Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok, hízókúra megvolt otthon az Anyukáméknál, de pihenés nem sok, mert Zsófi bagolykodott éjszakánként, szóval nem sokat aludtam. Már megint kinőtt egy foga, már 8 van és elkezdett szilárd ételeket is enni, hát lehet, hogy ez a két dolog együtt zavarta az éjszakai nyugalmát. Most éjjel azonban egész jól aludt, remélem, így is marad egy darabig.
Cat
Gratulálok az ikrekhez! Annyira örülök, hogy végül minden ilyen jól alakult Nálatok és kívánok problémamentes terhességet. Pihenj sokat! Dolgozol még? Ha igen, meddig? Ikrekkel nem lesz rögtön betegállományba utalva az ember?
Vanda
Én is emlékszem Rád! Nagyon örülök a pocaklakódnak.
Hízás témához:
Én végig azt ettem, amit megkívántam. Az első 3 hónapban a rosszullétek miatt 3 kilót fogytam, de utána jött a farkaséhség és az egész napos evészet. Szerencsére nem sokáig tartott ez az időszak, az utolsó hónapokban kb ennyit ettem, mint a terhesség előtt, bár mondom, én soha nem foglalkoztam a kilókkal. Összesen 14 kilót híztam és a 6. napon, amikor hazaengedtek a kórházból, és otthon megmértem magam, alig hittem a szememnek, ugyanannyi voltam, mint terhesség előtt, szóval a 14 kiló rögtön leugrott. Szerintem amúgy ez a hízás alkati dolog és nem sok minden lehet tenni, a legjobb, ha az ember nem idegesíti magát vele, hanem eszik, ami jól esik, persze édességet azért mértékkel.
Bnemethm
Úgy örülök, hogy Neked is sikerült. Tudod, mi ugyanazon a napon csatlakoztunk még hajdanán a lányokhoz és ezért mindig figyelemmel kísértem, hogy mi van Veletek. Gratulálok a pocaklakóhoz Neked is!
Most már Galuskán a sor, hiszen ő volt a hármasfogatunk harmadik tagja! Galuska, nagyon várunk Téged is!
Beszti
Köszi, hogy megírtad az adatainkat.
Leone, egy kiegészítés még, Zsófi 57 cm-rel született. Nagyon klassz a tábla és nagyon reménykeltő, hiszen jól látszik, hogy előbb, vagy utóbb, de mindannyiunknak sikerült a baba és a többieknek is sikerülni fog!
Beszti
Írtad, hogy Nátánnál is nagyon hamar beindult a fogzás. Téged nem harapott meg? Zsófi nem szándékosan, de néha megharap, vagy csak egyszerűen dörzsöli a mellemet az éles kis foga és eléggé fáj. Próbálom hónaljtartásban szoptatni, így kicsit jobb. Neked volt hasonló gondod? Van ötleted, mit tehetnék?
Zsuzsu