Sziasztok!
Réka!
Mi októberben voltunk a Kolpingban egy hosszú hétvégére. Jó volt, de jó ára is van. Persze
van babaúszás, nagyobb medence, melegmedence, szauna, gőz, masszázs és ami a felnőtt testnek
és léleknek kell. Egyébként fél évre előre be vannak táblázva, most nyárra már nem biztos,
hogy kaptok helyet. Itt a webcímük:
http://www.kolping.hotel.hu (Nekünk tetszett, a környékben sok a látnivaló (Balaton, Hévíz, Keszthely, stb), és nem kell
a gyerköcnek vinni, ágyat etetőszéket, kádat, stb.
Azur!
Ilang eddig végigaludta a hosszabb utakat, mostanában viszont végig nézelödik, magyaráz és
volt mikor ki akart jönni az ülésböl. Ezt úgy kell elképzelni, hogy bekötve próbált
hasrafordulni az ülésben, nem sok sikerrel...
De ha fáradt elalszik, minden gond nélkül.
PO body-k nagyon jók, valahol a xIII. kerben van a gyártó, és ott kb. 500-600 Ft/db. lehet
megvenni, de bövebbet nem tudok. Majd megérdeklödöm oké?
Momo!
Tecso-s rucik
saját tapasztalat: borítéknyakú bodykból rövid idön belül csónaknyakú lesz.
Kétségkívül nagyon szexi a kiscsajon, de praktikusnak csöppet sem nevezhetö
Azt már nem is mondom, hogy a hossza/szélte, nem tudom milyen babókra van méretezve, mert nekünk még nem
sikerült jó méretet venni...
Múló hányinger
Balhé
Andi!
Még jó, hogy jó az Anyós, azért tartom
Na félre a viccet, tényleg rendes nagyon és nagyon
jól süt-föz, akárcsak a párom, aki szintén egy konyhatündér! Ez nem vicc, tényleg ö a
föszakács nálunk, én meg nem erölködöm. Nem csak ügyes hanem imádja is csinálni! Azt hiszem
nagyon szerencsés vagyok. Most is a Cora katalógus kajarészét nézegeti
Manó2!
A párom szegedi és az ö családja van ott nagyrészt, illetve Makón. Én a nagy BP-ről
származom, de hála Istennek nem a vrásosban lakunk. Sajna nem sürün jutunk le, föként az
általad említett ok miatt, azért kicsit nonszensz a majd 7000 ft (oda-vissza) és csak
Félegyházáig mentél pályán és a tankolást még nem is számoltad
. Persze március után többet
megyünk majd!
Te odavalósi vagy?
Toffi!
Szandi jelmez:gratula, hogy ilyen ügyes vagy, meg van türemled időd, és a többi! Bár ha
jobban meggondolom, ez nekem is eljön majd egyszer de még van egy kis időm addig..
Szandi
találta ki, hogy mi szeretne lenni? Tök jó ötlet, nem az a hagyományos királylányos..
Zsombi étvágy
Pocifájás
Zsuzsi!
Múltkutatás
Angi!
Testvérharc
Mennyi a korkülönbség a gyerköcök között?
Na megyek lassan, fürdetés, stb, a többit tudjátok....
Bocs, ha valakit kihagytam.
Puszi, Tündér
Ja Ilang bezabált, olyan mint Döbrögi