Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönjük a tablót itt is Zsófi, szuperek vagytok!!! Remélem tudsz jönni majd Te is, hiszen tavaly csak férjed és Léna volt, ha jól emlékszem valami betegség miatt.

Időpont nekünk is jó 22-e 10 óra. Kocsival megyünk, így szívesen viszünk is valakit/valakiket babaülést és hordozót is tudok pluszt szerezni. Inkább a budai oldalról, tekintettel arra, hogy a 3-ból startolok, de természetesen azért mozgóképes az autó elmegyek bárhová :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Snowwhite: igen, ezt én is akartam írni, hogy a Lehel tér-Victor Hugo u.-Pozsonyi út-Margit híd-Margit körút-Moszkva tér-Szilágyi Erzsébet fasor útvonalon fel tudunk venni mi is valakit/valakiket. Illetve hát ezen a környéken.
De mi nem tudunk autósülést adni...
linocs

Tünde! igen igen apró örömök :lol: egy hete amikor jött a Télapó (a nagypapa) mondtam neki,hogy a Télapó milyen boldog lesz stb.ha látja milyen ügyesen pisilsz a bilibe stb. Közben Télapónak is mondtam hogy említse meg a dolgot, és dicsérje agyon Encit :lol: . szóval nem tudom ezen buzdult e fel, de mindenesetre azóta,napközben bugyizunk.... :D

Kép
gablaty

ja én még nem tudom a hétfő jó-e...de azért küldenék a kosárba bármit a biztonság kedvéért!!!!kinek lehetne???

Kép
gablaty

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséreteket, leginkább Marcit illeti... :oops: Azért nem tettem fel ide a tablót, hogy legalább az meglepetés legyen az osztálynak!!! :lol: :lol:

Memme, akkor te szólsz/szóltál Erikának? mert engem is kért még a 6 hetes kontrollon, hogy szóljak neki, mikor megyünk. De akkor én már nem szólok külön.

Ancsa! Jó hogy újra itt, a hírek már kevésbé, nagoyn sajnálom! :cry: :cry: Nem semmi méretei vannak Larának, Léna most kezd belenőni a 92es rucikba.

Tünde! Neked akartam írni, hogy nem lett volna szép, ha a két képet egymás mellé tettük volna, de megpróbáltuk... Bocsi... :oops:

Nekünk is jó a hétfő, igyekszem 10re odaérni, nem könnyű elindulni a két csajszival... De majd sietünk. :wink:

Na, Maja hív, most ennyi időm volt, de most már jövök majd gyakrabban!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dóri te is már 100 nap alatt vagy... :lol:

na megyek amig Enci alszik, még csinálom a mézeskalácsot
majd jövök
Gyuzso! te nem Tóth dokinál szültél?? miért emlékeztem én arra hogy te is Tóth dokis vagy,....
(tablót nézem éppen)

Kép
gablaty

Megjöttünk a bevásárlásból, egy kissé lefárasztott. Persze zsepit elfelejtettem vinni magammal, így ott nyitottam ki egyet,nézett is a bizti őr, mondtam neki, hogy vagy ez, vagy..... :oops:

Nem is meséltem, a nátha, meg a betegség mindig kihozza belőlem a tutter álmokat: ma éjjel hármasikreket szültem Tóth dokival megint, aki közölte, hogy ha Levivel nem jött össze, most kivárja, hogy természetes úton szüljem meg őket. A vajúdás alatt meg közölte a párom, hogy nem engedi a kiscsajnak azt a nevet adni, amit megbeszéltünk már jóval előtte. Ezen kibuktam, jól összevesztünk....
kissé megviselten keltem fel, meg amúgy is. :roll: :oops:

Megmutizom a bcg helyünket, csakhogy tudjátok, ha esetleg ilyen lenne ez nem tbc, nem kell műteni, meg semmi ilyenek, mint azt a nemsokára "volt" házidoki-nénim mondta rá:

Kép

Kép

ez egy héttel ezelőtti, azóta megint nőtt, de nem érzékeny. Csak akkor lehet gáz, ha a hóna alatti nyirokcsomó begyullad, megdagad és fáj.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Gabinak grat a pelus-huss-hoz :lol: :lol: :lol:
Illetve Encinek inkább! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gabi!!! Köszi!!! Zsu tényleg Tóth dokis, csak ő volt a "prototípus" és egy hosszú nevű dokival akartuk csinálni a mintát, ezért kicseréltük a dokit... de jó, hogy észrevetted!!! örök hála... gondolom Zsu részéről is! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok,

Zsófi, szuper a tabló!!! Kösziköszi!! :)

Aprooka, BCG nem semmi... Nekünk teljesen nulla, már csak találgatjuk hogy kb hova kaphatta... Úgyhogy kaptam beutalót, vihetem újraoltásra :?

22-ét még mindig nem tudom :? De ha a 22-e jó, akkor persze jó a 10 óra is ;) Igyekszem kitalálni még, de sajna nálunk ez nem olyan egyszerű :?

Visszaolvasni nem tudtam, mert reggel apát vittük Vecsésre tárgyalni, utána tanácsadás, azóta meg Anna aludt - persze rajtam :? Mostanában hajlandó akár 2,5 órát is aludni délután, feltéve hogy végig mellette fekszem... Úgyhogy újra felfedeztem a videózás örömeit, már végignéztem a teljes Gyűrűk Ura sorozatot ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, az a másik véglet....állítólag nehéz jól beadni. :?

Nálunk is csak közösen megy a d.u.-i szunya, ráadásul teljes csend kell. Videózás helyet naplót írok. De néha azt is nehezményezi az úr, mert akkor nem bújhat teljesen. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

ZSófi ez a bcg nem semmi,ilyet még nem láttam! de jó tudni hogyha ilyen akkor sincs gáz!köszi érte :)

Gabi ügyi a kiscsaj-télapóbácsi bizti hatással volt rá,jöhetne egy évben többször is lehet jobban hallgatnak rá a lurkók :lol: :lol:
és tényleg milyen profi TÓth dokis vagy!!! :lol:

TIGRINCS!-miért is kéne haragudni??? :lol: :lol: :lol:
majd megbeszéljük ha talizunk-imádom a humorod :lol: :lol: ja és Jázmin szép név-ne hagyd magad!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Bori-lehet rosszul fogalmaztam-persze Mikey aludt természetesen nagyszülőknél nemegyszer mivel dolgoztam,-csak éjszakai kiruccanásos buli nem volt még!
Szóval férjed is nyomja a gépet???? :lol: :lol: :lol: :lol: ennyi jár nekik!!!

Mi valószínű bemegyünk az időpont tök jó! vinnék mézet,kávét complettát-de mondjátok ha vmiből kellene és még nincsen!-itókát már én is kérdeztem szerintem lazán belefér a kategóriába! :wink:

lépek mert jön egyik menyjelöltem,remélem lefárasztják egymást :lol: :lol:

Judi -videózás örömei????-talán nálam három év múlva?? :lol: :lol: használd ki..... :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Dori, Linocs,
én örömmel venném, ha valamelyikőtök felvenne. Ha tudunk menni és apjuk nem ér rá. Addig még kiderül és jövök! Moszkva térig lesétálok, és akkor útba esünk!
Vendég

Sziasztok!

Csajok!
A kis Jázminnak nem ma van a szülinapja???????

Veronikusz!
Majd én is írom a listát, csak legyek már túl ezen a hülye vizsgán...

Látogatás:
Megpróbálom megoldani, hogy legalább Orsival be tudjunk menni.
Danit még inkább nem vinném...bár akkor már nem lesz fertőző, de elég gátosan fog még kinézni :oops:

Brigi!
Ne sumákolj a plázában :D
Most aztán már szólj ha mész :D
Szóval mikor is mész??????????? :roll:

Ancsa!
Anyósomék Vörösváriak...rengeteget vagyunk ott...főleg hétvégén.
De majd csak jövőre, addigra már túl leszünk ezen a fránya himlőmizérián meg addigra már hátha Ti is rendbeszeditek magatokat :D

Kép

Kép
cukipofa

Memme,
de jó fej vagy. Nem mondom 100%-ra, de gondolom taknyos gyerekkel nem vmi jófejség beállítani egy szülészetre. Bár Kisjankóval idén lehet, hogy nem mennénk amúgy se sokra, épp az imént kérdezte meg, hogy ugye anya a Kisjézusnak nem kell verset mondani? :roll:

Brigi,
köszi előre is.
Akkor ha nem megyünk, sikítok, és másnem emberemmel ha összefutnál hétfőn, nagggyon megköszönném.És akkor én erjesztett szőlőlével gazdagítanám a kosárkát. Egyvalakiről bizton tudom, hogy szereti :wink:

Még arra gondoltam, hogy felénekelném a verseimet egy cdre. Ezzel a jövőévi oxitocin köccséget már meg is spórolta az osztály, ettől a párosítástól(hangom+versikéim)nincs az a szülés, ami nem indul be.

Kép
Kép
paklincs

Hahó!

Megjöttünk. Hááát. Elég érdekes volt. A szállás tök jó, de baromi meleg volt, Kispetyám valszeg ezért nem nagyon evett, de cserébe minden éjjel szórakoztatott. Engem. Ugyanis férj kidőlt az egész napos sízéstől és aludt. (Én nem síel. :oops: ) Panka anyóséknál szomszédolt, csak aludni tért haza a mi szobánkba. A 6 órás utazásról meg ne is beszéljünk. Petykónak tele volt már vele, aminek tele kellett lennie, Panka elég jól viselte, bár ma hazafelé megkérdezte kb. 10 perccel indulás után, hogymikor vagyunk otthon és messze van-e. :roll:

Nekem meg valami torokgyulladásom lett, mert fáááj és nincs hangom.

Úgyhogy: Nekem jó a 22-e, 10 óra, és enyém férj is lesz (mert ő visz), meg összes gyerek, de csak akkor, ha addigra nem bóvagyok ilyen beteg, nem venném a szívemre, ha a sok bébi tőlem nyerne valamit. Ja, és csokira gondoltam, az jó lesz?

ÉS: Zsófi! Nem tudtam válszolni, de jó minden, és tök szép lett, és nagyon-nagyon köszi az idei fáradozásotokat is!!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

És még olvasok, mert négy nap alatt négy oldalt teleírtatok. :D Majd holnap jövök.

Kép
Kép
kriszta36

Bori
holnap mennék feladni a dvdt,anyudékhoz nem lehet küldeni???

emano/Andi
KépKép
emano

Bori!
:oops: :oops: :oops: ne haragudj de nem fog beleférni a mai napba a szoli!!! :cry: :cry: :cry: pedig nagyon rámférne!!! nagyon sajnálom!!! :oops: :oops: :oops:

bocsi, de most csak ennyire futotta ... :oops:

Ja! Ancsa!
egy hétre megyünk a papámékhoz. :D

a többi kiesett a fejemből :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok

csak gyorsan,mert menni kell oviba

ezt tegnap alkottuk közösen, Apa is beszállt a végén :lol:
eddig még ilyet nem csináltunk, de elsőre nem rossz...pláne hogy mindenki részt vett benne

Kép
Kép

majd még jövök :lol:

Kép
gablaty

akkor jól emlékeztem én Gyuzso!!! :lol: :wink:

Kép
gablaty

Gabi,
a memóriád tökéletes!! :lol: :lol: nekem nem is tűnt fel, csak Borsának, mert hát ugye az átküldött listán még minden okés volt..
a "prototípus-elterelő hadműveletre" nem is gondoltam.. :lol: :lol:

MSE,
ha nem sikerül az Apjuk-Brigi tali, mi itt vagyunk, segítünk (megígérjük, nem szopogatjuk be a lőrét sutyiban :lol: )
versike kiadása jó ötlet, csak 2 hahota között nehéz lesz nyomni... :lol:

Kriszta,
sajnállak az éjszakákért... majd itthon kipihized magad!!!! (remélhetőleg) sípálya meg megvár ám!!!!! :wink:

dec. 29., én 7 körül érkezem-ötödiken labor kiírás átvétele-aztán rendelőintézet..
a múltkor is így hamar végeztem (fél nyolctól van csak vérvétel, de számot már negyedkor is lehet tépni!! :wink: a múltkor béna voltam és elfelejtettem tépni, így beelőztek.. :shock:

jó szar napunk lesz előreláthatólag.. már keléstől indult a nyígás, plusz még oltás-védőnő (kíváncsi vagyok, kibírja-e beszólás nélkül... ugye szopi-projekt van..)
most már háton batyuban pihen, így nincs nyígás, béke-csend honol... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na, olvastam kicsit.

Eni!
Örülök nektek. Látod, kicsilány is hozzájárul a karácsonyhoz. Továbbra is hajrá vonalzó!!!

Gabilk!!!
Nagyon boldog névnapot utólag is!!!

Ancsa!
Sziaszia! Jó, hogy előkerültél. Sajnálom a babát, de meglátod, fogtok ti még Gabival együtt babázni!

Zsu!
Én alapjáraton utál síel. Csak férj kedvéért. Még gyerekek alőtt. Azóta van alibim, hogy miért nem. De azért pihentem volna egy kicsit. Mondjuk napközben lehetett, mert Petikém csak éjszaka volt rossz (?) kicsi fiú.
Milyen szopi projekt? Lebeszélős-beledumálós? Nem baj, tojd le, csináld úgy, ahogy neked jó. (Bár szerintem ehhez én nem kellek, ahogy megismertelek innen.) Kipróbáltam egyébként (nem volt elég hamar meleg a tej az üvegben) és mellreraktam Petyát, hogy megnyugodjon. Hát, elfogadta, de már nem tudja, hogy kell, iszonyúan harapott. Szóval én inkább irigy, védőnőnek miaköze.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,

Aprooka, tudod mi a legviccesebb? Gödöllőn havonta kétszer oltanak, most épp nincs bent az egyszem emberke aki csinálja, úgyhogy nem is tudják megmondani mikor lesz oltás.. Nomindegy már megszoktam, hogy nincs időpont :?

Kriszta, képzeld kb 1,5 hónap szopisztrájk után Anna is szopizott volna már... csak már nem volt mit :?

Gyuzso, Krisztának igaza van, védőnő le van... Főleg ha ilyeneket mond...:?

No megyek, olyan szépen süt a nap, muszáj kimennem levegőre ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
irigykedem, hogy ott süt a nap, itt még nem szánta rá magát, csak kínlódik :?

Veronikusz,
okés, semmi gond, a mai nap nekem is sűrű. :(
Én tegnap bekentem magam, apjuk most 'Tamás bátyának' hív :D
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, ne is mond ezt a 2 gyerekkel elindulásosat. Felkelni alig tudunk, aztán meg minimum 1 és negyed óra kell, hogy kilépjünk a lakásból. Ha ketten vagyunk 2 gyerekre, akkor is. Állandóan lekéssük a reggelit az oviban, ami azért gáz, mert Bene itthon meg alig eszik még. Nem tudom, mi lesz, ha iskola is lesz, de tuti hogy nagyon korán kell majd kelni... Már most is korán kéne...

Nekem ma szétrobban a fejem, kiscsaj meg tombol az ágyban, nem akar pihenni, pedig kéne... nekem is...

MSE, na persze, amikor meg Villőcském nem akart kibújni csaknem énekeltél nekem verseket!

mtunde

Bori!
:lol: :lol: ez tetszik!!! :lol:
még jó hogy nem igértem meg! 38,5 a lázam! :? szaladok bevenni Panadolt mielőtt nem tudom majd "letornázni". :mrgreen:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
:( Hatott a Panadol?
Mars vissza az ágyba és hozass Zsófival egy forró teát!

Gabi,
nagyon ügyik vagytok! Én is akartam ilyet csinálni! De mostmár megvárom, míg majd Bogi besegít.
És apával együtt csináltátok! Irigy irigy :D

Apjuk ma végre elintézte nekünk a gyed-et! Hurrá hurrá! Csak 2 hónapba telt! :twisted: :lol: Legalább januárban egybe jön majd 3 havi :D :D
Vendég

sziasztok,
en is itt, tegnap megvolt a 6 hos kontroll, bar csak csutortokon lesz Zsofi igazabol 6 hos...doktorno csovalta a fejet, h nem hizott eleget...300 g-ot csak, szerintetek ez nagy gaz? meg h nincsen szine, pedig szedek vasat, ti szoktatok szedni, szoptatosok? melyiket es mennyit? bar mindegy is, mert ugyis kezdjuk lassan a hozzatapit... Zsofinak kinott az egyik foga, teljesen eszrevetlenul, csak akkor tunt fel, mikor mar kint volt...mondtam is az orvosnak, mire o, h hat ez bizony 2 db fog...:D

a heten a ferjem szabin van, ugyhogy ma elmereszkedtem a fodraszhoz, mig o itthon vigyazott Zsofira, fuuu, nagyon fura erzes volt, egyedul maszkalni a varosban, tok konnyen, lazan mozog az ember, nem neznek ra csodalkozva, de nem is mosolyognak, ujra beolvadtam a szurkesegbe...aztan persze rohantam haza, h biztos mar balhe es orditas van (hagytam azert itthon lefejt tejet), hat felesleges volt ugy sietni, tok jol elvoltak, aludtak, ettek, jatszottak... nekem meg jo hajam lett...:)
asszem, maskor is el fogok menni! :D

22-en probalunk majd mi is menni, h mit viszunk a kosarba...hat en gondolkoztam, h mi is kene oda, es arra jutottam, lehet veszek par alkatreszt a medelas mellszivoba, mert mikor bent voltam, es fejni kellett, mindig azt az egy db-ot vartuk, mindenki utan ujra kellett fertotleniteni, v szerintetek ez hulyeseg?

banana

Bori!
nem vagyok megfázva :? "CSAK" fáj a fejem, a hátam, a végtagjaim, ráz a hideg és lázam van. Pont mint mikor ennyi idős volt Szofi és szoptattam. Akkor is külföldön voltunk.
Lányokért ma 39 fokos lázzam mentem el, de mostanra lement. :D

ha tudok, jövök még olvasni! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni,kérünk képet az Uniszex kuckóról!!!

Aprooka,hogy vagytok??
jobban?
Hát nem csodálom hogy hármas ikres szülés után fáradtan ébredtél. :wink:
Jó, hogy csak ott volt vita! De most már elmondtad, és így élőben nem lesz!
Ez az oltás nem semmi!

Andi,
Hogy vagytok?
Nekünk is van tapadós zoknik, én is akartam Larának komolyabb lábbelit a kőre, de már nincs sehol. Ezért kaptunk, vagyis örököltünk 23 szandit, de olyan vastag bokára tervezték, hogy állandóan leesik :-) szóval nálunk is maradt a zokni.

Emese
de édes vagy! Igyekszem nem eltűnni! De azért nem ígérek semmit, csak annyit, ha tudok jövök. Jó lesz így?
Jaj, szegénykéim, küldöm a sok gyógypuszit!!!!
szerintem nem ciki a bor!!!

Gabi

annyira szép lett a házikó!!!
jövőre ha nyugi lesz mi is csinálunk!!! ugyhogy kérem szépen a receptet!!!
Encike de ügyes vagy!!! sok sok puszi!!!!

Memme,

jaj TE is beteg vagy?
Mennek a gyógypuszik!!!

Dóri,
holnap valahol nem tudunk összefutni? Délelőtt? Adnék egy kis kávét? :-) stop shop környéke?

Zsófi,
édes vagy köszi, és annyira szép ez a tabló, átküldöd majd nagyban is? Köszönöm.

Kati,
ez szuper, akkor várunk Titeket ha már pöttymentesek lesztek!!

Kriszta,

na itt vagy? Már kérdeztem hogy merre jársz?
Remélm már jobban vagy, és azért pihentél is kicsit!

Veronikusz,

de jó lesz nektek! Kérünk sok sok fotót!
Mennek a gyógypuszik!

ancsaboszi

Sziasztok!

Nem volt gépem és már elvonási tünetteim voltak. :?
Zsofizsofi: A tabló nagyon szupi lett,köszönjük nektek.

A 22.-e előre látthatóan jó és az időpont is. Én sütök egy kis pogácsát és viszek valami üditőtt.

Róunk csak annyit,hogy Viktoron kitört a hiszti mert már az üzletekben is csinálja a feszkót, nem csak itthon. :evil: :evil: :evil:

Most csak ennyire futotta,de majd még jövök.
V

valentina

Még mindig nincs gépünk - laptop előtt csak pár percre vagyok.
ZSÓFI!!!!!! CSÚCS VAGY!!!!! ÉS A TABLÓ IS!!!!!!
KÖSZI A SOK FÁRADOZÁST!

Lányok, mi a helyzet calici ügyben az 5.-en? Nem szívesen gyűjtenék be karácsonyra egy kis vírust....... :? vagy már nincs vész?

Heni

Kép

Kép
cancan

Ma olvastam a Velveten, hogy az egyik volt barátokköztes lányka (Kontra Barbara) a Kútvölgyiben szült, és a férje nem nézhette meg a gyermeket, mert zárlat van. :( De csak elmúlik a jövő hétre!!!
linocs

Linocs,

Mikor én ott voltam múlt héten láttam hogy kiküldik a pasikat, mert ugye zárlat van. De volt ott egy kismama és az Anyukájával jött, Öt nem küldték ki, mert Nő volt, szóval csak a férfi látógatókat küldték ki.
És a mütét után a férjem is feljött, és észre sem vették.
Csak meglepődtek hogy hogy jutott be.

ancsaboszi

Gyuzso,
köszi, lehet, hogy így eccerűbb lenne, mint Brigit megkérni, hogy kavarjon erre, egyeztessünk még csajok addig, bár ha nem taknyolnak, tán még mi is elindulunk...

Borsika,
milyen barnító krémet használsz? Van nekem itthon vagy két-három flakon dzsonzonszhálidéjsámmer vagy mi(sárga flakonyos), ha az jó, elküldeném azt is a kórházba, ha mész.Kaptam ajándék, de nem használok ilyesmit.

Tényleg lányok,
múltkor nem reagáltátok le, de van egy csomó babaolajam is(sima, meg gél is, tudjátok 10xannyi nedvesség), tök szívesen odaajándékoznám, ha valaki használja. Gondolom a kosárba beküldeni nem jó, mivel újszülötteknél nem igazán használnak Johnsons termékeket? Vagy esetleg a felnőttek hátha?Szóval, ha valaki örülne neki, szívesen adnám...

Tünde,
ez akkor még eszembe se jutott. De úgyis akarsz harmadik gyerköcöt, ott majd pótolom, csak szólj, ha szükség van rám, külön babacsalogató kantátát is irok Neked.

Betegek jobbulást!

Ancsa,
gyógypuszt köszi.

Gabi
utólag is nagyon boldog névnapot, tök jó a mézház, meg az a kép, amin apa meg Enci alkot. Pelushoz meg külön gratula!!

Kriszta,
Pankának is boldog negyediket így utólag! Én is antisíista, amúgy is brutál mozgáskultúra, elképzelem még a két talpat a lábamon...inkább fűtött lakás, forralt bor.

Képzeljétek
4 év után először magára hagytam a gyerköcöket és szombaton céges karácsonyi bálon nyomtam. Naggyon jó volt, Első Emelet koncert, mojito, vidámodás, de már kell két nap a regenerálódásra.

Kép
Kép
paklincs

Jó reggelt Lányok! :lol: :lol:

Nyomultam iwiw-en és bejelöltelek benneteket. Mármint akik még nem voltak bejelölve vagy nem jelöltek be engem. :lol:

De azért volt akiket nem találtam! :cry:
Tenci, Snowwhite,Steffi, Vdorka,Veronikusz. Ti egyébként fent vagytok wiwen?

Bocsi, ha valaki nem akarta, hogy felismerjem, nem muszáj ám visszajelölni!!! :oops: :wink:

Tenci! :lol:

Látod mennyi az idő???? :lol: :lol: :lol: Nah, milyen vok??? :wink:

És Emese!

Örülök, hogy volt egy "gyerekmentes" estéd!!! :lol: :lol: És hogy jól érezted magad!!!! :wink: :wink:
Akkor most hajrá regenerálódás!!! :wink: :wink: Kívánjak akkor még 2 gyerekmentes napot???? :lol: 8) :wink:

Na most már lépek aludni....mert azt is kellene! :? Holnap Adrival fülorrgégészet Heim Pálba...hurááááááááááááá!!!! :? :oops: Vagyis nem holnap reggel, hanem 4 óra múlva!!! :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!! Azt hiszem, hogy erőm legfeljebb csak este lesz jönni!!! :lol: :lol: Addig irogassatok szépen!!! :wink: :lol:

sziasztok!:wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Paklincs,
én egy üveggel átvennék a legfrisebb gyerekemnek: a mamimnak. Nagyon száraz a bőre, már kacérkodtam a géllel, de aztán valahogy mindig elmaradt. Hátha segít neki.
Szeretettel
nováky_rita

Tigrincs!
nem vagyok fent az iwiw-en :lol: ezét nem is találsz :D
Gondolok ma rátok!!! mi is megjártuk a Heim fülészetét!! :twisted: :twisted: horror a köbön. Azt a mocskot!!! Nem ezt várná az ember egy egészségügyi intézménytől! :oops: Ha mázlitok van MÁR TAKARÍTOTTAK azóta! 8)

Heni!
sokat gondolok rád!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Ancsa!
fotó!!! hát! csinálni még tudunk, csak nem tudom letölteni őket :oops: :oops: :oops: halál ciki, de megtelt a gépem :? :?

Cukipofa!
HAJRÁ VIZSGA!!! EGY NAGY KALAPPAL!!!!!

Aprooka!
aztaaaaa! nem semmi BCG!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: ha Zsófinak lenne ilyen én tuti beparáztam volna!

BETEGESKEDŐKNEK MIELŐBBI JOBBULÁST!!!!!

Lányok!
csak nagyon futólag szaladtam végig. :oops: Remélem válaszoltam mindenkinek aki kérdezett!!!! :oops: :oops: :oops:

Mi különben ma megyünk Szofival hármasban a Királyhágó utcába csípő-has-koponya szűrésre. :? Hát mit nem mondjak: A LEGJOBBKOR! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, én is paráztam hidd el.
Csak a dokink 2 hete még szépnek állította, majd rá egy hétre már tüdőgondozóba akarta fektetni Levit :evil:
Az sztem nem baj, ha egy körzetis nem ért sok dologhoz, de azért 2egynéhány év praxis alatt azt megtanulhatná, hova küldje a gyereket, milyen beutalót adjon. Vagy legalább a közeli kórházak osztályait ismerhetné. Nem tudta hogy van oltási ambulancia is....no comment.
Lázad???Hurrá kórházi vizsgálat... :?

Ancsa, köszi, mi még tengődünk, de már nem kelünk óránként, csak 3x egy éjjel, az nagyon jó, mármint hozzánk képest. Remélem Levus nem esik vissza...
Te? Képek?

Eni?eltüntél...

Kriszta éljen a síelés...helyett pihi, én sem űzöm, mióta eltűnt a fél pofázmányom egy nagy fa kérgén :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahó,

csak gyorsan, mert Apa itthon, dógoz' beengedett egy percre.

Emese, nyilván nem "Produkáld magad kicsim"-esztrádműsorra gondoltam, eccerűen csak kíváncsi vagyok a gyermőcékre, szomorú is vagyok, h Andi meg Gabi se jön.

Gabi, ez igen! :shock: Én még a sima kis érmékkel se próbálkozom, a díszítésnél állandóan elrontom, Apa szokta befejezni.

LÁNYOK, ha 22-ére nem pusztul ki onnan a Calici, kitalálunk másik dátumot. Erika azt mondta hétfőn, hogy a belgyógyon van még megbetegedés. Érdeklődjünk majd vasárnap este meg még hétfőn reggel is. De nem fogják megúszni.

Ja, a "Paklincs versei" CD is nagyon jó ötlet, kérhetnék magánba is egyet majd? :D :wink:

Babana, biztos nagyon örülnének annak is.

Megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

Síelés: Valamivel muszáj volt apát megfogni. :D De azóta már nincs rá ok. Csak győzzem kitalálni az ürügyet, hogy ne kelljen. Bár az utolsó két "ürügyem" szerintem elég jó volt... :lol:
Bár lehet, hogy még síelnék is, ha nem lennének felvonók... :oops:

Konta Barbit én is olvastam, akartam is kérdezni, hogy mi van a vírussal.

Paklincs!
De jó lehetett a kirucc!!!

Nálunk ma lesz karácsonyfa ünnep az oviban. Biztos bőgni fogok. :roll: (Anyáknapjától előre rettegek.)

Kép
Kép
kriszta36

Banana,
nagy gratula a fogacskákhoz!! :D :D De jó!! Nálunk még semmi nyoma… olyan irigyke vagyok most!!
A baba nélküli városnézés pedig nálam is pont ilyen furcsa de jó érzés. Élvezem, ha nem kell minden métert megtervezni, könnyebben mozgok, és kukkolhatom az embereket, nem ők kukkolnak minket. :D

Veronikusz,
Jobban vagy? Majd mesélj, mi volt a Királyhágóban. Mi is itt voltunk a nyáron, nagyon kedves volt a néni, szoptatósarok, játékok, rendes helynek tűnt.

Emese,
köszi szívesen veszem a barnítókencéket! Most kifejezetten
barnítót használok (nem testápolót), de a szaga mindegyiknek ugyanolyan rossz..ez az egy, ami zavar benne. ez speciel állagra olyan, mint a technokol ragasztó. úgyhogy azért nem viszem túlzásba. :wink:
Johnsons-t pedig használnak benn (a fürdető az volt, én azóta is használok olyat itthon), a babaolajat nem tudom. De kipróbálom azt is, ha nincs kinek elpasszolni.. :wink:
Versikés cd-t én is én is!!

Tigrincs,
ja, múltkor akartam írni, hogy nem is kell az iwiw kereséshez teljes név. Én főleg a fotó és a becenév alapján garázdálkodtam, így találtalak meg Téged is. De most, hála a névsornak, reszkessetek, mert jövök!! :lol:
Vendég

Harcban állsz a felvonókkal? :lol: :lol:
Ez simerős! Én is végigkínlódtam az első egy-két hetet... :lol: :lol: Filmre kellett volna venni a bénázásainkat, főleg mikor a csákányoson ültünk ketten... :lol: :lol: :lol: KITÚR-LAK!!! :lol:
Vendég

Kriszta
az előző Neked ment, csak nagy vidámkodásomban elfelejtettem odaírni :oops:
Vendég

Sejtettem... Csákányos..nyami. Kiejtettem belőle a síoktatót, aztán a méteres hóban, sícipőben, hátunkon a léccel kellett kimászni a bajból.

Kép
Kép
kriszta36

Hahó!

Én is itt...

Eni!
Nagyon örülök Jankusnak! Hiába a csajok kemények, strapabíróak!

Ancsa!
Neked is örülök, de híreidnek kevésbé :( Lara cuki, mekkoraaa! Martin még most kezdi a 92-es rucikat...

Kútvölgyi bemenetel: mi nem tudunk menni persze :( Viszont én is küldnék belevalót, Zsut majd megkörnyékezem én is...

Tigrincs!
Juhász Stefánia a kerepesi, jelölj bátran!

Most csak ennyi, bocsi, majd próbálok még jönni!

Ja! Gabi!
Irtó klassz a házikó! Nagyon ügyikék vagytok! Jövőre én is megpróbálok ilyesmit alkotni, idén életemben először meg mézest fogok sütni :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Veronikusz, remélem, felépülsz az utazásig!

Csákányos felvonó, ne is mondjátok. Én egyszer próbáltam, de inkább felgyalogoltam a hegyre. :) A sima korongost is 1 hétig tanultam, hogy ne üljek rá. :) Ennek is már 20 éve. :) Pedig én azért mennék még próbálkozni valami nem lejtős gyerekpályára. :)

MSE, asszem most már jobb lesz nem nagyon beindítani a szülést 2 császár után... Vagyis végülis miért ne... majd gyorsan kikapják. :)

mtunde

Rita,
akkor küldök külön két gélt Neked, de a többit is elküldöm csajszik és osszátok el, vagy tegyétek be légyszi a kosárba, hátha lesz még, aki szívesen veszi...nem összekeverni: bort belsőleg, olajat külsőleg!!!!

Borsika,
neked megy a barnító, ez testápoló, de ettől is szoliszagú leszel, úgyhogy komfortérzeted meglesz... :D

Tigrincs,
már túl vagyok a rehabon, úgyhogy most nem kell, majd jövőre...de köszi. :wink:

Kriszta,
nálunk pénteken lesz ovikarácsony, de mivel Jankó múlt héten se volt, meg még most is itthon, ő nyilván nem fog szerepelni. Majd meséld el, milyen volt Panka...biztos aranyosak lesznek. Mibe illik menni egy ilyen ünnepségre?És a gyereknek?Szóval jegyzetelj!!! :)

Zsu,
még neked akartam. Jól értettem, azt írtad, hogy beszól a védőnénitek, mert még szoptatod Micut?! :shock:

Ja, Aprooka,
én bíza nagyon rácsodálkoztam Levilackó piros puklijára, én még ilyen brutál oltáskinövést nem láttam...

Kép
Kép
paklincs

Halihó Csajok!

Hazaértem a vizsgáról...hát basszus csak egy kettest tudtam összehozni, nem vagyok büszke magamra...nem vagyok elégedet :(
Két tételt nem akartam kihúzni (amúgy 60 volt) hát persze, hogy kihúztam az egyiket :twisted:
Köszi a drukkokat...

MSE!
Nálunk már volt ünnepség :D teljes ünnepi felszerelésben kellett menni...annyira édesek voltak a kismanók ünnepi ruciban, persze Orsi már alig várta, hogy csini ruciban mehessen...

Most épp egyedűl dekkolok itthon...amikor vizsgám van akkor gyerkőcök Vörösváron alszank mindíg és én így nyugodtan el tudok indulni, stb...nem is tudom, hogy mit csináljak.... :shock:

ÁÁÁÁÁÁ....megnézem dvd-n a szex és new york-ot..... :D

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?