Sziasztok!
Ez igen! Nem győztem visszaolvasni, annyit termeltetek ma. Csak így tovább. Most értem csak haza. Ismét kimerülve...
A vérvétel megvolt. Sajnos az előző eredményt nem tudtam megnézni. De úgyis csak együtt van értelme a kettőnek. Bízom abban, hogy valóban jól viselkedtek a hormonjaim
Az a baj, hogy csak 2 hét múlva lesz eredmény. Akkorra már jól benne leszek a ciklusban ahhoz, hogy nem lehessen semmilyen kezelést elkezdeni.
Azokat mindig a ciklus első néhány napján kell elkezdeni. Na sebaj! MAjd bepótoljuk.
Beatrix: nem tudom más orvos hogyan oldja meg a hormonvizsgálatos vérvétel dolgot. Nálam úgy van, hogy a vérvétel előtti napon beszélek a Dokival, megmondja, hogy mikor vár reggel a kórházban. Beviszi a gépbe az adatokat, és én már mehetek is le a kórház laborjába. Szerencsére nem kell szaladgálni az SZTK-ba. Nem tudom voltatok-e már a Hetényi laborjában. Reggelente alig kell várni, és elég rendesek a laborosok. Csak kb. 2 hét, mire eredmény lesz. Máshol nem tudom meddig tart ez.
Olyat nem lehet csinálni, hogy időnként bejárogattok egy kicsit az óvodába nézelődni a kisfiaddal? Így is szokná a gyerektársaságot.
Felháborítónak tartom az eljárást, amit a szülésedkor alkalmaztak. Ezért utálom nagyon a Hetényit. Csak ilyeneket hallok. Még soha, senki nem nyilatkozott úgy, hogy itt kellemes, kényelmes, igényeinek megfelelő szülésben lett volna része. Persze a kellemes-kényelmes relatív
Tényleg rossz belegondolni, mi lett volna Veled, ha órahosszákig magadrahagyva vajúdtál volna. Brrrrrr...
Ezúton pályázatot nyújtok be a 3 órás szülési projektre. Még van bőven időm a felkészülésre.
vagy inkább
Swen: megértem, hogy állandóan a babát néznétek
Szerintem én készítek majd egy plusz másolatot, amit rongyosra nézhetek. Felejthetetlen élmény, emlék. Örülök, hogy ennyire elégedett vagy. Ez nekünk is jó előrejelzés a jövőre. Nem is próbálkozom máshol megcsináltatni a 4D-t. Állítólag Kecskeméten nem adnak mozgóképet, csak állókép felvételeket. Az sem rossz, de akkor miért 4D-ként hirdetik?
A Szülőszobáról még annyit, hogy szerintem az a baj, hogy az "átlagnépesség" még nincs felkészülve az ilyen, és ehhez hasonló műsorokra. Egyáltalán az modern média "fogásaira" nincs felkészülve. Csak néznek mindent fenntartás nélkül, elhiszenek mindent, ami a képernyőn zajlik, mindegy mi, csak villódzon, mozogjon, peregjenek az események, és sajnos sokan úgy fogják fel mindezt, hogy ez a valóság. Ami ott történik, az úgy van, annak hinni kell. Leginkább a gyermekeket sajnálom, akik ezen nőnek fel... Na ezt most abbahagyon, mert rengeteget írhatnék erről. Remélem, nem gázoltam senki lelkivilágába.
Tüdőszűrésről: nekem is azt mondták, hogy majd a 8. hónapban menni kell egy szűrésre. V.szeg a TBC-veszély miatt. Biztos, ami biztos.
Azt hiszem, sikerült egy kicsit bepótolnom a lemaradást. Sajnos holnap is dolgozom (amúgy nem szoktam, de ezek most megőrültek odabent
) Így ismét csak este tudok benézni. Addig is jó éjt, és szép napot holnapra Minden szolnokinak.
Üdv.: Vera