sziasztok,
Monic: itt is leírom, h szerintem ua a babakocsit vettük!!
és én is írni akartam nektek , akik még nem vettek babakocsit, h feltétlen próbáljátok be a kocsi csomagtartójába is a babakocsit!!
a bergon xspr az elfoglalta a csomitartónk felét kb (skoda fábiánk van , nem kombi, hanem sedán hátsóval), hiába nagy a kocsi és a csomitartó. és akkor kinéztünk egy pierre gardin-t talán 680 vmennyi a száma, aluvázzal + mózes + babahordozó + sportrész, mind külön felcsatolható. hát az meg mégtöbb helyet folglalt, pedig sokkal szuperebb kocsi és csak 70 e lett volna, míg a bergon xspr mózes nélkül , sportrész kb 175 fokban dönthető + babahordozó 64 e. tehát jobban megérte volna a drágább, de egyszerűen baromi sok helyet foglalt volna. de ennek a p g-nek van egy 690 vmennyi változata is, ami ua 1 az 1-be, csak a váza kb 30 cm-rel rövidebb és csak 5e-rel drágább. és ez szuperul befér a kocsi csomijába.
szóval tök fontos szempont még, h csomagtartóba bepróbálni a babakocsit!!! mert az eladó megkérdezi, h milyen kocsid van, ó, hát abba simán befér, mert minden autóba befér a babakocsi, csak nem mindegy, h hogy és mennyi hely marad még mellette!!!
Némóka: ha még nem tetted le végleg a voksod a bergon mellett, bár nem tudom, h abból melyiket néztétek ki, mert abból is van olyan, h mózes + babahordozó + sport és külön kell mindet felcsatolni. de ez a pierre gardin 680vmennyi csak 70 e és benne van minden, a 690vmennyi meg csak 75 e a lehel u 1 alatt egy babadiszkontban. és a mózes rész tök nagy, és a baba abban 180 fokban fekszik, nem úgy , mint a lehajtott sportrészben. érdemes nagyon szétnézni!