Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Párologtató...
Nekünk a VENTA típusú légtisztító van,igaz nem olcsó,de semmit nem kell belőle cserélgetni.feltöltöm vízzel,van hozzá egy spec.folyadék amit bele lehet önteni,de nem muszály,és bármilyen illóolajat is használhatsz bele,-pl.amikor a Maya nagyon köhögött,eukaliptuszt,és borsmentát használtunk,nekünk nagyon jó volt-.És egy ventillátor forgatja a vizet,így tisztítja a levegőt,plusz párásít.Nagyon tudom ajánlani!!!

Nanda
nanda

Helló!

Chello: nem tervezzük a légzésfigyelőt. Kép

Mucska: puszi!

Kakukkfű: Kriston Andreának van videókazija, azon mindent részletesen elmagyaráz, szerintem vedd meg. Nekem megvan, de valahogy időm, kedvem nincs, meg nyugalmam,Kép hogy csináljam. Amíg csináltam addig szimpi volt.

Egcsi: meddig szólózól még?

Bellana
bellana

Párásító kismamák,
itt a honlap címe:
http://members.chello.hu/airwolf/
Én a Media-ban szoktam ilyesmit vásárolni, árba is jók. A miénk 30e volt, két éve.

Beugrottam a freemail-be, mert gondoltam, megnézem a fánkomat, hát 17 levelet találtam!!! Ide ritkán jövök, mert van rendes axelero-s postám, azt használom, de itt a babaneten ezt a címet adtam meg.
Zsuzsa,
felolvastam a vicceket a páromnak, jókat nevettünk, és a poénos képek is nagggyon jók! Köszönöm

Mucska,
Köszönöm a receptet, már le is írtam, beszámolok az eredményről majd! ( Sajnos nem találtam mellékelve a házi lekvárt, mondtam, hogy nem megbízható ez a freemail...)
Valami egyszerű, de hagyományos típusú lángosrecepttel is megajándékoznátok? Vagy esetleg krumplissal? Pl.ami püréporból is elkészíthető.

Ildikó,
Most találtam meg a te leveledet is, még február 11-ről, milyen receptet írjak le még neked? Kérjél bármit, küldöm a hozzávalókat is, ahogyan régen a Mézga családban csinálta Köbüki, csak nyiss ablakot!!!

Zsuzsa,
átküldöm neked is a párásítókról szkennelt oldalakat.

Pusza
Bori

Még annyit, hogy pont ma reggel meséltem Karcsinak a Névtelen beírókról, és azt hiszem, akinek eddig ez volt a hobbija, az regisztráltként is meg fogja ezt tenni, hiszen mit lehet tenni ellene? Bármilyen nevet beírhat, és bár gondolom, hogy a kötelezően megadandó emil-cím miatt megfogható, ill. kizárható esetleg, mert büntetni úgysem lehet, emil-címet meg naponta 10-et csinálhat magának az ingyenes helyeken, szóval jön majd újra...
drbusborbala
Budapest, XX.

Lézésfigyelő:
Mi a Madarász kórház "féle" légzésfigyelőt vettük annak idején a Mayának,és még utazásokhoz is vittük magunkkal.Én nagyon tudom ajánlani,aki rászánja azt a nem kevés pénzt,szerintem nagyon megéri,és nagyon megnyugtató tud lenni,hogy látod minden rendben,sőt ezt a készüléket úgy vettük meg,hogy egy előadáson is részt kellett venni,ahol bemutatták,hogyan kell használni,és mindenféle elsősegély nyújási helyzeteket bemutattak,hogy mi a teendő,ha a baba nem vesz levegőt.
Nekünk mindössze 2-szer riasztott az 1 év alatt,de azt is azért,mert egyszer annyira felmászott a kiságy sarkába,hogy kimászott a "hatósugárból",máskor meg mert én elfelejtettem kikapcsolni amikor kivettem a babát.
Amióta Maya betöltötte az 1 évét,már kölcsön is adtuk a barátnőméknek,és most amíg meg nem születik a kislegény,addig a harmadik család "koptatja",és senkinek semmi panasza nem volt még rá!

Valaki azt mondja elég a bébiörző is,én biztosra akartam menni!

Nanda
nanda

Nem tudom emélkeztek -e egy korábbi írásomra,egy Szt.Imrés szülésznővel kapcs-ban.
Tóth Irén a neve,most tudtam meg.
Aki 20e. ft helyett,30.e.-et kért!
Nanda
nanda

BellanaKép
Remélem már csak pár nap! meséltem a páromnak, hogy érzem mocorogni a babát és annyira örült neki, nagyon büszke rá már most.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak beugrottam, nagy ebédfozésben vagyok Kép

Egcsi, mocorog??? De jó neked Kép Nekem azt mondta a szulészno, hogy 20-22. hétig elso babát nem fogom érezni Kép De hátha nem így lesz Kép

Légzésfigyelo=én mindenképp szeretnék.

Névtelenek=azért jóval több ido regisztrálni, email címet csinálni, mint névtelenul beugatni valahova. Szerintem jó hogy így lett Kép

Bori, nekem ez a lángosrecept jött be:
1/2 kg liszt
2.5 dkg friss éleszto
1/2 pohár tejföl
2 és 1/2 dl langyos tej
kis só

Éleszto felfuttat kis tejben, majd a tlöbbi hozzávalóval tésztát gyúrni. Duplájára kelesztjuk.
A tésztát kinyújtjuk, kiszaggatjuk (pohárral) és 10 percig pihentetjuk . Bo olajban sutjuk ki, elso oldalát fedovel, másodikat anélkul.
Fokhagymával, tejföllel, sajttal:nyamm! (de virsli köré tekerve a nyers tésztát és úgy kisutve sem kutya Kép)

Na megyek folytatom a dödöllémet KépKép A fánkkal is szemeztem, de még nem merek olajban sutni, nehogy rosszul legyek a szagtól. De a jövo hétvégén bizti megcsinálom Kép

Soraya
13+2
soraya

SorayaKép
Ez a lángos nagyon csábító!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na végre befejeztem a visszaolvasást. Köszönöm, hogy pénteken már hiányoltatok, jól esett.

Bori!
A túrós süti receptjét megtaláltam, köszi, hogy leírtad, hamarosan kipróbálom. Egyébként egy héttel előbb is szóba hozhattad volna ezt a Pandorf témát, mert akkor nem álltunk volna meg feleslegesen. Én is most voltam ott először, mi játékboltot akartunk keresni, de csak egy kisebbfajtát találtunk és ráadásul drága volt. Persze lehet, hogy mi voltunk bénák.

Zsuzsa, Zsuzsi és egyéb Zsuzsák!
Utólag boldog névnapot!

Zsuzsa!
A krumplis kenyérbe igazi krumplit tettél, vagy burgonyapelyhet?

Bellana!
Látom anyósnak már megint sikerült kiakasztania. Szerintem is jobban jársz, ha nem megy segíteni.
Fiúnevünk nekünk sincs, már Ritánál sem tudtunk kitalálni semmit.

Soraya!
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on!
Az a dödölle nagyon jól hangzik, bár hogy őszinte legyek, én nem is tudom pontosan, hogy az micsoda.

Szöszi!
Sajnálom a hasmenésed. Alice-t üdvözlöm!

Ildikó!
Na mit kaptak a vendégek tegnap?

Linó!
Emeletes ágy össze van már rakva?

Timi!
Látom még épp időben sikerült regisztrálni, különben most bajban lennél!

Holnapra összeszedem magam és felrakok egy táblázatot.

Panó
panó

Hello lanyok!

Ma nem voltam tul jol, del korul, annyira bekemenyedett a hasam, hogy le kellett pihennem. Egy kicsit be is szartam, mert ketszer ugy fajt, mintha szules elotti fajas lett volna. Nem volt valami kellemes erzes.

Zsuzsa
Muszaj nekem is elmondanom, hogy nagyon jokepu kenyeret sutottel, ugyes vagy.

Soraya
Probaltalak hivni, de ki voltal kapcsolva, azert ugydontottem hatha megbirkozom a vendegvaroddal. Jol sikerult, bar a receptet keson olvastam es a sunik mar keszuloben voltak, es nem volt itthon csak sajt meg olivabogyus, de igy is fincsi volt. Legkozelebb aurajuustoval csinalok, az is isteni lehet.

Ime a sunik:
Kép

Chello
Tegnap csempet kerestem csulok helyett, de holnap... remelem talalok, mert ez mar olyan lett nekem mint Borinak a tatarbeefteak:-). Nalunk en leszek a babafigyelo, pici hordozhato kisagyban lesz parhonapot baba az agyunk mellett.
A felelmedre irhatnam ne felj Chello, de ugysem segit, sajnos!

Pano
De kar.....

Bori
Nekem tavalyelott azt mondtak, hogy 1% a hibaarany, amikor is tortenhet valami a babaval. Gondolkodom a dolgon, barha 2x kibirtam nelkule lehet, hogy a harmadik is menni fog. Legfeljebb majd rendesen szivom a gazt. A mexikoi leves receptjet kertem, ha jol emlekszem. Az ablakot kinyitom, de csak akkor, ha nem (Harry Potter utan szabadon ) bagollyal kuldott a receptet. Nem szeretem a baglyokat. A ferjem tenyleg aranyos volt, es kepzeld, szombaton mindent elmondott megegyszer, mert nem emlekezett ra, hogy szofosasban szenvedett:-).
Megprobalok fozni valamit, szegeny ferjem egesznap az alsoszintet bontja, kell neki egy kis kaloria.
puszi Nektek
Ildiko
salla

Soraya,
Köszönöm a lángos receptjét! Megpróbálom majd. Ezt nem lehet nyújtás, sazggatás nélkül csinálni, mondjuk úgy, hogy a kelt tésztából kiveszek egy kis adagot, aztán azt kézben kihúzogatom? Lehetetlen, mert túl ragacsos?
Jó pár évvel ezelőtt volt a Dr.Oetkernek lángos tésztapora, az hihetetlenül egyszerű volt, és tökéletes, aztán beszüntették...

Igazad van a névtelenekkel kapcsolatban, csak arra gondoltam, aki ilyen undok, mint ezek, mindenre képesek egy kis fröcsögés kedvéért.

Panó,
Szóval ezek után te is azt ajánlod, ejtsem Pandorfot...? Minden osztrák túra alkalmával (oda-vissza úton) ment a fűzőcske, hogy álljunk meg. Odafelé azért nem álltunk meg, mert inkább érjük el a szááláshelyet, ne várjuk meg, amíg besötétedik, stb. Visszafelé meg már alig várja, hogy a családot biztonságosan beterelhesse az édes otthonba...
Kéred a mexikói leves receptet is?
Mi most vagyunk egyébként szállásfoglalóba, Gosauba szeretnénk menni, ott most is óriási hó van, lent a völgyben is.

Ildikó,
Elküldöm a mexikói receptet emilen. Gyönyörű sünöket csináltál! Kár, hogy megették a vendégek.

csók
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Chello,
Köszönöm a receptet!
Gyönyörűek lettek a fánkjaid, de ezek szerint még mindig homályosak vagytok...

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori, sajna még homályosak vagyunk pedig megnéztem a lencsét is nincs rajta csoki. Kép De van még egy ötletem, majd holnap próbálkozom vele. Eddig nagyobb képeket csináltunk és azokkal semmi gond nem volt csak azóta homályos mióta áttértem a kisebb képekre mert a kedvenc képkicsinyítő programom bedöglött.

Ildikó, gyönyörű a két süni, mibe szúrtad a cuccokat? Tetszik a babafigyelő ötleted de nálunk a hálóba nincs hely az ágyunk mellett. Úgy ugrunk rá az ágyra az ajtóból. Kép

Nanda, köszi a leírást a légzésfigyelőről, én is hallottam erről a fajtáról meg a tanfolyamról is. Ugye kb. 50 ezerbe került? A légtisztító mennyibe került?

Mucska, mail ment. Kép

Pusza
Chello
chello

Sziasztok!

Eloszor is koszi a jobbulast kivano uzeneteket, most mar abszolut nem tudok kiigazodni magamon, ugyhogy amennyire lehet nem foglalkozom a tuneteimmel!
A homeos bogyok elmulasztottak a torokgyuszimat, de kozben elkezdtem nathas tuneteket produkalni, ugyhogy most tok piros az orromKép Es rendesen fogyasztom a zsepiketKép De hiaba van itthon homeos bogyo erre is, most mar nem akarok ennyi mindent ossze-vissza, ugyhogy nyomom a grepfruitot, kivit es remelem lassan elmulik! Es azt is tudom ez a natha kitol van, mert azon a mara~toni ertekezleten az egyik kolleganom vegig ott tusszogott mellettemKép Ennyit errol, rendesen edzodunk a babaval!

Viszont a vedononkrol szeretnek nektek meselni valamit! Amikor emlitettem neki a homeopatiat es hogy a doki is tamogatja, akkor kiderult, hogy a vedoneni is es mondta, hogy majd tud egy tok jot a tejtermeles serkentesere, meg tudja azt, amitol konnyebb a szules! Majd ha elmondja, akkor megkerdezem a dokit is, hogy mi a velemenye, hallott-e mar rola. Kivancsi vagyok, de azert megorultem, hogy o sem tartja rossznak, ahogy a legtobb orvos, meg egeszsegugyis! Szerencsere vannak kivetelek!

Zsuzsi, remelem ezt az elozot olvastadKép Be fogok nezni azokra az oldalakra, koszike a tippet!

Na, most nincs mas irnivalom, ugyhogy jok legyetek, novesszetek a pocakokatKép

Sziasztok!

Orsi
15+2

avocado

Bori
Varom a receptet, remelem sikerul szallast talalnotok. A sunoket tenyleg megettek, a gyerekek nem nagyon szerettek az oliva miatt, de nekik meg megmaradt a jol osszeszurkalt alma:-).

Chello
Mondd, te mindenkinek vittel a fankbol amit sutottel??? Mindenki irja milyen szep volt, en meg sehol sem talalom, hova rejtetted?

Mucska
Merre jarsz, biztos a hianyos tortenelem tudasodat potolod... hi-hi-hi

Bellana
Nem mentel el kezesnek a porszivovetelhez ugye? Akkor meg tojd mar le mit vesznek! Orulok, hogy Dani jobban van, es remelem anyos-mentes hetveged volt.

Lino
Vettetek emeletesagyat, kuldessz kepet? Mi a jovoheten keszulunk venni, megneznem a tieteket, ha ez lehetseges. Ugye Te kerdezted a Uh-t? Megyek, felhivtam oket es az ar 180 Euro. Igaz ez 20 E hijan a gyesem fele, de usse ko, gondoltam megeri:-). A nemet meg fogjak mondani, mert ez maganklinika.

Puszoka
Ildi

Suncsi
Megcsinaltam a tejfolos karfiollevest, es nagyon izlett mindenkinek. A ferjem szerint nagyon el van talalva. Ugyhogy szereztem 10 jo pontot, kered a felet? Hogy sikerult a kirandulas?
salla

Sziasztok!

Jaj! Ma is mérlegeltem, és tényleg annyi az annyi!4,5 kilóm van! Kép Kép Most kikapok majd? A héten lesz védőnéni is valószínűleg!
A 7végén alig voltunk itthon, még az a szép kenyér is a távollétünkben sült...
Nem tudom, mikor lesz időm kipihenni magamat, és a jövő hétre itt esőt mond a meterológia. Kép
Ja, és ma is egész nap éhes vagyok. Nehéz ellenállni!

Bellana: ott sem olcsó sajna... Kép De télen nem lehet eleget mozgatni őket! Kép
Jég itt is volt bőven! Hajnalban arra ébredtem, hogy kopog az ablakon! Kép

Egcsi: sokan esküsznek a frissen reszelt nyers krumpli levére! Csak egy kanállal, és állítólag az tuti!

Chello: köszike. Nekem is tetszett! Kép

Bori: nekem nem jött mail Kép
Ha lesz jó poén, kapod!
Hogy van a férjed?
Jövő héten megyünk dokihoz? Én majd csütörtökön. És te?

Mucska: polcold fel a lábadat! És kevés só!

Panó: köszi a gratulát!
Igazi krumplit tettem bele (de csak egy kicsit, és főve), mert pelyhem még nincs itthon.

Ildi: nagyon guszta ez a süni! Kép
Ezek szerint téged sem kímél ez a keményedés dolog! Kép

Mindenki vigyázzon magára!

Zsuzsa

Nekem is az a véleményem, hogy ezután a regisztrált felhasználók is fognak fröcsögni! Kép
Valljátok be, hány nicketek van? Kép
zerko

Na hali Mindenkinek!

Chello:Kép

Ildi!

Van mit pótolni. Ma is játszottunk elég sokat, meg kerestem ilyen programokat amit le lehetne tölteni a netről.

Mindenkinek sok pusza kivétel nélkül, de ma egy lusta dög vagyok írni.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Egcsi Kép
és finom is Kép

Bori Kép
de, lehet szaggatni úgyis, ha emlékeim nem csalnak. Jó régen csináltam utoljára, de az tuti hogy finom volt Kép

Chello Kép
muti azt a fánkot! Kép

Ildiko Kép
lemerult a telefonom és nem voltunk itthon hogy fel tudtam volna tölteni Kép Bocsi!!! Kóvályogtunk Helsinkiben (H&M Kids pl, baromi jó cuccokat láttam!) Meg kajáltunk egy mexikoi étteremben.
A sunik szépek! A csigáid milyenek lettek? Ilyesmi? (kép jobb oldala)
Karfiolleves=én totál máshogy csinálom, mint ahogy többen leírtátok Kép De az enyém is finom!! Kép

OrsiKép
Jobbulást továbbra is! Kép

Pano Kép
A dödölle zalai kaja, krumpligombócok tkp olajos hagymába forgatva, megsutve, tálaláskor tejföllel meglocsolva. Nem valami egészséges, de én ezer éve nem ettem és most muszáj volt csinálnom. Még a férjem finn gyomra is elbírta, szóval annyira talán nem vészes kaja Kép
Ha megkérlek, javítasz a táblában? A szulészno aug. 26-ot mérte be nekem célidonek az eddigi ultrahangjaim alapján. Köszi! Kép

Holnap már hétfo és munka Kép Izgi hetem lesz, lassan be kellene jelentenem hogy 2in1 vagyok Kép

Soraya
soraya

ja és itt van a gyerekunk Kép
Kicsit fura még a formája de majd kerekedik Kép

Kép
soraya

Szia lányok!

Soraya: nagyon szép a bébi. Kép

Ildikó: jópofák a sünik!
dehogy mentem kezesnek a porszívóhoz! Nekem még nem mentek el otthonról! Kép Én azóta is ezen röhögök! Kép

Egcsi: Klassz, hogy a párod büszke rátok! Lehet is. Kép

Névtelenek: szerintem nem biztos, hogy ha tenni kell érte valamit, hogy beszólhassanak, új mail cím, regiszrálás akkor is ilyen elszántak lesznek.
Hátha a többség elhúz a babanetről másfele fröcsögni.

Mindenkinek szép estét ésjó éjszakát:
Bellana
bellana

Chello!
A légzésfigyelő kb.50 000 ft,a légtisztító 30 000 ft-tól felfelé.A szoba ill. helység nagyságától függően!(Media Markt és Elekrto World)
Nanda

Még valami!

Már régebben ajánlottam egy könyvet,aki az alternatív szülés,és homeopátia híve olvassa el,de nagyon jó tanácsokat adnak mindennnel kapcs.-ba a szülés utánra is!

A BÁBA VÁLASZOL (ez a címe)
nanda

Jól van lányok, itt a kép de sajna homályos. Legközelebb talán a gép is jó lesz.

Mucska, mail elolvasva. Kép

Ildikó, amúgy a pici pocimba rejtettem a fánkocskákat. Kép

Soraya, édi a babátok. Kép

Nanda, köszi. Kép

Jó éjt nektek!

ChelloKép
chello

Kép

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek!

Én ma is nagyon lusta vagyok, vetekedhetek egy lajhárral. Nem tudom, hogy most mi van velem.

Ildi!
Ma már megy amit tegnapra igértem, remélem kimászok a lusták táborából!
A csempét nem lehet ám megenni! Kép

Soraya!
Gratula! Szép a babó, ideje meg még van bőven kerekedni!

Bellana!

Nagy pusza, ma már itt leszek!

Zsuzsa!

A lábam fent, vizecske el. Mindennek meg van a miértje. A védő néni után jobban beleszabadultam a fűszeresebb kajákba. De újabb egy hét és nincs plusz kiló.
És holnap már betöltjük Süncsivel a 24.hetet. (persze csak tudok számolni).

Süncsi!

Telik mi, gyorsan! Remélem jól vagy! Kép

Panó!

Szép reggelt! Ébresztő! Merre jársz? Ilyenkor te már nagyban itt jártál!

Chello!
Remélem érthető volt! Kép

Nanda, Orsi, Bori, Egcsi Pusza Nektek! és mindenkinek!
Timi!
Remélem te meg otthon pihensz!

Mucska
ui: ma spenót lesz (próba szerencse)

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Soraya: szerintem már ezen a képen is határozottan gyerek formája van. Nagy kalappal a bejelentéshez!

Chello: csak ennyi volt? Vagy ez csak a maradék? Kép

Mucska: én is! Csüt óta, amikor takarítottam, csak azt csinálom, amit nagyon kell. Szégyellem is magunkat! Kép
Amúgy nem kell nekünk megváltani a világot ebben a mocsadék időben! Valamikor pihennünk is kell! Meg persze neked játszani! Kép
Tegnap belekukkantottam a nálatok is fellelhető babakönyvbe, és ott a modell csajszhoz a 24. héthez írt 4,5 kilót, és a 28. héthez 9-et! Ezt csak azért írom neked, mert most jön egy nehéz szakasz dagadás ügyben. Nálam is anno a Zsófival itt megugrott a dolog! Bár ebben a szakaszban csak a baba hízik hetente több, mint 10 dkg-ot!
Spenót??? Na, majd számolj be! De az egész család véleménye érdekel ám! Kép

Timi ma nem dolgozol? Vagy csak el vagy havazva? Vagy az idő teszi? Vagy csak a kispapa ma sem engedett időben dolgozni menni?
Hogy van a náthád? És az orrvérzés?

Kinga: kipihented a dizsit?

Pusszantás nektek!

Zsuzsa
(23+0)
zerko

Sziasztok lányok!

Mucska!
Örültem, hogy sikerült felkelni úgy, hogy odaérjünk az oviba. Most valahogy nem ébredek egy órával korábban, mint eddig. A spenótról kérümk beszámolót. Mi lesz hozzá?

Ildikó!
Nagyon édesek a sünik!

Zsuzsa!
Én krumplipüre port is tettem máer a kenyérbe, az is jó bele! Krumplipürének úgysem szeretjük.

Szép napot mindenkinek!

Panó

Bori!
A mexikói leves receptjét is kérném, ha nem gomd.

Soraya!
Ez a dödölle egyre jobban hangzik. Nem túl macerás megcsinálni? És ezt csak úgy magába eszik, vagy valami hússal?
Nagyon édes a babád a képen!
panó

Szia Mindenkinek!

Zsuzsa, Mucska!

Dolgozom! VAgyis reggel elmentem a dokihoz, aki nyolctól rendel. Én fél nyolckor a 16-os rajtszámot húztam. Ültem egy darabig, és úgy gondoltam, hogy nem nagyon kellene nekem még több bacit összeszedni a sok köhécselő embertől, ezért beszéltem az asszisztensnővel, és kaptam 11.20-ra időpontot, mivel kismama vagyok. Szóval megyek majd vissza, iratok valami bogyót, vagy nemtom mit, mert sajna egész éjszaka nem aludtam, és a sok és erős köhögési rohamtól gyakran keményedig a pocim. Kép A hangom a legbrutálisabb. Tegnap reggel felhívtam anyukámat, már pár perce beszéltem neki, mikor ő ismét rákérdezett, hogy "Timikém, te vagy az?"Szóval elég gáz.Kép
Orrvérzésem mostanában alábbmaradt szerencsére. Ezzel nincs gondom most.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szép napot mindenkinek!

Chello: csini kis jószágok azok a fánkok! Kép
Mucska: mára mi a program? Kép Puszi!

Zsuzsa neked és minden ébredező kismamának puszi!

Bellana
bellana

Lányok!

Nem ide tartozó kérdés!
Ha valaki tud iylen műveltségi játékokat, amit érdemes letölteni a netről, írjatok már címeket!
Teljesen be vagunk golyózva. Az egész baráti kör okosodni akar. (most így hirtelen).

Egyébként hol vagytok? Mindenki el van veszve?

Zsuzsa!

Én sem csinálok semmit, csak épp annyit amennyit muszáj. Szerencsére rend van és nálunk most még nem akkora dolog rendet tartani.Majd később! Így pihizek leginkább. A múlt hét után egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom!
Kilók: Persze ez hülyeség, de a barátnőm halálra röhögte magát az elméletemen: legrosszabb esetben minden hét 1 kiló, akkor még feljön 16 + a 4, ami már megvan. Akkor is 20 kiló. 5 hete találtam ezt ki, de soknak tünt a 25 kiló!Kép Na persze a 20 is, de ezt vázoltam legrosszabb esetre. Ettől már csak jobb lehet. Nekem 12-15 ig írta a net. Ha 15 alatt sikerül maradni örömtáncot járok!
Persze azért figyelek továbbra is, és nem a 20 a cél természetesen! Kép
Na pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Egyik kollégám ezzel szokott játszani:

www.honfoglalo.hu

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kellemesnek nem mondható ez a mai reggel...
De azért mindenkinek szép napot!

Soraya,
kérem szépen a másképp-karfiol receptet! És ide nekem ezt a H&M-et is végre! A babád "édes" a képen, bár közben kuncogok, míg ezt írom, mert számomra az uh-képek...
Hihetetlen, hogy rád még vár a bejelentés! Nem vették észre a rosszulléteidet?! Ezek a finnek...

Zsuzsa,
Na, most küldöm a párásító oldalakat emilen...Bocsánat.
Én 1-én megyek dokihoz, mához egy hétre. Kíváncsi vagyok a méhszájra. Ha minden oké, szerdán húzunk síelni. (Na jó, én nem síelek, ekkora pocakkal már nem!)
Férjemuram dög beteg, alig lát ki a tak..ból, köhög, hörög - de a hajnali teniszt nem mondta le! Kinyúvasztom!!!
Most belevetem magam a homeos Boiron-könyvbe, hátha találok valamit neki, mi ebben teljesen kezdők vagyunk. Segítenétek?
Tünetek: fülfájás, erős nátha sok orrfújással, most már légcsőhurut is, de nincs láz és torokfájás. Ahogy így nézem, pl.Coryzalia? Vagy ez az Osc...? Tudom, a légcsövére jó lenne a Stodal, de a többi tünet?
Ötletek?

Orsi,
remélem, megosztod majd velünk a védőnőd tanácsait homeo-ügyben. És neked már csak megint gyógyulást kívánok!
Chello,
Már nagyon izgulok egy éles képért...kíváncsi vagyok, mivel fogod meggyógyítani a masinát v. programot.

Mucska,
Szia! Kíváncsi vagyok a spenótos élményre. Nálunk nagy kedvenc bundáskenyérrel. Pedig mennyire utáltam még 20 évesen is!!! Majd leírod, hogyn készítetted el? Én az IGLO zsengeéből szoktam, hihetetlen egyszerűen, ezért vagyok kíváncsi a tiétekre.
Méredzkedtem ma: bő 1 kiló egy hét alatt. De tegnap is: ebéd után palacsintát sütöttem, aztán este a vacsoravendégünk beállított egy tepsi Daubner-sütivel...Ez van.

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana!

Főzésen kívül nagy pihenés! Apuci bevállalta a porszívózást és a mosást is. Bár mire hazaér addigra ki lesz mosva. De azért szép tőle!

Timi!

Egyszer ha eljutok hozzád elfenekellek! Érdemrend már meg van, mire hajtasz még?

Panó!

Nekem sem megy a normális felkelés, nem vagy egyedül. De hova is kapkodnánk! Pusza Neked!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!

Az élményre én is. ANyg baj nem lehet, mert ha én nem is, de a párom szereti.Én Zsuzsa receptjével próbálkozom!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Timi,
okos döntés volt, hogy hanyagoltad a rendelőben való várakozást!
Remélem, hamar kilábalsz belőle. Vigyázz magadra.

Soraya, és mások is, hogyan töltitek fel úgy a képet, mint Soraya a terített asztalt, hogy itt a szövegben csak rákattintottam Soraya utalására?
Kösz és pusz

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Úgy érzem, hogy ma már nem jövök vissza doki után. De ha nem jönnék dolgozni, akkor hogy neteznék veletek?!Kép Egyik kollégámat most béreltem fel, hogy vigyen majd vissza dokihoz. Így nem kell csúszkálnom, meg buszoznom...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Tessék szépen intézni az otthoni netet! Már 2hete igérted! (persze csak ha van rá módod)
Vigyázz magadra nagyon, de jobb lesz otthon pihenni, főleg ha beteg is vagy!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Kismamik!

Csak gyorsan bejelentkezem a mhelyröl, végigolvastalak Titeket, de csak otthonrol irok bövebben.

Még egyszer köszi, amit a babaruhakrol irtatok!

Mucska, kedves Pocitarsam, bizony, mar nagyon haladunk!
En mar egész kismamasan nézek ki, igazi pocim van, a profilban lévö képhez képest az utobbi egy-két hétben rengeteget nött a pocakom.

A Gatmetszéstöl én kicsit félek, mert sajnos nekem van egy olyan adottsagom, hogy lassan és csunyan gyogyulnak a sebeim (sajnos több börgyogyaszati mütét miatt rossz élményeim vannak...). A dokim probalkozik ugyan gatvédelemmel, de nagyon kevés az esély, hogy sikerül meguszni a metszést/repedést.

Ildiko,
örülök, hogy sikerült a leves. Erdekes, amit a finn-magyar hasonlatrol irtal. A svajciak is hasonloak. Erröl a témarol rengeteget tudék irni!!!

Nagyon szép volt a hétvégi kirandulas, ha bejutok a férjem irodajaba, akkor teszek fel képeket is. Bevallom, én is rosszalkodtam egy kicsit, megmasztam egy kisebb hegyet és a termalfürdöt sem tudtam kihagyni. 36 fokos volt a legmelegebb viz, amibe belementem, de az volt a jo, hogy a medence a szabad ég alatt volt, igy néha kiemeltem a mellkasom meg a pocakom levegözni. Nem semmi élmény volt, sütött a nap, ücsörögtünk a vizben és elöttünk a nagy havas hegyek.
A szobank a pincében volt, a gyermek-dühöngö és sibakancstarolo mellett, WC és tusolo nélkülKép De olyan jokat aludtunk, hogy csak na. Szoval szuper volt! (persze az ember telhetetelen, jobb lett volna egy egész hét...)

Puszi mindenkinek
késöbb még jövök,

Süncsi
süncsi

sziasztok!

Nem tűntem el, csak sok a meló. Mosok, ágyat húztam, és a Zsófi is nyakig pisisen ébredt! Nem bírta a pelus! Így teljes generál. Lepedő, hálózsák, pizsama,... Kép

Panó: köszi az ötletet, de nekem olyan nincs is itthon! Amúgy maradok a jó öreg krumplinál!

Timi: jobbulást, és számolj majd be. Lehet, hogy egy TP papír kellene neked, nem csak gyogyó!

Bellana: hogy van Dani? Na, ma ti is megússzátok a sétát.

Mucska: én csak egyet tudok, de az online! A www.honfoglalo.hu (asszem). De Timi már lelőtte!
Ez van még: www.jatek.hu/
Tetszik az elméleted, bár én nem mulatok rajta!

Bori: majd meglesem, és ha nem jön meg, reklamálok!
Hát, csak pali! És amikor otthon van ápoltatja magát? Így hogy megy majd síelni? Betegen? Vagy rákeni a Nagyfiatokra?
Szerintem a Coryzalia erre is jó! Az osc… az influenzára van kitalálva!
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/homeopatia.htm#meghules
Akkor neked is jó lesz a Mucska-féle hízásterv. Kép

Süncsi: várjuk a képeket is a beszámoló után!

Zsuzsa
zerko

Hello Kép

köszi a dícséreteket mindenkinek a kisember nevében Kép Minél többet nézem, nekem is egyre szebb Kép
Tegnap én is takarítottam, kipucoltam a konyhát teljesen. Jól el is fáradtam, fura hogy ennyitol kidolök mostanában Kép

Bori Kép
A karfiolleves recept anyukámé, otthon van a kisokos könyvemben, majd beírom. De a lényeges kulönbség az, hogy anyu a zöldségeket (s.répa, fehérrépa, zeller, vagy akármi tetszés szerint) eloször kicsit pici olajon megpirítja (ettol lesz szép sárga a leves) és utána önti fel vízzel és rakja bele a rózsákra szedett nyers karfiolt. De megnézem pontosan majd ha hazaértem Kép
H&M Ausztriában van hozzátok legközelebb, de úgy tudom nemsokára nyitnak Pesten boltot!
Mit nem látsz az uh képen? Fent van a feje, alatta a hasa és szembe néz Kép
Link: bal oldalon a formázásban, azon belul a kapcsolodásokban van leírva, hogyan tudsz linkelni

Munkahely: nekem a rosszulléteim vagy reggel vagy este 6 után voltak (vannak Kép) szóval az nem tunt fel nekik. A bo pulcsijaim meg takarják még a hasam, a fenekem meg nem hízott egyelore Kép De a héten a fönökömnek megmondom, pontosabban ez még nem eldöntött, ui pont szerzodéshosszabbítás elott vagyok és szeretnék még maradni. Meglátjuk! (nem vagyok köteles bejelenteni) Azért a szurkolás jöhet, hogy simán menjen és megkapjam a hosszabbítást. Még min. 2 hónap kellene...

Na megyek vissza gályázni.

Soraya
soraya

Bori!

Köszi a receptet, megkaptam!
A képeket úgy kell belinkelni, hogy felrakod a képet akárhová, rákattintasz jobb egérgombbal, kiválasztod, hogy tulajdonságok és ott kimásolod a kép helyét a vágólapra. A hozzászólásnál pedig beírod, hogy \ newurl{ide bemásolod, ami a vágólapon van http.... és jpg a vége, írsz utána egy vesszőt, majd azt a szöveget, amit kékkel akarsz látni a hozzászólásban} Csak a perjel és a newurl közé nem kell szünet!!( én most csak azért tettem, mert különben ezt is hivatkozásnak veszi)

Például: Chello fánkjai

Remélem érthető volt, ha nem, szóljál!

Panó
panó

Látom Soraya megelőzöttKép
panó

Na, ezeket a dolgokat én sem használtam még! De most okosabb vagyok! Kép Köszi csajok! Kép Kép Kép

Zsuzsa
zerko

Panó!!!
ÚRISTEN!!! Tízszer is elolvastam, a végén már kínomban nevettem...Ennyire gyagya vagyok?! De most nekiállok próbálkozni, van egy pár perce készített fotóm a hasikámról, azt belövöm nektek...ha tudom.

Bori
és persze köszönöm

[url=D:\Documents%20and%20Settings\dano-hambalek\Dokumentumok\Képek\Nikon%20View%20HTML\html0001\page1.htm]itt a pocakom látható - ha sikerült a mutavány[/url]
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: nekem nem csinál semmit! Mi lenne, ha csak beillesztenéd? Kép

Zsuzsa
zerko

Kitartóan próbálkozom!!!
Most:newurl{Kép, a pocakom}
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori Kép
linkelni csak úgy tudsz, ha a neten fent van a kép! (mappa.prim.hu,kep.tar.hu,vagy itt babaneten az albumban vagy bárhol)

Helyes csúcsos pocid van! Kép

Soraya
soraya

NEM ÍGY AKARTAM!
Nem baj, gyakorolni fogok, de most teljesen kimerültem...

Puszi
Bori

a pocakom
drbusborbala
Budapest, XX.

SIKERÜÜÜÜÜÜLT!!!!
drbusborbala
Budapest, XX.

Na, tényleg működik...?
Tessék, most valami szebbet, édesebbet:
Danikám

Puszi nektek
Bori

Most tényleg megyek pihenni...
drbusborbala
Budapest, XX.

tőlem Nektek! Vigyázzatok a babákra, ha nevettek! Kép

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer
alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul ködtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenõen a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például
a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az szélgetés 8.0 sem mûködik, és ha Takarítás 2.8-at akarom
indítani,visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Mit tegyek?
Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!
Elõször is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a
következõ parancssort: -C:\>Azt hittem, szeretsz [Enter] -Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bûntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejû; futtatásával, mert ez
esetben elõfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a
Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnõim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha elõtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0
mûködésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen
új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A
Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetõségei vannak, valamint
nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítõ szoftver
beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemû 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat: Technikai Segítség

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
zerko

Kép
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?