Új privát üzeneted érkezett!

Kati!
mi büszkék vagyunk rád! :D még egy vizsga kipipálva! ráadásul 2 gyerek mellett. Nem kis teljesítmény! Ügyes vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati, 2 gyerek mellett az a lényeg, hogy görbüljön! Ügyes vagy! És nézz meg egy jó filmet, úgy is van!

Nálunk nem volt kifejezetten ovis karácsonyi ünnepség. Illetve pénteken volt karácsonyi vásár, amire a gyerekek gyártottak apróságokat az óvónénik segítségével, és azokat lehetett megvenni, és közben a mi óvónénijeink csináltak a teremben egy kis teaházat, hogy a szülőkkel tudjanak beszélgetni. (a többi 3 csoport nem :(, ez csak azért rossz, mert Villő tuti nem hozzájuk fog járni...)

A karácsonyi ünnepség pedig csak a gyerekeknek volt tegnap délelőtt. Elég kicsi az aula, és így bensőségesebb is szerintük. Úgyhogy nálunk az első ilyen majd csak májusban lesz :)

mtunde

Nálunk volt ovis és bölcsi kariácsonyi ünnepség is. PERSZER PONT EGY IDŐBEN most hétfőn. :cry: így elosztottuk a férjemmel. Ő ment Katáéra, én meg Szofiéra. :D Nekem nagyon tetszett. Jó volt nézi a sok kis lurkót tépni a csomagolópapírokat. :lol: Tiszta extázis volt. A sütikre már oda se bagóztak :lol: :lol: :lol: volt gyerek aki hozzám jött oda hogy segítsenk neki :D mamája nem volt elég gyors szerinte :D , gondolta kér tőlem is segítséget :lol: Ma még be is kell szaladnom egy boltba játék takarítófelszerelésért, mert hát ... az volt a non plus ultra :lol: :lol:

ja! különben úgy néz ki, hogy csalánba nem üt a mennykűűűű :lol: ma már sokkal jobban vagyok. Ma már futotunk is egy kört. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi
Házikó nagyok klassz! Csak ha el akarnád rani vigyázz, mert imádják a molyok :? :twisted:

Kati
Ne legyél elkeseredve! Nem kis dolog 2 ilyen kis gyerek mellett tanulni! Inkább légy büszke rá, hogy sikerült! A többi részletkérdés! :wink: Mi így is büszkék vagyunk ám rád!

Konta Barbara
Mikor novemberben voltam uh-n peteérés miatt(csakhogy ne találgassatok :wink: ) ott ült az 5.-en. Először csak néztem, hogy ki ez? Olyan ismerős :lol: Aztán beugrott, de elég vacakul nézett ki :P

Veronikusz
Ez olyan hülyeség, hogy kicsit nem gondolkoznak, hogy ha teszem azt több gyerekedd van, akkor hogy mész el mindegyik ünnepségére? Sztem csak szervezés kérdése lenne...
Szuper, hogy javulóban!

Bori
Anyu dr.Kelen önbarnítót használ. Sztem jó illata van és szép egyenletesre barnít, ha kicsit megdörzsölöd a bőröd, akkor sem jön le. Gyógynövényboltban kapható álltalában és nem gáz az ára.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Remélem be fogunk tudni menni hétfőn!!! :?
Sajnálom, hogy többen nem tudtok jönni! :(

Kriszta! Én szeretek síelni, de a felvonóparát meg tudom érteni. Január végén is megyünk, visszük mindkét nagymamát bébiszittelni, ők nem síelnek. :lol:
Majd mesélj az ovis karácsonyról, jövőre már én is bőgni fogok... :lol:

Gabi! Aztaaa, nagyon ügyesek vagytok! Nekem biztos nem sikerülne ilyen. Egyszer megpróbáltunk mézeskalácsot sütni (sok matekszakos együtt), de nem sikerült jól kimérni a mézet... Nem voltunk tisztában a mértékegységekkel... :lol: :lol:

Zsu! Tudom, hogy nem kell neked mondanom, de ne hagyd, hogy beszóljon a védőnő!

Eni! Nemtom, hogy írtam-e már, de nagyon örülök a jó híreknek Jankával kapcsolatban!

Reni! Ha írsz email címet, szívesen elküldöm a tablót, hogy láthasd. Vagy majd bemész az ötödikre megnézni? :wink:

Veronikusz! Vigyázz magadra! Kár, hogy egyszerre voltak az ünnepségek! De majd jövöre már mindkettő ovis lesz, és nem kell rohangálni! :wink:

Dóri! Szép lett nagyon a kosár! Akkor küldjek címlistát, vagy most már mindenki hoz, amit hoz?

Már úgy várom a hétfőt!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, még a tablóhoz akartam írni, hogy 70x100-as lesz a mérete. Tavaly Erika vett hozzá keretet, akarunk idén mi vinni? Én nem tudok, mert nem bkv-val megyek. De az Ikeában lehet kapni pont ekkorát: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10094060

Valaki jön autóval Ikeaközelből? Vagy hogy legyen? Ötlet?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

mármint bkv-val megyek... :oops:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jaj Steffi, ne búsíts. :( persze megértem. Két manóval nem eccerű még az otthon létezés se. Mi is Apával megyünk.

Emese, te nem bírsz magaddal. :D vagy már megint szityóztatok KisJankóval? :D :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi
Remélem jövő karácsonyig még lesz arra dolgom :D De azért ha elküldöd nem várnék addig, hogy megnézzem :wink:
maszatfalat@gmail.com

Köszike

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni! Elküldtem! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme!
Hát így alakult, próbáltam megoldani, hogy mehessünk, de már a Jó Isten sem akarja, hogy menjünk, mert fél 9re megyünk a bankba szerződni, ami legoptimálisabb esetben is 2óra, de ismerve a bankokat és hogy már május óta ülnek az ügyünkön... Két gyerekkel király program lesz... Inkább szülnék megint :lol:

Kati!
Ügyi vagy! Én egy éve nem jutottam el a Kresz vizsga lerakásáig, bár csak egy időpontot kéne kérni... De majd jövőre...

Na majd mgé jövök később, ha nem alszok el altatás közben :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Csajok,
gyors kérdés:
babaruhát nem tudok vinni, mert folyamatosan kölcsön a barátoknál, viszont van egy pár "kapucnis" törölközöm(nem tudom, mi a szakkifejezés), szerintetek arra szükség lehet az osztályon? Vagy vkinek, mert azt is adnám szívesen...
köszi

Kép
Kép
paklincs

SZIASZTOK!

ZsÓFESZ!-képkeret jó ötlet,mi valszínű a héten megyünk IKEába ha úgy döntünk szívesen megveszem!
mondanám hogy arra megyünk a kórházba M7-de 10kor nyit és addigra ott szeretnénk lenni hétfőn!-szóval nekünk belefér :lol: :lol:
Kiscsajok jól vannak???

Síelés-én imádom de most kimarad!!!!-pedig Miki már vinné kisMikit tanítgatni!-de engem nem hagynak itthon :wink:
sőt már mondogatja a korizást is!!!-szerintetek nem korai még????még csak két éves Mikey :lol:

Oviskaritörténetek tök jók,mi is benneleszünk hamarosan-tényleg hiszen most szültem :D így öregszenek ezek a lurkók???? :lol: :lol:

TIGRINCS:iwiw-mi nem vagyunk fenn de azért klassz hogy keresel,ha vmi infót kérsz szóljál rögtön válaszolok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet lemaradtam :oops: de mi van Adrival hogy menteteK?-remélem nem komoly!!!
és nézem ám az ídőt!!!-de látom neked tök mindegy non stop!!bármikor lehetsz csak gép legyen a közeledbe!!!!-de azért az éjszaka a kedvenced?????? :wink: :wink:

VERonikusz-tudtam én ezt hogy nem komoly!!!! :lol: :lol: lehet nem pörögnél ennyit tuti az ágyat nyomnád!-még jó hogy van akikért állandó mozgásban vagy!!! :wink:

Vizsgázós Kati-gratula :lol: kit érdekel hogy hányas???átmentél???-ez a lényeg!!!jöhet a következő!!!!-mármint vizsga :lol: :lol: :lol:

Steff-háát mit mondjak banki program két gyerkőccel-nem lesz egyszerű de csak vége lesz egyszer! mikor mi vettük fel a hitelt volt egy ismerős srác mindent ő intézett egyszer mentünk aláírni a bankba+amikor a pénzt kaptuk !nagyon sok ídőt energiát és idegességet spóroltunk meg bármi volt teljesen korrekt módon magyarázott érthetően átláttuk a dolgokat,tök mindegy milyen kérdéseket tettünk fel neki! jaaaaa és mindezt a felvett összeg egy százalékáért !

Mézeskalácsházikó :lol: :lol: ügyik vagytok-de nem látom a tetőn a tányérantennát!!!!!! :lol: :lol: :lol:

jövök még csak Mikey már a narancshéját eszi és keni a falat........

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok,

Vagyok ám (most), csak katasztrofális volt a mai nap. :? Röviden 8-13h a klinikán voltunk... blabla. Gyerekkel, férjjel. Nem is tudom, ki viselte nehezebben. A többi nem lényeg. Jankuci jól van, a korábbiakhoz képest nem romlott az állapota, viszont minden egyéb megvan, és minden ott is van, aminek ott kell lennie, meg aminek nem, az is ott van. Szóval van tágulat, de nem parázunk, továbbra is drukkolunk... :D Mert tényleg a legjobb, hogy a 25. hét óta a helyzet változatlan. Azt úgyis tudjuk, hogy műteni kell, probléma van, nade a micsajunk, és nekünk így (is) tökély. Most viszont rákérdezett a főorvosunk, hogy mit is ígért korábban, mert neki most nem egyértelműen látszik, hogy lány-e. Mondtam, ne hülyítsen, ha eddig nem nőtt kukija, ezután már ne nőjön, mert szekrényben a millió rózsaszín gyönyörűség, na meg Janka névvel hogy néz ki egy fiú??? :lol: :lol: :lol: És közben Tünde, te jártál az eszemben, meg Benedek és Villő Réka. :shock: :roll:

ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!
vbea

Ja!!! VÉGLEG lemondtunk az indított (kora)szülésről... Ez az igazi győzelem!!! :wink:
vbea

Kriszta
feltételezem, miután kiejtetted a síoktatót, Te is 'kiugrottál' szolidaritásból? :D :D :D

Emese,
köszi a szagosítót! :D

Kati,
a lényeg, hogy megvan, és többet nem nyomaszt, jön a megérdemelt pihenés! :wink: :D

Reni,
köszi a tippet. Kipróbálom! Ez se jön le, egy hétig bírja, de azért egy nap kell, hogy a szag elillanjon. :?
Vendég

Eni! csak így tovább :D minden rendben lesz. másképp nem is lehet!!!
most nem nagyon tudok írni,mennem kell Encit altatni :evil: mostanában ez van.....és olyan nehezen alszik el...8-9kor fekvés, de van hogy csak fél 11kor alszik el...
Kati! nálatok is volt vmi ilyesmi, és mentetek az alváslaborba....ha jól emlékszem...ötlet?ja a vizsga meg kit érdekel, fő hogy megvan,,,,nem az a lényeg hogy hányas...
na megyek,majd még lehet hogy jövök...

Kép
gablaty

Haliho, garázdálkodtam egy kicsit az iwiw-en :oops: ha gáz, nem kell visszajelölni...

Tikó,
hogy hogy fenn vagy az iwiw-en? (Téged is megtaláltalak :D )
Azt hittem katonák, rendőrök, titkosszolgák, vpop nem regisztrálhatnak (hogy ne lehessen őket megkörnyékezni, fenyegetni, családtagjaikat megtalálni). Akkor ez csak mese?

Kati,
mégegy gondolat a vizsgához: a ketteshez is minimum 60% kell, szóval ha innen nézzük, akkor igenis jól teljesítettél!!
Vendég

Hahooo,

Muszáj elmesélnem, meg megígértem a csajszinak, hogy cserébe csinálok Neki egy kis reklámot:
Szóval Dunakeszi Szamóca bababolt és turci
Bementem, hogy vennék pár darab szebb, de nem túl bonyolult mini babaruhát, … bla-bla-bla - előadtam a sztorit rólunk. Mire Ő adott egy nagy szatyor babaruhát pontosabban 8 db rugit, meg 25 db bodyt. Cserébe azért vettem 2 rugit meg 4 mini manósapit. :lol: :lol: :lol:
Most megy a mosiban, várom, hogy újra bébiruhákat teregethessek! :P

Jó éjt,
B

Kép
vkbrigi

Eni jaj. Én meg már azt hittem... Jó lett volna, ha most azt írod, hogy kész, vége, sehol semmi, csoda történt...
De azért legalább annak örülünk, hogy nem változott, nem lett rosszabb.
Lehet, hogy mégse kislány??? Ne máááá!!??? De a 4D-n látszódott tisztán, nem?
Bocsiii a hülye kérdésért, de a belső szervek működését, hártyákat, záródásokat látják ezt meg neeeem???

Kép
vkbrigi

Húúú, Brigi, ez tökjó!!!!

Nálunk meg az a hír, hogy elkészült a tabló, és itthon van!!! És mindenféle elfogultság nélkül mondhatom, hogy jó lett! :wink: :lol: :oops:

Eni! És akkor most nem is Janka lesz Janka? Örülök, hogy minden változatlan!

Emese! Szerintem jöhet a törcsi, mintha a szülőszobán abba tekerték volna Maját? De már nem emlékszem... :oops: A fürdetésnél szerintem nagy pelus anyagú kifogóba törlik a babákat. De ebben sem vagyok biztos... Már olyan rég voltam ott! :lol:

Na, megyek aludni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Brigi,
én ezt el sem hiszem... :D aztán nemcsak mosni, vasalni is!!! :wink:

Kati,
hajrá kettes, így legalább senki nem köpköd meg, hogy eminens vagy. Éreztem, hogy kiöltözös lesz ez a karácsonyi banzáj, de Kisjankónak csak farmere és nem tűr magán inget...majd ráadom Flóra vmelyik habos-babosát...anyukáknak mennyire illik kirittyentődni?

Memme,
tütüke ma nem volt(mégiscsak hétköznap van), csak elszopogatunk néhány konyakmegyet és dianáscukrot...

Gabi,
altatás-elalvás nálunk is detto. Ha délután szunya van, este 10-ig,fél 11-ig kínlódás...már Kisjankóra gondolok.

Eni,
örülök, hogy nincs negatív hír. Most akkor Janka azért Janka, vagy kérdőjel? Izgalomhegyek.

Kép
Kép
paklincs

Na Zsófi,
eccere és majdnem ua.-t. Tabló király, szerintem menjen a keret, én is azért kérdeztem Tőled levélben a méretet, mert emlékeztem, hogy tavaly Erikáék vették... szóval Etenci én megköszöném, ha beszereznéd...törölközőket is bekészítem.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Csak gyorsan.
Valószínűleg mi sem megyünk hétfőn. A környéket elérte a hányós betegség(iskolatársak, barátok), mi még nem, de nem szeretnék senkit megfertőzni. Vasárnapig kiderül mi lesz.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jó reggelt...
Enci először 3kor, majd 6kor kelt. Köhög a drágám....remélem azért ünnepekre kiheverjük, ja! tegnapelőtt éjjel hányt is. :shock: de az csak 1eri alkalom volt...szóval remélem abban nem lesz folytatás.
álmos vagyok!! na megyek nyomok egy kávét---

Kép
gablaty

Borsika!
tegnap nem csuklottál? :D nagyon gondoltam rád mikor a Királyhágó utcában voltunk. :D Nem is mondtad, hogy egy ilyen csúcs szuper hely. Azt hittem külföldre csöppentem. :D Gyönyörű az egész belső, no meg hogy bejelentkeztünk és máris mehettünk a vizsgálatra. Nulla várakozás!!! :shock: :shock: Lepetéztem!!! :D ÉS A LÉNYEG!!!! ZSÓFINAK MINDEN OTT VAN AHOL KELL ÉS ÚGY AHOGY KELL!!!!! :D :D :D (koponya-has-csípőszűrés volt)

Tenci!
Drága vagy! és mindenki más is! sajnos mégis csalánba csapott az a fránya mennykő :oops: tegnap hűtőfürdő után volt 38 a lázam. :? (és este egyedül voltam a lányokkal, férjem karácsonyozott a cégével) Alig aludtam éjjel. (bár ebben a "nagyok" is közrejátszottak) Már korán reggel is 37,5 most a lázam. Ha nem két gyereket kéne magammal húzni, még el is mennék így 8-10 év után háziorvoshoz. :oops: nem tudja valaki hogy ez hány napig tart??? mármint a betegség. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Csak eszembe jutott, hogy Encinek nem is gratuláltam a bugyizáshoz. Gyógypuszikkal együtt meg a kis szőke fejére.

Eni, :shock: :shock: És Doktorbácsink mit mond? Mármint, hogy Janka Janka-e. Hát ez borzasztó hülyén hangzik.
Az viszont nem, hogy az indított koraszülés törölve. Menjen, menjen az idő...

Már megyek is, apja itthon, jön ő a dógozóba.

Szép napot!

Ja, Erika kérdezte is, valami olyasfélét, hogy majd mekkora keret kell... :D De ha ti tényleg olyan ügyesek vagytok, hogy még ezt is megszervezitek... Aztán majd azt is számoljuk már ki, hog ykinek mennyit csengessünk.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasz,

Brigi, persze, az ember reménykedik. Egy darabig. Meg tagad és hárít... Nekem most már az jelent megnyugvást, hogy TUDJUK, mire számítsunk. Bár mindenki azt mondja, hogy "...csak egészséges legyen", de bocs az idétlen kifejezésért, meg lehet szokni a gondolatot, hogy van probléma. A lényeg, hogy helyrehozható, és ugyanolyan élete lehet, mint bárki másnak. A fő problémáról tudunk 28. hét óta, akkor is megmondták, hogy ezt rendbe kell hozni, ennek a spontán megszűnésében nem kell bíznunk. Egyébként lehet, eltúloztam. Mindig is lánynak tűnt Janka, de ugye a kuki a biztos, tegnap meg gondolom nem látszódott semmi. :lol: A tágulat más tészta, az tényleg látszik, higgyétek el... nem vagyok szonográfus, de lassan kiállítást nyithatnék Janka veséjének alakulásáról...

Tényleg az a jó hír, hogy nem romlik a helyzet brutálisan, minden esélyünk megvan arra, hogy egy-két hónap alatt normális kerékvágásba kerüljünk.

A babarucik isteni!!! Brigi, ez csúcs.

Adri, hányás kerülgessen csak titeket!

Gabi, Encike is gyógyuljon... :D
vbea

Sziasztok,
Ancsa: nem voltam gépközelben, bocsánat, jöttök még erre valamikor hétfőig?

Tigrincs: Gulyás Dóra vagyok iwiw-en bp-i, de ha írsz nevet megkereslek, mert lehet belőlem sok van... bár a többieknél lehet megtalálsz...

Eni: nagyon örülök, hogy a rémisztő dolgok törölve, csak így tovább nagyon jók vagytok!!!!

Kosár: szerintem felesleges a lista, mindenki hoz valamit, aztán majd valahogy beletuszkoljuk... kötök rá majd karácsonyi szalagot és akkor kész is. Tablóhoz keret szuper ötlet, így teljes ajándék lesz. Rucik is és kifogó (ha jól tudom, ez a hivatalos neve) is szuper.

Gabi: mézeskalács házikó nagyon szép!

Veronikusz: gyógyulj meg hamar és férjnek meg üzenem, hogy irány haza és segítsen!!!!
Üdv: Dori
holnap megyek terhelésesre, előtte felugrom az 5-re a beutalóért és kérdezek vírusügyben.

KépKép

KépKép
snowwhite

Hanna?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Kati
Gratula a vizsgához!!! Csoda, hogy két gyerkőc mellett tudtál egyáltalán tanulni. :D :D :D

Gabi
Csodaszép a mézeskalács-házikótok!! :lol: :lol: :lol:
Gratula tőlünk is a pelusmentességhez!!! Látod, mindennek eljön az ideje. :D :D :D

Veronikusz
Lehet, hogy a múltkor nem voltam elég érthető? Tessék má meggyógyulni!!! Pihenj, már amennyire ez lehetséges két virgonc fürtös, meg a nyugodt Zsófi baba mellett!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eni
Most akkor Janka, vagy Jankó? :lol:
Olyan jó olvasni az írásaidat, akkora nyugalmat árasztasz felénk, hogy tőled jön a pozitív energia ránk. Ezt érzi Janka is.
Ja, és nekem már reggel óta kevereg a gyomrom. Mi lesz ebből?

Emese
CD vagy DVD, mindegy! Mindegyikre vevő vagyok! Csak csinálnád már meg!

Ovis karácsony: Élvezzétek, amíg lehet, a sulis már-már a buliról szól. (sajnos)

Én biztos nem viszek/küldök ruhát, mert a hugom már rátette a kezét mindre. Én meg várom, hogy mikor lesz végre ő pocakos.
De majd valamit kitalálok a kosárba.

Pati szemüveget kapott. Holnap lesz kész. Már alig várja. (Hello Kitty-s keret) Én nem örültem neki annyira, de ha kell, legalább ő örül neki. Majd teszek fel róla képet a hétvégén.

Most mennem kell, de majd még próbálok jönni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Eni, szuper hírek. Azért csak Janka lesz Janka.( Van, aki ritkán téved. :lol: :wink: )
Bár nálunk Levi azt hiszem olyan 28. héten lett Levi, addig Zselyke volt.

Gabi, nagyon szép a házikótok.

Vizsga: csak görbüljön, főleg két gyerkő mellett. Szuper eredmény, gratulálok Kati!

Veronikusz gyógyulgass! Nehéz megmondani meddig tart, ha nem tudjuk mi ez. Erre jók a dokik...:-)
Tudom, nehéz ügy, de ilyen lázzal talán mégis el kéne menned orvoshoz, mert ha szövődményessé válik, eltarthat hetekig és antibikát kell szedni.
Én egyszer így csesztem el a gyomromat 1 évre. Kis nátha majd elmúlik, szép kis akkut garatgyuszi lett belőle, 3 hétig 3 fajta antibika egymás után, bélflórám totál kiölődött és szenvedtem vele tényleg közel egy évig.
Na, szóval sztem menj el.

Nálunk megint előtérben a fogas kérdés, sztem át fog törni, olyan fehéres már Levi ínye egy helyen.
Megyek is, mert megint visít szegénykém... :? Pedig már adtam egy csomó dentinoxot, már nem merek többet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Gabi
Szupi a házikó!!!

Ma feladtam a dvd-ket, cd-ket :lol:
(Renáta, Tünde, Snowwithe/Dóri, Brigi, Bori, Ancsa)
elsőbbségivel,úgyhogy szerintem holnap ott van :lol: :lol: kivéve aproo/Zsófinak :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, kivéve miért? :oops: Vmi infot kihagytam volna?
Hogy vagytok? Mesélj....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ok, közben eljutottam a privikig, bocsi bocsi!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Emese,
türcsi jöhet. Bogit is kapucnis türcsibe csomagolták, úgy kaptam vissza a szülőszobán. Azt hiszem, többen is ismerik azt a kis bolondgombás mintájú türcsit... :D

Veronikusz,
igen, erre célozgattam én is, hogy meg voltam velük elégedve. Bár a belsőre már nem emlékszem, időre mentünk és egyből mehettünk is be, mi sem várakoztunk. :D Az volt még nagyon kellemes, hogy a gerincdoki néni nagyon ráért, mindent kibeszéltünk, egyáltalán nem akart minket lerázni, mint az máshol szokás. Pedig Bogi visított, mint a kismalac végig.
Örülök, hogy minden rendben! :D :wink:

Igen, igen, kedves szorgoskodók, mondjátok, hogy kinek mennyivel lógunk! Tabló nyomtatás, szerkesztés és verejtékezés, kosár kiválasztás, vásárlás, hazacipelés, stb stb stb! Ha megoldható, nem utalnék külön-külön, hanem a kezetekbe nyomnám hétfőn…

Andi,
köszi!!!!! :D :D
Vendég

Brigi,
hurrá rucik!!!!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hát még a bugyiságot annyira nem kiabálom el, de tény hogy itthon abban nyomjuk.Ha elmegyünk valahová, meg az oviban még biztonság kedvéért pelus. Most ugye 2 hét szünet, addig itthon, akkor is csak bugyi lesz :lol: aztán meglátjuk....de már ez is eredmény!!!!aminek nagyon örülök!! :lol:

Kép
gablaty

ja és köszi a dicséreteket mézeskalácsház ügyben,,, :lol:

Kép
gablaty

Gabi, én nem is mondtam, de házikó nekem is nagyon bejött... főleg, hogy én még egy tejberizst is úgy el tudok... :? :lol:

Zsó, hát azért van, akinek szemembecsukva is hiszek... valóban. :wink: Egyébként mióta "gond van" Janka veséjével, több helyen is megkaptuk (4d-n is), hogy milyen érdekes, mert ez fiúknál gyakoribb. Így jártunk. Nade, ha mégis kukis lenne Janka, úgy is lenne neve, és nem adnánk vissza. :roll: De én már nem is akarok több meglepit. Lány lesz. :D Nincs mese, tele a szekrény rózsaszínnel. Óh és még azt akartam mondani, hogy Zselyke annyira kellemes név, nagyon tetsz.
vbea

Zselyke nagyon jó név!!! :)

Eni,
meg tudlak érteni Janka Jankaságával kapcsolatban. Amikor már neve van, meg ennyire nagyon foglalkozik vele az ember... Akkor már ne tréfálkozzon. :)
Villő szerencsére olyan totálba mutatta magát, hogy látszódott a 2 szeméremajak, így biztos lehettem. (de azért mégiscsak ott volt a félsz. :))

Képzeljétek, Villőnek kibújik az ELSŐ FOGA. A BAL FELSŐ 2-ES. Kis vámpírom. :)

mtunde

Eni
Hurrá jó hírek :wink: Na, már teljesen izgalomba hoztál, hogy Janka esetleg mégsem Janka :lol: Örülök, hogy koraszülés törölve :wink:

Veronikusz
Jaaaaaaj! Gyógyulgass, már amenniyre lehet. Szörnyűség, hogy férjed ilyenkor sem tud segíteni :? Én tuti lemondtam volna a céges bulit, de én nőből vagyok :wink:

Brigi
Eszméletlen a sztori! Jó hallani, hogy még ma is vannak jó lelkű emberek :wink:

Andi
Nagyon köszi! Csúcs vagy!!!!!!

AproZsó
Levi jól belehúzott ezekkel a fogakkal :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

akkor megint kérdeznék:
van itthon vagy 8 db mikulás csoki, mamba, nyalóka, gumicukor-tudjátok kaptunk mindenhonnan mikuláscsomagot, és restellem nagyon, de én ezeket az édességeket nem nagyon adom a gyerkőknek-illetve ennyi mikkancs az életben nem fogy el-szóval ezeket is szívesen odaadnám gyerekeknek, akiknek örömet okozunk ezzel-van ötletetek, hogy hova vihetném? Gondoltam arra, hogy itt van tőlünk nem messze a fóti gyerekváros,vagy kérjem meg védő nénit, hogy adja oda olyan családoknak, akikről tudja, hogy örülnének?
Köszi újból

Kép
Kép
paklincs

Reni!
1.) férjemnek már csak este (itthon) mondtam meg hogy lázas lettem megint.
2.) ciki lett volna ha pont ő mondja le, mert ezt az 5 tagú kis könyvelőcégének szervezte, ahol ugyi ő a főnök. :oops:

Aprooka! Tünde!
harjá fogacskák!!! :wink:

Eni!
örülök a jó híreknek!!! :D

Gabi!
bugyihoz is :wink: és a házikóhoz is gratulálok!!! :D

Aprooka!
az a helyzet, hogy tényleg el is mennék dokihoz ha lenne egy jó dokim!!!! Az a ki van 18 éves korom óta .... :twisted: 18 évesen azzal kezdte mikor átkerültem hozzá, hogy megmérte a vérnyomásom amit nekem addig sose mértek. Én mint PARA A KÖBÖN persze magas vérnyomást probukáltam. Ez az áll....t meg felírt egy vérnyomáscsökkentőt amitől kiskanállal szedtek össze. Át mennék egy másikhoz a Kútvölgyiben, de állítólaga többiek tele vannak már betegekkel és újat nem vállalnak el. (akik ezek szerint jó orvosok, mert mennek hozzájuk). Én meg ragaszkodnék a Kútvölgyihez. Szóval!!! Felhívtam a gyerekdokit és ő mondott most 4 lázlehúzót amiket 3 óra elteltével szedhetek be egymást váltva. Egy bibim van, hogy az egyikre kifejezetten rá van írva, hogy SZOPI MELLETT NEM AJÁNLOTT! :oops: hozzá kell tennem, hogy tűzbe tenném a gyerekdokiért a kezem. Ő volt a mi gyerekorvosunk is. :D Hát most már csak kimászom!!! Majd Katáért menet, bespejzolok egy patikában. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
én Dr Kubinyihoz tartozom a Kútvölgyiben, ő is jó, és mikor legutóbb volt valami (a fülemmel) és ő szabin volt, Gólya dokihoz mentem be, és ő is szimpinek meg jó dokinak tűnt. Én is inkább kikúrálom magam, most is csak a táppénzes papírok miatt jártam a háziorvosi rendelőbe, de azért nem árt egy jó doki, akit elő lehet rántani ha nagy a gond. Megpróbálhatnád a váltást, ha ennyire nem bízol a dokidban. :roll: De a Kútvölgyit szerintem se hagyd el, az ottani dokik azért be tudnak juttatni a kórházba ha szükség lenne rá (de remélem nem lesz!!). Isten ments, hogy pl a Jánosba kelljen befeküdnie az embernek!! :evil: Ott még az ügyeleten is megkövesedtem pár éve, mire arra járt valaki! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok !!!

CSak nagyon gyorsan, visszaolvasni sem volt időm csak nagyjából az utolsó oldalt......

Először ia a tabló nagyon nagyon TETESZIK!!!!!!Köszönet Zsófiéknak!!!!
Bemenni mi nem tudunk, de a költségekbe természetesen beszállok, csak szóljatok, hogy hova és mennyit.

Veronikuszjobbulást és a szövődmények miatt mindenképpen kezeltesd magad!!!!!Hogy vannal a csajok???ZSófinak holnapra Boldog hófordulót :lol: :lol:

Eni
NAgyon örülök a jóhíreknek!!!!SZerintem tuti lány ha azt mondta ,akiben bízol :wink: :wink: :wink: :lol:

Gabi
Mézeskalácsház nagyon szuper, irígyelem a türelmed és a kreativitásod én még egy macskát sem tudok rajzolni. :lol: :lol: :oops:

Rólunk!
Letti tegnap megkapta a három hós oltást...semmi extra nem volt eddig.Kicsit taknyos, de azt mondta a doki, hogy nem beteg.Berke eleven, rossz , szinte lóg a csilláron :lol: :lol: NAponta többször lerajzolja a jézuskának, hogy mit szeretne....persze, hogy egy újjabb trabantot :lol: :lol: Én napról napra jobban vagyok , már néha jókat is alszom....hamarosan teljesen rendbe jövök.
TAnulni szeretnék dietetikusnak, most ezt találtam ki..... de sajnos most lemaradtam róla, mert novemberig lehetett jelentkezni, mivel keresztféléves (pedig levelező lett volna)....sebaj majd jövőre.Azért gondoltam erre ,mert élelmiszeripari mérnöki végzettségem van és gondoltam amellé jó lesz...meg szeritnem erre mindig lesz szükség...most itt tartok!!!!
Majd még jövök csak minidg van valami.........

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz, akkor amire rá van írva hogy szopi mellet ne azt ne, a másik 3-nak meg ha megírod a nevét, Petimnek van itthon olyan kisokosa, amibe az összes gyógyszer neve benne van. Abban utánanézhetek, ha akarod, de akkor is tartom magam az álláspontomhoz, ez olyan kuruzslás-szerű, szóval inkább doki és enyje-bejnye. :wink:
Szóval szólj, ha segítség kell!

Igen, fogacskák, már 1 hónapja mondta a doki, hogy baromira gyulladt az egész ínye Levinek, ebből fog lesz, azóta vannak lázas-szenvedős napjaink, de sehol az a fránya fog. Egyenlőre csak kínlódunk, szóval már én is drukkolok, hogy törjön át.

:?

Zselyke, csodás név, már gyerekkoromban kiválasztottam Levi-tesónak. :wink:

Paklincs, amiket írtál az nagyon szuper! Még az önkori szociális osztályát is célba venném...de a gyermekváros a number1.

Tényleg, nem is írtam, ez a turis hölgy nagyon szuper!

Andi, aranyos vagy a dvd-kel, de olyan jó lenne, ha Magadról/Baluról/Anyudról is írnál, persze ha van kedved!

Jaj, megszakad a szívem, annyira visít a drága, de azonnal csönd lesz, ha dentinoxot adok neki, a fene enné meg, hogy csak 3-4x lehet egy nap....

:?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ne is mond Bori, barátnőm nagypapája ott feküdt az intenzíven, szegénykém azóta már az angyalokkal.
Szóval nyáron nyitva volt az ablak és arra ment be a barátnőm, hogy a nagypapi infúziós-állványán vígan csövezik egy galamb! Az intenzíven.... :evil: fertőzésveszély, á dehogy...

Dorka, de szuper! Én is szeretnék majd vmit tanulgatni, ha összejön, hogy Levi pl. nélkülem is tud aludni és felkelhetek mellőle. :wink:

Na, megyek, mert ideragadtam, olyan csend lett az újabb adag lidocaintól. :oops: Szegénykém, totál leszedálom, itt dumál a hátam mögött, mintha mi sem történt volna. Legalább tudom, mi a baj forrása!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Leszedálod Levit? :lol: Kérdezd MSE-t, ő pálinkás kenyérrel próbálkozott... :wink: (Jajbocsi...) Olyan éjszakákon, amikor egyáltalán nem bírt aludni Benci és csak ordított, biza bevetettem én is a panadolt/nurofent szirupváltozatban, legalább aludt utána 4-5 órát. Zsó, a dologelt próbáltad már? MAJDNEM olyan a hatásfoka, mint a dentinoxnak, de nincs benne lidokain, csakis gyógynövények, úgyhogy ezt gyakrabban, többször is lehet. Nekünk bevált ez is. :D
vbea

Ja, Veronikusznak még annyit szerettem volna, hogy MAJD' MINDEN gyogyira rá kell írni, hogy szoptatás alatt ne szedjék anyuk. Nyilván azért, mert erre vonatkozó vizsgálatokat nem végeznek. Ki az az őrült, aki meg merné kockáztatni, h egy terhes anyát/magzatot, szoptatós anyát von be a kísérletekbe :?: Szóval nem minden esetben káros a hatás, csakhát nagyon nagyon kell vigyázni. DOKI!!! :idea: :!:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?