanem váltogatom a tűsarkút edzőcipővel.Mármint nem a gyaloglás közepén,bár van pár bolond errefelé,lehet,nem tűnnék ki!Akkorát nevettem a zsíros ötleteden,én is leszedem a popómról és kisütöm!

Orsi,gyere azért gyakrabban és ne hullásítsd le magad!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Mucska!
Isten éltessen Minket a 24. hét alkalmabol!KépPuszi

Bellana!
Tényleg gaz ez a baratnösködés errefelé. Nekem eddig innen egy rendes baratnöm van, ö is olasz. Bar mostanaban hanyagol egy kicsit, de megbocsatok neki, mert vizsgazik. A szüléselökészitö kurzuson (ami csak marciusban kezdödik) talan még lesz alkalmam ismerkedni. Meg talan késöbb is, ha Andraska megszületik, akkor vele is el tudok jarni vmilyen kismamas helyre.
Azért is rossz, mert otthon nagyon tarsasagi ember voltam, nagyon kevés idöt töltöttem otthon, rengeteg baratom van/volt.
(Egyébként direkt szoktatom magam az Andras névre, nehogy mar mindig Dömperkét mondjak, de a férjem szerint az Andras név a többieknek vanKép)
Gaz, amit a férjeddel müvelnek (mondtam mar, hogy az Adam név nekem is tetszik? a batyuskam is Adam amugy)

Kinga,
tényleg ne aggodj, ez azt jelenti, hogy Neked ilyen az alkatod, a fö, hogy a doki szerint minden OK! Most kb 20 hetes vagy ugye? Anyukam is mesélte, hogy csak ilyen tajban kezdett el nöni a hasa. Ö is vékony tipusu volt és nagyon fiatal. Egyébként az emberek meg vakok, mert a tested mar biztosan kezd atalkulni, a tartasod példaul. De ezt csak jo megfigyelök latjak! En szivesen megnéznélek foton, de majd csak ha Te is akarod. Kivancsi vagyok Rad!

Puszi és szép napot mindenkinek
Süncsi
süncsi

Kinga!

Hát ez a féltékenység dolog...,én sem vagyok vak,sem süket.Ha az ember elfogadja a másikat olyannak amilyen,akkor meg lehet szokni.Nem a megcsalást,de pl. a pletykákat.Nagyon sok irigyünk van,és mindig kapok valakitől valami kedves történetet.Sőt,ha néha elmegyek olyan buliba,ahol ő is zenél,kénytelen vagyok elviselni,hogy szebbnél szebb lányok próbálnak bármit megtenni,hogy elérjenek valamit.Régen ez nagyon zavart,ma már megszoktam,és megbízok benne.

Nanda
nanda

Ildikó!
Nem semmi a férjed!
Tegnap voltam dokinál,és rákérdeztem a hasfájásra.Azt mondta,minden olyan dolog ami kellemetlen,pl.séta közbeni,görcs,vagy kimerülés,gáttájék húzódása figyelmeztetés!A tested figyelmeztet,hogy pihenj!Lehet,az is hogy a nem kellően regenerálódott izmok jeleznek,hogy állj le egy kicsit,mert nem bírják.Én pl.midig azt érzem a séta,vagy hosszú álldogálás után,közben hogy le kell ülnöm,vagy gugolnom.Ez is jelzés,vigyázz te is magadra!Tudom,hogy ennyi gyerek,és tennivaló mellett ezt nehéz betartani-nekem is van egy Mayám-,de amikor tudsz,feküdj le kicsit,és polcold fel a lábaidat.A doki azt is mondta,hogy a hosszú üldögélés sem jó!

A mell fájdalom a hirtelem megnyúlt szövetek és megnőtt mirigyektől szintén lehet,de a hormonok állandó változásától is.

puszi,Nanda
nanda

Mucska, akkor nekem már két Lacim lesz! Azért én csak mértékkel eszem a szárnyakat. Kép

Kinga, köszi, majd válaszolok. Ne légy elkeseredve, ilyen alkat vagy és kész. Nyáron jól fog jönni a kisebb poci, akkor már mindannyian azért fogunk könyörögni amikor már lépni sem bírunk. Azért remélem előbb-utóbb láthatunk Rólad képet.

Délután megyünk megnézni Noémit, majd beszámolok.

Süncsi, Neked is gratula a 24. héthez. Kép

Pusza
Chello
chello

Kinga!Kép

Ne keseredj el,ezek szerint Te szep es szupervekony voltal.Erre gondolj.Meg ha magas vagy,akkor is maskepp oszlik el,biztos.Rajtam latszik rendesen a terhesseg,pedig nekem is elso baba,de ez lehet attol,hogy csoppnyi sulyfelesleggel indultam.

Lanyok!Kép
Amugy ezen a "ki milyennek latja a hasamat" dolgon egyszer bogtem egy jot,azota mar nem foglalkozok vele.
Kb egy honapja a fodrasznom kerdezte mennyi idos vagyok,mondtam,erre kozolte,hogy az nem lehet,mert az o akarkije is most allapotos,ugyanennyi idos es ketszer ekkora a hasa.Rajtam meg allitolag nem is latszott.A nyelviskolaban ugyanaznap ugyanez a kerdes.Ott is ajuldoztak,hogy hol a hasam...
Hazamentem,es en kis erzekeny elpityeregtem a ferjemnek,hogy pici lesz babank.Kép
Masnap talalkoztam a szomszeddal meg egy baratnommel.El voltak ajulva,hogy hogy lehet ekkora hasam,ha meg csak 4 honapos vagyok.Kép
Errol enyit.Valoszinuleg a ruha is szamit amiben vagy,meg ki mennyi pocit latott mar,hanyadik gyerek,testfelepites,magassag es a csillagok allasa.Kép
Ugyhogy en mar ezen nem parazok.A ferjemnek es nekem nagyon tetszik,sokat simizzuk,a tobbeik meg le vannak tojva...

Ja!Csajok!Kép
Nalatok mar beindult a "kornyezet kenyszere",hogy minden ismeros meg akarja simizni,tapizni a hasatokat???? Engeditek???? Olyan muris,mintha mezzel kentem volna be,ugy vonzom az embereket,mint a mehecskeket...
szoszi
szoszi

Hali!

Vagyok ám, csak de. apának vettem fogápolási cikkeket, majd piac, közért. Az előbb megtömtem a fejemet, és most itt is vagyok.
És ma engem irigyeljetek. Megyek fodrászhoz! Kép

Mucska: akkor csak egy tömény limonádé vár rád holnap!
Amúgy a hó itt is esett tegnap déltől hajnalig! A lányom el is ment Apukámmal szánkózni egy kicsit még az utolsó pillanatban. Lassan el is olvad.

Süncsi: én nem látok képet a profilodban. Kép Amúgy az a zsír dolog csak megoldható valahogy. Importáljatok! Hentesnél sincs?

Orsi: ez a hír nagyon jó! Fuvolatehetség születik.
Mivel ecsetelik a torkodat?
Látszik? Sebaj! De a másodikkal még nagyobb lesz majd a hasad! Emlékezz!
Ma tudnak dolgozni a munkások is.

Bellana: nekem is van egy párnázott fajta, ha a Mucskáé nem elég!
Féltékeny vagy? Pedig az nagyon nem jó! Tessék leszokni róla!
Tényleg 10 évig füstöltél? Nem semmi! De plussz pont, hogy azóta sem!

Ildikó: a férjed... Kép Kép Kép Mit szült szegény? Amúgy jól ki tudja tolni! Kép
A férjem is megúszta hála egy beüléssel a fogorvost, és nagyon boldog volt. A foginyje a fogkövei miatt gyulladt be, és most ajánlottak neki valami spéci fogkőmegelőző kefét. Ma vettem meg neki. A tömése is kész, így nem kell többet mennie.

Panó: nekem is feltűnt, és én is élvezem. ÚÚÚÚÚtálom a sötét napokat!

Soraya: tényleg? Szegény gyerek! Milyen lesz ilyen környezetben? (Bárdosék)

Chello, Mucska: szoktátok májjal töltve, és rántva enni a csirke szárnyat? Én nem csípem, de állítólag nagyon jó!

Kinga: A nagylány jól van köszi. A foga éppen nincs kint, de amúgy semmi baja. Majd igyekszem a képekkel, de nem ígérek semmit! A kenyér nem lesz elég képnek?
Amit a te popódról kisütünk zsírt, szerintem egy kenyérre sem lenne elég!
Amúgy ha nem akarsz ruhában fotózkodni, megteszi nekünk bikiniben is! Kép Kép Kép

Chello: várjuk a beszámolót!

Szöszi: nekem nem csinálja senki, max. nézi. De nekem nem is hiányzik! De a te dolgod!
És növeszd még az a pocit, és mire tavasz lesz, észre is veszik talán. Persze nem a buszon! Kép

Szép napot csajok!

Zsuzsa
(23+2)
zerko

Sziasztok Lányok!

Most a suliból írok, így nem vagyok még hullaKép, majd csak most kezdem a tanítást, igaz ez a jó napom, mert itt szuper ügyesek a gyerekekKép

Kinga
Úgy örültem, hogy írtál nekemKép Ne keseredj el, ez tényleg alkati kérdés és valószínűleg a 8. hónap háján már én foglak téged irigyelni, hogy nem akkora nagy a görögdinnyédKép Kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz az enyém, ha már most így látszik! Megint nőtt egy kicsitKép Tényleg óriásbébi lesz, csak győzzem mgszülniKép

SÜT A NAP!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Ezt már az elején be akartam kiabálni, de elfelejtettemKép Úgy örülök!!! Remálem a páromra is jó hatással lesz, mert már 2 napja nagyon morcogi voltKép Tuti, hogy az idő miatt!

Ma szuper zöldbabfőzelék volt ebédre a menzán, pedig nem is nagyon szeretem, de pörkölttel volt és totál beettemKép Most még nagyobb a pocikámKép

Na, közben jött az egyik kolléganőm és eldumcsiztuk az időt, úgyhogy ennyi voltam máraKép

Mucska
Neked is puszi, azóta is várom a hosszú leveletKép Még nem jutott eszedbe?Kép

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra mindKép

Puszi mindenkinek!

Orsi
15+5

avocado

Orsi!

Nem mondtam, hogy szalajt a néni egy kicsit? Kép

összefogom szedni magam ígérem, de amilyen tettrekész voltam az utóbbi hetekben, annyira lusta disznó vagyok mostanában. Ma még nem is főztem! Szegény párom! Kép De még addig sem jutottam, hogy mit kéne főzni. Lelkileg készülök a holnapi cukorraKép
Péntek: Anna babót kukkolom, hétfőn nőgyógyász és belgyógyász. VAn progi. Most is A párom küldtem el a körzetbe a táppénzes papírért. MOst ráfogom az időjárásra, hogy lusta vagyok.

Pusza Neked! Jó tanítást!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Én ma hízón vagyok, hiszen holnap védőnő! Kép
Csontleves és barackos gonmóc. Finom volt! Kép

Mucska: te sem eszel? Ejnye!!!
Amúgy foghatod a frontra, ma van hideg, és meleg egyaránt!
Hátha ez felvidít!
Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Igen felvidít. Kép

Én ma pizzás táskát hozattam a srácokkal. Jól be is kajcsiztam belőle. Este majd eszek valami könnyűt. Laci és Papa meg tudnak ám főzni, ha nagyon akarnak. Csak Ők is lusták!

Andi
Kép
mucska

Mucska: akkor erre számítassz, hogy majd este megszánnak: Tuti, hogy nem spenót lesz! Kép

Amúgy küldtem neked pár mailt is. Most is megy éppen egy!

Zsuzsa
zerko

ezt most kaptam mailben! Haláli!!!

Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Lányok,
Éppen megőrülök a nyelőcsőégéstől, ezért megpróbálom elterelni a figyelmemet egy kis netezéssel...

Süncsikém,
a képet felraktam! Szólj bármikor, ha akarsz ilyesmit. Pusza és köszi az emilt.

Egcsi,
SZóval kispapi hazafelé tart?! Na végre. Jó örömködést.

Kinga,
szóval te meg egy kicsit fényhiány-érzékeny vagy? A megoldás kézenfekvő: amikor itthon beköszöntenek a sötét, téli napok, irány a napsütéses földrész! Vagy a szolárium...Azért örülök, hogy nem "súlyos" az eseted. Te, mi az a Cortez? Valami cipőmárka? Segíts, mert talán 15 év múlva a lányom is majd ilyeneket mond, és én nem akarok bambán nézni rá!!! Még mindig nem tudom pontosan, a szerelmed a valenti-napi lovag? Hogy én mennyi mindent tudni akarok!

Zsuzsa,
kedves, amit a fotómról írtál. A lábaimat pedig hamarosan megnézheted élőben, és akkor meglátod az igazságot! Küldesz fotót az új frizurádról?
A betegségemmel kapcsolatban kérdeztél még: a terhességem Danival teljesen rendben volt depis oldalról is, tudod, olyankor a hormonok is másként működnek. De szülés után, már bent a kórházban a 3.napon, elemi erővel tört rám a szülés utáni depresszió, olyannyira, hogy emiatt 1 hétig bent maradtunk Danival, Karcsi már könyörgött, hogy jöjjünk haza. Szoptatni 8 hónapig tudtam, mint egy tejcsárda üzemeltem, rengeteget még le is tudtam fejni, annak ellenére, hogy voltak napok, néha csak félnapok, amikor azt hittem, nem bírom tovább, megkattanok. 8 hónap után el kellett választanom a manót, mert a gyógyszer elkerülhetetlen lett. de így is nagyon büszke volt rám az egész családom, hogy ennyi ideig tudtam csinálni.
És tudod, mi a különös? Nézem a rengeteg fotót az első 8 hónapunkból, és annyira kiegyensúlyozott, boldog kismamának látszom...Ha arról valaki megmondja, min mentem keresztül!
És persze a férjem ebben is remek társam volt, soha egy bántó szót nem kaptam tőle, csak rengeteg segítséget, lelki támaszt.
Hát ennyi.

Na, most le is lépek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori:
majd meglátjuk, lesz-e fotózkodás! Új frizum nem lesz, csak renoválás!
3. napon a depi nekem is jött, egész nap csak bőgtem! És ez van még sokaknak!
Én nem voltam ennyire sikeres szoptató, így tényleg büszke lehetsz!
Amúgy valami bennem is megnyekkent a szülés óta, de rám sajna kilókban rakódott le! Ez van!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,
én a depiben nem bőgök, hanem olyan fásult vagyok, hogy az valami rettenet. Alig bírok beszélni olyankor, egyszerűen erőtlen vagyok, mint a harmatos salátalevél. És csak fogyok, fogyok, egészen az anorexiás soványságig.

A renoválás is széppé tesz, jöhet a fotó.
Már nem is tudom, te homeoban "jó" vagy-e, de úgy emlékszem, igen, szóval ma elmentünk a patikába, mert nagyon rossz itthon a beteg ember-egészséges ember arány, kértem a torkomra - ami kegyetlenül belobbant az éjszaka folyamán - homeos bogyót, amit itt ti ajánlottatok Homeogena 9 vagy mi, és azt mondotta vala a patikus néni, hogy ő nem szívesen adná azt egy terhes maminak, mert hogy annyira az összetétele nem biztos dolog, nem annyira bevizsgált, stb. Kicsit meglepődtem ezen, és még azt is mondta, hogy csecsemőnek nyugodtan adható lenne, de egy kismamának...Hazabocsátott egy mézes gyógycukorkával. És még azt sem támogatta, hogy azt az oszcilláló golyógyűjteményt beszedjem! (a fura neve miatt ez lett a házi elnevezése annak a tudodminek) Na, ehhez mit szólsz? Patikusa válogatja? Baromira fáj a torkom, tegnap még azon örvendeztem, hogy Karcsi kegyetlen állapota ellenére én jól vagyok, aztán tessék...El is kezdem ma a Bioparoxot, hátha segít.

Na most tényleg kikapcsolok, muszáj pótolnom az éjszakai kihagyást (Karcsi miatt fent voltunk 2-től majdnem 5-ig, még a macska és a manó is csatlakozott hozzánk, apuska olyan rosszul volt...)

Ildikó,
emil ment!
Puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori:
tévedsz, én nem vagyok ebben ász!
Zsuzsi, és nanda azok, én csak próbálkozom!
Az oszcillo...-ra gondolsz? Az influenzára van! Esetleg a Coryzalia lehet még jó nektek!
Fura, amit mondassz a gyógyszerésszel kapcsolatban. Úgy tűnik, ő nem homeopátia párti!
Amúgy én még kiegészíteném a helyedben langyos vízben sós, szódabikarbónás gargarizálással! Az nem árt! És párásítsál sokat! De meleg pára kellene, pl. kamillával! Akkor könnyebb a nyelés, és a nyálkahártya hamarabb gyógyul! Nekem is segített!
Mi lesz így a telelésetekkel?

Jobbulást nektek!

Zsuzsa
zerko

Szia Lányok!

Látom senkit sem hozott lázba a hűtő problémám.Kép
Mindenesetre fél tízkor őszépsége megérkezett kedélyes otthonunk nagyszobájába. 2 soványka manus cihelte fel a negyedikre...Nem kértek semmit, még jó mert egy kanyi se volt nálam.
A régi hűtő olvadozik lefele. De hogy hova a túróba vigyük? Szerinem az éj leple alatt letesszük a kuka mellé -már ha a szomszéd segít Ádinak lecipelni- onnan biztos elviszi valaki akinek még jó lehet.
Az új hűtő szép nagy jószág, tágas és a mélyhűtője is jóval nagyobb mint ami volt. Már alig várom, hogy behúzzuk a konyhába. Kép
Na ennyit a hűtőről.

Ildikó: vannak ötleteid! Azok a képek! Azt hittem menten bepisilek úgy röhögtem! Kép

Kinga: ne aggódj a poci miatt. Nekem a 20-ik hét után indult meg a Danival és nem lett kicsi baba sem a maga szolid 4.40kg-val! Úgyhogy ha most kicsi a hasi attól még lehet nagy babucid!!
És igen, elfogadom a felajánlott sportos vállakat is!
Cigi: én a szoptatás alatt sem kívántam. Utána kezdtem volna kívánni, de akkor bejelentkezett a tesó és a hányinger. Kép De ügyi vagy, hogy letetted!!

Zsuzsa: természetesen a te párnázott anyai karjaidat is elfogadom! Kép Kép Hát a féltékenység csúnya dolog, de nem bírom levetkőzni. Valszeg ha Ádival kikezdene valaki és megtudnám akkor az illető hamar eltorzulna. Kép
Dani ma sem aludt....

Szöszi: továbbra se keseregj, biztos találtok megoldást! És a tavasz is eljön egyszer!

Mucska: puszi, remélem már felkészültél a cukor nyelésre? Kép

Bellana
Kép
bellana

Bori!

Nekünk,a háziorvosunk is és a gyerekorvosunk is Homeopata doktornéni,Ők ajánlották nekem,nekünk ezeket,amiket feljebb a Timinek is írtam,(oscillococinum,homeogene 9...stb)Nyugodtan szedheted,de még a papírjára is rá van írva,hogy kismamik is szedhetik.
pusz,Nanda
nanda

Milyen borús hangulat van itt ma délután, pedig odakint is hétágra süt a nap.

Bori!
Remélem hamarosan meggyógyulsz. Fura, hogy miket mondanak ezek a patikusok. A múltkor beszéltem egy kismamával, ő gyerek szirupot kapott a torkára, mondván az jó a kismamának is, mert nem túl erős.

Most ki kell lépnem, mert a férjem monitort cserél, és kipaterált innen.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Na,mit mondott a számvitel SZERVEZÉS tanárom:gratulál,mindig örül,ha valaki ilyen korán kezdi és milyen tökéletes a szervezés.Ugye,a maradék két évet kihúzom és Gyedet is kapok,utána meg vihetem a Bendét oviba és egyszerre mehetek dolgozni,már nem kell azon elmélkednem,hogy hogyan enged szülni a munkahelyem.Jó,nem?Jól megszervezi az életemet.Még jó,hogy operációkutatásból nem az én esetemet fogjuk elemezni a valószínűség és a véletlen mátrixmodellek szerint.De aranyosak,hogy így foglalkoznak az emberrel!

Nanda,nyerő a felfogásod.Elkerülhetetlen,hogy ott nyomuljanak.De mivel Te nagyon csinos vagy,tulajdonképpen ő is lehet ugyanennyi erővel féltékeny.

Chello,várom a beszámolót Noémiról!

Szöszi,engem is simogatnak.Gondolhatod,milyen csoda egy baba egy egyetemen!Aztán csodálkoznak,hogy nem érzik,hogy rúg.

Zsuzsa,a kenyér nem Zsófi!!!Az nem jó!Mellesleg azért annál több van a popómon,mert minden egyes felszedett dekácska odament.Lehet,hogy a Bendegúz is ott van?

Orsi,a doki nekem is azt mondta,hogy óriásbébi van bent,de akkor hol látszik?

Bori,aha,szoliba is kellett járnom,de most nem lehet.De idén nem volt olyan rossz a tél,vigyáztak rám az angyalok.De a tavalyi az durva volt.Szörnyű.Amúgy nekem is azért kell már most dokihoz mennem,hogy ne legyek depressziós szülés után.Még az is bejátszik,hogy nagyon lányt akartam.Mindenesetre neked nagy-nagy tisztelet megy át,hogy emellett ilyen hosszú ideig szoptattál.
A Cortez a Nike-n belül egyfajta cipő,oldschool-os,bőrből van,fehér és az oldalán van egy pipa,de az egész olyan lapos,nem edzőcipő formájú.Szólj csak nyugodtan 15 év múlva is Kép
És ne haragudj,már emlékszem,hogy kérdezted a lovagot,elfelejtettem válaszolni!Igen,egy és ugyanaz a kettő!

Kinga
nyinike

Bellana!

Én nem látom ennyire humorosan a holnapi dolgot. A férjem azon vigyorog, hogy viszünk zacskót, hogy abba hányjak! Kép

Biztos szupi az új hűtőd, és szerencsés vagy, hogy felvitték. Itt Szegeden lehajítják a ház elé és ha megfizeted akkor felviszik. Símán rakd ki a kuka mellé a másikat, reggelre nyoma sem lesz. Én is úgy szoktam. Van aki még örül neki! Kép

Andi
Kép
mucska

Kinga!

Bizti ott van a kis Bendegúz. Ne aggódj. HA én úgy öltözök fel akkor a kutya meg nem mondja, hogy betöltöttem a 24. hetet. De ha akarom, akkor dülleszteni is nagyon tudok Annával! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kinga!

POCAK...
Nekem a Mayával még a 25.héten is olyan picike pocim volt,hogy néha azt hitték,kicsit jól laktam,vagy felszedtem néhány kilót.Azután viszont úgy beindult,hogy a 37.héten az alkatomhoz képest úgy néztem ki mint aki ikreket vár.Még meg is kérdezték tőlem.A simogatásról annyit,-ez érdekes-én nem mindenkinek engedem hogy simogassa.Nem tudom,mintha valami ösztönös érzés lenne,hogy az én kis bébikémet ne simogassa meg akárki.Az anyósom állandóan akarja,főleg amióta tudja,hogy fiú,de a múltkor nagyon rászóltam hogy ezt mégegyszer ne tegye!
PASI:
Köszi,hogy ezt gondolod rólam,azért néha Őt is leszólítja a "ZÖLD SZÖRNY",de nem az a féltéken típus, én annál inkább.Igyekszem felnőtt módjára kezelni a dolgokat,és nem nevetségessé tenni magamat ilyen helyzetekben!
Puszi,
Nanda
nanda

Bellana,én igenis kérdeztem,mi van a hűtőddel!Csak ahhoz nem bírtam hozzászólni,mit kell egy rosszal csinálni,de szerintem Mucskának igaza van,tedd ki,eltűnik.Úgyis mindent elcipelnek.Aztán meg minek féltékenykedsz?Rád is igaz,ami Nandára,az ilyen szépen mosolygókat is könnyen viszik,mint amilyen Te vagy,párod is féltékenykedhetne!Bár,én is átrendezném a fejét annak,aki kikezd a párommal.

Mucska,én is szoktam dülleszteni,akkor látszik kicsit,de akkor meg megfájdul a derekam.A pizzás táskát most nem irigylem,mert nem bírok pizzát enni két mellényúlás után.Viszont finom rakott karfiolt csináltam!

Kinga
nyinike

Lányok!

A Maya héjjastól ette meg a tökmagot!Nem lesz ettől baja?
Nanda
nanda

Nanda,nincs benne semmi káros anyag,szerintem nem lesz baja.

Kinga
nyinike

Nanda,most láttam,hogy közben írtál!Köszi szépen,remélem,egyszer nekem is lesz pocim.Nagyon nagyot nem akarok,mert akadályozna,de azért legyen már formám!
Igazad van,így kell kezelni ezt a féltékenységet.Én nagyon nem vagyok féltékeny típus,de volt már olyan pasim,akitől idővel elköltöztem,pedig jól megvoltunk,csak nem bírtam elviselni a gyanusítgatást.
Remélem,Maya legközelebb inkább héj nélkül eszi a tökmagot,de baja azért nem lesz,talán szorulása kicsit.

És újra bocs,kicsit feledékeny vagyok:mindenki másnak,aki írt valami bíztatót a pocakproblémámra,annak nagyon köszi!!!!Kép

Kinga
nyinike

Bori!

Köszönöm szépen, hogy feltetted a képet!!!

Pocaksimogatas errefelé kizarva.

Bellana,
mar késö, de esetleg a szallitokat lehetett volna megkérdezni, hogy elviszik e a régi hütöt az uj helyett. Itt ez a szokas.

Most megyek, talan késöbb még benézek.

Puszi
Süncsi
süncsi

Bellana: grat az új hűtőhőz! Hosszú életet neki! Kép

nanda: ha megrágta, akkor szerintem semmi! De figyeld! A bélmozgás beforgatja. De ne hagyd, hogy ilyesmit egyen felügyelet nélkül!

Indulok fodrászhoz! Kép

Zsuzsa
zerko

Süncsi: te kis táncos lábú! Kép
zerko

Sziasztok délutánosok,

Nanda,
Köszönöm, amit a homeoról írtál, meggyőztél, és holnap megyek a patikába megint, sőt, most indulok anyósómhoz Daniért, ők meg egy patika felett laknak...Veszek Homeogene-t, mert a torkom iszonyat. (Most keltem fel a délutáni pihiből, kicsit hosszúra sikeredett, na a torkom: megint a se köpni-se nyelni szindróma.) Daninak már megvettem az Oscillo-t délelőtt, kíváncsi vagyok, el tudja-e szopogatni a nyelve alatt. Tudom, hogy influenzára írják főleg, de azt olvastam, általánosan is nagyon jó az immunrendszer megerősítésére, vagy akár más megfázásos vírus esetén is, már ha ki is alakult. Jól tudom, Nanda?
A tökmagban mi is jártasak vagyunk,DAni szintúgy héjastól eszi, ezért erősen korlátozzuk a bevitt mennyiséget. És nem szereti, ha meghámozzuk neki!!!
(Milyen kár, hogy mégsem téged ismerlek arról a helyről! Jópofa dolog lett volna.)

Bellana,
a hűtődet vaszeg tényleg elviszik már másnapra, legalábbis a mi környékünk ilyen.
És most óriási a hűtőd? Ezt már azért ritkábban kell ápolnod majd, gondolom, leolvasztani meg sosem. Hacsak kicsi Dani a mélyhűtő ajtaját néha...

Kinga,
Mindent értek! Üdvözlöm Kockáshasú Bencét!
Szóval Cortez...Köszönöm.

Zsuzsa,
egyébként a telelésünk most kicsit veszélyben, bár addig még pont egy hét van. Ha Dani nem lesz lázas beteg, akkor megyünk, mi meg gőzerővel kúráljuk magunkat Karcsival.
Puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori,
Ha olyan patikába mész ahol tartanak homeos készítményeket,általában kell lenni nekik egy rövid ismertető füzetkének is.Azt hiszem a címe:Homeopátia mindenkor mindenkinek.Abban mindenféle bajra fel van sorolva,hogy mit lehet,tanácsos szedni.Ezek nem gyógyszerek,csak gyógyhatású készítmények.De van közöttük un."alkati" szer is amihez pontosan kell tudni a problémához társuló okokat.Pl.:fejfájásnál,valakinek a halántéka fáj,valakinek a homloka,valakinek a tarkója...stb.Mindegyik fajta "fájdalomnak" megvan a saját alkati szere.De ez már bonyolultabb érdemes homeos dokit megkérdezni.Viszont a komplex szerek,mint pl.:
Oscillococcinum(nátha,influenza,láz,stb..)
Homeogene 9 (torok fájdalom)
Cocculine(tengeri betegség,repülőgépen ,autóban előforduló hányinger)
Stodal szirup(köhögés)
Még van 1 de most nem jut eszembe a neve,majd utána nézek.De az ismertetőben amit már feljebb írtam benne van az is.
Ezek nyugodtan szedhetők bárkinek csecsemőtöl a öregekig.A homeopátiás szerek közül mindegyiket lehet szedni kismamáknak is ,az alkati szereknél azért fontos tudni pontosan dolgokat,mert csak az a szer hat megfelelően amelyik arra a kifejezett problémára van!Én pl. hányásra szedtem többfélét is mire az egyik hatni kezdett,és nem 1 nap alatt fejtik ki hatásukat,legalább 3 nap kell.
az Oscillo-t nyugodtan adhatod Daninak ,én hetente 1-et adok a Mayának,és persze én is és a párom is szedjük.Maycsi is simán elszopogatja olyan jó íze van.Az a lényeg hogy ne rágcsálja,nem baj ha nem nyelv alá adod neki.

Huh...egyenlőre ennyi,ha bármi kérdésed van ,nyugodtan írj!
Tényleg kár hogy nem ismerjük egymást.

Mindenkinek köszi a tökmagos megnyugtatásokat.

nanda
nanda

Szia lányok!

Bori jobbulást!!! A mélyhűtő része felül van. Jó magas. Gondoltam is,hogy kéne valami létra. Kép Az alsó része nagyon nagy, azt hiszem nyáron beleülök. Kép

Kinga: igazad van, kérdezted. Bocsánat, figyelmetlen voltam.

Süncsi:ezek nem hiszem, hogy elvitték volna, mert az Auchan szállítói és ők személy szerint nem vihetik el, nincs is hova. Kép

Nanda: akkor te nagyon jól kezeled a féltékenységet, megyek hozzád órákat venni. Kép
Maya jól van? Bár szerintem semmi baja nem lehet egy kis héjtól. Kép

Panó: már akartam kérdezni, ki az a kismama barátnőd akit ismerünk????????

Mucska: gondolok rád a holnapi cuki eseményed kapcsán. Túlleszel rajta hamar. Kép

Bellana
bellana

Bellana: Vivát a hűtőnek. Isteni lehet egy nagyon nagy hűtő!

Kinga: Hajrá a poci növesztéssel. Én a múltkor találkoztam egy olyan nővel, aki az egész terhessége alatt csak 6 kg-ot hízott, de 3 kg súlyú babát szült. Ő is azt mondta alig látszott a hasa. Lehet te is ezek közé a szerencsések közé tartozol.

Bori: Javultatok már? Szépek vagytok a családi fotón. Ausztriában készült?

Z.Zsuzsa: Hogy sikerült a frizurád? Remélem teljesen újjá születtél, az nagyon jó érzés.

Panó: Mi volt ma nem láttalak a neten?

Végre lecserélte a férjem a monitort. Szép nagy betűket látok rajta. Korábban mindig az asztal fölé kellett hajolnom, hogy lássam amit olvasok, ezt viszont a babáim, nem nagyon csípték, mert állandóan rugdostak.

Milyen finom hideg vacsorát tudnátok nekem ajánlani?

Vali
C.Vali

Szia Vali!

Szegény babók! Remélem mert kihalt a topik, nem maradtak éhen!

Puszi Nektek: MUcska

Andi
Kép
mucska

Szep jo estet!

Orulok, hogy vidultatok a kepeken, pont ez volt a szandek!

Kinga
A pocid meg fog noni,a tanarod szerintem csak empatikus, tudod itt amikor mar majd hasraesnek a hasadban akkor sem hozzak fel a dolgot. Az meg aztan vegkepp elkepzelhetetlen, hogy joindulatuan megtervezzek az eleted.. Hat... nem tudom melyik a jobb? Kulonben a ferjem hasija is kockas volt 20 evig vizilabdazott, de par eve abbahagyta es ilyen lett.

Nanda
Koszi az ifot pocakugyben, a cicifajas meg teljesen megszunt es a tied? Olvasgatom itt a leveleidet, Te tiszta profi vagy homeos ugyekben!
Tetszik amit a feltekenysegrol irtal, igy is kell csinalni! Ugyi vagy! Maya es a tokmag?

Szoszi
Mi lett a tapetaval, lehet, hogy irtad, de nem remlik, hassimogatas itt sincs, de lehet, hogy rosszul is lennek tole.

Bellana
Jujj de jo, hogy van uj, szep, nagy es hideg hutod, es radasul bele is fersz? Na haaat... bocsi en sem tudtam hozzaszolni a temahoz. Azt meg megsem irhattam, hogy itt Helsinkiben 10 Eurot fizetunk a huto, tv,szamitogep stb lerakohelyen. A kuka melle tevesrol szo sem lehet!

Mucska
Koszi a receptet, es szurkolok erted holnap, en Lauraval egyszeruen nem mentem el, mert irtoztam a dologtol. Tegnap megjott a vereredmenyem es nem nottek az antigenek:-). A fiuk meg csak fozzenek egyedul, es utana dobd at oket hozzam, hogy itt is fozzenek valami finomat.

Soraya
Ne csinald, legalabb 5 percig gondolgodtam ki az a Bardos-Mate hazaspar, azt hittem valamelyik masik topikbol valakik akiknek vegre sikerult. Beszeltel mar a fonokkel?

Zsuzsa
Szep lettel-e? Jo, hogy a ferjed is ilyen siman meguszta, en meg megyek vissza a jovoheten, mert sajnos nem vagyok hos, igy csak az also fogsort tisztitotta le a bacsi. Penteken viszont Laurat viszem fogacska ellenorzesre, remelem minden rendben lesz. El sem tudom kepzelni, hogy fognak egy 2 eves szajaba belekukkolni.

Bori
Ment a mail.

Suncsi
Aranyos vagy a kepen. Nekem olyan szerencsem van, hogy a szomszedom is terhes, 3 hettel hamarabbi idopontra van kiirva. Persze nem finn, hanem izraeli. Nagyon megertelek, Lauraval egyaltalan nem volt senki es tanacsadasra is idopontra kellett jarni, (gondolom Neked is)igy nem is lattam mas kismamat.

Most megyek alukalni, holnap Bori-fele mexikoi leves lesz nalunk, kivancsi vagyok milyen lesz.

Puszika Nektek
Ildiko
salla

Jó reggelt mindenkinek!

Csak beugrottam elmondani,hogy zuhog a hó errefelé,igazán szép,de én most már tavaszt akarok!

Puszi,Kinga
nyinike

Lnyok!
Ketszer is megneztem, de jo helyen jarok! Hol van mindenki? Mindenki hetet alszik?
Itt semmi kulonos, du. jonnek a gyerekek, holnap meg a munkasok az alsoszintre 1-2 hetig itt lesznek (2db) videkrol jonnek, ugyhogy itt is alszanak, mit mondja elont a boldogsag, mindennap keszithetek reggelit, ebedet, vacsit:-(. Csak kesz lennenk hamar, de utana jon a felso szint, uj agy, uj szekreny a haloba, uj gyerekszoba.... hetvegen valasztom ki a festekeket es hetfotol atmegyek festobe.

Most puszika, legyetek jok!
Ildiko

Ui.: Mucska vajon megitta mar a lottyet?
salla

Jó reggelt kismamik!

Ildikó, én itt vagyok. Hajnalban keltem de aztán visszafeküdtem.

Zsuzsa, én csak a sima rántott csirkeszárnyat szeretem és abból is ezt a csípőset. Nem ettem még májasat.

Mucska, az a pizzás táska nagyon finom lehetett. Nem úgy mint a mai lötyi amin már remélem szerencsésen túl vagy.

Bori, tényleg büszke lehetsz, hogy Danival így végig tudtad csinálni gyógyszer nélkül. Én is voltam mélyponton hónapokig, tudom mit jelent.

Bellana, remélem a hőtődet már elvitte valaki akinek szüksége is lehet rá. Kép

Vali, mikor mész kipróbálni a jógát?

Kinga, válaszoltam.

Tegnap este voltunk uh-n és minden rendben Noémivel. Már 360 grammos, gyönyörű és azt mondta a doki, hogy hosszú combjai lesznek. Végülis van kitől örökölnie. Kép Megbeszéltük a csaszit, valszeg altatás lesz belőle.

Chello
chello

Jo reggelt Mindenkinek!

Tényleg kihalt a topik. Tegnap este én sem jelentkeztem mar, annyira sz@r kedvem volt. Meg is érkezett a rossz idö mara.

Kinga!
Mar én is tavaszt szeretnék, de itt is hull a ho. Tavaly olyan gyönyörü tavasz volt itt, jo lenne idén is vmi hasonlo.

Ildiko!
Tényleg ott alszanak a munkasok? Akkor lesz dolgod!
Megmutattam a férjemnek a férjed képét. Ö is jot röhögött, azt mondta, ez a pasi a "haverja"Kép (persze neki sem éppen kockas a pocijaKép
Kivanok minden jot a következö hetekre, aztan meg biztos nagyon szép lesz minden!

Chello!
Hova tüntél? Mi volt az UH-n?

Bori!
Engem is gyötör a nyelöcsö-égés (vagy gyomorégés -nem ugyanaz?). Mar azon gondolkodtam, hogy tényleg nagyon-nagyon keveset fogok egyszerre enni. Vagy estére semmit, mert mar nagyon kellemetlen.
A betegséggel kapcsolatban: klassz, hogy a férjed ilyen jo tars!

Zsuzsa!
Szép lettél?

Mucska!
Tul vagy mar a dolgon. Jelentkezz, mindenki izgul érted!

Nanda!
Remélem tul lesztek hamar ezen a jogi ügyön!
Tök jo, hogy ilyen jartas vagy a homeopatiaban!
"A baba valaszol" cimü könyvben mindig az van, hogy kérdezzünk meg szakértöt, mielött barmit is bevennénk. Akkor ez csak az alkati gyogyszerekre igaz?

Az akupunkturarol nem irt senki (Bori kivételével). Ez azt jelenti, hogy nincs tapasztalata senkinek? Kar.

Puszi
Süncsi
süncsi

Szia Chello,

latom közben megjöttél! Akkor ezek szerint a doki is egyetért a csaszival? Miért döntöttetek az altatas mellett (ez most érdeklödés, nem azért kérdezem, mert ellene vagyok)?
Jo, hogy minden rendben volt Noémivel! Szép hosszu combu lany lesz, de joKép

Süncsi
süncsi

Szia Csajok!

Élek még!

Jól teleraktam citommal aztán egyhúzára leöntöttem. Mág meg is lepődtek és mondták, hogy milyen hősies vagyok. Aztán kb. egy óra múlva olyan gyönge voltam, hogy azt hittem a Corában a tejespultba kötök ki. A vért szuperul vette a csaj mind a kétszer, meg sem éreztem.
Most ledőlök egy kicsit, mert olyan kis kótygaos vagyok.
Pusza Nektek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, örülök, hogy megjöttél és hősiesen viselted. Kép

Süncsi, én jártam akupunktúrára a fájós derekammal és sokat segített. Állitólag fogyni is nagyon jól lehet vele, többet nem tudok róla.

A dokim persze, hgoy egyetért, azt mondta, hogy a szememet kímélni kell és tényleg nem szabad erőlködni a hegek miatt. És még azt is mondta, hogy a lombik miatt hamarabb is csaszizna mint egy nem lombikos kismamát. Azért lesz altatás mert sajna van egy gerincsérvem is pont nem a legjobb helyen kb. ott ahova az injekciót adnák és ezért jobb az altatás. Én jobban örülök neki mert a spinális után 1 napig nem lehet felkelni és utána fáj az ember feje. Volt már egy ilyen műtétem és azóta lettem fejfájós. Kép

Pusza,
Chello
chello

Sziasztok!

Én is megjöttem, az én véremet is lecsapolták AFP-re. Gondoltam rád, Mucska, hogy téged is mostanában szúrkálnak!

Süncsi!
Nekem nincs akupunktúrás tapasztalatom, a férjem szúrkáltatja magát allergia ellen, szerinte arra jó.

Vali!
Megvoltam én tegnap is, csak korán reggel. Este már nem nagyon férek a géphez. Mi is most kaptunk egy nagyobb monitort, de sajna csak kölcsön.

Zsuzsa!
Mit csinál ilyenkor a fodrász a hajaddal? Levágja a végét? Mert azt írtad nem lesz új frizura!

Bellana!
Linó az!
Nekem állítólag jövő szerdára lesz AFP eredmény, UH-ra még nem jelentkeztem be, úgyhogy úgy látszik mégsem megyünk együtt!Kép

Panó
panó

Panó, drukk az AFP-hez. Kép

Corába jársz mostanság? Én azóta nem voltam.

Chello
chello

Chello,

Csak azért kérdeztem, hogy egyetért-e a dokid, mert nekem az a véleményem (és sajnos rossz tapasztalataim miatt jutottam idaig), hogy bizonyos dolgokrol jobb több dokit is megkérdezni. De ugy latom, ez az eset elég egyértelmü.
Akkor értem, miért döntöttetek az altatas mellett. Nekem is volt mar mütétem altatassal. Egy napig kaba voltam utana, de amugy semmi egyéb utohatas nem volt vagy maradt.

Süncsi
süncsi

Süncsi, a legrosszabb benne, hogy nem láthatom majd rögtön a kisbabámat. Kép

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?