Bikfy,
a TSH mellé néztek mást is? Mert az önmagában nem nagyon mutatja meg, hogy hogy működik a pajzsmirigy. Minimum egy FT4 kell mellé, de ha nagyon szupi a doki, és a labor meg is csinálja, akkor egy FT3 sem árt. Nekem mindig kérnek FT3-at is, a labor még egyszer sem csinálta meg. Na de majd holnap magánban. 12.000-et fogok fizetni a vérvételeimért. De mindent megér, csakhogy rendben legyen Pici Pötty.
A 21. napi progi nekem 17 volt, arra is azt mondták, hogy kevés, csak az a bibi, hogy tuti, hogy a 18. napon volt pé. szóval a 25. napon lehet, hogy már jobb lett volna, hisz itt van Pötty is.
Dita,
a anyu akarta küldeni Lilinek a Gumimacit, aztán a Lilly babát, de nem volt meg a rádiónak, aztán még a Riszálom úgyist, de az sem volt, úgyhogy a Hé, Mr. Hóember lett. Este mondta anyu, hogy annyira hirtelen jött, hogy át sem tudta gondolni, hogy küldhetett volna egy Halász Juditos szülinapost is. Ott rohangált a csaj a Baumaxban, anyu megkérdezte, hogy miben segíthet, azt hitte vevő, a csaj meg mondta, hogy akkor inkább ő segít...
Monic,
még nem mondtuk. Dec. 2-án derült ki, gondoltuk most már megvárjuk a Karácsonyt. Meg jó lenne addig még egyszer látni Pöttyöcskét. Nem tudom mit csináljak, lehet, hogy elmegyek a régi dokimhoz, és megkérdezem őt, hogy mi a szokás, visszamehetek-e hozzá, nem fog-e megsértődni az, akinek végül is Pici Pöttyöt köszönhetjük. Na meg, hogy megnézzük, milyen nagyra nőtt már