Sziasztok!
Timi!
De jó, hogy ilyen simán ment Fanninál a műtét meg a kórházasdi, klassz kis csaj!
Remélhetőleg most a betegeskedés is ritkulni fog.
Amúgy sztem a sokáig szoptatás nem igazán számít már ebben a korban, mert azt mondják az anyatej immunszempontból 8-10 hónapos korig számít érdemben, utána már sokkal inkább a saját immunrendszer.
Kriszti!
Én is adom most Bendegúznak az Immuno Kid-et, meg Cebiont, meg Echinacea golyócskákat (utóbbit ha épp eszembe jut). És próbálkozom a Broncho Vaxommal, bár ezt tényleg mindennap kéne adni, nem mindig sikerül.
Jobbulást Bencének is
De jó, hogy ilyen jó munkahelyet találtál!
Ppanna!
Húú szegény Dávid, akkor jó nagyot esett ő is. Bendegúznak már szinte teljesen lejött a helyére a foga, aki nem tudja, nem is veszi észre. Drukkolok, hogy Davidnál is helyrejöjjön! Hihetetlen hogy Nálatok is már mekkora a tesóka!
Ovi: kőkemény protekció nélkül nekünk se lett volna esélyünk se.
Mi jól vagyunk, Saci 11 hónapos lesz, mindenhol feláll, arrébb is oldalaz, de egyébként mászik ezerrel, mint Bendegúz anno. Sokat beszélget, sztem ő is nagydumás lesz! Tud pápá-t inteni és tapsikolni, olyan édes olyankor megzabálom.
Bendegúz jár oviba, szereti is (persze van, hogy nem akar menni, de meggyőzhető), apja viszi reggel, én megyek alvás után Sacival vagy nélküle, ha rá tudom bízni a házból egy aranyos nénire, akkor nem ébresztem fel a délutáni alvásából ezért. Óvónénik jó fejek, bár most volt egy menetem velük, mert most elkezdték erőltetni, hogy egyen többet, meg hogy ő a legrosszabb evő a csoportban. De őt nem lehet erőltetni, mert ha nem kívánja úgysem eszi meg ültethetik mellette akármeddig. De azt hiszem sikerült most közös nevezőre jutnom velük, itthon reggelizik, ott bent ebédel (akkor lehet kicsit tukmálni), de uzsonnát ne erőltessék bele, mert ő 3-kor még nem fog tudni enni.
Amúgy jó az ovi, örülök hogy emellett döntöttünk.
Járunk Bendegúzzal heti egyszer angolra, nagyon élvezi és ragad rá. Még szeretnék találni vmi jó uszodát, ahol van gyerekúszás, az biztos jót tenne az étvágyának, és élvezné is. Meg Sacit is jó lenne megúsztatni. És lassan elkezdhetek vele is járni délelőtt zenebölcsibe. Hihetetlen, mindjárt egyéves lesz ő is.
Most megyek mert sorozatfüggő vagyok, és ma van Dr House, és SZF is!!