Sziasztok lányok
Napok óta nem olvastam rendesen a hozzászólásokat, csak itt-ott így bocs, ha kicsit le vagyok maradva és nem tudok érdemben hozzászólni mindenkihez.
Mi tegnap voltunk 12. heti UH-n.
Nyaki redő rendben
És olyan kis izgő-mozgó virgonc gyerekünk van, hogy csak na!
Hosszú percekig gyönyörködtünk benne, ahogy úszkált, forgolódott, rúgkapált. Egy pillanatra nem állt le.
Közben a kezecskéivel hadonászott, a jobb kezét a fejéhez emelte és úgy csinált, mintha vakarná vagy azt mondaná, "Na mi van? meddig kukucskáltok még, mi ?!"
A lábacskáival is rugdalózott folyamatosan és amikor a kezét a fejéhez emelte, akkor a két lábát keresztbe rakta egymáson.
Szóval, valami fantasztikusan csodálatos érzés volt, látni a mi kis UFÓ fejű mocorginkat.
Láttuk végig a gerincét is, meg a köldökzsinórját.
Nagyon kis fürge ürge, az orvos is megjegyezte
Apja persze, minden férfihez híven rögtön mondta, hogy "Tiszta apja ez a gyerek "
Szóval nagyon boldog vagyok.
Ma már nem nagyon leszek, mert sok-sok munkám van.
Holnap pedig elutazunk síelni (nem kismamák sí, kismamák séta, kirándulás, napozás, pihi, olvasás, főzés stb. )
A baba ülőmagassága 5 cm és ebből 2 cm a feje
Persela
Amikor a 7. hét körül elkapott valami influenza szerűség, akkor nekem is azt mondta nőgyógyász, hogy 4 óránként paracetamon, de mindig 4 órában másik. Igazán az árt a babáknak, ha magas a láz, attól lehet bajuk.
Kormi
Én RH negatív vagyok, a párom pedig RH pozitív.
manapság már nem kell félni, ilyen esetekben folyamatosan vizsgálják, a terhesség alatt többször is, hogy van-e ellenanyag.
Nyugodj meg, majd legközelebb megnézik.
Mondjuk, az egy picit fura, hogy az ellenanyagra azt írták, hogy pozitív, de csak tudja az orvosod mit tesz.
Azért, ha aggódsz, inkább hívd fel és kérdezz rá, magyarázza el, hiszen az a dolga.
Sziasztok!
Vigyázzatok magatokra és a babákra jövő héten is.
Edit
(12+1)