Új privát üzeneted érkezett!

Mucska!
Imádom a tojásos nokedlit! Most itt sóvárgok.
A cukor témához én sem tudok hozzászólni, nekem poharas tej lesz zsemlével.

Zsuzsa!
Engem érdekelne a krumplis sós süti!

Panó
panó

Sziasztok!

Zsuzsa
Igen DJ.Nem a Való Világos táncosfiú.Amióta bement az a fiú a villába állandóan jönnek a levelek,sms-ek,hogy a férjed az a Tommyboy aki bent van?NEM!!!
Más!Köszi a képeket,nagyon cukik!

Elég nehéz életvitele van,hétvégénk pl.nincs.péntek,szombat buli,és másnap meg alvás.
Mi már megszoktuk,de amikor külföldre kell utaznia,és 1-2 hétig nincs itthon,az nagyon rossz!!!

Bellana
Örülök,hogy nem csak az én kisördögömnek vannak ilyen napjai.de kb.azóta amióta anyós itt volt,egyszerűen nem lehet bírni vele.Nem alszik éjszaka,nem alszik du.Már azon gondolkodom,hogy beszélek valami lélekbúvárral!
JA!ANYÓS!
Képzeld el vasárnap hivatalosak voltunk hozzájuk,csak azért mentem el,mert a sógornőmék is ott voltak,és Lulu a nagyobbik kislány egyidős a Mayával,és nagyon szeretnek együtt lenni.A gyerek visított itthon,hogy nem megy a Jucimamához,és nem szereti őt,hanem a másik mamához(anyukámhoz) akar menni.És mindezt a férjem is hallotta.Én persze próbáltam menteni a helyzetet,de a Tomi megkérdezte tőle,hogy miért nem akar menni,erre mondta azt,hogy nem szereti.

Most mit mondjak?Bevallom őszintén,kicsit mosolyogtam magamban,hogy de jó lenne ha nem mennénk,vagy hogy ezt a nagyanyjának is elmondja-e a gyerek,de párom azt mondta,majd megkérdezi az anyját,hogy miért mondhat ilyet a gyerek.
Sajnos erre nem került sor,de a Maya oda se ment hozzá,és amikor puszit akart neki adni,azt mondta neki(mamának),hogy hagyjál békén!Ezt még nem is hallottam tőle.Még sokmindenről tudnék írni,de nemhiszem hogy mindenki kíváncsi rá,majd leírom privátba,csak a címedre lenne szükségem.

Majd később még jövök,megyünk ebédelni...
pusz,Nanda
nanda

nanda:
El tudom képzelni! ÉS nincs eleged a sok zenéből? Vagy otthon csönd van? Hogy bírja a füle szegénynek?
A VV3-at nem nézem, de azt a palit spec. láttam egyszer. De akkor nem ő az Kép
És az anyós kapcsán: gyerekszáj!!!

Krumplis kifli ( szerintem ez egy szupi recept!!!)

25 dkg főtt, áttört krumpli
35 dkg liszt
5-6 dkg zsír ( a margarin ebbe nem jó!!! Zsír kell bele)
1,5 dkg élesztő 1 dl tejben felfuttatva
1 teáskanál só
(lehet tenni bele őrölt köményt, pirospaprikát is!)

Összegyúrjuk ( liszt+zsiradék elmorzsolása, bele a felfuttatott élesztő, és a többi), majd 6 kis cipóra osztjuk, és 1/2 órát kelesztjük. Kerekre nyújtjuk, és felvágjuk 8 részre ( 45 fokos cikkelyekre).
Felcsavarjuk, és megkenjük tojással. Lehet a tetejére szórni köményt, sajtot, szezámmagot, vagy ezeket vegyesen.
Újabb 15 perces kelesztés után kell kisütni.
Szerintem nagyon finom. Érdemes 2-3 adaggal csinálni ( egy élesztőből), mert elfogy. Frissen a legfinomabb!

Zsuzsa
zerko

ÉS a mai poén!

Süteményrecept (gyesen lévö anyukáknak)

Távolítsuk el a plüssmacit a sütöböl, és melegítsük a sütöt 160 °C-ra.
Göz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütöböl, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki
Öcsi kezéböl, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evökanál kakaót. Ismét
vegyük el a margarint Öcsitöl. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintöport
és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2
vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgö plüssmacit a sütöböl,
és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellöztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk fönökét, hogy
nem, nem a férjünkkel beszélt az elobb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük
fel a legrosszabbra. Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára
vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind
Öcsit durvára vágjuk). Engedjük ki a macskát a sütoböl.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon
süssük. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitöl. Magyarázzuk el a
gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a
napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonómáz: Keverjük össze a következö hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg
olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a kurva
plüssmacit a grillsütöbol, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el
kedvesen a rendornek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy öt fogjuk fejbe
találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház
tetejéröl.
Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 1/2 dl tejet, egy kevés sót, és
lassú tuzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és
magyarázzuk
el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a beföttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz. Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütöbol. Dobjuk ki. Kapjunk idegösszeomlást.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
zerko

Zsuzsa,
irtam emilt!

Mucska,
én is imadom a tojasos nokedlit. En tejfölös ubisalival kérem!!!

Bellana,
hanyinger? Az kafa lehet...

Szöszi,
kitartast!

Pano,
a pingvinekre nagyon kivancsi vagyok!

Most huzok haza,
puszi
Süncsi
süncsi

Szia lányok!

Ma -tegnap is- fennt volt 1 kismama ismerősöm a hasonló korú fiával, mint Dani. Jól elvoltak, mi meg pletyiztünk. Ők májusra várják a tesót. Dani gazdagabb lett egy fogsor lenyomattal is, de nem vette nagyon zokon. Hozzámbújt, megvigasztalatam és tepertek is tovább. Képolyan jópofa amikor hasonló korú gyerekek játszanak. Hamar elszállt ez a délelőtt. Kép

Nanda: még jó, hogy a gyerekek őszinték. Kép
A nyűgit biztos az időjárás meg a bezártság is elősegíti.
Anyós: a múlthéten megkértem, hogy ne jöjjön e héten erre megbeszéli a férjemmel, hogy jön holnap...Nna, mondtam apjuknak, hogy ez nem oké, mert nem érek rá mondtam a múltkor is. Számít valamit egyáltalán amit beszélek? Vagy vannak a láthatatlanok én meg a hallhatatlan? Kép Vagy hallatlan? Kép
Szivesen kitárgyalom veled a csúnya részleteket. Kép Címem: linda@personal.hu Puszi!

Süncsi: jelentem elmúlt a rosszullét! A régi "szép" idők visszatértek 1 nosztalgia erejéig. Kép

Mucska: nem értem ezt a cukor dolgot. Neked kell vinni valamilyen cukrot a vizsgálathoz? Döbbenet.
Nekem a rendelőintézetben adtak.

Zsuzsa: nagyon jópofa dolgokat teszel fel. Kép Jókat derülök rajta.

Timi: Dani is azt azt a lándzsás utifű izét kapja most. Elég jó. Amúgy úgy tudom torokbajokra kismamáknak is lehet használni a Bioparox nevű sprayt. Jobbulást. Ugye pihizel?

Más: Dani most is itt ordít...megzakkanok.
A férjem még mindig nem kapta meg a vizumpénzt. Már az ötödik embernél tart akinek jóvá kell hagynia!!Ez a legutóbbi azt vizsgálja vajon nem lehetett volna-e olcsóbban beszerezni az adott dolgot...Úristen én is mindjárt a földre vetem magam és...Ja és kiderült, hogy még 2 ember nem bólintott rá az útra...Ilyet én még nem pipáltam. Úgy csinálnak mintha Ádi a saját ötletétől vezérelve akarna kimenni!!

Bellana
bellana

Bellana!

Igen felírták receptre! Ennyi az egészségügyről. JA és méreg drága volt: 15.53 Ft és 0,86 az 1 db zacskó amibe beletették!Kép
Pusza
Mucska

Andi
Kép
mucska

Hol a hozzaszolasom????????????
Bellana,szorits magad mellett egy kis helyet nekem a padlon.Jovok en is orditani!!!!!
szoszi

Halihó,
Mucska,
bár már túl vagyok az ebéden, azért még a tojásos nokinak biztosan tudnék helyet szorítani! A sütid receptjét már ki is másoltam, és azt hiszem, én málnával fogom megcsinálni, marhára kívánom! Még sosem használtam mirelitmálnát, te már próbáltad?
Milyen?

Timi,
Jobbulást, a dr.Theiss-féle lándzsás útifüvet érdemes megpróbálni, nagyon jó minőségű. És a Bioparox szerintem is jó, az antibiotikum, amit mi is használhatunk. Vigyázz magadra!

Nanda,
Most, hogy olvastam a férjedről, meg tudom a kislányod korát, meg rólad is láttam már fotót, felmerült bennem: nem jártál te egy Melinda nevű mükörmös lányhoz a belvárosba? Persze, lehet véletlen hasonlóság...De kíváncsi vagyok!

Zsuzsa kedves,
most már értem, amit írtál!
A te receptedet is elmentettem, na nem a gyeses anyukáét...
Tényleg, te tudod, mennyi két gyerekre a családi pótlék? Most Danira nekem 4900.-

Most el kell köszönnöm, megyünk az új "családtagért", remélem, haza is érünk vele...A próbaút egyenesen a dokimhoz lesz, mondtam már, hogy depresszióval kezelnek 14 éve...?

Puszi, este még benézek hozzátok
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Süncsi: én is írtamKép

Bellana: még jó, hogy csak egy alkalomra jött nosztalgiázni! Kép
Aranyosak tényleg ilyenkor a gyerekek, amikor együtt játszanak. És kell is nekik...
A poénokat azért tettem fel, hogy derüljetek Kép
Ne aggódj, utazik majd! Ha ő, és te nem is szeretnétek annyira!

Itt hull a pelyhes...

Zsuzsa
zerko

Lanyok!
Kepzeljetek a tapetacsik nem lett eleg.Nekunk 12m kellett volna,de azt mondtak csak 10m-es darab van,vettunk kettot,erre 5m-esek voltakKép.A festes kesz es az egesz kupibol a kiutat ott lattam,hogy megallok a szep szoba kozepen es korulnezek...
Mar 10 perce bogok!!!!!!!!!
A Praktikerben kozben elfogyott ez a fajta!!!!!!!!Persze a fele mar fennt van.Most tepjem le es keressek masikat,ami mas szinu lesz es festessem at a szobat???????????Ez meg meg sem szardt igazan.Csak en lehetek ilyen peches.

Megyek elbujdosok...Kép
szoszi
szoszi

Mucska: így patikai pontosságú lesz a cukrozásod Kép

Szöszi: ki bántott? Vagy csak a hozzászólás? Én ezért írom WORD-ben. Így nem veszhet el!

Bori: nem mondtad... ÉS gyógyszert is szedsz rá? Nem hangzik jól!
Igen, tudom! Egy gyerekre 4900 Ft, kettőre 11800 Ft. A forrás: http://www.magyarorszag.hu/hirek/kozelet/koltsegvetes20031003.html

Zsuzsa
zerko

szöszi: másik praktikerben esetleg? Telcsizzél!
Amúgy ha nem lesz, akkor majd lesz másik. Még nem szülsz, nem vagytok elkésve! Egyél valami finomat, és ne sírj PLÍZ!

Zsuzsa
zerko

Bori!

A belvárosba hová?Melindához nem ,Henihez,a Dohány utcába,de ott együtt is dolgoztunk.Én kozmetikus vagyok.Dolgoztam a Sütő utcába,a Deák térnél.

Lehet,hogy a páromnak van egy másik barátnője,és gyereke?:-)

nanda
nanda

TIMI!
egy kis homeopátia:
-torokra:HOMEOGENE 9
-köhögésre:STODAL szirup
-influenzaKépSCILLOCOCCINUM,vagy DOLLICOCCIN(ebben köhögés elleni is van)
-Orrfolyásra(folyamatos,áttetsző váladék):ALIUM CEPA 9CH
-nátha:HISTAMIN 9-15 CH
Még valami,de ezt egyébként is jó ha iszod ezekben a vírusos napokon a CALCIUM SANDOZ peszgőtabletta.
Nanda
nanda

Szöszikém, kitartás! Nem kérdeztétek meg hátha hoznak még abból a csíkból? Esetleg rendelhetnek is nektek, nem?
Hú, nem irigyellek! Fel a fejjel!! Sok puszi!!

Zsuzsa: jó, hogy beteszel poénokat, legalább nem savanyúskodom míg olvasom. KépDani megint nem aludt..Viszont a Mütyür odabennt már jól érezhető : Kép

Bori: a depi komoly? Meg nem mondtam volna rólad az írásaid alapján, hogy ilyen gonddal küzdesz. Kép

Mucska: ez a cukor dolog elképesztő! Komolyan mondom ilyet még nem is hallottam. És mondcsak a vért azért leveszik majd tőled, vagy esetleg azt is magadnak kell majd csinálni? Kép
bellana

Bori!

Jó mirelit málnával is , csak akkor hozzáillő joghutot válassz! Nagyon finom még a szedres is ám! (meg a többi)

Bellana!

Lehet, hogy magamnak kell azt is levenni. Röhögök, mint az állat, hogy 16 Ft-ot nem tudnak adni az sztk-ban. Akkor miért fizetek hosszú ideig. Ja és vizet sem tudnak szegények adni, mert mondták, hogy otthon kavarjuk össze!

Mucska

Andi
Kép
mucska

ezt most leltem! <a href="http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=460" target=_top>kukk meg!!!</a> mi vár még ránk!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa,légyszi ne tagadj ki!Csak egy pasim van,Kispapa már csak egy barát,pontosabban jó ideje barát csak.Igaz,nem tud az új barátomról,de ez nem is számít!Én bírom a füstöt,lévén 10 évig dohányos(azám),de igazából a dizsi galériáján nem szörnyű a helyzet.A tűsarkúval meg nem lett volna gubanc,ha nem lépcsőzöm.Mivel teljesen,200 %-osan egészséges vagyok,meg eddig is abban jártam,így éltem,nekem rosszabb lenne,ha mindent másképpen csinálnék.Például naponta több mint 6 km-t gyaloglok,egész gyors tempóban,és semmi bajom!

ÁÁÁÁÁ,jövök vissza,de mindjárt kezdődik az órám!!!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Z.Zsuzsa!
Imádtam a kisgyerekes sütemény receptedet. Annyira nevettem rajta, hogy még a hasim is fájni kezdett, úgyhogy most nyújtózom egy kicsit.

Szöszi!
Egyszer mi is jártunk így a tapéta csíkkal. Én felhívtam a papíron lévő gyártó céget és megkérdeztem, hol van Budapesten mintabolt, ahol azt a gyári számú csíkjukat árulják. Próbáld meg te is, hátha bejön neked is.

Csütörtökre beszéltem meg a próba jóga órát a Kriston Andrea féle egészség klubban, ami a Deák térnél van. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz. Majd beszámolok róla.

Most megyek vacsit főzni. Azt hiszem csirkemell pörköltöt főzök tarhonyával.
Tegnapelőtt én is sütöttem csülköt, mert megkívántam tőletek, hozzá finom uborkasalátát ettem (sajna abból túl sokat) így alig tudtam felállni, leginkább egy teli hordóra emlékeztettem, de megérte.

A krumplis kiflit is ki fogom próbálni!

Vali
C.Vali

Kinga:
jól van no! A cigi, és a füst akkor sem jó!
A gyaloglás oké, de a tempón lassítanék...
Az az igazság, hogy talán pont miattatok aggódom, és ezért vagyok veled kritikus!
Ennyire öreg lennék??? Kép
Amúgy nem a pasijaid miatt írtam, hogy nem jól csinálod!
Akkor még a lábad bírja a tűsarkút. Talán a szülésig ezt is "kinövöd"!
Kép

Vigyázz magatokra!

Zsuzsa
zerko

Vali:
Akkor nem éheznek az ikreid! Kép
KépKépKép

Próbáld csak ki! Borsóleves, vagy gulyásleves + kifli ebédre is megteszi. Tényleg nagyon fini!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
Megjöttem az orvostól, első ( szabad ) utam hozzátok vezetett.

Nanda,
Akkor kevertem egyet, de közben eszembe jutott, hogy annak a fiúnak a művészneve egészen biztosan nem Tommyboy, hanem d.j.Sterbinszky. Egyébként a fiút még a tv-ből sem ismerem, ellenben a felesége egy csuda helyes lány, vele találkoztam többször ott a műkörmösnél.

Zsuzsa és Bellana,
Általában az emberek nem nézik ke belőlem a betegségemet, ezt többek között a dokimnak is köszönhetem. Még azok sem, akikkel napi(!) kapcsolatban vagyok. Persze, nem reklámozom, de veletek ez más, azért mondtam el. Gyógyszert szedek, de nem folyamatosan, vannak félévek, jobb esetben egész évek, amikor nem kell.Most éppen nyár elején hagytuk abba a terápiát, azóta minden oké. Ha "beteg" vagyok, és nincs gyógyszer, akkor úgy érzem, beleőrülök és mindenki el fog hagyni, stb. Szar érzés, de amint el kezdem szedni a bogyóimat, két hét alatt rendbe jövök, és a világ legkiegyensúlyozottabb emberének tűnök. És az is vagyok.

Süncsi,
annyira akartál egy fejes képet,csináltam egyet ma neked...
szóval aki látni akar, katt ide!!!
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori:
Akkor ez komoly.Kép ÉS ilyenkor beszélgetésre mész?
De így menni fog a szoptatás is? Hogy volt Danival? Szülés után nem lett rosszabb? Nekem is van egy ismerősöm, akit hosszú éveken át kezelnek, de ő a szülés után 3 hónapot bírt, és akkor el kellett kezdenie. Azóta jobban van. Bár ő előtte is panaszkodott a terhessége végén, hogy kedélybeteg!

A frizud más, mint nyáron! Kép
De szép vagy, karcsú, és magas! És a lábaiddal sincs semmi gond!

Zsuzsa
zerko

Hello lanyok!

Kinga
Ahogy Bori irta, az elso terhesseg sosoem latszik annyira, vagy legalabbis nem az elejen. Agival 20 evesen voltam terhes es 5 honapos korunkig a farmerom ramjott, de ez akkor volt sajnos...Egyebkent a terhesseg vegere oriasi pokhasam lett, ha jol emlekszem 114 cm volt a "derekbosegem":-). Magassag 168 cm. Kulunben meg volt egy kis alaphasko is, es ez a 3. terhesseg es mar 34 eves venseg vagyok:-).
Megkerdezhetem mit tanulsz? 10 ev dohanyzas, irgum-burgum... nem voltal egy kicsit fiatal mikor elkezdted?

Muncska
Odakoltozhetek a szep felujitott lakasodba, itt minden borzalmas. Ma voltunk csempet venni, persze padloburkolot nem talaltunk ezert holnap is rohanhatok. Az a johurtos suti ham-ham.

Kakukkfu
Nagyon szep a kislanyod, de 'Te hova lettel a keprol?

Timi
Jobbulas kivanok!

Szoszi
Mi is igy jartunk 2 eve, de megoldottuk. Odatoltuk a tv-allvanyt! Ne keseredj el annyira biztos nem szuntettek be gyartasat, valoszinu masik uzletben lesz. Szamolj be a fejlemenyekrol.

Zsuzsa
Koszi, tuleltem es a ferjed? Nekem csak fogko tisztitas volt. A krumplis kiflusal mi tortenik, ha margarint teszek bele, ugyanis itt en meg nem lattam zsirt.

Suncsi
Jo a kep, en megismertelek!

Pusszancs mindenkinek
Ildiko
salla

Persze mindig irtok mikozben potyogok!

Bori
Nagyon klasszul nezel ki Zsuzsa mar mindent leirt, de kifelejtette, hogy jol all Neked az sarga labas, vagy az egy fazek. Mi is a kulonbseg?
A depressziod miatt megertelek, hala istennek manapsag nagyon jol kezelheto betegseg, de nem szabad elhanyagolni es akkor teljes eletet lehet elni. Nagyon szurkolok, hogy minel tobb bogyomentes idoszakod legyen.
salla

ZsuzsaKép
Köszi a mail-eket, megkaptam.Kép

TimiKép
Bocs, hogy nem mentem be hétfőn, de olyan takony idő volt, hogy nem volt kedvem sehova sem menni.

Most eltünök egy pár napra, kispapi hazafelé tart.Kép Legyetek jók!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ildi!

Gyertek várunk benneteket! Kép Remélemnem zzavar, hogy Gino imád úg yaludni, hogy hozzábújik valakihez! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Megjöttem!

Zsuzsa,tudom,hogy nem akarsz rosszat,Védőangyalom,csak nem tudtam normálisan befejezni a hozzászólást,mert rohannom kellett.Különben már nem bírom mindig magassarkúban,van pár edzőcipőm,meg most veszek egy Cortezt is,ezeket is szeretem,csak már lehetne szoknyázni.

Vali,küldjél légyszi pörköltet!

Bori,nem is gondoltam volna Rólad,hogy Te is depressziós vagy.Én a téli depisek számát gyarapítom,meg máskor is előbújik néha.Most már régen taliztam vele,bár pár hete volt egy megzuhanásom.Remélem,nem lesz gáz és nem kell gyógyszereket szedned,én kicsit kába szoktam lenni tőlük.És nagyon ügyi vagy,hogy egy ilyen aranyos Danit neveltél ezzel együtt!

Ildikó,milyen csempét vettetek?Valóban kicsit korai volt a cigi,de 12 évesen,6.osztályban ezzel mi voltunk a menők.Kép 114 cm azért nem semmi,Te vénség! Kép A Veszprémi Egyetem Mg.Tud. Karán tanulok gazdasági agrármérnöknek.Európai Uniós agrármenedzser leszek.Bonyolult.

Mucska,joghurtos sütit kipróbálom.Majd gyűjtünk Neked a 15.53+0.86-ra.Bocs,de nem ezért fizeti az ember a TB-t?

Egcsi,jó szórakozást!

Nanda,nem is árultad el,hogy ki a párod!Pedig azért ez nekem nagy szám.Tényleg gáz van a VV-s Tommyboy miatt?Igaz,nekem csak úgy mesélték és a Blikk nem egy mértékadó napilap,csak gondoltam,rákérdezek!Ja,majd ha legközelebb véletlenül ott lesz,ahol bulizunk,megkérdezem,hogy van a Mayácska és a Maxim.Hogy meg fog lepődni!Kép

Megyek,csinálok vacsit!

Puszi,Kinga
nyinike

Ildi: nem lesz olyan! Sajna...

Egcsi: jó mulatást!

Kinga: oké, én meg is bocsáthatok Kép de okos lány legyél!!!

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

jó estét csajok!

Vali!
Nem hiszem el,én is csirkepörköltet csináltam tarhonyával,ma ez volt a kívánság.És még egy kis ubisalit is rittyentettem mellé.Jó étvágyat!

Kinga!
Hát tommyboy kontra tommyboy...
Folyik az ügyvédek harca,mert az én Tomimnak,már évek óta levédett neve a :Tommyboy,és ezt a srác jogtalanul használja a nyílvánosság előtt.Szegény ez nem az Ő hibája,mégis rajta fogják leverni a port,mert nem használhatná így(jogilag) ezt a nevet.Most az ügyvédek húzzák-halasztják a dolgot,de valszeg per lesz belőle.

Azt hiszem nemrég Sümegen is volt...Ha megy a környékre,megírom neked!

Bori!
Ismerem a Sterbi barátnőjét,és kb.2 hét különbség van az ő kislányuk(Mínea) és a Maya között.Bár én még akkor láttam utoljára amikor még várták a babát.

Mucska és a görcsölők:
Most voltam a doki bácsimnál,és azt mondta,hogy a vádligörcs a kalciumhiánytól is lehet,úgyhogy nem árt napi 1 Calcium Sandoz pezsgőtabletta.

puszi,nanda
nanda

Nanda!

Köszike, majd kipróbálom. Akkor nem irígyellek, lehet most nálatok kavarodás!

Rákérdeztem, hogy mennyi víz kell a 75 gr glükózhoz. A védőnénik szerint 1,5 dl. Hátha azt úgy csinálom, akkor harapni lehet, nem inni. Felhívtam labort és mondták, hogy lehet 3 dl is nyugodtan és jól citromozzam be. Kép

Kinga!

Próbáld ki nyugodtan. Guszta süti lesz belőle és mégsem egy síma piskóta! JA és könnyű megcsinálni!

Na pusza Mindenkinek!
Mucska

ui: Bellana: az én vállam is mindig rendelkezésre áll, ha van gondod!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Zsuzsa,
köszi, holnap majd elolvasom az emilt! Latom Te is belejöttél ebbe a klassz képfeltevös dologba. Basszushogyitthonilyenszaragépem!
Jo a cikk, amit feltettél, röviden összefoglaljak a lényeget, ilyet még sehol nem sikerült talalnom.
A kiflis receptet azonnal megcsinalnam, de zsirt még én sem lattam errefelé sehol!

Egcsi!
Juhéjj! Jön kispapa!!!

Bori!
Jaaaaaj, de nagyon örültem ennek a képnek. Hogy mennyire, lasd a profilomban!!!Kép(par perc mulva)
En sem gondoltam volna ezt a depis dolgot.
Azért ugy hangzott, jol kezelhetö Nalad a dolog, kivanom a legjobbakat.
Nagyon szép kismama vagy! Es milyen rövid labakrol beszéltél Te itt régebben??? Fazék ügyben Ildikoval egyetértek (nagyon jot nevettem Ildiko eme bölcs megjegyzésén)!!

Kinga!
Tüsarku cipüt egyszerüen képtelen lennék most viselni! Nem vagy semmi!

Ildiko!
Van egy ötletem zsir ügyben: a helyi (falusi) hentes. (vagy a popom, 5-6 dkg siman lenne rajtaKép, söt talan még Neked is jutnaKép)

Szöszi!
Szerintem is mas Praktikerben is probalkozz!
Remélem, mar megnyugodtal!
Mi ma tisztaztuk a festövel a tapétazast, nemsokara mi is belevagunk. Mi is kifestetünk még egy masik szobat, plusz a fürdöszoba plafonjat. Husvétra szeretném, hogy minden rendben legyen, akkor jönnek a szüleim.

Bellana!
Irigy vagyok a kismami baratnöd miatt! Nekem csak Ti vagytok, sajna a környéken egy kismamit sem ismerek, a tornan meg nem valami baratkozok a csajok, azért még probalkozom.

Na pusza,
Süncsi
süncsi

Bori!

Sajna nem sikerült feltölteni a mellékletbe a képet. Elküldöm emilen az axelerol cimedre.

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Megint csak gyorsan irok, mert hulla vagyokKép Ezert nem is tudok nektek nev szerint irni, mert meg jegyzetelni sem volt idom es mire mindent elolvastam mar elfelejtettem, hogy kinek mit kellene irnomKép Es ez az idoKép
Na nem vagyok ma valami hu, de jo passzban, igaz a gyerekek ma egeszen jok voltak es meg jo hirt is kaptam az egyik iskolaban(mert kettoben tanitok), ugyanis az igazgatono megis csak ugy dontott, hogy megvesszuk azt a fuvolat, ami most akcioban van es nagyon jo! Ugyhogy a kis szupertehetseges Bettikemnek marciustol tudok adni egy tok jo hangszert!!!!Kép

Azoknak, akik kerdeztek, hogy jobban vagyok-e: IGENKép Minden nap jarok ecseteltetni a torkomat a gegeszetre, mert meg piros volt tegnap, a natham meg lassan elmulik, ugyhogy ok vagyok!
Koszike mindenkinek az erdeklodest!

Tenyleg nem tudom, hogy meg mit kene irnom, pedig azt hiszem, hogy Suncsi is kerdezett valamitKép Bocsika, majd holnap megprobalom visszakeresni, de most mar kesz vagyokKép

Ja, vacsira fincsi kukoricasalatat ettem, Anyukam receptje es sszuper finomKép

Mindenkinek jo etvagyat, jo pocakosodastKép

Kinganak irtatok, hogy elso gyereknel nem annyira latszik a pocak. Akkor en most mit csinaljak, nekem mar most latszik, pedig meg csak 15+4 es elso babaKép Remelem szivos kis oriasbebi lesz(mint az anyukajaKép)

Na, puszika mindenkinekKép

Sziasztok!

Orsi
15+4

avocado

Szia lányok!

Voltunk délután hűtőt venni, mert a jelenlegi úgy 20 éves és kissé öregecske, nem hűt és ha nem eresztem le havonta- nem szoktam- akkor több jég van benne mint hely. : A mélyhűtője is nagyon kicsi. Részletre vesszük 11 hónapra. Jó sok papír munka volt vele. Állítólag holnap hozzák ingyen házhoz 9 és 13-óra között. Kiváncsi vagyok akkor is ingyen lesz-e ha megmondom, hogy akkor jöhetnek a negyedikre. Lift ugye nincs.
Amúgy van ötletetek hova kell tenni a felesleges és rossz hűtőt? Vigyük le a kuka mellé, majd elviszi valaki?

Süncsi: rossz lehet, hogy nem ismersz kismamikat. Kép Nem valami ismerkedők akkor ott az anyukák. És a védőnőnél? Ámbár én is sokáig róttam az utcákat még a kicsi Danival is. Nehéz volt ismerkedni. Játszótérre még nem jártam a babával, úgyhogy "leszólítottam" anyukákat akiket szimpinek gondoltam. Nem mindegyik díjazta...Hát voltak kínos pillanatok. Végülis hárommal tartom a kapcsolatot, ők eléggé a szivemhez nőttek. És az egyiküket itt ismertem meg a neten! Kép
Elöttük rettenetesen szenvedtem a magánytól...
Csak javasolni tudom, hogy továbbra is próbálkozz megismerkedni kismamikkal és szorítok, hogy sikerüljön találni sorstársakat!!

Mucska: az agyamat eldobom, még kikeverni is neked kell??? Döbbenet. Tényleg akkor mire fizetjük azt a ménkű sok TB-t?
A válladat köszi, azt hiszem jövőhéten mindkettőre szükségem lesz. Kép

Egcsi: boldog napokat és kellemes pótolást mindenhez! Kép

Bori: klassz vagy, hogy így felvállaltad a problémád és nem hagytad el magad!! Amúgy nagyon csini vagy! Kép

Nanda: remélem nem fogsz rám megharagudni ha kérdezek valami személyeset. Ha nem válaszolsz és azt mondod semmi közöm hozzá akkor igazad van és nem fogok haragudni. Kép
Na szóval nem vagy féltékeny a párodra, hogy a dizsikbe mindenféle lenge öltözetű csajszi ugrál az orra előtt? Vagy Ő már megszokta és elhajtja őket, vagy a Dj-t nem is szoktak molesztálni?
Engem a fene megenne ha Ádi dizsibe dolgozna. Sajna rettentő féltékeny tipus vagyok, sajna.

Zsuzsa, megnéztem az oldalt, jól összefoglalja,bár nekem a terhelésest nem a 23-ik hanem a 26-ik héten csinálják és nem egy , hanem két órát kellett várnom. Kép

Kinga: te aztán élsz!! Kép Nekem tetszik,bár én lennék ilyen laza. Kép Cigi ügyben én is sáros vagyok. Én is 10 évig bagóztam. Kép
Na jöhet a kiosztás. Kép
Akkor tettem le amikor Danival terhes lettem.
Hát nem volt könnyű menet, de sikerült.

Ildikó, drága "vénség", kitartást a lakásfelújításhoz! Látom sokakan erőt vett a fészekrakási ösztön! Kép Aztán ne vidd túlzásba a rohangálást!

Mindenkinek szép álmokat!
Bellana
bellana

Szioka

Kinga
Tehat akkor, ha jol ertettem jossz ide hozzank az unioba kapalni, vagy kivarod a majust es otthon kapalgatsz? Fujj, de gonosz vagyok!!! Biztos nagyon erdekes amit tanulsz, majd meglatogatom az egyetem honlapjat es puskazok egy kicsit, igy vegul megis meg fogom tudni mit is takar ez az EU-s Agrarmanager-szak.

Suncsi
Ez nagyon jo otlet volt, en is tudnek egy kis szallonnat kanyaritani magamrol es utana azt ki lehetne sutni, igy meg is lenne a zsir a kiflihez, a falusi hetest sajnos nem ismeremKép.
Jo szepitkezest, mar nem sok ido van husvetig, es milyen jo lesz Neked!

Csajok meglepi!
A ferjem szules elottKép
...es szules utanKép
Mindenkinek jo ejt!
Ildiko
salla

Még bekukkantottam lefekvés elött. Na de ilyet!

KépKépKépKép

Most könnyezek a röhögéstöl. Eddig is gondoltam, hogy lökött csaj Ildiko, na de ennyire!

Jo éjszakat!
Süncsi
süncsi

Jó reggelt lányok!

Ildikó!
Ez nagyon jó, most vidáman indul a napom. A vénségezést pedig kikérem magamnak Chello és a magam nevében, ugyanis mi hárman egyidősek vagyunk!Kép

Mucska!
Aludj még nyugodtan, neked nem kell felkelni! Mi lesz a mai menü?

Bellana!
Nekem is van két kismama barátnőm, akikkel együtt szoktunk sétálni délelőttönkét és szerintem ez nagyon jó. Egyébként az egyiket ti is ismeritek!

Jaj, rohannom kell Petit ébreszteni. Észrevettétek már, hogy már mennyivel hosszabak a napok? Már tök jó világos van ilyenkor reggel is!

Panó
panó

Jó reggelt Lányok!

Kicsit eltűntem de most megint itt vagyok csak még nem volt időm visszaolvasni.

Ildikó, azt hittem rossz helyre tévedtem a képek láttán. Kép

Mindenkinek kellemes napot, végre kisütött a nap. Kép

Chello
chello

Jo reggelt!

Ildiko!Kép
Es a masodik kepen meddig birta volna meg???A ferjem is be szokta huzni (mar amennyire tudja,neki jo nagy pocija van),de olyankor vorosodik a feje...nem kap levegot...Kép

Amugy nalunk a "toljunk ele valamit" nem mukodik,mert magasra tettuk a csikot.

Ma mar kicsit jobban vagyok,de meg nem inteztunk semmit...

szoszi
szoszi

chello!Kép
Hol sutott ki a nap?????Ma reggel fel orat vakartuk az autot es meg mindig szallingozik a ho.-2 van.
Hat sosem lesz mar tavasz?????Le akarom dobni ezt a ronda fekete vastag dzsekit es vekony kismamaruhakban fesziteni....
szoszi

Szia Csajok!

Mindenki meg van reggel táltosodva! Én meg ki sem látok a lukon még!

Ildi!
Jó csaj vagy!

Chelló!

Küldjél már a napocskából Szeged fele is, mert itt egész éjjel hó esett.

Panó!

Mai menü: hát hogy őszinte leszek : fogalmam sincs. Nem vagyok még éhes ugyanis.

Bellana!

Puszi, mennek majd a vállak ha kell.TB-t miért fizetünk? A kérdés jogos!

Orsi, Süncsi!
Pusza!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szöszi!

Neked is szép napot ám! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Süncsi!

Betöltöttük a 24. hetet! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, gratula a 24. héthez! Kép Kép Kép

És küldöm a napocskát, Szöszi, Neked is.

Én már reggeliztem és az ebédet is kitaláltam de szerencsére csak meg kell ennem.

Chello
chello

Szia Chello!

Ezt a gyorsaságot! Kisütött a napocska! Köszike!

Mit ebédelsz ma?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Most csak annyi idom van, hogy egy kis
Kép-t kuldjek nektek!
Sajna vár a munka, majd írok ha hagynak Kép

Soraya

Ui: Bárdos A.-Máté K. házaspár is augusztusra vár babát, most olvastam Kép
soraya

Soraya!

Ezek szerint együtt olvasunk?!
Ne dolgozd agyon magad!
Pusza MUcska

Andi
Kép
mucska

Mucska, már napok óta fáj a fogam egy kis csípős csirkeszárnyra a KFC-ben szoktam venni, nagyon fini. És valami salit gondoltam hozzá. Kép

Most elindulok, majd még jövök.

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?