Új privát üzeneted érkezett!

Encu
El is hiszem h izgulsz :) Kiváncsian várlak majd a jóhírekkel :P
Egyébként a terhesség elején én nem vizesedtem, hanem csak szimplán bedagadtak az ujjaim :? De aztán elmúlt :wink:
Wáááá ikrek :lol: Hogy mikre nem gondolsz ?! :D :wink: Egyébként meg miért ne lehetne ??? :P

Szerintem a legtöbb gyerek üvölt, amikor szivják az orrát... Marci is szokott, igaz nem mindig. Viszont mostanában rengeteget hisztizik :shock: Nagyon durva néha, ha valamit nem engedek meg neki, akkor eldobja magát meg ilyenek... :oops:

Ja, és meg vagy dicsérve, hogy milyen sokat írtál :P

szisszka

Áááá és itt a pont :P :D

szisszka

Szisz! Akkor vizesedés (ujjdagadás) oké :) Azért vagyok ikeresélyes, mert nálunk is meg Karcsiéknál is van ikerpár a családban, nem is olyan távoli rokonnál (apu tesói ikrek, meg párom édesanyjának van ikertesója)... :D

Karcsika is hisztizget, de általában nem foglalkozok vele, ha nem komoly a dolog, mert a végén még megszokja, hogy ez a normál állapot...
Meg van még egy heppje: Akar valamit (indítsam el a búgócsigáját vagy lapozzuk a könyvét), akkor idehozza nekem és rámvijjog, hogy csináljam már! :D:D:D:D:D

Igen, igen, ott a pont!!! Pedig én pályáztam :D

Egyébként a búgócsigát ajánlom ajcsinak, Karcsika imádja!

Kép
Kép
encu

Encu
Nálunk is vannak a rokonságban ikrek, több is! Anyunak is...

Hiszti: hát Marci nem aprózza el, van hiszti, műsírás, csapkodás, eldobom magam, sőt a járókában toporzékol is :roll: És állandóan valami csalafintaságon töri a fejét, mindent pakol és jön megy, persze még mindig csak négykézláb. Mondjuk most a tanuló kutty néha lefoglalja egy kis időre.

Édes lehet Karcsika :lol:
A búgócsigát majd kipróbáljuk :wink:

szisszka

Sziasztok!

Szisz! Ne aggódj, Vince is iszonyú hisztis, a talin be is mutatkozott rendesen...

Encu! Na, mi volt a dokinál, vagy még nem onnan jöttetek? :roll: :wink:

Vince ma megkapta a pneumo oltását, Szilárd reggel nem akart oviba menni, mert hogy ő itthon akar lenni velünk :roll: Mondtam a tanácsadáson, hogy oviundora van a nagynak, azt mondták, hogy testvér féltékenység most jön ki, és engedjem neki, hogy itthon legyen...Na, megleptem, és elhoztam délben az oviból, és holnap itthon maradhat, de ennyi...kivi vagyok erre is mit mond majd apa :roll: Aztán már csak 1 hét van az oviból, és két hét téli szünet, már csak valahogy kibírja :?

Kép

Kép
sbarbi

barbi

De micsoda engedékeny vagy :lol: . Én nem engetem ezt soha . nekiez a dolga.

Apa dolgozni megy ö oviba anya othon dolgozik mos meg rendetrak é add enni a tesonak hogy ö is nagyra nöjön és tudjon menni ö is oviba veled . nálunk igy lett mondva

Baromság mi :oops:
anha

Zsuzsa!

Igen kicsit engedékeny vagyok, de remélem nem él vissza vele...Bár láttad volna mi volt nálunk reggel, hogy el tudjam vinni Szilárdot az oviba, kergettem a lakásban, majd felajánlottam neki, hogy vagy szuri a dokinéninél, vagy ovi...az ovit választotta nagy duzzogva :lol:

Kép

Kép
sbarbi

jo lehetet

hála égnek kerketözés kimarat az életünkböl eddig remmélem nem is lesz
anha

Jó reggelt!

Na, tegnap a doki megvizsgált, meg van erősen vastagodva a nyálkahártyám, zárt a méhszáj, vélemén: grav.susp. Tehát gyanított terhesség. Csak még annyira korai, hogy nem látott semmit :lol: Egy hónap múlva megyek vissza.. :D

Az asszisztensnőn kiakadtam: mikor mondtam, hogy mikor volt az utolsó mensi, a doki meg mondta, hogy ez 4 és fél hetes terhesség, akkor a nő gúnyosan benyögte, hogy "ez még menstruáció is lehet...!" És elvihogta a végét... Úúúú, de pipa lettem!!! Most mondjátok meg! Milyen szemét!!! :evil: :evil: :evil:

Amúgy hálistennek vannak tünetek.. :D

Karcsika meg beteg... :(

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu! Jobbulást Karcsikának!!!!

Vince tegnap kapta az oltást, és mondták, hogy aluszékony lehet tőle, de ne hagyjam, mert itatni kell...na ,Vince a szokásos 1 órát aludta tegnap is, viszont estére belázasodott, és reggel is láza volt, igaz 38 alatt, és náthás is lett. :( Úgyhogy most nem tudom, hogy az oltástól van e a láz, vagy vírus, amit Szilárdtól kapott el... :roll:

Egyébként Vincét tegnap 10,6 kilónak mérték. :D Az étvágya igaz, ami igaz, nem semmi...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Miért most kapott Vince oltást?.... :roll:

Kép
Kép
encu

Móni
Naaagyon édes a Peti!!! :wink: Jajj, milyen pici! :lol:

Barbi
Akkor csak túl kell élni a hisztit, ugye? :D
Tök jó, hogy megengeded Szilárdnak, hogy otthon maradjon :wink: Valószínűleg ebben én is engedékeny leszek, néha nekem is megengedték, hogy otthon maradjak :)
Vincének jobbulást!!!

Lányok!
Melyik baba kapta már meg a bárányhimlő elleni oltást? Vagy nem adatjátok be? És a Menigitec-et?

Encu
Karcsikának jobbulást!!!
Az asszisztens tényleg tök bunkó volt! :evil: Hogy mondhat ilyet??? :shock:
Egyébként nem értem, hogy miért van ez, hogy néhány orvos, asszisztens ilyen paraszt módon próbálja lelombozni az embert, meg elvenni az örömét :?
Én is átéltem hasonlót, amikor Marcit vártam. Mondjuk én nem terveztem korán orvoshoz menni, de aztán volt egy kis vérzés, és ezért mentünk el. Akkor az orvos meg sem vizsgált, meg semmi. Csak felírt egy gyógyszert, meg mondta, hogy szedjek magne b6-ot, és adott egy beutalót uh-ra. Majd közölte, h azért ne éljem bele magam a terhességbe, mert ilyenkor még előfordul, h elmegy a baba :evil: meg h amúgy is fiatal vagyok még :evil:

Gabó
Boldog Névnapot!!!! :wink:

Na, megyek mert rinyálás van :?

szisszka

Szisz! Na, a te eseted sem jobb... miért megy orvosnak meg asszisztensnek az ilyen?! ÁÁáá!!! :evil: De tessék, van egy gyönyörű kisfiad, toll a fülükbe! És nekem is lesz babám!!! :D

Én is szedek vitamint, meg kalciumot-magnéziumot, biztos, ami biztos!

Többiek, mit csináltok ebben a ramaty időben?

Gabó! Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok...?

Kép
Kép
encu

Encu! Csak most kapta Vince az első pneumot, így beszéltük meg a dokival :) De szegénykém elég náthás most... Karcsikának mi baja?

Szisz! Vince 11 hósan kapta a bárányhímlő ellenit, együtt kapták meg Szilárddal. Meningitecet nem adattam be.

mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Karcsika meg van fázva, Golán szerint vírusos a dolog. Tegnap este láza volt, ma már hálisten nem. Kapott Norofent, attól jól aludt és a lázát is levitte. Az orra folyik, meg köhög, de amúgy jókedvű :)

Kép
Kép
encu

Encu
Hát hogyne lenne! Ott van a pocakodban !!! :wink:
Karcsika jobban van már?
Ugye már nem lázas?

Barbi
Vincének is jobbulást!

Többiek???

szisszka

Szisz! Köszi! Én is nagyon akarom, hogy legyen ;)
Karcsika jobban van, már "csak" az orra folyik... :roll:

Ti hogy vagytok? ..

Ma megvettük a Kari ajcsit :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Nálunk a fiúk épp alszanak, én meg filmet nézek: Az ördög Pradat visel :P
Aztán megyek, díszítgetem még egy kicsit a lakást, meg befejezem az öcsém barátnőjének az ajcsiját :) :D
Juuuj, és mit hoz Karcsikának a Jézuska??? :D
Marci ajcsiját majd jövő héten vesszük meg. Aztán valamelyik nap én is megyek, és beszerzem az ajcsikat.
Jaaa, meg a hugimnak január 2-án lesz a szülinapja, és az ő ajándékát is meg kéne vennem... de jól feladta a leckét, mert olyan kesztyűt szeretne, amilyen a Britney Spears-nek van az egyik klipjében. :roll: :oops: De eddig sehol nem találtam még olyat :oops:

szisszka

Szisz! Az jó film ;)

Kap egy Tescos játszóasztalt, egy vaázs-rajzolótáblát és egy fakirakót (kockából), ami szinték Tescos :) De nagyon jó cuccok :D

Milyen kesztyűje van Britneynek??? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu
Húúúú, tök jó dolgokat kap Karcsika!!! :wink:
Mi építőkockát szeretnénk Marcinak, meg az egyik déditől ha minden igaz Thomas-t kap :lol: a többi még nekünk is meglepi :lol:

A Britneynek ilyen autóskesztyűje van, ami patentos, meg rövidujjú :lol: majd keresek róla képet :D

szisszka

Sziasztok!
Ki mi jót csinált a hétvégén??? :P

Szóval, ha valaki ilyen kesztyűt lát, sikítson nekem :P

Kép

Egy helyet mondtak, de az a Váci utcában van :?

szisszka

Szia Szisz!

Én Karcsikát kúrálgattam gyógyteával meg orrszívásokkal... :? :) Kicsit jobb a helyzet, most hosszú idő óta átaludta az éjszkát!! Hiphiphurrá! Tele is volt reggelre a cicim rendesen :lol:

Jó a kesztyű :) Én a heéyedben megnézném bőrműveseknél is. Van egy a tél utcában, asszem a 14-es szám, de a Tesco környékén ki van táblázva.

Te mi jót csináltál?

TÖBBIEK???

Kép
Kép
encu

Encu
Köszikösziköszi :D Megnézem mindenképpen!!! :wink:

Én 7végén nagytakarítottam, már csak kicsi maradt a konyhából, és a szobákban a szőnyegek vannak még hátra :? Úgyhogy mostmár tényleg az utolsó simitások és készen állunk a karácsonyra :D A fiúk meg hétvégén Star Warsot néztek :roll: Majdnem mind a 6 dvd-t megnézték. :shock: Meg este azért még rávettem apát, h nézzük meg a Resszkessetek betörők 2. részét :D

Örülök, h Karcsika jobban van! :wink:
Marci viszont szörnyen aludt az éjjel, nem tudom, talán jön a foga :roll:

Többiek???

szisszka

Sziasztok!

Encu! Jó dolgokat kap Karcsika, és jó, hogy javulgat :)

Szisz! Elég sűrű heted lesz...

Vince meg egycsapásra leszokott a szopiról, igazából is csak cumi voltam :wink: Így valamelyik este már meg mertem inni egy pohár bort a férjemmel, kb 2 év után :) Viszont Vincének nem javul a náthája, már be van rekedve, és hörög, de nem akar köhögni...megyünk du a dokinénihez azt hiszem.

Ha van időtök pillantsatok rá erre a webcímre, és a gyerekdaloknál komplett albumokat lehet letölteni 8)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Karcsika is rekedt meg hörög... ez vírus, Golán mondta, most már akkor elhiszem. Én hársfateát adtam neki, az felszakítja.

Milyen weboldal? :lol:

És Vince miket kap?

Jó neked, hogy Vince magától feladta a cicizést...Karcsika nem úgy néz ki, mint aki fel akarná adni... :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Kicsit sűrű hétvége után én is itt vagyok! :D

Encu, Szisz!
Mikor az öcsén diplomázott az éven, akkor kb. 10 alkalommal voltam a bőrdíszművesnél, de sosem volt ott...
A tacskóban volt kipakolva, de úgy tudom megszűnt ott is!
Az érdi buszpályaudvarnál is van egy bőrdíszmű üzlet, érdemes lenne megkérdezni telefonom! Ők talán tartanak, vagy tudnak segíteni merrefelé indulj... :roll:

Barbi!
Érdekelne engem is a webcím! Küldd át légyszíves!

Móni!
Hogy vagytok? Bírod a kiképzést a két fiúval?
rnecsi

Csajok! Öregszem :oops:

karacsony.centrumnet.hu

Kép

Kép
sbarbi

Encu! Vince kap könyvet, meg húzható hernyót golyókkal (fp. játék)
Főzöm én is a hársfateát Vincének, hátha segít :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi
Jobbulást Vincének! Jajj, a fp hernyó nagyon cuki, azt mi is néztük :wink:
Marci sem akar még leszokni a szopiról, sőt most állandóan cicizne, hogy jön a foga. Viszont a felső fogai kidörzsölték a cicim, és eléggé fáj amikor szopizik :?

Csilla
Azért elsétálok arrafele valamikor,hátha szerencsém lesz. :wink:
Igen, az nekem is feltűnt, h a tesco-ban megszűnt a bőrdíszműves :?
Mondjuk nekem azt ajánlották, hogy vagy ilyen bizsusnál nézzem meg, vagy kesztyű boltokban, készítőknél... bezzeg az ebay tele van ilyen kesztyűkkel :?

szisszka

Jó reggelt! :lol:
Ó, hát megint sehol senki??? :shock:

Merre? Merre?

szisszka

Szisz! Én vagyok, csak pörgök itthon. A gyerek fél 6 óta pörög... :? :lol:

De tényleg! Többiek???

Barbi! Hatott a hársfatea?

Kép
Kép
encu

Encu
Nem semmi vagy! :wink: Mi háromnegyed 8kor keltünk, viszont az éjszaka pocsék volt :shock: Én nem ehhez vagyok szokva :lol: :lol: :lol:

szisszka

Sziasztok!

Hú, nem akarom elkiabálni, de Vince már a 4. éjszakát alussza át, ez legalább 10 órát jelent, pedig beteg...én sem ehhez vagyok szokva :wink: :lol:

Encu! Vince nem nagyon akarta inni, ott volt két pohár, az egyikben a tea, a másikban víz, és csak a vizet akarta inni...

Többiek!!!!!! Mindenki süt főz takarít?

Kép

Kép
sbarbi

Szisz!
Nekem is fura az ilyen korán kelés, alhatna tovább is igazán Karcsika ;)

Barbi! Gratula a jó alváshoz!!! :)

Milyen szép idő van!! :)

Lányok! Merre vagytok?????

Igaz, hogy nem lesz fehér Karácsony???

Kép
Kép
encu

Halihó, mindenkiii!!!!!
Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Itt vagyok csak rettenetesen elvagyok havazva (így jár aki dolgozik :lol: )
Ezt bemásolom:
Sosem értettem, miért szopják a babák az ujjukat. Aztán megkóstoltam a bébiételt.

Mielőtt megházasodtam hat elméletem volt a helyes gyermeknevelésről. Most hat gyermekem van, és nincs egyetlen elméletem sem.

Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekektől kaptam.

A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.

A kisbaba olyan, mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.

Amennyiben a gyermeked gyönyörű és tökéletes, soha nem sír vagy lármázik, terv szerint elalszik és kérésre böffent, mindig egy kisangyal –, akkor te csak a nagymama lehetsz.

A héten buli volt a faluban körhintával, mindennel. Ott volt majd minden gyerek. Ezek szerint ott volt a falu apraja nagyja?

Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy nem szólaltam meg másfél évig.

Csak a szülői értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem.

Legyél kedves a gyerekeidhez, mert Ők választják ki neked a szociális otthont!

A gyermeknevelésben a legnehezebb feladat, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel tanítsuk meg a kulturált viselkedést.

Gyermekkoromban a szüleim sokat váltogatták a lakóhelyüket, de én mindig megtaláltam Őket.

Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt.

5 éves viccet mesél: 2 paradicsom megy az úton és megszólal a másik.

Az elővigyázatlan nőket úgy hívják: Anya!

Ne vállalj több gyereket, mint amennyi ablak van az autódon.

És most egy kis érdekesség!
Ugye két hétig táppénzen voltam Flórával.
Szóval képzeljétek nem jegyezték be az OEP-nél az egészségügyi kiskönyvembe, hogy gyeden voltam és így csak 60% tp-t kapok :evil:
Szóval januárban futhatom a köröket.
Ja és az államkincstárnál megkérdezte a csaj (ő intézi a münkaügyi dolgokat a battai óviknak) kapom a munkanélküli segélyt? :shock: :? :twisted:
Mondom magamban ez most tényleg ilyen hülye vagy nem is velem beszélget?
Szóval asszem televan a hócipim! :roll:

Kép
gabriel79

Gabó
Ez tök durva !!! :shock: Remélem megoldódik mielőbb!

Hol voltatok ma?????? :shock:

Nekem ma pestre kellett mennem :?

Már mindenki 1000-rel a karácsonyra készül?????

szisszka

hmmm :shock: :shock: :shock:

szisszka

Szisz! Szerintem igen! ;)
Egyébként ilyen időben én is csoda, hogy gép elé vonszoltam magam...Karcsika megint fél6 óta ébren van, még jó, hogy Apánk olyan rendes volt, hogy kiment a gyerekkel a nappaliba játszani, én meg még szunytam fél 9ig... nem is emlékeztem, milyen ;) De kellett is, a másfél gyerek nagyon viszi az energiát ;)

TÖBBIEK?

Tesóka! Neked a Ricsike ugrált a hasadon a koraterhességedben? Meg emelgetted? Karcsi nagyon félt engem... :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szisz!
Sikreült venni kesztyűt a testvérednek?
Egyébként minek mászkálsz te Pestre a karácsonyi vasutassztrájk idején? :lol:

Encu!
Hogy van a legújabb kismamánk? :wink:

Zsuzsa!
Mi a baj? Láttam a MSN kiírásodat...

Gabó!
Sikerül munka mellett készülnöd a karácsonyra? Dolgoztok még?

Niki!
El vagytok tűnve! Jól vagytok?

Barbi!
Megint együtt a család, vagy Szilárd megy még az oviba?
rnecsi

Encu
Azért be lehet kukkantani szerintem :wink:
Egyébként Marci is felkelt ma háromnegyed 5-kor, amikor apa készült a munkába, de aztán visszaaludtunk, fél 8ig :P Na, hát szerencse, h van aki kivigye Karcsikát játszani :wink:
Én egyenlőre ezért is félnék a tesótól, mert amikor Marcival terhes lettem, az első 12 hetet szószerint végig aludtam. Este 7-től reggel 9-ig, majd felkeltem enni és vissza aludtam délután 1-ig. :lol: Konkrétan kidőltem, nem birtam nyitvatartani a szemem!

Csilla
Busszal mentem :lol:
Egyébként az egyik öcsémmel taliztam, aztán beszaladtam anyuékhoz is egy puszira, és jól is jártam, a hugomtól kaptam (megörököltem) egy tök jó kabátot :D
Ja, és megbeszéltük, hogy a szülinapját majd a férjemével együtt ünnepeljük január 10-én, igy majd januárban megveszem a kesztyűt :? A karácsonyi ajándékok igy is kimerítik a kasszát! :?
Január elején meg többször is mennem kell pestre... :?
Ééés ti készültök a karácsonyra???? Hogy megy 2 gyerkőc mellett?

szisszka

sziasztok!

Én még nem készülök a karira, egyenlőre túlélek... :lol: Kikészít a Ricsi, teljesen kifordult önmagából. Elviselhetetlen :(

Tesóka, nyugodtan emelgesd Karcsikát, ehhez hozzá van szokva a szervezeted. Én még szülés előtt is cipeltem a Ricsit, semmi bajom nem lett tőle. :wink: Vérzés esetén nem szabad csak emelgetni, nekem így volt. A hasadra vigyázz, már most tiltsd le róla Karcsikát! Mi ahogy kiderült hogy mi van belevéstük a Ricsi fejébe hogy tilos anya hasát piszkálni, utána meg jött hogy baba van benne... :lol: A szopi az amire nagyon kell figyelni, az a "legveszélyesebb" mert oxitocin termelődik a szopi alatt és az általa okozott méhösszehúzódás a kkorai terhességet kilöki, később meg koraszülést okozhat. Ha pici mensigörcsöt érzel, azonnal fejezzétek be a szopit és később folytassátok :wink:

Megyek mert a Ricsi kikelt önmagából. Itt futkos, teli tüdőből üvölt és nekiszalad a falnak :shock: :( Totál hülye :shock: :shock: :shock: :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Móni
Tavaly karikor én is csak túléltem :P :lol: Neked meg most két gyerkőccek kell megbírkóznod!
Nem lehet h a Ricsi igy akarja most felhivni magára a figyelmet???

Áááá... hogy milyen aktivan írogatok ma :lol: Valószínűleg, mert Marci épp alszik, apa még értekezleten, nekem meg semmmmihez nincs kedvem ma :lol: csak úúúgy lenni :D

szisszka

Lányok

A tököm tele van meghalt a férjem nagymamája

mi a fene jöhet még . Ez megin egy elbaszott karácsony lessz :cry:

mindig van valami szar ami eröntja . áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá utálom ünnepeket
anha

Zsuzsa
Sajnálom :cry: :cry: :cry:

szisszka

Sziasztok!

Csilla! Ma ment utoljára Szilárd oviba, két hétig itthon lesz, remélem kipiheni magát...de én mikor fogom??? Legalább Vincét nem kell minden reggel , és du rángatnom, amikor megyünk az oviba...szegénykém, ráadásul még mindig köhög :( És neked, hogy sikerült készülnöd a karira a két lurkó mellett?

Encu! Jól teszi a férjed, hogy vigyáz rád :wink:

Zsuzsa! Sajnálom a dédit :(

Móni! Sajnos vannak hülye időszakok a gyerekeknél...biztos kicsit többet szeretne a Ricsi belőled, eddig csak az övé voltál...

A férjem ma céges bulin van, aztán még holnap melózik, majd itthon lesz velünk 3 hetet, el sem hiszem... 8) :D

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
sbarbi

Kép Kép Kép
anha

lányok

pár kép Kornélrol :)
anha

Sziasztok!
Kicsit kevesebbszer jövök, mert olyan vagyok, mint egy élőhalott ;) Rosszul alszunk (Karcsika :lol: ), napközben meg megy a muri ezerrel ;)

Tesóka! Jajj, ez vár rám is? :D:D:D

Zsuzsa! Részvétem! :( De Kornél gyönyörű!!!!! :D Mekkorát nőtt! Tehetnél fel gyakrabban képeket, és akkor nem csodálkoznék ekkorát ;)

Micsoda idő!... :shock:

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?