Na sziasztok!!! Ancsaaaaaaaa!!! Végre itt. Vagyis annak örülök, hogy itt vagy, de elszomorít a rossz hír. Azért sose felejtem el, hogy én még a fejemet alig emeltem, te már le-fel szambáztál a folyosón. Te voltál az első, akivel szülés után taliztam. Figyi, most nem szülünk együtt, de össze fog jönni nektek is!
Reni, értem én, hogy órákig ott ülni a tömegben... de másik időpontot azért beszélj meg!
Kati, nekem is nagyon megtetszettek, a kukásautó főleg. A nagyobbak olyan 7ezertől indulnak, de a kicsik, pl amit vettünk, már tényleg 3500-tól. Köszi a tippet.
Nagyon nagyon köszönöm a sok+++! Senki nem volt szkafanderben, csak én parázom agyon a dolgokat. Egyébként látogatási és betegfelvételi tilalom a belgyógyászatra, illetve épp az 5.-re vonatkozik. De fenn senki nem beteg. Gondolom, elővigyázatosság.
Tenci, most Benc az apjával nyomult az autóban-utcán vagy másfél órát, de egyébként mindig visszük (evvan, nincs kire hagyni, szomszéd ilyesmi meg azért csak nem jön szóba).
Janka egy szuperhős. Nemhiába, éncsajom lesz...
Most az van, hogy nem egészen hittünk a szemünknek. Ugye, legutóbb a bal veséje épphogycsak... most meg úgy néz ki, MINDKÉT vesében megszűnt a tágulat, működnek is. Tény, hogy nem csoda történt, de az, hogy mi van a háttérben, most még nem lehet tudni. Viszont ami az elfolyási akadályt képezte, ezek szerint oldódott. A hólyagban még mindig ott egy hártya, és van egy cisztikus dolog is, vagyis egy nagy folt, arról nem tudni, micsoda. Épp ezért mennem kell a IIes klinikára szerdán. Megnyugodtunk, mérföldeket, de tény, hogy még most sem érezzük úgy, hogy ugrálhatunk a felhőkig, na meg nem is lenne egészséges egyből azt gondolni, hogy "hurrá, nincs semmi!". De mindenképpen gyógyulgatunk. Na, természet, Jóisten, csak tudja, mit kell csinálni. Na meg Jankec!