Sziasztok!
Csajok, nagyon köszönöm a gratulációkat!
Barbi, Edith, nekem nem volt előzetes várakozásom a kisbaba nemével kapcsolatban. Tök jól el tudtam képzelni kislánynak és kisfiúnak is...
Viszont körülöttem szinte mindenki kislánynak drukkolt (Balázzsal és anyukámmal az élen - általában kevés dologban értenek egyet, de ebben nagyon...
szóval nagy az öröm!
Ami érdekes: nincs ötletem a nevére... Samunál tök be voltam sózva, örökké a nevén törpöltem, most meg ihlettelen vagyok... Hogy ennek mi az oka, fogalmam sincs. Azt hittem, hogy ha már tudom a nemét, akkor beindul a dolog, de egyelőre ez nem jött be... Balázs jobban rá van erre a kérdésre izgulva, de egyelőre furcsa ötletei vannak
Mindegy, van még 4 hónapunk...
Köszi a hozzászólásokat a bringatémához. Kipróbáltuk Samuval az Auchanban az egyik bringát, és hát még nem nagyon megy neki. Lelkesen felült rá és próbálkozott, de a tekerést még gyakorolni kell, nem nagyon haladt vele...
Márti, nagyon jók a képek, csodaszépek vagytok! És 8 kiló mínusz? Ügyes vagy! Mit csinálsz az ügy érdekében?
Julcsi, sajnálom a körülöttetek levő mizériát. Nekem is sok ismerősömet elküldték már most a munkahelyéről, és ez sajnos tényleg csak a kezdet... Annak viszont örülök, hogy ennyire hamar talált új állást Árpi - még ha egyelőre nem is az igazit.
Zsuzsi, az azért nem semmi, hogy ennyire túl vagy terhelve melóval. De ezt nyilván látja a főnököd is...
Edith, gratulálok az átaludt éjszakához, azért ez egy 10 hónapos csajszi esetében nagyon jó!
Tényleg Barbi, nálatok mi a helyzet, Ádám hogyan alszik mostanában? Zsuzsi, nálunk is felkel Samu időnként éjjel, de szerencsére nem minden éjszaka. Kb heti 1-2 alkalommal kell hozzá átmennem.
Bár ő még éjszakára pelusos, tényleg ezzel hogyan állnak a gyerkők? Nappalra már nagyon stabilan szobatiszta, ez tök jó!
Ezen a héten itthon vagyunk Samuval, mivel kötőhártyagyulladása van. Hétfőn reggel borzasztó csipásan ébredt. Szerencsére más tünete nincs, se láz, se nátha, "csak" a szeme beteg... És ez mivel elég fertőző, a héten nincs bölcsi.
Jó késő van, megyek szundizni, jó éjt!
RÉ