Hú, Lányok, csak kapkodom a fejem a szebbnél szebb, édesebbnél édesebb babók láttán. Annyira bájos mindenki.
És olyan drágák, ahogy rácsodálkoznak a tortára.
Sajnos nekünk nincs mikus képünk, Manó annyira rosszul volt, hogy szinte nem volt magánál.
Mikor párom hazajött pénteken délután, teljesen ledöbbent, azt mondta nem gondolta, hogy tényleg ennyire beteg a drágánk. 3 hűtőfürdő és 3 nurofen vitte le a lázát, de már össze volt pakolva egy kis pakk, hogyha esetleg kórházba kellene vinni.
Edit szavával élve raktározom a kajainfót karácsonyra. Én az elmúlt években nem főztem karácsonyra.
Amíg dolgoztam azért mert sokszor még 24-én is dolgoztam, az utóbbi két évben pedig a fiúk miatt anyós és anyu megkíméltek. Viszont az idén fogok, és legalább 24-én itthon akarok lenni, csak mi négyen, mint egy rendes család, nem pedig rohangálni anyósékhoz, onnan anyuékhoz, onnan a déditatához. Na jó, a déditatát "bevállalom", de mást nem.
Segítség az nekem is nuku, mivelhogy a fiókáim egy percig sem tudnak meglenni nélkülem. A nappalit 3 részletben takarítottam ki - na nem azért mert akkora kosz volt.
Tegnap még annyi időm sem volt, hogy feltöröljek rendesen, épp végeztem a konyhával, meg a folyosóval, az előszoba volt még hátra, mikor Kokó alvási mínusz rekordot döntve felébredt. Helló neked, takarítás.
Ma délelőtt is mindenhova cúboltam magammal, mert nem volt hajlandó apával itthon maradni, meg is lett az eredménye, 11-kor bealudt a babakocsiban, és mire párom elaltatta Manót fel is ébredt. Tehát ma sem tudtam lendíteni semmit.
Végül is nagy gáz nincs a fürdő van kicsit elhanyagolva, fentebb nevezettek miatt, illetve a konyhaszekrényt kellene kipakolni és újra papírozni a polcokat.
A hét "jó híre" pedig megérkezett tegnap a párom könyvelőjétől, e hó 20-ig EVA-t kell fizetni!
Kellemes karácsonyt, kedves vállalkozó, ezt megsz...tad, mint az a bizonyos torkos... Úgyhogy zuhanykabinnak meszeltek, mosogatógépemnek meszeltek, köszönjük Állam Bácsi!
Bocsi!
Off vége.
Vége a Szombat estinek, és Katus Attiláék nyertek! Hurrá!
Na, azt hiszem elég volt belőlem egy időre, jó éjt mindenkinek.