Új privát üzeneted érkezett!

Memme!
:lol: Tündérke! :lol:

Bori!
nem viszketett!!! :D csak ahogy a ruha hozzám ért, érzékeny volt. De már elmúlt és este láttam, a tükörben, hogy az a 6 perc veled + a 12 perc PIRÍTÓS :lol: hatására már tök jó szinem van. Pirosság nem látszik, de a barnaság igen! :D :D :D
Akkor legközelebb úgy megyünk, hogy a csajokat addig kint tologatjuk babakocsiban!!! :lol: Szólok majd ha megyek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabrielláknak nagyon boldog névnapot!
Kép

Gabi, ezt neked, külön!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi
nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!

Memme
szépek vagytok

Nálunk nagyjából minden oké!
Balu köhög ezerrel, iszonyat trutyisan,folyik az orra is,éjszaka már sokkal jobb volt,mint az előzőek!!

Anya viszonylag jól van...........

mi fáradtak(de ez a legkevesebb :lol: )

Tünde
neked lógok még cd-kel :oops:

Eni
köszi az emailt!!
Drukkkkkk mára(ugye ma mész uh-ra???)

AprooZsófi
mindenképp válts gyerekorvos,ne legyen lelkiismeretfurdalásod
Levi az első!!!!

Bori
nálatok mizu???

na megyek,kisfőnök reklamál :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabinak, Gabbókámnak, és mindenkinek, aki valaha is Gabriella volt vagy lesz :lol: , BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!!!
13h-ra megyek az ötödikre. (Viszek maszkot, kesztyűt, szkafandert... LOL.) :lol: :lol: :lol:
vbea

Sziasztok!

Levi még pár mp-ig elfoglalt a nagy átfordulás próbálgatással.....szegénykém, olyan egyszerűen menne neki ha nem a fenekét az égig feltúrva, sátor-alakban próbálná véghezvinni, így csak minden 3. próba arat sikert....

Eni, nagy nagy drukk!Privi megérkezett?

Andi, örülök, hogy jobban, már mi is szakadunk fel. Levi újra csak 2x kell éjjelente, juppéé.

Akkor 22.-én mentek? :cry: :cry: :cry: :cry: Nekünk aznap oltás, így tuti nem tudok csatlakozni. Pedig olyan jó lett volna élőben is látni végre Titeket!

Linocs, majd teszek fel én is képet, a mi bcg-nk "kicsit" nagyobb. :oops: A dokinéni is kérte, hogy küldjek neki oktatás céljára, erre párom fürcsi után úgy fényképezte, hogy nem csak Levi bcg oltása van benne hanem oda nem illő tartalom is :lol: :lol: :lol: Kicsit kivágott pólóban fürdettem... :oops: :oops: Szóval most várom, hogy új képet csináljunk, csak éjjel ügyelt, majd délelőtt nyomulunk.
Ha sebészetre mentek, nagy eséllyel fel akarják majd vágni, mert tudod milyenek a sebészek, ha vágni lehet, még a popójukból is előrántanak egy kést.....mi oltási szaktanácsadónál voltunk ő mondta, hogy semmi teendő, amíg nem dagadt be a hóna alatti nyirokcsomó és nem fáj a picúrnak!

Na, elfogyott a türelem!

Névnaposok, Boldogat! (JUdy, utólag is és Gabi!)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Memme, ez komoly, hogy a Déditek 70 éves? :shock: Annyira szuper. Énnagyim, ha élne, akkor 88 éves lenne. A másik 98 tán... Istvánéról nem is beszélve. Huh!
vbea

Eni
drukkkkkkk ezerrel :lol:
gondolunk rád!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jól van Andi. :) És TE hogy vagy?

Lányok, az jutott még eszembe, hogy megtámogathatnánk a szülőszobákat néhány illóolajjal (Geránium, Verbéna), meg homeobogyókkal. Pulsatilla C30 meg Arnica C30 meg C12-es. Be lehet csomagolni szaloncukor-szerűen.

Kép

Kép

Kép
memme

GABRIELLÁKNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Aprooka!
villámsüti recept nekem is, nekem is!!!! köszi szépen! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aproo
süi recept én is,én is

Memme
én???hát gázul vagyok lelkileg, de majd megoldom :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok

Köszönöm szépen a köszöntéseket!! Adri neked külön a gólyát! :D

Memme! nagyon jó képek!!!Dédi!! ha az én dédim élne....
Eni! gondolok rátok!!!

Kép
gablaty

Gabijaink!
Boldog-boldog névnapot!
Kép

Eni!
Drukk du-ra, izgulok értetek!

22-én mi sem tudunk menni :( Mit küldjek a csomiba?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
De aranyosnak látszik a nénike! :D Örülök, hogy sűrűbben jössz.

Rólunk: mindkét gyerek beteg volt szerda nagyon durva volt, ráadásul egyedül csináltam mindent, Nimi céges karácsonyi partyn :evil: . Mindegy megoldottam, nem lett volna nehéz, ha nem betegek mindketten. Most már jobban vannak, csak nekem kéne aludni egyet, de majd pár év múlva :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek! Végreeee péntek!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok, fiúk , Mamik- mindenkinek , aki ünnepelt mostanában, nagyon sok boldogságot, minden szépet és jót! Tudom, hogy így ömlesztve nem a legudvariasabb, de nagyon sokan vagytok, s nem szeretnék senkit kihagyni!

Szóval minden szülinaposnak, névnaposnak virtuális nagy ölelés és puszi!

Gabiknak külön! ( a mai napra való tekintettel )

Eni: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz: mi van a csajokkal? Lehet , hogy a calicit nyeltétek be?

rohanok most is, megyünk csiribirire......

Heni

Kép

Kép
cancan

((((((Andi))))))!
nem tudom mit mondjak!!! :cry: :oops: bárcsak tudnék segíteni!!!

Streffi!
Jobbulást!!! :cry: gyógypuszikat elpostáztam! :oops:

Heni!
Nem tudom mi volt ez! :shock: De Szofi "CSAK" 2x hányt tegnap. Azóta semmi és már eszik is. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Még vagyok gyorsan, és köszi a sok++++++!!! :roll:

Tegnap Lurdy-házban voltunk, persze Benci beszédült a játékboltba, és kiszúrt egy nagyon klassz cuccot. Ügyesen, csendben, hiszti nélkül játszott vele legalább egy félórát. Se Thomas, se duplo, se semmi más nem érdekelte... Gondoltam, ha vkinek még nincs (elég) ötlete, ezek nagyon jópofa dolgok, és én először találkoztam velük. 3500Ft-tól már lehet kapni. Gyorsan vettünk is egy traktort, majd Jankuci "hozza" kisördögnek. :wink: Egy honlapon meg is találtam...

http://www.jatekfutar.hu/markak/wow_toys/

Zsó, megvan! :roll: Válaszolok...

Veronikusz, remélem, semmi komoly..., és Szofinak "ennyi" volt. Mondom, nekem jár a szkafander. :shock:
vbea

Elaludtunk.... :shock: :shock: 5 perc, sírás nélkül!!! :lol: :lol:

Ennek örömére a recept:
20 dkg liszt
1 teásk. fahéj
1/2 teáskanál szódabikarbóna
2-3 evők. keserű kakaó (én a 20%os hollandból csinálom, abból elég 2 kanál is, mert az első adagnál 3mat tettem, de kipattant a szemem is tőle, annyira csokis lett :lol: )
Ezt egy nagy tálba bele kell szitálni, vagy ha nincs időtök (nekem nem volt :oops: ) simán elég beleönteni.

Másik tálba:

10dkg puha vaj (kockarama,liga, stb)
15 dkg cukor
1 tojás

Picit fel kell olvasztani a vajat, hogy habosra lehessen verni.

Majd a kettőt összeönteni, beletenni még 15 dkg étcsokit (szerencsivel csináltam), mondjuk egy kisebb tábla csak 10dkg, én ennyit tettem és elég volt.

NAgyon sűrű tészta lesz belőle, alig keverhető fakanállal össze.. Én a végén gyúrtam inkább.
Aztán kisebb golyókat kell csinálni és mehet a tepsibe.

Majd előmelegített sütőbe kell tenni 200 fokra, 6-8 percre.
Ahogy tapasztaltuk, gáztűzhelynél 6 perc, villánynál 8.
Itt lehet egyedül elszúrni, mert ha picit is tovább marad benn, akkor megég a csoki.
Elkezd a csokitól szétfolyni(tehénlepényre emlékeztet :-) ) és amikor a teteje már picit repedezett, de még puha belül, akkor már kivehető, mert kb. 10 perc alatt megköt a levegőn.

Party/Katica tortabevonót kell felolvasztani, abból pár csepp a tetejére és rá kell szórni a reszelt mandulát.
Esetleg fahéj elhagyásával ilyenkor szórható kókusz is. (sztem a kettő üti egymást, de nem próbáltam)
Illetve továbbfejlesztett változattal sok porcukor pár csepp 100%-os narancslé egyvelegét is rá lehet csepegtetni, az is megköt rajta. Ez utóbbi igazi karácsonyi ízvilág!

Jó étvágyat!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

GABRIELLÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

MEMME-de jó hogy van dédi!-kicsit irigy :lol: :lol: és a képek??-csak nézek ki a fejemből vajon melyik kiscsaj van a képen-első Melinda,másik Eszter??? :lol: :lol: annyira egyformák!Tündérek! :lol: :lol:

Steff-jobbulást!-mondtam én megoldasz mindent!-az alvással én is így vagyok,jön Benedek-talán 3év múlva én is alszom egy jót!-de mit akarok 30évig aludhattam bármikor :lol: :lol: :lol: :lol:

Veronikusz-csajok???-jaaa és a szolival óvatosan,még a végén Zsófesz baba kakaót fog kajcsizni :lol: :lol: :lol: :lol:

TIGRINCS!-azért jó hogy így alakultok pötyi ügyben ez megnyugtató-lehet tényleg jó ez az oltás?-de mondjuk Adriért kár aggodni ,ha olyan mint anyukája ....szóval puszi nektek!!!!
-akartam már írni mi csak január elejétől látogatjuk kicsit sűrűbben az ötödiket-ill remélem nem lesz semmi gáz,hogy bekell menni-szóval még ídőpontot egyeztetünk a dokival és belehúzunk!-labor,ctg-k,altatódoki,uh-asszem ennyi :)

Andi!-anyud ma jön haza?-ilyenkor nálatok van?? vigyázzatok magatokra++++++

Eni-drukk!-Benedek ilyenkor megy veletek???-habár most ez a vírus.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Te humorbogyókat szedsz? :lol: folyton betegre röhögöm magam a beszólásaidon. :lol: Kakaó! ott még nem tartunk. :lol: Anyuci épp hogy csak nem néz már ki 2 napos vizihullának! :D :D :D

Aprooka!
köszi :D nyam-nyam! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Andi drága!
Én sem tudok mit mondani, nagyon nagyon sajnálom!! Nagyon sok pozítiv energiát és sok sok puszit és ölelést küldök!

Kriszta
Pankának nagyon, nagyon boldog születésnapot!

Gabi, Gabó!
Nagyon boldog névnapot!

És mindenkinek akiről lemradtunk azoknak is nagyon nagyon sok boldogságot!

Bocsánat hogy most többet még nem tudok rólatok!
De igyekszem bepótolni!

ancsaboszi

Ancsa!!!
de jóóóóóóóó, hogy jöttél végre!!!
mesélj, miújság????

emano/Andi
KépKép
emano

Szóval itt vagyunk! és akkor pár szó rólunk!

Hétvégén beköltöztünk! most kupi halom közepéről írok, hogy mért nem pakolok, azt majd később!
Szóval Lara jól van, tetszik neki az új környezet, iszonyat nagy már 98-104 ruhákat hord! és állandóan tele van sebekkel. Úszni azért járunk, bár most nem voltunk a héten, mert a popsija elég csúnya kiütéses lett.
Én már fotozom, voltam vidéken, Anyukám iskolájában, és nagyon jól sikerült a fototozás, 17 gyereket fotoztam a 100 ból, és vannak utánrendelések is.

Igen, igen a hír igaz, Gabi tényleg engem látott az V. emleten! :cry:
De sajnos rossz hír miatt ültem ott. Karácsony környékén szerettem volna jönni hozzátok, és akkor már itt lehetett volna egy másik vonalzó is. De sajnos kedden kiderült hogy 10 hetes babánk nincs sehol :cry:, csak egy üres petezsák. Szerdán ezt Mészáros is megerősítette, és tegnap meg is mütöttek.
Úgyhogy most itt fekszem a kupi közepén, mert fáj a hasam, és própálok pihenni.

Ezek vannak velünk!
Köszönöm mindenkien a hiányolást, és a kedves maileket!

Majd ha tudok még jövök.

Sok, sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa
nagyon sajnálom :cry:
Hova költöztetek végül??

emano/Andi
KépKép
emano

SZIA ANCSA! sajnálom, nagyon sajnálom. :( De annak nagyon örülünk, hogy jöttél!

Andi, azt elhiszem. Kár h nem tudsz bejönni majd.

Veronikusz, hurrá, nálatok nagyon gáz szokott lenni, ha valamelyik fürtös elkezdi, eltart egy darabig. De hál Istennek most nem. :)

Eni, gondolok rátok. Calici hes!! Doktorbácsink azért nyilván nem szkafanderben fog üdvözölni :wink: .

Gabi, a vizsgálatokat hol csinálják? Mennyi van még hátra?

Kép

Kép

Kép
memme

Drága Ancsa! Jó hogy jöttél de látom sajnos nem jó hírekkel :( Sok erőt neked és nagyon sajnálom! Larának hogy tetszik az új kecó? :D

Eni! ++++++++++++++++++++++++++++

Steffi!
Jobbulást nektek!

Memme édesek a képek!

Linocs!
Fruiska is nagyon cuki a képen, nagyon szép kislány :D

Tigrincs!
Ne haragudj!
Természetesen boldog születésnapot!

Gabi! Gabó!
Boldogságos névnapot neketek!

Gabi!
Hogy vagy? Lelked kicsit jobb már? Hogy állsz a vizsgálatokkal?

Veronikusz!
Kis hányósnak jobbulást remélem nem megy végig mindenkin....

Steffi!
Jobbulást Martinnak és Mirtyllnek! Olyan jó leírni :D És igen éljen a péntek!!!!!!!

Andi!
Anyukád?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!!!
Anyának kiszedték a varratait, kap mind nap infúziót+3 hetente kemó!Elvileg 18án vár rá egy gyomortükrözés....utána engedik csak haza!!!!
nálatok mizu???lakás???
Zsuék????

Valakinek nem kell karácsonyi zene???
most kaptam egy dvd-n kb 60 album, van gyerekeknek való is

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm, hogy így örültök nekem, jól esik nagyon!

Andi!

Jajj szegénykém!!!
Nagyon sok erőt nektek!
Nagyon ügyes vagy, hogy Anyukád előtt erős vagy!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Balu hogy van????

Piliscsabára költöztünk, a Magdolnavölgyi lakóparkba, egy ikerházfélbe.
Gyönyörű környezet, gyermeknek ideális! Be van kerítve az egész park, van több játszótér, tó, és éjelnappali porta.

Hú, ez jól hangzik.
60 album? mit kell küldeni hova?
engem érdekelne.

ancsaboszi

V.-re bemenet!
Hát lányok gondoltam rátok erősen, vagyis magunkra!
Hogy jut el idén az ajándékunk???
Vagyis? a pocis kismamákat bengedik, sőt azt is aki azt mondja hogy oda megy, de babókat és sok embert együtt nem hiszem, Apa is csak úgy szökött fel, mert nem akarta hogy én vigyem le a cuccomat a műtét után (2-kor jöttem ki, és elvileg úgye 5-6 órt feküdni kell utána, én meg már 6-kor jöttem is haza)

Ritát is láttam én tegnap, csak nagyon sok volt a dolga.
Ott állt Eni kedvenc helyén!

Eni hogy vagytok????

ancsaboszi

Ancsa
Balu már köhögi a trutyit fel ezerrel és az orra is folyik
még sírásnál olyan kis furi hangja van, de már sokkal jobban van
Szelőzztetünk ezerrel és megy a párásító!!!
Anya előtt erősnek kell lenni, nem szabad, hogy lássa mennyire össze vagyunk törve(én lelkileg nagyonnagyon, de szerintem öcsikém is)

Majd ha lesz időd rakják fel képeket!!Larát is nagyon rég láttuk

Neked/Nektek nagyon sok erőt kívánok!!!

dvd-ről majd írok egy listát :lol: szerintem a hétvégén

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Ancsa!!!!!
Végre, hogy visszatértél...
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a baba :(
Orsi is 104-es rucikat hord :oops:
POntosan hova is költöztetek?????????

Andi!
Kitartás...sokat gondolok Rátok!!!!!!!

Tigrincs!
Danin is kijöttek a pöttyök...mától ő is hivatalosan bárányhimlős :D
Nagyon reménykedtem benne, hogy ő is átesik most rajta és IGEN!!!!! Bár már előre látom, hogy neki nehezebb lesz, mert már most több van rajta mint Orsinak, de egynlőre nem fáj, nem vakarja (mondjuk beszereztem 2 homeopátiás bogyeszt ami erre van).
Egyébként minden 10. beoltott gyerek átesik a betegségen...dehát akárki akármit mond az a legtutibb, akkor már nem kell aggódni újraoltás miatt állandóan, stb....

Eni!
Daninak már van több wow toysos játéka. Mi a www.jatszvelem.hu nál vettük.
Oviban is rengeteg an belőle...
A legtutibb ami mindkét gyereket lefoglalja és IMÁDJÁK az oviban is a kölkök az a kukásautó meg a mentőautó!!!!!! A helikopter nálunk alig van használatban :( de a másik kettő az abszolut kedvenc.
Kevés olyan játék van amivel ilyen sokat játszanak...
Mondjuk nem egy olcsóság :roll:

Jövő szerdán megint vizsgázom...most szóbeli lesz pénzügyből (mielött Veronikusz megint megkérdezi :D ). Kicsit parázok, mert alig van időm tanulni, én is tök takony vagyok...de azért igyekszem...számvitel vizsgára meg eleve úgy fogok készűlni, hogy eljárok magántanárhoz, mert gyerkőcök mellett arra semmi esélyem :(

Orsi amióta nem járhat biciklivel oviba azóta inkább felébred korábban és elmegy az apjával kocsival :shock: nem semmi a kiscsaj... :oops:

Megyek tanulni :?

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Steffi,
Ügyes vagy nagyon!
Mi bajuk volt a gyermekeidnek???
Sok gyógypuszi.

Andi,
Közben olvastam, hogy Balu már jobban van.
De jó!
Minden jóra fordul!! sok sok gyógypuszi, és pozitiv energia az egész családnak!!!

Veronikusz,
Jaj szegénykém! sok gyógypuszi nektek is!!!

ancsaboszi

Kati,
hú akkor van mit csinálni!
Sok gyógypuszi, és sok erőt a tanuláshoz!!!
Piliscsaba, Magdolnavölgyi lakópark, feljebb írtam :wink:

Andi,
úgy örülök, hogy jobban van, annyit gondoltam rátok!!!
Igen, igen megértelek, erősnek kell lenni, csak nem könnyű! ezért mondom hogy nagyon ügyes vagy!!!!

várom a listát!

jó, jó majd kicsinytek képet!

ancsaboszi

Cukipofa!
látom én vagyok itt a leggyengébb láncszem!!! :lol: :lol: :lol: HATALMAS NAGY KALAPPAL NEKED!!!!
Daninak és neked meg mielőbbi jobbulást!!! :oops:
Orsi tud élni!!! apucival autóval :lol: :lol: :lol:
no megyek teregetni :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa! drága! tudod,hogy vérzik a szívem :cry: :cry: tegnap gondoltam rád....sajnos nekünk most ez lett "megírva".....
de majd jövőre,együtt megyünk szülni meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANdi! zene érdekel...mik vannak? cd-t küldök akkor.....a vizsgálatok: szerdán voltam az uccsó vérvételen, ez lehet hogy csak jövőre lesz meg az eredmény....(hormon,toxoplazma,vírus szerológia)
a többi eredményem - lett. most ezekre várok,aztán hajrá :D

Kép
gablaty

Sziasztok!

Ancsa: Jó hogy jöttél. Nagyon sajnálom a babót :cry: :cry: :cry:
Steffi: Jobbulást nektek, küldök sok gyógypuszit

Gabik Boldog Névnapot kívánok nektek.

Bori: Utánna jártam a gyürű készítésnek,de sajnos sokkal drágább lenne mint amennyibe került :evil: :evil: :evil:

Rólunk csak annyit hogy nekem iszonyatosan fáj a fejem és olyan leverten érzem magam. Viktor elment a nagyival a játszótérre és most tudok pihenni egy kicsit.

V

valentina

Sziasztok!

Ancsa
Nagyon-nagyon örülök annak, hogy jöttél, de a babót én is nagyon sajnálom. Sok erőt! Lara hatalmas baba, mi most még a 84-es ruháknál járunk. Kitartás a kidobozoláshoz!

Tigrincs
A szülinapi köszöntésekből én is kihagytalak téged. Bocsi. Most utólag is nagyon boldogot!

Memme
Édesek a cicáid és a dédi is nagyon aranyos.

Gabi
Jók lettek a karácsonyfás képek.

Eni
Drukk tőlünk is ezerrel!!!

Veronikusz
Gyógyuljatok má meg! :D ++++++++++++++++++++++++++++

Kati
Jobbulást Orsinak és Daninak! Viszketésmentes pöttyöket!
Neked meg a vizsgádhoz öt vödörrel!!!!

Andi
Örülök, hogy Balu jobban! Anyukádnak is jobbulást! Sokat gondolok rátok, ezután már csak jobb jöhet!

Most mennem kell, mert ébred a kishercegem.
Puszi

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

De sok a betegünk már megint :( Mindenkinek jobbulást! És gyógyxxxxxxx!

Andi
Azért az jó, hogy Anyukád veletek töktheti az ünnepeket! Sok++++++ nektek!

Ancsa
Tök jó, hogy jöttel, csak a hír :cry: De ahogy apám mondaná: Arccal a vasút felé! Lehet, hogy jövőre tényleg Gabival együtt szülsz :wink:

MA kellett visszamenni Ivánnal 2. kontrollra, de annyian voltak, hogy visszafordultunk :oops: Nem sok, ha azt mondom, hogy 3 órát tuti kellett volna várni, mindezt azért, hogy azt mondja a doki, hogy rendben. Én látom, hogy működik a kukac. Pisi megy rendesen és a méretváltozás is rendben :lol: Azért persze van lelkiismeretfurdalásom, de majd elviszem máskor.... Ez kész kínlódás lett volna... Meg ha akkora gáz lenne, azt látta volna varratszedéskor nem?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Brigi
imádunk :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hahooo Lányok!

Bocsiii mindenkitől, hogy nem tudok visszaolvasni (sem), de mi sem vagyunk a toppon mostanában. Bár az én problémáim semmik, ahhoz képest amiken Ti mentek keresztül. :cry: :roll:

Ancsa úgy megörültem én is Neked, de amit írtál olyan szörnyű… Úúúúgy sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Basszus, amikor minden simán megy és végül egy egészséges babával bővül az élet, az ember talán fel sem fogja épp ésszel, hogy mekkora ajándékot kap a Sorstól vagy Kitől…

Eni ujjam keresztben! Azért lassan de biztosan telek-múlnak a hetek! Puszaaa :lol:

Rólunk egy kicsit: Kristóf is beteg volt (fosós/hányós/lázas verzió), 3 éjszakát velünk aludt és hát mit is mondjak… szörnyű volt, hogy beteg, meg lázas, meg fáj a pocija de annyira jó volt Vele aludni! Kicsit megéreztem az együtt alvás ízét. :P :P Jóóóó! :P Állandóra nem akarnám (az nem a mi utunk volna) és sajna az egyszer így-egyszer úgy meg nem hiszem, hogy működne, így közös megegyezéssel még idejében visszaköltözött a saját ágyába.
Meg csomó minden van még, ami családi szennyes kategória és elszívja minden energiámat, így inkább nem fárasztalak vele Benneteket sem. 8)
Amúgy megvagyunk, várjuk a karácsonyt, próbálok kicsit készülni rá lélekben is. Én szeretem a felfordulást, meg minden vele járó zűrt. Jó lesz, hogy már Kristóf is élvezni fogja.

Próbálom majd figyelni, hogy hogyan alakul az idei Kútvölgyis karácsony, meg persze mi is szeretnénk hozzájárulni.
Hogy áll most a szervezkedés? Bemegyünk? Mikor? Dóri ajándékkosár ötlete a végleges? Hogyan csináljuk? Mit segíthetek?
Bocsi, :oops: :oops: de Valaki foglalja nekem össze a részleteket, mert tényleg nincs most időm visszaolvasni. Kösziii.

Karácsonyi zenét én is szeretnék!!! :P

Na most muszáj lépnem,
Pusza Mindenkinek és jó készülődést!
B

Dorka Téged nem látlak ezen az oldalon. Minden okés?

Kép
vkbrigi

Andi :lol: :lol: :lol:
Fel a fejjel, már mindjárt vége ennek az évnek...

Kép
vkbrigi

Adri!
köszi, de szerintem tuti pszihésen hányt szegény! szóval nem vagyunk betegek és azóta nincs is rosszul :D :D

Reni!
örülök hogy minden rendben!!! Én se vártam volna 3 órát! :D

Ancsa!
kérünk képet erről a nagylányról!!! akkor LAra már akkora mint Szofi!!!!! :D :D :D :D majd idővel a kecóról is kérünk!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj még Gabi Neked akartam BOLDOG NÉVNAPOT kívánni. Meg írtam Neked egy privit de elnyelte a föld vagy a tecnika... Amint lesz egy kis időm, előásom. pusza

Kép
vkbrigi

Brigi! ÍRTÁL NEKEM privit? nem kaptam :cry:
és köszi a köszöntést....

ma nekiláttam(volna) a nagy takarításnak, de mindig közbe jött vmi ,eg vki :evil: ugyhogy talán holnap...meg sütni is szeretnék még mézeskalit, jövőhéten lesz az oviban karis ünnep...
ha nem tudok menni, mondjátok hogy hova és mit küldjek a kosárba?? de komolyan!!

Kép
gablaty

Memme!

1.) a két csaj, olyan mint két tojás!!! most elett le, hogy a képeken a KÉT lány van rajta!

2.) ne keseríts el, hogy nálatok ilyen rend szokott lenni!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: tudod mikor vannak nálunk a polcon a babák növekvő sorrendben!!! :oops: Örülök ha fejenállva, de legalább fent vannak! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Először is üdv neked Ancsa!-mi még nem találkoztunk,elég új belépős vagyok még itt!-Sajnálom ami történt,nem is tudok mit írni :cry: -de látom gyerkőceink nagyon közel vannak egymáshoz,habár a méreteiket nézve alulmaradtunk :lol: ahogy olvasom amit a csajok írnak,hároméves csajszi méretek,bizti nagy paraméterű szülők vagytok!! :lol: :lol: :lol:
látom volt egy kicsi költözés is-a városból mentetek Piliscsabára???
És GABI-Ancsa páros bizti jóóóó lesz :wink:

Gabi-te a Kútvölgyibe jársz minden vizsgálatokra??

ANdi-karizenére én is bejelentkezhetnék?

Kati,nemtudom írtad- e, de Dani kapott oltást himlő ellen?

Veronikusz-nálunk szintész zenész :lol: :lol: :lol: ahány helység annyi szétbobált játék-csak nálunk járművek minden mennyiségben,és több darabokban :lol: most éppen a bombabizti dakar dömpijét szedte szét kerekeket leszerelve :shock: de hogy hogy csinálta?????

Reni-kukacügyben ügyik vagytok! ha meg müxik a kukac az a legfontosabb :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

akkor itt egy kép

de elég nehéz fekve gépelni
mert na nem fekszem a kis ápolónőm rám szól, hogy tente
és lehúz az ágyba

Kép

ancsaboszi

Etenci!

TE is légy üdvözölve!
Kisfiadat már néztem!
annyira édes!!!
Igen, igen a III. kerületből mentünk ki! :-)

Adri,
TE is édes vagy!
De hát a dobozolás, most sajnos nem rajtam múlik, én ágyhoz vagyok most parancsolva.

Gabi,
édes vagy!
Neked nagyon szorítok! De én még most nem tudom mit akarok/unk! Majd az idő!

Brigi,
akkor már jól van Kristóf????
sok gyógypuszi nektek is!!!
és mesélj, hátha megkönnyebülsz!

Eni???

ancsaboszi

Na sziasztok!!! Ancsaaaaaaaa!!! Végre itt. Vagyis annak örülök, hogy itt vagy, de elszomorít a rossz hír. Azért sose felejtem el, hogy én még a fejemet alig emeltem, te már le-fel szambáztál a folyosón. Te voltál az első, akivel szülés után taliztam. Figyi, most nem szülünk együtt, de össze fog jönni nektek is! :roll:

Reni, értem én, hogy órákig ott ülni a tömegben... de másik időpontot azért beszélj meg! :wink:

Kati, nekem is nagyon megtetszettek, a kukásautó főleg. A nagyobbak olyan 7ezertől indulnak, de a kicsik, pl amit vettünk, már tényleg 3500-tól. Köszi a tippet.

Nagyon nagyon köszönöm a sok+++! Senki nem volt szkafanderben, csak én parázom agyon a dolgokat. Egyébként látogatási és betegfelvételi tilalom a belgyógyászatra, illetve épp az 5.-re vonatkozik. De fenn senki nem beteg. Gondolom, elővigyázatosság. :idea: Tenci, most Benc az apjával nyomult az autóban-utcán vagy másfél órát, de egyébként mindig visszük (evvan, nincs kire hagyni, szomszéd ilyesmi meg azért csak nem jön szóba).

Janka egy szuperhős. Nemhiába, éncsajom lesz... :D Most az van, hogy nem egészen hittünk a szemünknek. Ugye, legutóbb a bal veséje épphogycsak... most meg úgy néz ki, MINDKÉT vesében megszűnt a tágulat, működnek is. Tény, hogy nem csoda történt, de az, hogy mi van a háttérben, most még nem lehet tudni. Viszont ami az elfolyási akadályt képezte, ezek szerint oldódott. A hólyagban még mindig ott egy hártya, és van egy cisztikus dolog is, vagyis egy nagy folt, arról nem tudni, micsoda. Épp ezért mennem kell a IIes klinikára szerdán. Megnyugodtunk, mérföldeket, de tény, hogy még most sem érezzük úgy, hogy ugrálhatunk a felhőkig, na meg nem is lenne egészséges egyből azt gondolni, hogy "hurrá, nincs semmi!". De mindenképpen gyógyulgatunk. Na, természet, Jóisten, csak tudja, mit kell csinálni. Na meg Jankec! :D
vbea

Látogatásra én is azt mondom, hogy ne kockáztassuk a sok gyerekkel. De sztem azért 10 nap alatt sok minden változhat, itt nyilván pozitív irányra gondolok...
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?