Sziasztok!
Na, mi tegnap megvettük az apával közös karácsonyi ajándékunkat. Megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak ajándékot, hanem közösen veszünk valamit. Ki is gondoltuk, hogy akkor legyen egy étkezőasztal, meg székek, hiszen nyolc éve, mióta itt lakunk, nincs ilyenünk, és a kanapén eszünk. Arról nem beszélve, milyen vacak, hogy a vendégeket sem lehet leültetni, társasozni meg csak a padlón lehetett.
IKEÁban kinéztük a JOKKMOKK-ot, 24 rugó, még kibírható, főleg, hogy ebben benne van az asztal és a négy szék is. Emellett ugyanolyan antikolt színe van, mint az ágynak (merthogy egy nagy szobánk van, itt kap helyet a háló, dolgozó, nappali, és most már az étkező is).
Erre találtam az olcsobbikea.hu-n egy meghirdetett szettet, nyolc ezerért. Elmentünk, megnéztük, pár karctól eltekintve semmi baja, ami meg két hét múlva a vadiújon is ott lett volna, hiszen puhafából készült. Úgyhogy tegnap egész nap asztalt és széket szereltem, és most tök jó.
Ma meg feldíszítettem a ronda fütéscsövünket, le is akartam fotózni nektek, de lemerült a gépem eleme. Ha feltöltöttem, megmutatom.
Anna, köszönjük!
Vica, hát, én még semmit sem takarítottam amúgy.
Lehet, hogy idén el is marad. Sebaj, majd nagytakarítok két ünnep között.
Szép estét!
Dia