Kitty, igen szeretnénk majd, kicsit később. Sajna nem túl jó a tgyás+gyed, úgyhogy muszály leszek Petit bölcsibe adni 2 évesen, s vissza menni egy másik helyre dolgozni, hogy jobb legyen az anyagi helyzetünk.
Ráadásul ha érkezik a kistesó, utána meg kell majd csinálnunk a tetőteret, mert Peti szobája nem elég 2 gyerkőcnek (nagyobbaknak) hosszú távon.
De ez az elkövetkezendő 5-10 év tervezete
Egyébként rögös út vezetett a Petihez. 2006 januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, utána májusig még megjött majd augusztusig semmi. Akkor meghozták gyógyszerrel, mentem 24. nap vérvételre s kiderült, hogy 0,7 a progi szintem. Elkezdtem a Closty kúrát, de hónap végén kiderült, rákos beteg az anyukám, így vele foglalkoztam nem a babaprojekttel. 8 hónapig hordtam kezelésre, orvoshoz majd 2007.04.17.-én reggel anyukám feladta a küzdelmet, s itt hagyott minket. A temetés másnapján megjött (addig 37-40 naponként), mentem dokihoz, s következő ciklus elején kezdtem újra a Clostyt. Október 24.-én derült ki, hogy Peti van a pocakomban, akkor már ciklus 2.-6. napja között napi 3x2 clostyt szedtem (a többitől sosem volt uh által igazolt pém, pedig én éreztem a tüneteket), ittam napi 3x cickafark teát és ettem napi 3x2 szem 100mg-os e vitamint. Ebben a ciklusban pé előtt 2 nappal már azt hittem, szét durran a hasam, annyira feszült. Azt hittem túl stimuláltak. De szerencsére Peti lett belőle
2008.07.04.-én érkezett (07.01.-re voltunk kiírva). Hajnalban elment a nyákdugó, du. 1/2 3 körül jöttek a fájások elég rendszertelenül. Forró zuhany, majd 1/2 4 körül elindultak a 7 percesek. Este 8-ra voltunk a kórházban 3 percesekkel
:):), s 22:33-kor kibújt Peti 3700 grammal és 58 cm-rel, gátvédelemmel
Sajna nem kizárólag anyatejes baba, 5 napos kora óta kapja a pótlást. Nagyon jó kedvű, vidám baba, 4 hónapos kora óta átfordul hátról hasra, s már próbál vissza is. Illetve tolatva már mászik.
Este 9 körül kerül ágyba, s alszik reggel 4-ig, 5-ig, akkor eszik, s alszik még reggel 6:30-7 óráig. Napközben 3x alszik, délelőtt 1 órát (most is), du. kettőt és az uzsi után még 1- 1 1/2 órát
Úgyhogy egy szavam sem lehet rá.
Bocsi, hogy ennyire járt a szám
Most megyek pelenkát vasalni, aztán berakok egy adag mosást, mielőtt felébred.
Tényleg, kinek milyen volt a szülés?