Új privát üzeneted érkezett!

Tünci!
Nagyon sok szeretettel gondolok én is drága kislányodra a névnapján, és persze rád is.
Tudod jól, hogy hitem szerint Viola most nagyon boldog és örökké az is lesz már.

Betti:
Ne haragudj, hogy belekotyogok, de lehet, hogy ez a nehezen induló vérezgetés még nem jelenti azt, amire gondolsz. Az első gyerkőmmel nekem is így volt, aztán csak nem akart rendesen megjönni, aztán még kilenc hónapig jól nem is jött meg :lol:
A másodiknál meg kb. az ötödik teszt lett pozitív, és csak a mensi ideje után, pedig én már kb. egy hetes korától 100% -ig biztos voltam, hogy ott van, mert pontosan azokat a tüneteket produkáltam, mint most te. Konkrétan még meg is ijedtem, hogy ha nem kistesó, akkor valami nagy gáz van az egészségemmel.
Remélem azért nem ébresztek benned hiú reményeket.

Mindenesetre akárhogy is van, biztos, hogy nem várat már sokat magára az a kis tündérke aki ki akarja bérelni úgy 40 hétre a világ legtutibb helyét - anya pociját. Mert a legtutibb hely, abban biztos lehetsz!

milike
milike78

Olyan édes vagy Tünci ezzel a megszólítással. Az egyik kollegám hívott így, és úgy fel tudott mindig dobni, mikor rosszkedvű voltam. :D

goodfairy

Sziasztok!

Most értünk haza. Ma hoztuk el a kiskutyát anyósomékhoz. 3 órán keresztül megint egy kicsit "anyuka" lehettem. Aztán mikor már ott kellett hagyni, és jöttünk haza, eltört a mécses. Annyira szeretnék valakiről gondoskodni. Tudom, egy kutya nem egyenlő egy gyermekkel, de olyan, mintha megint elvettek volna tőlem valamit, valakit, akinek érzem, hogy szüksége van rám. Mondta férjem, hogy akkor mehetek, amikor csak akarok, de ez meg megint olyan, mint amikor a Picikémhez mentem a kórházba :cry: megint csak átvitt értelemben.

Én olyan anyuka szeretnék lenni, akinek itt van a kicsikéje éjjel nappal! Tudom, hogy az én tündér Angyal Lackókám mindig itt van velünk, és ezért nagyon hálás vagyok Neki, de talán most ébredtem rá Isten igazából, hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon vágyok már egy kistestvérre. Lehet, hogy így üzent Lackóm :wink:

Bende, nagy puszi neked azért, amit írtál :wink: , köszönöm :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.19 21:38-kor.
Vendég

Tünci, holnap is meló, hétfőn is meló, kedden is meló...
29-én is meló, 30-a kis pihi, és 31-e is meló :cry: :cry: :cry:
Vendég

De holnap nem sokáig leszek, unokatesóm szervezett a hétvégére a rokonságnak egy kis hepajt, úgyhogy vasárnapig 100 % pihi lesz holnap délutántól :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka

Miért kell ilyen sokat dolgoznod? Annyira sajnálom. HIdd el Lackó tudja, hogy szereted és azt is hogy kezedben akarod tartani már a kis tesót és dédelgetni szeretnél valakit aki a tied testestül és lelkestül és biztos nem haragszik érte. Ő segiteni fog. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Boldog Névnapot Viola Angyalkának.

Kép

Lányok,

a szombati nap az munkanap??? :shock:
amethiszt

Igen Amethiszt munkanap. :( Mindenhol, van ahol még iskolába is mennek a gyerekek.

Kép

Kép
melcsike70

Egyébként szia! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

köszönöm az infot.
amethiszt

Nincsen már szabadságom... Júniusban kivettem az összeset, mondván, hogy már kb. minimum 3 évig a melóhely környékére sem megyek...
Ami összejött egy nap, azt meg a + munkákból tudtam összehozni...

De már nagyon érzem, hogy nagyon kimerült vagyok, szeptember óta egy napot sem pihentem, már kezdek nagyon belefásulni.

Itthon állandóan fáradt vagyok és ingerült. Tegnap férjemnek "odadobtam" a karácsonyi ajándékát, hogy tessék itt van, mert már két napja azzal viccelt, hogy az az állvány az én ajándékom, amit ő vett magának a melóhoz... Erre bedühödtem, és mondtam, hogy akkor nesze tessék. Pedig tudom, hogy csak poénkodni akart, de valahogy mostanában nem értem a viccet.

A lakás szalad, karácsonyi hangulat sehol, bevásárlás sehol.... Inkább nem is folytatom...

Nem akarok hangulat romboló lenni, tegnap megígértem, hogy ma happy leszek, úgyhogy nagyon rajta vagyok, minden jót kihozok magamból ígérem :wink:
Vendég

Boobka

El sem tudom képzelni rólad hogy begurulsz. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

De jó, hogy itt vagytok megint, el ne menjetek!
tünci28

A pasikhoz van valakinek egy gyors kézikönyve?

Miért van az, hogy a pasik legtöbbjén egy fikarcnyi érzelem sem látszik sosem? Nem merik felvállalni a fájdalmat, a szomorúságot?
Vendég

Javitás: Boboka

általában mindig észreveszem hogy elütöm de most nem bocsi

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Talán nekünk kellene megszerkeszteni azt a kézikönyvet.

Kép

Kép
melcsike70

Pedig Melcsike, mostanában elég sokszor előfordul.

Tegnap pl. berohantam a fürdőszobába fürdeni hisztisen és oda toltam a fürdőszoba ajtóba a szennyes tartót (torlaszként :lol: :lol: :lol:, hogy most hagyjon engem mindenki békén ), hogy na most majd megmutatom milyen hisztit le tudok vágni :roll:
Erre férjem jönne be, és látja, hogy ott figyel az ajtóban a szennyes tartó, fél órán keresztül "röhögött", hogy én mennyire zizzent vagyok 8)

Így nem is tud az ember lánya egy rendeset hisztizni :twisted:
Vendég

Huha Boboka még jó hogy a szennyestartó nem csatlakozott a férjedhez a "röhögésben". :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Amethiszt, Milike sziasztok! :D

igen, holnap munkanap, ezért lesz szerintem iszonyat őrület aranyvasárnap...

Sajnos Karácsonyi hangulat Boboka nekem sincs,tulajdonképpen a túlélésre játszom...

A Kistesó dolog:bizony lehet, hogy jelzés, hogy hamarosan készen álltok!
Tegnap sírdogáltunk egyet Apácskával, hogy milyen lesz a karácsony Viola nélkül...aztán kérdeztem hogy szerinte segítene, ha lenne egy kisbabánk..és azt mondta, hogy bizotsan kitöltené az életünk 100%-osan..(és én azt gondoltam, hogy nem akarom 100% osan, mert 50%- ot Violának szeretnék),tehát lehet, hogy hamarosan Ő már elérkezik oda, ahol én még nem járok...

ezek az apróságok nagyobn fontosak, hogy észervegyük Őket!

Azt hiszem bemásolok egy másik topikból egy részelete, amit fontosnak tartok,csak más időben fogunk eljutni ide, de el kell jutnunk valahogy...
tünci28

Tünci, ugyanúgy, ahogy férjednél is, lassan nálad is fog jelentkezni ez a gondolat :wink: ebben biztos vagyok.

Én egy kicsit megdöbbentem ezen a mai viselkedésemen, mert bár eddig úgy voltam vele, hogy ok, majd jön ha akar, majd valamikor, de még biztos nem mostanában. És most egy 1,5-2 órája ott tartok, hogy én már most szeretném, ha lehetséges lenne. Szeretném tiszta szívvel, nagyon, és nagyon bízni szeretnék abban, hogy ezeket az apró kis jeleket a mi kis Angyalkáink küldözgetik nekünk.
Vendég

jaj, Boboka engem is mindig kiröhök, ha hiszitzek, úgyhogy most csak álhisztijeim vannak, azon jót nevetünk...amikor valami nagy baj van, mindig bevetem a Bociszemeket, annak nem tud ellenállni... :D

Az én páromon látszanak a nagy érzelmek ,csak néha beazonosítani nem tudom... :roll:
tünci28

Én is úgy érzem, hogy Barci és Bogi egyforma helyet foglal el a szivemben, pedig csak az egyikük van velem. De egyszer mind a ketten velem lesznek majd. Remélem az nagyon soká lesz. És most kicsit furdall a lelkiismeret Bogika miatt, mert ez most úgy hangzik hogy nem akarok hozzá sietni. Remélem megbocsájt nekem ezért. :( :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Az nálam is bejön a Boci szemek. :lol: Mindig.

Kép

Kép
melcsike70

Na úgy látom tünci ma nem tud rni ,emrt mindent elüt és lusta javítani...

A részlet....

"Nem akarom ezzel a mély fájdalmas érzéssel leélni az életemet. Nem akarom a gyászt fenntartani, ha már elmúlna. Nem akarok folyton a rossz emlékekre emlékezni, mert ilyenkor persze hogy nem ... mosolyai jutnak az eszembe. ÉN NEM TUDOK EBBEN ÉLNI! És nem is akarok! Azzal szeretnék együtt élni, hogy fogant és megszületett egy gyönyörű Kisfiúnk, aki olyan sokat adott nekünk az 1 évben, míg összesen velünk volt,amit nem is tudtunk addig elképzelni. Erre akarok emlékezni, a mosolyaira, a borzasztóan erős Kisbabánkra, akikra büszkék vagyunk. Arra, hogy boldogan lóbálja ennivaló kis talpacskáit a felhők szélén ülve, angyalkaként, ránk vigyázva. A szép emlékekkel akarok élni, nem a fájdalommal. "
tünci28

Melcsike, Neked nem kell sietned Bogikához, mert az Ő Angyalélete már örök és nagyon sokat leszünk még velük, de nem most!!!
Most még dolgunk van ebben az életben, itt a helyünk..
Ha pedig egyszer eljön az időnk, nem kell félnünk...
tünci28

Tünci, ez nagyon szép, köszi, hogy bemásoltad :wink:
Vendég

Most nézem az uram kirakott egy filmet nekem..Látta valaki.?P.S. i love you
tünci28

Tünci

Amit bemásoltál talán ez a végső állomás nekünk. De én még úgy érzem nem tartok ott. Engem még fájdalommal tölt el, ahogy látom a kicsi babámat hogy lóbálja a lábát a felhőkön és a többi Angyalkával játszik.

Kép

Kép
melcsike70

igen Melcsike, mi még nem tarunk ott..ez nem baj..még fájnia kell nagyon..de el kell majd engedni a fájdalmat, helyet adva másnak..
ezt nem szabad elfelejtenünk, akkor sem amikor úgy érezzük megszakad a szívünk!
De még korai,persze ,hogy az..nap, mint nap sírunk szerintem mindannyian. :cry:
tünci28

Nagyon Boldog Névnapot Violának!

Kép
leda2002

Én úgy érzem, egy kicsit már a kezdetektől bennem volt ez a felfogás, amit az anyuka is írt. Csak nagy ritka az a pillanat, amikor nagyon elviselhetetlen a fájdalom, legtöbbször mosolygós kis Angyalkaként látom Lackót, mert neki már semmi sem fáj, és nekem ez a legfontosabb.

Amikor elviselhetetlennek érzem a fájdalmat, akkor pedig néha elgondolkozok azon, hogy tulajdonképpen önző vagyok, mert az fáj, hogy nincs velem a gyermekem. De ha jobban belegondolok tudom, hogy neki ott a legeslegjobb.

Nálam egy héten max. két nap szokott eltörni a mécses, a többi napokon valahogy igyekszem elnyelni a fájdalmat magamban. Nem tudatosan, de valahogy mindig úgy jön ki. Általában akkor jön ki, mikor egyedül vagyok itthon, és van időm töprengni.
Vendég

Szia Leda:) De jó, hogy elcsíptük egymást :wink:
Vendég

Szia Leda! 8)

Nekem még sajnos nincs olyan nap amikor nem sirtam volna. Mindennap sirok lassan 4 hónapja. De higgyjétek el nem tudatosan. Van hogy nem is érzek semmit és akkor hirtelen csak úgy jön. Tegnap végig sirtam a bevásárlást és nem tudtam mit csinálni, ajándékot kerestem Boginak. És mindig azt néztem remélem nem lát senki. :cry: Nem tudtam a könnyeimet visszatartani.

Kép

Kép
melcsike70

jaj, Melcsike, de szeretnék segíteni...

Ha látok valamit amit megvennék a Picúromnak, az első gondolatom az, hogy ez de jó lesz, biztos örülne..aztán rögtön jön, hogy dehát már nem adhatom oda....akkor összeszorul a torkom, gyűlik a könnyem...
az előbb hívott Anyu és nagy nahezen dadogva boldog névnapot kívánt Violának...nem tudta, hogy mondja, pedig ti is milyen egyszerűen,csak szívből és nem is kell más...

Szia Leda!
Ezer éve nem voltunk "együtt"! :D Végre!!!
tünci28

Lányok kérdeznék valamit.

ki használ otthon vérnyomásmérőt, digitálist,Annak lehet hinni?Ma felkarossal mértem többször(ülve, nem dumálva)extrém alacsonyat...mostanában sokszor szédülök, fáj a fejem, tegnap hánytam is...szóval két mérés:91/49,pulzus 62...amikor nagyon szédültem.Amikor ennél is jobban szédültem:89/47,pulzus 56...

Nem tudom...Menjek orvoshoz?Vagy ne menjek....
tünci28

Én nem is gondoltam rá hogy nem tudom odaadni csak néztem a plüss állatkákat és kerestem és kerestem és arra vártam, hogy valamelyik nagyon megtetszen. És sikerült. Meg van a Tigris. Aztán meg mentem az ajándékbolt mellett és megláttam egy csomó kis macit és az egyik pulcsiján azt hogy Boglárka és tudtam hogy igen ezt kerestem. Vettem egyet Barcinak is.

Kép

Kép
melcsike70

Ha nem lennének más tünetek azt mondanán nézesd meg a vérnyomásmérőt, mert elég alacsony a vérnyomásod. De ha továbbra is lesznek ilyen problémák akkor csak el kellene menned dokihoz.

Bár ezek a tünetek lehetnek szerintem az alacsony vérnyomás miatt.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nekünk van, és nekem is sokszor extrém alacsony. Nyáron, mikor a bromocriptint szedtem, mérhetetlen volt.

Szerintem kezdjél el vasat szedni, de azért ártani nem ártana legalább a háziorvosnak megmutatni, vagy lehet, hogy egyúttal letudhatnád a teljes vérkép kérést is.

Kávézni szoktál?

Vagy még azt mondják, napi 1 dl vörösbor is nagyon jó.
Vendég

Szaisztok..

Tünci én használok digitálist és megbízható. Nekem is kb. 90/50 mindig, max. 100/60, nagyon alacsony. Ezért iszom kávét és néha vörös bort :). A doki azt mondta semmi baj, a lényeg, hogy ne legyen magas :shock: De ha nálad ez meglepő lehet érdemes lenne elmenni egy kivozsgálásra. Nekem mindig ennyi, én hozzászoktam.

Kép
leda2002

OOOOh, hát kávé nélkül fel sem kelnék!!!! :D

több vérnyomásmérő volt, tehát az jó, az biztos..na ,majd, ha legközelebb jön az üzemorvos, lehet belépek hozzá...
igazából a szédülés, meg a háníinger zavar, az jó lenne, ha nem lenne...

Lejárt a mosás, teregetek...
tünci28

Ezen felbuzdulva megmértem, nekem most 108/81 p. 82

Szerintem mindenképp menj el legalább a házidokihoz, előtte mérd meg otthon, ellenőrzésként meg a dokinál is.
Vendég

Nekem mindig 120/80. De Ledának igaza van, akinek állandóan alacsony vagy magas az úgy érzi jól magát, csak ha nem szokott igy lenni akkor muszáj megnézetni.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci nagyon kimerült vagy ne feledd.. A fáradtság is okoz ilyen tűneteket, na persze nem okoskodom, nem akarom az orvost játszani, de ha sikerült egy kicsit pihenned, ha továbbra is így érzed magad akkor mindenképpen menj el orvoshoz.

Boboka jó a vérnyomásod és a pulzusod is :)

Kép
leda2002

Tünci, nem akarok indiszkrét lenni, mert azt már egyszer Bettinél ellőttem a próbálkozás kapcsán :oops: pár hete, de nem lehet, hogy talán...?
Vendég

alacsony szokott lenni ,de nem ennyire..bár lehet ,hogy az összes egyéb tünet a kimerültség miatt van...tényleg jó lesz, ha ennek az évnek vége...elrepült és mégis végtelenül hosszú...
tünci28

ÓÓ! :lol:

Boboka hsz-re irtam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.12.19 23:10-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,Boboka, dehogy...most múlt el a napokban...meg a sok munka miatt az már szeplőtelen lenne... :oops: szóval, nem..

Talán majd nyáron...

Először Ti!!!!!! :wink:
tünci28

Nekem is mindjárt kész a mosás :wink: Persze életem párja itt horkol mellettem.

Női sors: én kelek holnap korán, mert munkába kell mennem....és még 23-kor a mosás végét várom :lol: :lol: :lol: de hát így szeretjük a teremtés koronáit ahogy vannak :wink:
Vendég

Boboka

Mi legyen a kézikönyvvel, akkor hagyjuk az egészet úgy ahogy van?

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi :oops:

Tudom, tudom, majd nyáron, de ne feledd el, Bobokának állítólag jó kis boszorkányos képességei vannak, nem kell azzal nyárig várni :wink:

Vagy tudjátok mit? Ne is nézzük azokat a hónapokat, évszakokat, majd jönnek azok a kistesók szépen sorban :wink:

UGYI :?: :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?