Szisztok!
Hú megint pörök a honlap
Loviné: A rosszullétek leginkább a cukortól és a tejtermékektől van, ha ilyet keveset eszel, meg betartod a fokozatosságot, akkor nincsenek ilyen tünetek. No meg a szervezettől is függ. A ciklus 3-6 hónap alatt áll be, ez sem csodagyógyszer, ha addig nem, akkor lehet tényleg emelni kell a gyógyszeradagod.
Syl: Inszemet nyíregyházán tudtommal csak Gál csinál, de meddőségi kezelést többen is. Az hogy mennyire tudnak neked műtéti helyet találni attól függ ők maguk milyen területen dolgoznak. Egyébként ünnepek alatt leáll a gyár és csak sürgősségi műtétek vannak, minden osztályon.
Gálról érdeklődtél Timcsitől: Tényleg hangulatfüggő, hogy mennyit kér. Várni néha sokat kell, néha kevesebbet. Mostanában én nem vártam túl sokat. Én műtét után nem adtam neki semmit. Annyit elkér a rendelésén, hogy elégedjen meg annyival. Egy délután megkeres így is annyit, mint az én havi fizetésem. De szerintem nem rossz szakember, és mióta hozzá járok szerintem fejlődött is. Egyre több mindenre odafigyel. Óvatos, megfontolt, és udvariasan tájékoztat mindenről.
Sipos szakterülete az inkontinencia és a menopausa legalábbis azt hiszem.
Olvastam valahol egy listát a nyíregyházi meddőségi dokikról, de a legjobb, ha elmégy a szakrendelésre. Kedden 1-től. A nőgyógyászati tömb második emeletén van. Előjegyzés nincs, de érdeklődhetsz telefonon előtte, hogy mit kell vinned. Ha felhívod a központi számot, akkor kapcsoltasd magad az inszeminációs laborba. Ott van az asszisztens, és ha jó kedvében kapod el, akkor részletesen elmond mindent, vele egyébként is érdemes jóba lenni, mert nagyon sok mindent ő intéz el, és a vizsgálatok egy részét is ő csinálja. Talán még dokit is ajánl, bár a rendelést ott is legtöbbször Gál csinálja.
Nekem olyan 50 nap után megjött a hétvégén, ráadásul jól begyulladt a torkom és a fülem. Így most meghosszabbították a szabimat 4 nappal.
Bár betegség nélkül jobban örültem volna 4 napnak.