Kagyló, hidd el, elég, ha naponta egyszer tesztelsz az LH-val, én is így csinálom, és még soha nem maradtam le az ovulációról! Szóval naponta egyszer, soha ne első pipiből csináld, 10-20 óra között bármikor lehet, de a délután a legjobb, lehetőleg mindig azonos időben, pl. du. 4 órakor, aztán másnap du. 4-kor, stb.
Ha fiút szeretnétek, akkor a pozitív LH teszt (tehát 2 teljesen egyforma erős csík, vagy a Tesztcsík erősebb, mint a zöld felőli oldalon lévő Kontrollcsík) UTÁNI NAP, vagyis az első negatív Lh napon már jó, ha együtt vagytok, de inkább esti legyen a szeretkezési időpont, illetve még az utánalévő napon reggel érdemes fiúcskára gyúrni. Utána kevés a valószínűség a babára.
Amennyiben valaki lányt szeretne, akkor a pozitív teszt előtti napon már jó, ha együtt vagytok, illetve még a pozitív LH napon is van esély kislányra, utána már valószínűbb a kukacosság.
Ehhez érdemes jobban ismerni a ciklusainkat, tehát legalább 2 ciklust figyelni, már ha kisasszonyt szeretnénk.
Persze akadnak mázlisták, akik nem is figyelnek ilyenekre, csak úgy adja az ég, amit szeretnének. Na én nem ezek közé tartozom.