Sziasztok!
Jó rég nem voltam, sokat kellett takarítanom, főzöcskéznem és persze Dorkáznom, így jól el is fáradok. A pocakom egyre nagyobb és pont Dorka névnapján febr.6-án éreztem meg a pici mozgását is, igaz moziban voltunk, ott 100%, hogy elkezd dübörögni.
Dorka továbbra is kedvesen várja a kistesót, simogatja a pocakomat és mesél neki: "Kistesó, ott vagy? Alszol? Gyere beszélgessünk!"
Elég sokat kell emelgetnem, azt egyre nehezebben bírom, takarítás után is keményedik a pocakom, szóval pihenni kéne...
Jövő hét szerdán megyünk genetikai uh-ra, az afp eredményről nem tudok semmit
De úgy döntöttem, hogy bármi is van, a baba marad velünk
Azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Bár nagyon izgulok az uh miatt, nagyon kiváncsi vagyok, milyen nemű baba is lesz a kistesó.
Hízni nem nagyon hízok, még mindig 2-3 kilónál tartok, de Dorka mellett nem tudok igazán enni, gondolom a többiek is így vannak.
Szerintem sem érdemes túl sok 56-os ruhácskát venni és teljesen más a magyar 56-os vagy a német, francia, jobb összemérni vagy lemérni. Én is vettem anno nagyon aranyos Prince Oliver bodykat, de megjártam velük, mert a nyakuknál nagyon szűk volt és nagyon nehezen tudtam felöltöztetni az éppen üvőltő babócát, szóval csak könnyen pattintható, könnyen kezelhető bodyt vegyetek és mosás alatt ezek a pici cuccok is mennek egy picit még össze. És semmi esetre se használjatok majd a picinél öblítőt és az sem mindegy milyen mosószert választotok. Bocsi, ha ez a többségnek egyértelmű, nem akartam okoskodni.
Nanda: barátnőm éppen a Szt. Imrében van, ikreket vár és mondta nekem, hogy valami olyan fertőtlenítővel kezelik az ágyneműket, hogy érzékenyebb kismamák rögtön viszketnek tőle, így sokan visznek magukkal külön hazai ágyneműt. Tudtad ezt?
Orsi: látom Te is nagy homeós lettél! Nekem is bejön, rögtön segít, annyira rossz, hogy egyesek hülyének néznek, mert homeós bogyókat szedek )pl. férjem, apósom). Azt mondják csak annak hat, aki hisz benne, de szerintem ennél sokkal komolyabb dologról van szó, hiszen a gyereknek nem mondok semmit, mégis segít rajta.
ezt az oldalt ismered?:
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeopHU.htm még egy érdekesség:
http://www.nandu.hu/magyar/szules/Aquanatal/aquanatal2.htm mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
szöszi: neked már meg van az afp-d?
Üdv: zsuzsi (18+5)