Csajok pussz
Boldoxülinapot Ankának, ManókaKettőDorkának, Beunak, mint Beunak, és van egy ma sokhónapos Petránk is
Angi, hadd legyen egy javaslatom, ha kenyérsütőben sütsz kenyeret, nekünk anno a magyar szárított élesztő volt a leglényegesebb pontja a dolognak. Attól gyönyörűek lettek a kenyereink, mig a kintiekkel sehogy sem sikerültek szépre..... Az pedig, hogy a MO-on kapható lisztekből spéci kenyérlisztet használsz, vagy a "sima" rozs, rozsláng, vagy fehér búzalisztet, az már nem oszt, vagy szoroz. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom
Nadi - nem volt sok, a PPPM-eknek általában ennyi, vagy több még használtan is az áruk.
Egyébként azt az áttörni nem tudó fogacskát nem tudod neki segíteni masszírozással ?
Erről csak az jut eszembe, hogy ma észrevettem, hogy szép csendben az ötödik fogacskánk is kibújt - éppenhogycsak, de látom mááááár
És az én lányom nem is ébredt éjjel, csak kicsit nyugtalanabbul aludt tegnap éjjel, meg 3 napja megint mindent megrág, ami a keze ügyébe kerül. Még a másik felső metszőt várom, utána most szerintem egy kicsi szünet lesz, mert sehol nem látom duzzadtnak az ínyét
Virga
Így találtam meg egy általános iskolás osztálytársnőmet, akivel kb. 15 éve nem láttuk egymást
TündérRéka
APEH-ot ne is emlegesd... szemét egy társaság
Bodytéma : csajok, senki nem szokott Kenguru Gold bodykat venni ? Abban is van annyi jó minőségű... egyébként a vasalt mintás szerintem egyik márkában sem az igazi. Bár az is igaz, hogy ha nem lesz foltos egy body, csak normálból mosni kell, ki kell fordítani, belezippzárazni egy kispárnahuzatba, és mindjárt meg lehet óvni a vasalt ábrát is. Sőőőőt, vasalni - ha zsírpapírt teszel rá, és úgy vasalod meg, méginkább meg lehet óvni
Virga,
Ha a kártyához driver kell, akkor nagyon kellene a márkája is hozzá... azt általában kiírja a gép, hogy millen videokártya van benne - akkor, amikor bekapcsolod, és elindul. De ha az öcséd babrálta, akkor neki tudnia kell a márkáját. Ha gondolod, holnap egész nap idehaza leszek feltehetőleg (legalábbis reggel 9 után), ha gondolod, szívesen segítek, bár ahogy elnézem, addigra lehet, hogy neked már pöpecül fog futni a géped
.
Mailcímem a profilomban, dobj rám egy 2 mondatos mailt, és küldök szívesen telcsiszámot is akár...
Nadi, miből írsz szakdogát ?
Toffi,
Ez sem semmi... a páromnak van egy folyamatban lévő ügye, amiben a nyomozást folyton hosszabítgatják, nem is ez a baj, de azt, hogy meghosszabbították, mindig 1 hónappal később tudjuk meg egy levélből... hát... most mondjam, vagy mutassam a véleményem ?
Heni,
Na ez látod bosszantó. Én tuti nem mentem volna onnan sehova... ha hibáztak, egyék meg, amit föztek, helyettesítés ide, vagy oda ...
Ikertesómami
Honnan hová költöztök ?
(Azt már le sem merem írni, hogy ikertesó annyira hasonlít egy régi ismerősömre... ) És ráadásul az úr vezetékneve is Bernáth volt.... ehhh...
Franyóci, a barátnőd kicsi fiához is gratula, remélem, hamarosan jön ő is beszámolni majd ide a hajmeresztő tettekről
Képek édesek, mint mindig
Csajok pussz, menek levelezni, utána aludni, mert reggel nődoktorbácsihoz kell mennem... elfogyott a csodabogyeszem
Klár