Sziasztok!
Itt vagyok csak rettenetesen elvagyok havazva (így jár aki dolgozik
)
Ezt bemásolom:
Sosem értettem, miért szopják a babák az ujjukat. Aztán megkóstoltam a bébiételt.
Mielőtt megházasodtam hat elméletem volt a helyes gyermeknevelésről. Most hat gyermekem van, és nincs egyetlen elméletem sem.
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekektől kaptam.
A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.
A kisbaba olyan, mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.
Amennyiben a gyermeked gyönyörű és tökéletes, soha nem sír vagy lármázik, terv szerint elalszik és kérésre böffent, mindig egy kisangyal –, akkor te csak a nagymama lehetsz.
A héten buli volt a faluban körhintával, mindennel. Ott volt majd minden gyerek. Ezek szerint ott volt a falu apraja nagyja?
Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy nem szólaltam meg másfél évig.
Csak a szülői értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem.
Legyél kedves a gyerekeidhez, mert Ők választják ki neked a szociális otthont!
A gyermeknevelésben a legnehezebb feladat, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel tanítsuk meg a kulturált viselkedést.
Gyermekkoromban a szüleim sokat váltogatták a lakóhelyüket, de én mindig megtaláltam Őket.
Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt.
5 éves viccet mesél: 2 paradicsom megy az úton és megszólal a másik.
Az elővigyázatlan nőket úgy hívják: Anya!
Ne vállalj több gyereket, mint amennyi ablak van az autódon.
És most egy kis érdekesség!
Ugye két hétig táppénzen voltam Flórával.
Szóval képzeljétek nem jegyezték be az OEP-nél az egészségügyi kiskönyvembe, hogy gyeden voltam és így csak 60% tp-t kapok
Szóval januárban futhatom a köröket.
Ja és az államkincstárnál megkérdezte a csaj (ő intézi a münkaügyi dolgokat a battai óviknak) kapom a munkanélküli segélyt?
Mondom magamban ez most tényleg ilyen hülye vagy nem is velem beszélget?
Szóval asszem televan a hócipim!