Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk is van 0 zoknink 2 db, bizony ám! Az tetszett, hogy rá van írva, hogy csúszásgátlós. Nehogy elszaladjon a gyerek, ha meglát Kép

Zsuzsa!
Kenyérke: úgy látom nem csak az utakon van útlezárás....Kép

Bellana!

Nem sajnálom Tőletek, de azért ne klónozzuk már ha lehet. Azért annyira nem jó ám ez! elég erre a világra ebből egy is!
Ez a dunába meri a vizet, máshol is így van.Csak nálunk a Marosba és Tiszába. Mi amikor szarban volt anyagilag minden héten vittük a pakkot neki vastagon megpakolva. (60 km-re lakik Tőlünk)Sógoraim rá nem néztek,nem hogy vigyenek valamit. Most, hogy utolérte magát, volt vágva disznó a sógorom rögtön ki tudott menni.... Anyósom meg felhív, hogy kint van Istvánka. Én csak annyit mondtam neki, " hogy ki nem szarja le" már bocsánat a csúnya szavakért, de csak ennyit tudtam mondani.Én meg először nem értettem, hogy miért mennek, ha 6 évig egyszer nem voltak! AZtán leesett! Kép
Na azóta meg mi nem voltunk! Mintha gyorsan felejtene. Volt hogy az autóm televolt élő csirkével, hogy legyen ami az udvaron kapirgál. Én meg be voltam szarva az úton, hogy valamelyik véletlen előrekeveredik vezetés közben.
Én egyszer osztottam ki jó alaposan, aztán mondtam, ha nem akarja én nem jövök többet. Na azóta ilyen elviselhető. Rájött, hogy nem hagyom magam befolyásolni és nem vagyok betojva tőle! Legfeljebb nem megyünk arra. Tudja ha én nem megyek akkor a fia sem. Nincs eltiltva, de egyedül nem megy. Volt időszak, amikor csak én jártam hozzá, a fiának nem volt kedve.

Timi!

Az nem baj, ha nem félsz a császártól, de azért úgy gondolom tapasztalat hiján, hogy könnyebb utána ha természetesen szülsz, mintha császárral. Az csak nagy hasi műtétnek számít!
Engem ezek nem foglalkoztatnak, csak kint legyen Anna egészségesen! Vagy így vagy úgy , mindegy!

Süncsi!
Vigyázz magatokra és jó pihizést! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi!

Ha megkapod végre az érdemrendet, abbahagyod a munkát?
Kép és ez aranyfokozat!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Megjöttem Kép
Minden ok! Megvan mindene, a mérete megfelel a korának, hallottuk a szívhangot (most eloször, csodálatos Kép) A nyaki redore is azt mondta a szulészno, hogy rendben, szinte nem is mérheto. Nagyon aranyos volt a kicsi, eloször aludt aztán felkeltette az uh fejével (bökdöste a hasamhoz) és akkor táncolt egyet nekunk Kép Kispapi felvette videóra (itt a kórházban nincs felvevo) remélem jó lesz a minosége.

Nagyon boldogok vagyunk Kép

Majd próbálok visszaolvasni is...

Soraya
soraya

Bellana,
Én megértem, hogy ilyen érzéseket táplálsz a mamika iránt, a viselkedése valóban kiakasztó és dühítő, még egy idegennek (nekem) is. Az igazságtalanságot nehezen tudja az ember feldolgozni. Sajnálom, hogy ilyen anyósod van. És engem egyáltalán nem zavar, ha kiöntöd a lelkedet itt, vagy dühkitörsz!

Vali,
szuper a hír!!!
El tudom képzelni, mekkora ramazuri lehet a pocakodban néha, és ez még egy darabig fokozódik, amíg nem kezdenek el szorongani helyhiány miatt.

Süncsi,
Az én véleményem a ruhákról: 50-es ruhát én nem vennék, 56-osból talán 3-4-et, ha mégis 50-es a méret, a párod még mindig tud hozni egyet a rokoni látogatások miatt, amúgy meg tényleg felhajtod az ujját a nagyobbiknak. Kétrészest piciben nem vennék, majd csak 68-as körüli mérettől, amikor már többet mentek el hazulról, addig kényelmesebb és praktukusabb neki az egyrészes rugi bodyval. Kocsikabát nyáron max. 1 db, a következő méretből is egy, aztán kész. Zokniból neked ott a hűvösebb Svájcban nem kell az elején több 2-3 db-nál, mert te vaszeg nem fogod az újszülöttet egy szál bodyban levegőztetni, amihez jó a kis zokni.(OO-ás) Rugiból kell talpas.

Mucska,
Gyönyörűek a kerámiák, ezeket a testvéred készíti, ha jól olvastam?
Ma sütöttem én is, Stáhl Judit-féle brownies-t, a fiúk odáig voltak és vissza. Ez is legalább 15 perces "nagy" előkészületet igényelt.
Egyébként ma lencsefőzeléket csináltam sült csirkecombbal, még apukám is átjött enni, annak ellenére, hogy nem tettem bele füstölt és fokhagyás dolgokat, ahogyan ő szeretné...De megdicsérte!

Azon gondolkodtam itt csendben, hogy nekem illene megalapítani az Ilyenanyósnincsisavilágon-pártot, mert az enyém véletlenül egy főnyeremény...De ezzel nem akarok itt senkit bőszíteni, úgyhogy húzok is arrébb...

Ildikó,
A fotódon nagyot nevettem, mert az első másodpercekben nem láttam, hogy két fotót
küldtél!
Jobbulást, gyors gyógyulást kívánok neked!
Dani egyébként jól tűri a betegségét, szerencsére tegnap este sem volt már hőemelkedése sem, de rettentő taknyos.

Tényleg,
Bellana, Dani most jól van?
Zsuzsa, és Zsófi is rendben?

Chello,
Zuglóban van egy híres jógaklub, közel az IKEA-hoz, ahol van kismamajóga is, az oktatólányt ismerem, tündéri kis törékeny nő. A címét majd megpróbálom kideríteni, csak sajnos a klub nevére nem emlékszem, így nehéz címet kutatnom...

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Soraya!

ezek nagyon jó hírek! Kép

Puszi és vigyázz magatokra!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!

Igen, anővérem készíti. Jövő héten majd megyek t hozzá és csinálunk katalógust, mert zsűriztette őket, így most már védettek a mintái is.

Ildi!

Én is úgy jártam,mint Bori!
Csak meg van a pocakod!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia lányok!

Hú,bocs a tombolásért, köszi, hogy ilyen jól viseltétek. Kép Már nagyjából lenyugodtam, de persze egy csomó minden sz*rság eszembe jutott. nyugi, nem írom le. Kép
Ledöltem 1 kicsit, végre kiolvastam a könyvemet, amit már jó ideje olvasok. Dani sztrájkolt, nem volt hajlandó lefeküdni. Én meg nem álltam le vele huzakodni, elvégre bekötni nem fogom az ágyába. Remélhetőleg nem fog megzakkani délutánra a fáradságtól.

Soraya: szuper hírek! Én még nem hallottam a Tesó szívhangját. Kép

Timi:gratula a kitüntetéshez! Kép
Csaszi: a természet dönti el úgyis -jó esetben. hogy szükség lesz-e rá. Amúgy miért is tartsz tőle? Én a császártól rettegtem annó. Kép

Mucska: oké, akkor nem klónozzuk. Kép Amúgy nem is értem, hogy az anyós vicceket miért a lányok anyukájáról gyártják, mikor a fiús mamák a cudarak. Hú, remélem én nem leszek ilyen?! Bár pont emiatt észben fogom tartani, hogy nekem mi nem tetszett.

Timi: á,nem is akarom, hogy jöjjön. Bár Ő már felajánlotta, hogy a Tesó születése után majd jön...De azt hiszem kihagyjuk azt a mókát.
Úgy tűnik olyan ritkán segített bárki is, hogy már azt sem tudom, hogy kell azt engedni. Kép
Itthon lesz a férjem velünk és majd csak belejövök a 2 gyerekes anyuci szerepébe.

Ildikó: a képen én is becsapódtam. Kép Nem értettem, hol a poci. Kép De meglett! Kép

Bori: Dani jobban van, nem lázas, de az orra rendületlenül folyik és köhög is. Úgy látszik így marad. Kép

Szöszi, hol bujkálsz?

És Zsuzsi, meg Alice, meg még egy csomóan??

Puszi: Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Csak nagyon tessék lássék olvastam végig a dolgokat, mert alig van idom, 2 gyerek kozott akadt fél óra szünetem. (lehet, hogy ezt sem fogom tudni befejezni, de akkor majd jövök később!).

Mindenkinek köszi, aki írt nekem, most nem tudtam jegyzeteni, úgyhogy nem írok neveket, mert már elfelejtettemKép

Képzeljétek megint lebetegedtem, tegnap ezért is nem jöttem, mert jó kis torokfájás, levertség és hőemelkedés. De vettem megint egy homeopátiás bogyót ami direkt torokgyulladásra van, úgyhogy reggelre már jobban lettem, el is jöttem tanítni, hőemelkedésem sincs, úgyhogy ez nem lesz olyan gáz mint az influenza a múltkor! De jön a hétvége és végig pihenni fogok, ne aggódjatokKép
Remélem a baba is kis szívós és meg sem érzi ezt a torokgyuszitKép

Timi
Ha náthás vagy, arra van egy szuper homeopátiáts bogyó: Coryzalia, szerintem azt használd. Reméljük nem influenza, de ha mégis arra meg az Oscilloccocinum, én azt szedtem!
Jobbulást neked! Egyél sok gyümölcsöt!Kép

Na itt a kislány, úgyhogy megyünk fuvolázni, de aztán majd megint jövök, mert ma ő az utolsó.

Sziasztok!

Orsi
15

avocado

Itt vagyok,itt vagyok...
Tegnap azt hiszem megettem egy nem teljesen friss tojast rantottanak.Reggel 4-tol 7-ig a klotyon ultem,es ment a hasam.Nem aludtam semmitKépMa reggel a ferjem is kezdte.O is evett,csak kevesebbet.Nagyon faradt vagyok.

Bellana!Kép
Ez huzos ez az anyos tema,de legalabb kiduhongod magad rajta az is valami.Az enyem mint mondtam nem tud fozni es otthon sem tart rendet,tehat nekem sem segit,de ez nem gond,mert nincs ra szukseg.Beleszolni meg nem mer semmibe,amit a ferjem vagy en mondunk az szentiras neki,mert a lanya egy idiotahoz ment ferjhez es latja a kulombseget.Szeret minket a maga modjan es nem rosszindulatu,csak kicsit mas.
Es persze,hogy boldogulni fogsz kettovel is!!!Tuti ugyes leszel!

Vali!Kép
Gratulalok!!!Hat lehet ennel tobbet kivanni...nem mintha nem lenne mindegy,de azert jol hangzik!!!Jo egeszseget mindkettojuknek,nojenek nagyra!

Soraya!Kép
Orulok,hogy minden rendben volt uh-n.Ez a lenyeg!Es mit tancolt?Kép

Ildiko!Kép
Ugye,nem gondolod komolyan,hogy az elso keppel hasonlitgatod magad...Mindennek megvan az ideje.Most szep kismama vagy.Amugy en a kismama tornan fedeztem fel az oriasi tukrokben,hogy ujabban jobban hasonlitok az ambrascettek csaladjara mint emberszabasura, de kit erdekel?

Alice jol van,keszul az AFP-re es mindig erdeklodik feloletek is.

Az unokaocsem megkerdezte tegnap a 3D-s kepeket latva,hogy:"jo-jo,de ez a gyerek nincs feloltozve.nem fazik meg?"

Kellemes hetveget mindenkinek!(bar en meg leszek)
szoszi 18+5
szoszi

Sziasztok!

Úgy látom most eléggé üresek a székeitek otthon a gép előttKép Én most gyorsan írok még egy rövidet nektek, aztán jön értem a párom, úgyhogy holnapig már nem láttok itten engemetKép

Bár megkésve egy kicsit, de:
BOLDOG NÉVNAPOT A ZSUZSÁKNAK!!!!!!!!!
Sajnos nem tudok nektek felrakni semmilyen képet, mert egyszer próbáltam arról a német oldalról és akkor is valamit rendesen bekavartam a gépünkön, gondolhatjátok a párom hog örült neki!Kép Szóval azóta nem nagyon mertem próbálkozni, de gondolatban küldök nektek szép rózsákatKépKépKép
Különben Anyukán is Zsuzsa, szegényt tegnap halál lepukkanva mentem köszönteni!Kép

Jelentem jobban érzem magam, az előbb bevágtam egy narancsot, mindjárt megyek haza, otthon pihizek, úgyhogy rendben leszekKép Ja és literszám iszom a teátKép

Jól elregélgettem itt magamról, aztán lehet, hogy Titeket meg egyáltalán nem érdekelKép Ha így van bocsikaKép

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra, azért még röpködnek a bacilusok a levegőbenKép

Puszi mindenkinek!

Orsi

avocado

sziasztok!

Egcsi: tényleg? Majd meglátjuk! Érdekes, hogy miből mi lett!

Timi: vagy ült a manó a méhemben, és válogatott! Ez a gén kell, el nem! ÉS dobálta hátra (lsd régebben). Vagy nem? Amúgy csak egy szerelemgyerek, ahogy a dokinénink mondja!
A vágás. Hát a szülésnél ez egészen más! Akkor vágnak, amikor a baba már kifelé tart a szülőcsatornában. Érzéstelenítik, és hidd el, semmit sem érzel, mert a fájás csúcsán csinálják! De a vágott seb sokkal hamarabb gyógyul. A császárnál is vágnak lelkem, de sokkal nagyobbat!

Mucska: a 0-s méretnél a csúszásgátló a legfontosabb!

Soraya: nagy-nagy gratula nektek!

Bori: igen, köszi jól van! Daninak meg jobbulást!

Bellana: jobbulást a nagylegénynek!

Szöszi: gyerekszáj , de nagyon jó!!!
Pusz Alicenak!

Szép estét lányok és babák!

Zsuzsa
zerko

Orsi: köszi a virágokat! Kép
Kellemes hétvégét!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Megjöttünk a síelésből épen, egészségesen. Bevallom én is síeltem, de nagyon jól esett! Peti is nagyon ügyes volt. Elkezdtem visszaolvasni, de még csak vasárnap estig jutottam. Áruljátok már el, hogy mit csinált az Oláh Ibolya? Mert én ugye nem láttam.

Bellana!
Voltál már AFP-n?

Zsuzsa!
Gondolom azóta már kipróbáltad a kenyérsütőt. Nekünk is van már majdnem egy éve. Én nagyon szeretem.

Mucska!
Kipróbáltad már a spenótot?

Próbálkozom tovább a visszaolvasással, de nehéz dolgom lesz, mert hétvége lévén apa is itthon van, úgyhogy én nem nagyon férek a géphez.

Mindenkinek jó hétvégét!

Panó
panó

zerko

Zsuzsa, nem tudom, hogy epidurális lesz-e, majd a dokimmal megbeszélem.

Egcsi, Te is a szemed miatt vagy esélyes a csaszira?

Ildikó, Timi, a császárnál elmarad a szülés előtti szenvedés de itt műtét után van ugyanez és sokkal nehezebben gyógyul mert ez hasi műtét.

Ildikó, remélem találsz csülköt. Kép

Bori, köszi a jógaklubot de azt hiszem más kérdezte itt a fórumon. Én az Örsön hallottam egy helyről, lehet, hogy ugyanaz? De én sem tudok részleteket.

Mucska, Kinga és a többiek. Kép

Ma nagyon nyomi voltam elég sokat feküdtem, nem tudom mi van velem de olyan fáradt vagyok.

Chello
chello

Panó, üdv. újra itthon. Kép

Chello
chello

Szép jó estét!

A vasalással végeztem Kép

Panó:
amit meg a szám után művelt, azt megnézheted a neten a www.tv2.hu Megaszár, 5. döntő címen!

chello:
nem is tuti, hogy elmarad. Van, aki hosszú órákat vajúdik, és mégis csaszi lesz! Kép
Amúgy az Aktív Szülés központnak is van kismama jógája! Az az Arany János utcában van. Ha érdekel, szóljatok, és írom hol!

esti meglepi! Kép
Kép
Aludjatok jól!

Zsuzsa
zerko

Engem érdekel a kismama jóga.
HA TUDTOK PONTOS CÍMEKET VAGY TELEFONSZÁMOKAT LÉGYSZIVES ÍRJÁTOK MEG.

Vali
C.Vali

Szép estét mindenkinek!

Szegény barátnőm, a múlt héten szerdán du.3-kor elfolyt a magzatvize,és másnap reggel császározták meg.Szegény addig vajúdott iszonyú fájásai voltak,mégsem tágult.Úgyhogy ő mindent átélt,kivéve a gátmetszést.
Lányok!először szülők!
Azt hallottam több dokibácsitól is ,hogy többnyire azért vágnak az elsőnél,mert később a hüvely izmai nehezebben regenerálódnak,ha már az elsőnél gátvédelemmel szül a mama.De ez függ a baba méretétől is,főleg a fejkörfogattól.Maya 33cm-es fejkörf.-tal született,a sógornőm 37-es babát szült.Szegény könyörgött,hogy vágjanak.Nagyon gyorsan gyógyul a seb,én már 2 órával utána ültem,és még a varratok is felszívódóak voltak!Semmit nem éreztem a vágásnál,azt sem tudtam mikor csinálják,és a varrást sem éreztem,a doki 5 perc alatt végzett.(megmondom őszintén hallottam rémtörténeteket,de nem foglalkoztam vele)És nagyon jó munkát.Bár én hónapokig meg sem mertem nézni,a kedvesem azt mondta,nem is látszik!(hihihi)
Sok jó praktikát hallottam,csináltam,hogy utána hogyan viselhető könnyebben(gátseb,ill.fájdalom),akit érdekel leírom.A többedszer szülő mamukák tudják úgyis.

Bori!
Berakom a cd-t,előjönnek a képek,de sehogyan sem tudom bemásoli,elmenteni akár dokumentumba,vagy kedvencekbe.Valami a gépünkkel van,de a párom azt mondta,hogy ez már kuka,nem lehet mit csinálni vele.Én azért próbálkozom!

Bellana!
Nagyon sajnállak az anyós miatt,mintha magunkat látnám!A férjed,nem szokott szólni neki?
Ha bármi problémád van nyugodtan írd le,biztos találsz itt megértő anyócát.De írhatsz ide is:nanda77@freemail.hu.

Orsi!
Nehogy megint beteg legyél!

Panó!
Üdv újra itt.Hol voltatok pontosan?

Vali!
Hurrááááá!!!!
Szuperül összehoztátok!
Remélem Velencén találkozunk a nyáron!Már nagyon kíváncsi vagyok a picurkákra!

És MINDENKI PICURKÁJÁRA!!!

Hihetelen hogy már a fele eltelt.

Ja!?A hányásom még mindig nem múlt el,de már hozzá tartozik a napi rutinhoz,zuhany,fogmosás,hányás...

Soraya!
Gratula!

56-os méret:
Maya 56 cm-rel született,és a Prince Oliver body-k,meg amit a Brendonban vettem neki,-Ősz lévén sokat-1500 Ft/db,egy hétig sem volt jó rá!!!

Puszi jó éjt!
Nanda
nanda

JÓGA:
www.jogaszules.twinstuff.com

Szuper!

nanda
nanda

Jó estét lányok!

Panó: Üdv, újra itthon! Kép Írhatnál majd egy kis élménybeszámolót!
AFP-n csütörtökön voltam. Elméletileg akkor töltöttük a 16-ik hetet. Ugye? Remélem nem kavarodtam el megint a hetekkel. Kép

Nanda: édes vagy, hogy felajánlod a mail címed a nyavajgásomra. Köszönöm!
Gárseb téma: mondjuk én megszívtam annó vele (műteni kellett mikor a bébi 3 hónapos volt), de azért csodás élmény maradt a szülés így is. Kép

Orsi: jobbulást neked! Próbálj a hétvégén sokat pihenni!

Szöszi: sajnálom, hogy a rötyin éjszakáztál. Én pont ma délután ettem rántottát. Kép

Zsuzsa,Chello,Vali,Mucska és aki ma még nem írt,szép álmokat!

Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Jó rég nem voltam, sokat kellett takarítanom, főzöcskéznem és persze Dorkáznom, így jól el is fáradok. A pocakom egyre nagyobb és pont Dorka névnapján febr.6-án éreztem meg a pici mozgását is, igaz moziban voltunk, ott 100%, hogy elkezd dübörögni.Kép
Dorka továbbra is kedvesen várja a kistesót, simogatja a pocakomat és mesél neki: "Kistesó, ott vagy? Alszol? Gyere beszélgessünk!"
Elég sokat kell emelgetnem, azt egyre nehezebben bírom, takarítás után is keményedik a pocakom, szóval pihenni kéne...
Jövő hét szerdán megyünk genetikai uh-ra, az afp eredményről nem tudok semmitKép De úgy döntöttem, hogy bármi is van, a baba marad velünkKép Azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Bár nagyon izgulok az uh miatt, nagyon kiváncsi vagyok, milyen nemű baba is lesz a kistesó.
Hízni nem nagyon hízok, még mindig 2-3 kilónál tartok, de Dorka mellett nem tudok igazán enni, gondolom a többiek is így vannak.

Szerintem sem érdemes túl sok 56-os ruhácskát venni és teljesen más a magyar 56-os vagy a német, francia, jobb összemérni vagy lemérni. Én is vettem anno nagyon aranyos Prince Oliver bodykat, de megjártam velük, mert a nyakuknál nagyon szűk volt és nagyon nehezen tudtam felöltöztetni az éppen üvőltő babócát, szóval csak könnyen pattintható, könnyen kezelhető bodyt vegyetek és mosás alatt ezek a pici cuccok is mennek egy picit még össze. És semmi esetre se használjatok majd a picinél öblítőt és az sem mindegy milyen mosószert választotok. Bocsi, ha ez a többségnek egyértelmű, nem akartam okoskodni.

Nanda: barátnőm éppen a Szt. Imrében van, ikreket vár és mondta nekem, hogy valami olyan fertőtlenítővel kezelik az ágyneműket, hogy érzékenyebb kismamák rögtön viszketnek tőle, így sokan visznek magukkal külön hazai ágyneműt. Tudtad ezt?

Orsi: látom Te is nagy homeós lettél! Nekem is bejön, rögtön segít, annyira rossz, hogy egyesek hülyének néznek, mert homeós bogyókat szedek )pl. férjem, apósom). Azt mondják csak annak hat, aki hisz benne, de szerintem ennél sokkal komolyabb dologról van szó, hiszen a gyereknek nem mondok semmit, mégis segít rajta.
ezt az oldalt ismered?:
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeopHU.htm

még egy érdekesség:
http://www.nandu.hu/magyar/szules/Aquanatal/aquanatal2.htm

mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!Kép

szöszi: neked már meg van az afp-d?

Üdv: zsuzsi (18+5)
zsu26

Sziasztok
Jo sokat irtatok!

Most jol megkaptam:-). Dehogy hasonlitgatom magam a lanyomhoz, csak poennak szantuk, Agi otlete volt,de nekem is tetszett.

Suncsi
Erezzetek jol magatokat, pihenj sokat!

Chello
Igen tudom, hogy a csaszarosoknak nagyobb fajdalmai vannak a szules utan, de amikor leirtam a tortenetet arra gondoltam, hogy talan nem fogsz felni annyira a mutettol. Sajnalom. Holnap csulok vadaszatra indulok, remelem talalok, ha nem kenytelen leszel nekem postazni egy adagot.

Timi
Nalunk is finom lett a spago, legalabb is apa azt mondta es Lauranak is izlett. A keszitesnel nehez helyzetben voltam,mert izeket nem erzek, Agi vegetarianus Laurat meg megsem kerdezhettem meg, hogy milyen lett.

Vagjunk vagy ne vagjunk?
En Agit gatmetszessel szultem, Nandahoz hasonloan fogalmam nem volt arrol mikor vagtak, bar szoltak, hogy a kov. fajasnal megejtik. Osszevarras elott kaptam erzestelenitot, nem ereztem semmit, es utana sem voltak fajdalmaim, tudtam ulni rendesen a fenekemen.
Lauranal nem vagtak mondvan 2. szules ,ugyhogy repedtem nem sokat, 3-4 varratom volt. Azonban nem kivanom senkinek azt az idoszakot mig meggyugyult. 2 hetig sirva pisiltem, egyik kezemmel a probaltam elfedni a sebet a masikkal meg a zuhanyt tartottam. Bocsi, hogy ilyen reszletes voltam, de kuuuurvara fajt. Ugyhogy most tuti nem tudnak lebeszelni a gatmetszesrol.

Bellana
Tudom ronda, pocsek dog vagyok, de en annyira rohogtem amikor olvastam az anyos-sztorit. Tetszik a stilusod! Nem gondolkoztal meg tortenet irason? Szerintem menne:-). Kar, hogy ilyen es kar, hogy ennyire bant ez Teged. Par mondat erejeig az enyemrol.
Jo indulatu, de eleg jeges, biztos szeret engem, de nem mutatna ki semmi penzert. Eloszor bosszantott, hogy ilyen es, hogy az elso ket evben asszonyomnak szolitott, es hogy a mai napig be nem engedne a konyhajaba. 1,5 km-re lakik, de soha nem jon bejelentes nelkul, es meg egyszer sem segitett a haztartasban. Laurara, ha 3-4 alkalommal vigyazott. Viszont tisztesseges, ha adnak akkor mind a negy gyerek kap es egyforman. Mar rajottem, hogy szereti O tudni mitortenik velunk, de udvariatlannak tartana, ha rakerdezne, viszont orul, ha en elmondom.
Eleinte tenyleg nehez volt, majd megorultem. Azonban elfogadtam (Neked nem kell) olyannak amilyen, nem vagyom tobbre mint amennyit adni kepes, es ez igy van jol! Nem allunk tul kozel egymashoz, nem resze a mindennapjainknak, ezert nem is tud fajdalmat okozni. Azert lehet, ezt otthoni kozegben jo kis magyar mentalitassal nem tudtam volna ilyen siman megoldani, ugyhogy ne hidd azt,hogy nem tudlak megerteni. Tudom nincs szukseged tanacsra, de nem lenne megoldhato, hogy ne talalkozz vele nehany hetig?

Ezt alol epp tegnap olvastam, es annyira igaznak talalom. Lehet, hogy most ellensegeket szerzek, de azert leirom:-).
"Mit tanulhatnanak egymastol a finnek es a magyarok?
A magyarok sokkal tobbet torodnek egymassal mint a finnek, es ezt sokszor tulzasba is viszik, sokszor foloslegesen beleszolnak egymas dolgaiba.
A finnek pedig nem torodnek egymassal annyit, jobban mondva torodnek ok, de ezt nem mutatjak ki. Ezt a tartozkodast, ezt a masok dolgaba nem beleszolast viszont ok viszik tulzasba. A legjobb az lenne, ha attudnak venni egymastol viselkedesuk felet....".

Pano
Jo, hogy megjottel, lesz kepes elmenybeszamolo?

Mucska
Vegyel csak fel szemuveget, az egy hordo volt, csak nem tudom 8 vagy 10 literes.

Kapzeljetek megyek 3 D-s Uh-ra marcius 2-an. Sorayanak igaza volt "csak" 180 Euroba kerul, az meg tenyleg semmi, ha figyelembe vesszuk, hogy ez az utolso terhessegem es a kepeitek gyonyorusegen elamulva nem hagyhatom ki ezt az elmenyt.

Szoszi
Apa jon velem,ha tud, ha esetleg nem erne ra, akkor meg a baratnommel megyek. Mar nagyon varom!
En nem lattam balnakat a profilodban:-). Kulonben meg szeretjuk a balnakat, elefantokat, bocikakat stb...

Megyek alukalni. Jo hetveget mindenkinek!
Puszi
Ildiko

Bori
Hogy van pocid, kemenyedik meg?
salla

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, minden rendben, hetfon megyek UH ra es az AFP is kiderul. Mar erzem a babucit, KépEmmat csak a 19. heten ereztem eloszor, most a 17. en. Mas is az erzes. A multkor inkabb kis rugasok voltak, most meg mintha allandoan feszkelodne.

A gatmetszeshez szolnek hozza. Nekem abban a pillanatban nem fajt tulzottan, bar azt nem mondanam, hogy nem ereztem.
Viszont utana 3!! hetig nem tudtam ulni. A doki szerint atlagos vagas volt. Csodaltam a lanyokat, akik mar masnap vigan ultek az ebednel, en feloldalasan, meg uszogumin szenvedtem.
Most megprobalkoznek a gatvedelemmel, de persze ha kell, inkabb vagjanak. Ez ugyis akkor derul ki.
Nem elrettentesul irom ezt, de jobb keszulni pl arra is, hogy nekem pl az elso probalkozasok a kakilassal eleg tragikusak voltak. Vegul glicerines kup segitett, de ugy ereztem, az osszes belso szervem egyszerre tavozik. (Ne haragudjatok!)
Amilyen szep elmeny volt a szules, olyan szornyu ez az utana levo szakasz.
Szoval vigyetek szilvalekvart, nekem a Kir ital is bejon, vagy lenmag, kinek mi.
Raadasul ott stresszelnek, hogy 2 nap mulva legkesobb kell produkalni.

Erdekes, hogy mar kemenyedesrol irtok, meg pedig eleg korai. Nem kellene magnezium?
En halvanyan erzek valamit, ha feszkelodik a baba. Emmaval az utolso 3 honapban nagyon sokat kemenyedtem, de csak 1 ujjnyira nyilt ki, ami viszont nagyon jol jott.

Na megyek, jo hetveget mindenkinek,
pusz
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok

Csináltunk néhány képet a hasimról, de egyenlőre csak ezt az egyet sikerült feltöltenem.
Kép

Vali
19+6
C.Vali

Vali,
Gyönyörű rózsacsokorba foglaltátok a kis lurkókat! Szép a pocid! Megy a rumli odabent?
Szóval te kérdezted a jógát? Összekevertelek Chello-val. ( Kivételesen nem jegyzeteltem, gondoltam, fejben tartom ...)

Ildikó,
A pocim sajna keményedik, több órás pihenő közben is, semmi köze nincs a megerőltetéshez. Már napi 4 magne-t szedek be, mostmár kibírom az egy hetet az orvosig.
Dani kezd kilábalni a takonyból, ellenben apja meg krákog, hörög. Ehhez képest bringával megy le a Dunára edzésre - 0 fok alatt van a hőmérséklet. Még jó, hogy most nem szállnak vízre! Eszméletlenül dühös vagyok rá!!! És vehetem neki a hurutoldót,a köptetőt, a Neocitrant,orrcseppet, mondtam is neki, adja el a futócipőjét, és annak az árából lesz szíves mostmár gyógyszerre költeni. Brrr! Méghogy felnőtt.

Na nehogy már ne szóljak hozzá én is a gátmetszéshez...
Az én dokinőm - egyedül a kórházban - ún. centrális vágást csinált, felszívódó varattal, semmi bajom nem volt vele, 5-6 hét után bringáztam, és csak bámultam a lányokat,akik szenvedtek az üléssel még bent a kórházban. Egyébként a centr.vágás ritka, mint a fehér holló, mert ha repedne, a végbél felé repedne tovább, ezért senki nem nagyon alkalmazza, ehhez képest én nagyon jól jártam vele! És az Uzsokiban az volt a módi, hogy napi min. kétszer mentünk a szülésznőhöz, aki simán csak megöntözött minket fertőtlenítő oldattal, ami isteni érzés volt, komolyan! Ezt máshol is csinálják?

Puszi, mennem kell, Dani kiküldött innen, kap egy kis játékidőt.
Ma frankfurti levest főzök, másodiknak még nem tudom, bár ezzel annyira jól szoktunk lakni...

Bori

Panó,
Én is szeretnék képeket látni!!!
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

Vali,
nagyon szep a pocid!

Bori
Frankfurti leves mm, de finom, en nem szoktam fozni utana semmit, viszont suti az kell apanak a kavejahoz. Nalunk ma karfiolleves lesz az a tejfolos fajta:-).
En ilyen gatmetszesrol meg nem hallottam
, de biztos jobb mint repedni. Bori jo Neked, az en ferjem nem hajlando semmit bevenni. Piszkosul tud szenvedni amikor beteg, pl a heten is. Jo betegek voltunk en meg vagyok is, de o a tegnapi buli miatt meggyogyult, csak ugy hirtelen. Azert szamitok ra, hogy delutan, de legkesobb holnap ismet halalos beteg lesz:-). De nincs mit tenni, ferfibul van az istenadta!

Kakukkfu
Agi szuletesekor otthon en is igy jartam, szorulas aranyer, minden. Viszont Lauraval semmi gondom nem volt, kaptam egy tablattat es minden siman ment es nem fajt. Azonban lehet, hogy az elsonel az volt a baj, hogy az volt az elso es nem tudtam (bocsi) a lyukakra koncentralni, masodszorra mar tudatosan csak a felsore osszpontositottam.

Tenyleg keszul, vagy szult mar valaki epiduralis erzestelenites mellett? Itt mindenki igy szul, en voltam az egyetlen aki csak gazt hasznalt. Bar en is szultem volna epiduralisan, de jobban feltem a gerincbe torteno kanul beultetesetol mint a szulestol. Ti mit gondoltok errol?

Most elmegyunk csempet venni, marha a tegnapi buli utan kitudom apat verni az agybol. 2-kor jott haza jol becsipve, es 3-ig szajmenese volt, ha jol emlekszem 3-4 dolgot mondott el, de azt legalabb 8-szor:-).

Jujj eszembe jutottt mit is akartam!

Lanyok,
Nincs valakinek valami jo otlete, hogy mit lehetne ma este csinalni a vendegeinknek? Fozni nem akarok nekik, valami falatkakra gondoltam, ami gyors, egyszeru, finom. Szoktam csinalni sunit, amikor is fogpiszkalora szurok sajtot, olivabogyot es paprikat, majd egy almat teletuzdelek veluk. Segitsetek, ha tudtok. Elore is koszi.

Du. jovok receptnezobe:-). Puszika, jo fozicsket, es kellemes hetveget.
Ildi
salla

Sziasztok Kép

én még mindig a föld fölött a tegnapi ultrahang után KépKépKép Vettunk a gyereknek egy zenélo Holdat, nem vagyunk normálisak Kép

Vali Kép Nagyon szuper a kép!!! Nekem a tiétekhez képest nincs is hasam Kép
Bori Kép Frankfurti leves, hú de szeretem!!!! Meg eszembe jutott a tegnapi csulközésrol a csulök pékné módra! Azt is szeretem Kép (Ildiko ha találsz valahol csulköt, oszd meg a beszerzési helyet, köszi)

Fura lehet ez a haskeményedés, el nem tudom képzelni egyelore.

Ildiko megint: nekem van egy klassz vendégváro receptem, de ahhoz kell az a fagyasztott voitaikina. Ezt kinyujtod és megtöltöd pl: feta+olivabogyo darabkák+aurinkokuivattu tomaatti, vagy sonkareszelék+aurajuusto. Feltekered, felvágod és akkor ilyen kis csigáid lesznek, amiket bedobsz a sutobe és 20 perc,fél óra múlva kesz! Nagyon finom...Hívj fel ha nem értheto Kép

Gátmetszés: huh... meg ami utána jön, nagyon huh! Kép De nekem még odébb van, majd szoktatom magam a gondolathoz KépKép

További szép napot mindenkinek Kép
Soraya

Ui: szkennelek ma uh képet, majd felteszem a profilba. Hasam az nincs, azt nem tudok mutatni Kép
soraya

Szép napot mindenkinek!

Kedves Zsuzsi, remélem megkaptad a halom virágot amit küldtünk a lányokkal valahol feljebb? Kép

Ildikó: örülök, hogy tetszik a stílusom. Legalább nem csak szomorúság és harag származik ebből a sztoriból. Kép És akkor azt még nem is meséltem, hogy a kedvenc sógoromék már egy éve is talán, vettek egy szuper porszívót, potom 3 száz ezer forintért részletre. Azért, mert odament hozzájuk valamelyik bevásárlóközpontben valami ügynök és nem mertek nemet mondani! Azóta is fizetik. Hogy mi is a poén? Az, hogy nincs szőnyegük! Kép

Vali: szép a rózsakeretbe foglalt pocid! Kép

Kakukkfű: kend igen ritkán jár ám közénk! Tessék többször jönni!
Gátseb: na, hogy rálicitáljak a 3 hetedre, én 3 hónapig agonizáltam. Nem is felszívódó varrataim voltak és az orvos sem áll a helyzet magaslatán. Már jó régen leírtam a sztorit, nem is ijesztgetek senkit a részletekkel inkább.Igazából talán nem is a gátmetszéssel van a baj, hanem ha valaki nem jól gyógyul,vagy rosszul vágják. Én valszeg nem bírtam volna kinyomni a 4.40-es Danit anélkül, hogy a számig ne nyíltam volna ketté. Érdekes, hogy mégis jó élménynek maradt meg az egész, olyan csoda volt!! Bár tényleg hajlamosak az emberek a kellemetlen dolgokat nem elmesélni. De végülis lehet, hogy jobb is így, minek ijesztgesük azokat akik az első bébijüket várják.
Szélsőséges esetek sajnos mindig, mindenben akadnak. Viszonylag kevés az esélye annak, hogy valaki ráfaragjon, úgy mint mi. Itt a topikban is sok ellenpélda van, akik már hamar ülni tudtak és nem volt gondjuk a gáttal.

Bori: az én Danim változatlan. Ma éjjel például annyit gyakorolta a köhögést, hogy reggelre már nagyon jól ment neki. Az apja is nagy trombitás lett az éjjel...Ezek a hapsik! Kép

Kaja: Ildikó nincs ötletem. Azok a falatkák amiket írtál, miért nem jók?
Amúgy nem te emlegetted a resztelt májat a múltkor? Gondoltam én is csinálok, de amikor megláttam a májat a maga nyers valójában,letettem róla...

Mi ma gulyáslevest csinálunk. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

BoriKép
Belépek az "anyós" pártodba, az enyém is egy angyal, a második anyukám.Kép

BellanaKép
Dani majd csak meggyógyul már végre, megérdemelnétek egy kis pihenést.Kép

OrsiKép
Jobbulást!Kép

ChelloKép
Igen. A -8.5 dioptriámmal azt gyanítom, hogy egy távoli ősöm vakonddal is intim kapcsolatba került.Kép

ZsuzsiKép
Pihenj!Kép

KakukkfűKép
Jó, hogy néha felbukkansz!Kép

ValiKép
Aranyos a pocikád!Kép

Egcsi
17

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

c. Vali:

KISMAMA JÓGA ÉS BABÁS JÓGA
Vezeti: Sayti Andrea
zerko

sziasztok!

Délelőtt vendégségben voltunk, így most nálunk csak gyors kaja volt.
Ma reggel mérlegeltem, és ha nem hazudik, a múlt héten fogytam egy kilót. Nem vagyok túl boldog! Majd holnap kontroll! Most lennék a negatív csúcson a 23. hét végén???
Délután meg játszóház. Majd előkerülök!

Zsuzsi: az emelgetéseket próbáld leépíteni! Hidd el, megérti!
Amúgy nagyon aranyos, hogy beszélgetni akar!
Keményedés témában viszont ez még a kezdet! Nekem minden este olyan kemény, hogy kalapálni lehetne rajta!
Amúgy a homeopátia tőlem is messze volt. Tavaly vettem egy doboz Coryzaliát a férjemnek, mert ő allergiás. Elárulom, nem hisz ő semmiben, már rengeteg gyogyót kipróbált! De ez meglepetés, hatott! Tavaly összesen 2, azaz 2 szem Zirtec-kel végigcsinálta a szezont, pedig kemény volt mások szerint! Mondjuk a vegyész barátnésom szerint ezekben a komplex készítményekben ahogy ő fogalmazta: "abban van anyag is"

Ildikó: uh? Akkor elcsábultál! És ott megmondják a baba nemét is?

Kakukkfű: a székletet a Jánosban megoldották. 1.5 nap után megkérdezték, ki kér enyhe hashajtót? Én kértem, és estére lett is termés, és nem volt annyira veszélyes! Nekem a vakbél műtét utáni első szülés volt fél éjszaka! Az sokkal keményebb volt!

Cvali: az ikrek hol férnek el ebben a lapos pociban???

Bori: a férfiak ilyenek. Vagy megszoksz, vagy megszöksz!!!

Egcsi: vakonddal? Fura ízlése van!

Gátseb: nekem azt ajánlották, áztassam sokat vízzel, és akkor jobb lesz! Meg vittem be Chillie Intima enyhét (!!!), és azzal mosakodtam, így a seb is fertőtlenítve volt. Nekem is hamar gyógyult! Kismamaként és amúgy is a chilli intima mentolos változatát használom. Nekem nagyon bevált! (gyógyszertár, DM,...)
Nekem 8 varratom volt, 4 külső, és 4 belső. A külsőket kivették, bár mind felszívódó volt.
Én éreztem ugyan, de nem volt vészes a gyógyulás!

Szép napot nektek!
Zsuzsa
zerko

Ildikó,
Kérdezted az epidurális érzéstelenítést: én azzal készülök most szülni, a mostani orvosom és a kórház ezt nagyban támogatja. Bár én is nagyon tojok a gernicbe történő macera miatt...De minden orvos, akit eddig erről faggattam, azt mondta, nem is hallott olyan esetről, ahol ebből komolyabb szövődmény származott volna. Max. átszúrják a durát, és akkor epidurális érzéstelenítés helyett máris spinálist alkalmaztak (véletlenül), aminek a törvényes velejárója 1-2 napos fejfájás. Ennyit tudok róla. Meg hogy állítólag elég magas a "sikertelenségi" arány, amikoris az ég világon semmi hatása ill. mellékhatása nincsen a beavatkozásnak.

A párod édes lehetett a tegnapi (mai) buli után...Jót vigyorogtam.
Buli-falatka ötletem nincsen, a buliról nekem rögvest a tatárbeefsteak jut eszembe...ENNI AKAROK!!!

Egcsi,
Szívből örülök, hogy anyós-pártomba belépett valaki. Azért ezek szerint nem vagyok egyedül! Neked meg legalább, ha a párod messze is van, az anyós is szívesen segít, támogat biztosan. Tényleg örvendezek!

Írtad a lehetséges felmenőid között a vakondocskát...
Na, nekem erről az jut eszembe, hogy anyósom mindig mondja, hogy bennem egy nyomozókutya (orra) veszett el, te Egcsi, akkor ez azt jelenti, hogy az én felmenőim között....? Jézusom!

Puszi nektek, megyek kúrálom apucit
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: ezek szerint hazaért a szaladgálásról?
Jobbulást neki!

Kutya? Erről valami animal... jut eszembe! De nekem az fúj! Kép
Zsuzsa
zerko

Szombat esti (fehér)kenyerünk:
KépKép

Ki kér?

Zsuzsa
zerko

Z.Zsuzsa!

Guszta ez a kenyér!
Milyen lisztből csinálod? A kenyérsütőbe való keveréket veszed vagy hagyományos lisztből kevered össze?

Én ma piskótát sütöttem, de mivel nem volt sütőporom egy kicsit össze esett, azért megettem, mert nagyon megkivántam.

Vali
C.Vali

Z.Zsuzsa

Ez a jóga amiről írtál helyileg hol van?

Vali
C.Vali

Jó estét mindenkinek!

Feljebb már én is írtam, jóga tanfolyamról (www.jogaszules.twinstuff.com) ,ez a VI.ker.,Király utca 14.alatt van,ahol a Kriston Andrea Intintornája is.Ennek jógaszülés a neve.
De tudok még kismamajógát az A1 wellness-ben,a III.ker.Árpád fejedelem útja.(Óbuda Gate)

pusz,
Nanda
nanda

Zsuzsa!

Hová jártok játszóházba?

Nanda
nanda

Jó reggelt!

Tegnap délelőtt nem volt jó a net és elvonási tüneteim voltak. Kép

Mucska, Panó merre vagytok, Ti már ilyenkor itt szoktatok lenni. Mucska, hogy tetszett a kép?

Nanda, szegény barátnőd jól megszenvedett a szülésnél. Láttad már a pici babát?

Panó, várjuk az élménybeszámolót a síelésről. Nem féltél, hogy elesel?

Zsuzsi, örülök, hogy előkerültél. Drukk a genetikai uh-hoz. Előtte tudd meg az AFP-t mert azt vinni kel az uh-ra.

Ildikó, félek a műtéttől meg a gyógyulástól de ez van, ki fogom bírni. Találtál csülköt? Örülök, hogy mentek 3D-re, nagy élmény lesz meglátod. Kép

Vali, aranyos a pocid, azt hittem nagyobb az ikrek miatt.

Kakukkfű, Bellana, gátseb. Brrr... Kép

Egcsi, akkor tényleg esélyes vagy a csaszira. Mikor mész szemészhez?

Zsuzsa, hogy hogy fogytál? Igaz Te nem zabálsz mint én, tegnap pl. a Mucska féle fánkból megettem vagy 10-et. Nagyon fini volt. Nagyon guszta a kenyér, mindig ilyen jól sikerül? Milyen gépet vettetek? Az index-en van egy témába vágó fórum és egy csomó fajtát szídnak, az alapján nem tudnám milyet vegyünk. Persze nem is biztos, hogy veszünk.

Lányok, pár hónapja szó volt a párásítokról és én akkor fel is írtam a részleteket de elhagytam a cetlit. Valaki, bocsi, hogy nem emlékszem a nevére leírta, hogy milyet érdemes venni ami neki bevált, hideg párásító volt és 30 ezer körüli áron. Nagyon megköszönném ha még egyszer leírná, ígérem ez lesz az utolsó.

Légzésfigyelőt terveztek venni?

Kellemes vasárnapot !

Chello, aki ma félidős ! Kép Kép Kép
20+0
chello

Sziasztok!

Chello!
Mióta hazajöttünk síelésből mindig 8-ig alszunk, nem tudom, holnap hogy fogunk felkelni!
A síeléssel nem volt semmi gond, elég régóta síelek és elég jól tudok. Ja és én még csak a 16. héten voltam, a sínadrágom is rámjött (igaz a nagyobbik, amit Rita születése után vettem, amikor még nem fogytam vissza). Amúgy meg attól, hogy én seggre esek mondjuk, nem lesz semmi baja a babának. Persze azért óvatos voltam, Petivel síeltem, aki csak most tanult meg.

Zsuzsa!
Köszi a linkeket! Megnéztem Ibolyát.
Az indexes fórumot ismertem. Én Bigacsiga Katától kértem segítséget mikor megvettük a kenyérsütőt, ő nagy kenyérsötő és sokfelé írogat itt a Babaneten és nagyon segítőkész volt. Nekünk egyébként Delton van, 70 dekás kenyeret szoktam sütni. Én még csak fehéret sütöttem, mi azt szeretjük.

Nanda!
Azt hiszem te kérdezted, hogy hol voltunk síelni, Ausztriában, Klippitztörl-ben. Nem egy nagy síterep, de nekünk elég volt.

Bellana!
Nem számoltad el a heteket, de nekem a 17. héten kell mennem AFP-re.

Vali!
Szép a pocid, gratula a fiú, lány kombinációhoz!

Ildi, Bori!
Sajnos képekkel nem szolgálhatok a síelésről, mert csak egy kamerát vittünk (fényképezőt nem), de azt is mindig elfelejtettük magunkkal vinni a sípályára.

Mucska!
Nekem is elküldenéd azt a fánk receptet?

Láttam szó volt a gátmetszéstől. Nekem mind a kettőnél vágtak és másnap már tudtam ülni, semmi gondom nem volt vele.

Még mindig nem tudtalak titeket teljesen végigolvasni, majd ma igyekszem.
Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

C. Vali: ha nincs sütőporod, jó a szódabikarbóna is bele, csak persze egy kicsit kevesebb kell!
Amúgy ez nem bolti keverék, én kutyulom!
Ebbe van teljes kiőrlésű törköly búza, kevés rétes liszt, és több finomliszt!
Ez a jóga a honlapon is rajta van, az Arany János utcában! Én babatornára hordtam hozzájuk a Zsófit!

Nanda: a Camponába! A Péter Pánba!

Chello: a mindennapi kenyerünk???
Nekem Severin van, de nem a legolcsóbb! Egyenlőre nincs vele bajom!
4 kenyér sült eddig, de egyre jobbak! Így nem panaszkodom! De lehet, hogy érzékem van hozzá??? Kép
Gratula TI FÉLIDŐSÖK!
Nekem Zsófival nem volt. A csaszis, és a koraszülött babáknál lehet, hogy jó ha van. Nekem azt mondt a dokinő, hogy ne izguljak emiatt annyira!
Meg akkor is jó ha van, ha van asztmás a családban! Vagy olyan, akinek gyomorzáródási problémája van!

Nos, én megyek, és max. este leszek!

Zsuzsa
zerko

Szia félidős Chello,
Ha átküldöd nekem a Mucska-fánkot ( vagy legalább a receptjét ) és mellékelsz hozzá házi sárgabaracklekvárt, akkor elárulom neked a párásítókkal kapcsolatos tapasztalataimat!!!

Na, azért megelőlegezem az infót.
A BONECO digit.ultrahangos, amit az egyik legjobbnak kiáltottak ki (még 100ezer alatti kategóriában...), na azzal az a bajom, hogy a vízben lévő ásványi anyagokat, klórt és mészkövet(vízkövet) szépen a levegőbe porlasztja, ami rettenetesen csúnya a szoba berendezésén. És ezt egyáltalán nem orvosolja a 2 havonta cserélendő vízlágyító- és szűrőpatron, ami 6000.-Ft...És ezt az infót akkor tudtam már meg, amikor a gép az enyém volt. Ráadásul iszonyú nehéz tisztává varázsolni az ún. ultramagot, ami a porlasztást végzi.
Amit én nagyon szeretek, az a Dani szobájában lévő magyar Airwolf, olyan mint egy kedves kerámiacserép, viszont a híres HEPA-filterrel működik, ami egy -talán. svájci szabadalom, sok szuper porszívó is ezzel működik. És persze árammal működik. Ez inkább fő funkcióját tekintve légmosó berendezés, de enyhén párásít is, 50-55%-ra, ami egyébként tökéletes. De ez a párásítási képesség nagyon nagyban függ a lakás adottságaitól, központi fűtéstől, hőmérséklettől. És a szoba alapterületének megfelelő méretet lehet választani, de mindig jobban ajánlom a kicsit nagyobb kapacitásút!
És a szűrő nagyon olcsó, és lehet venni hozzá adalékanyagot is, ami szintén nem túl drága, de nem kötelező.
Megírod majd, hogy el tudtad-e olvasni, amit küldtem?

Bocs lányok, akkor jöttem rá, hogy ezt inkább mailben kellett volna leírnom Chello-nak, amikor már befejeztem...

Most csók
Bori
Van egy kétoldalas jó cikkem, most beszkenneltem és elküldtem neked.
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori, nekem is plíz, és azt is, hogy ez a magyar termék hol szerezhető be, és mennyi az ára!
Köszi!

Zsuzsa

UI: Kinga vajon hazaért a dizsiből??? Kép
zerko

Szép napot lányok!

Nálunk mini jégeső esik.
Zsuzsa, szép a kenyér! A mi Auchanunkban is van Pán Péter játszóház, de marha drága! Azért lehet, hogy majd egyszer benézünk.
Chello: boldog félidőt! M is terveztük a légzésfigyelőt, igaz mi kölcsönöztük volna. Aztán Dani olyan szép egészséges bébi lett és nem vlt más rizikófaktor sem, na és nagyon közel voltunk mindig egymáshoz, úgyhogy letettünk róla.

Más: láttátok, hogy névtelen már nem írhat be a topikba? vagy csak nálam jelent meg így a lenti rész?

Puszi: Bellana

MUCSKA: hol vagy???
bellana

BoriKép
Kép

ZsuzsaKép
Borival poénkodunk.Kép Na, jó kicsit morbid elismerem.Kép
A kenyérkék nagyon jól néznek ki! Karácsonyra anyósoméknak vettünk kenyérsütő gépet, majd rákérdezek kipróbálták-e.Kép

ChelloKép
Gratula a félidőhöz!Kép Szemészhez majd a 20. hét után megyek valamikor, szerintem annyira nem sürgős.Kép

Nagyon nem volt jó éjszakám.Kép Legalább 2-ig nem aludtam a gyomorégés miatt, utána pedig nem találtam a helyem, forgolódtam mint a rotációs kapa. Ebből hatalmas szunya lesz délután, az idő is kedvez hozzá.Kép

EgcsiKép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa, Bori, Bellana, Egcsi, köszi a gratulációt ! Kép

Mucska, nagyon kelendő lesz a fánk recepted. Kép

Zsuzsa, biztos, hogy van érzéked a kenyérsütéshez mert nagyon szép lett amit sütöttél.
A légzésfigyelőn még gondolkodunk.

Bori, nagyon köszönöm amit küldtél, símán el tudtam olvasni a freemail-en. Lehet, hogy nem is annyira rossz a szemem? És köszi a részletes leírást, felírtam mindent. Tényleg, hol lehet kapni ezt a márkát és jól emlékszem, hogy 30 körül van?

Szívesen átküldöm a receptet, remélem Mucska nem haragszik meg. Mi nem házi lekvárral ettük de úgyis fini volt. Kép

Kinga, kitáncoltad Magad?

Bellana és most tervezitek a légzésfigyelőt? Jó lenne tudni abból is melyik a jó, nehogy feleslegesen riasszon és frászt hozzon az emberre.

Egcsi, nekem sem volt sürgős a szemészet de már kíváncsi voltam, hogy mit mondanak.

Pusza
Chello
chello

Szép reggelt Mindenkinek!

Panó is előkerült végre!

Itt minden rendben. Tegnap barátok voltak nálunk és történelmi vetélkedőt játszottunk a gépen. Rájöttünk, hogy tuti volt olyan időszak, amit a suli mellé jártunk! Na egész nap jót bohóckodtunk!

Ma pihi, mert ismét lett egy kevés víz a lábamon.

Jé, tényleg csak regisztráltként lehet levelet küldeni!

Bori, Panó ment Kép
Láttam a Chelloét és gyönyörűek lettek!
Pusza Mindenkinek és nagyon szép napot kívánok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Koszi a hianyolast, megprobalok majd tobbet jonni.
Lenne maris egy kerdesem. Aki csinal intim tornat:
En eddig csak leirasok alapjan probalkoztam onszorgalombol, de nem tudom, hogy jol csinalom e.
Azt irjak pl egy gyakorlatnak, hogy hanyattfekve felhuzott labakkal szopritsuk ossze pl 10szer a huvelyizmot, stb.
En egyenlore csak mindent egyutt tudok osszeszoritani, a farizommal, meg mindennel egyutt ott lent.
Hogy lehet ezeket szetvalasztani?

Udv
Kakukk
kakukkfu

KakukkKép
Én is próbálkozom önszorgalomból az intimtornával, leginkább pisilés közben gyakorlom. "Elzárod a csapot" néhány másodpercre, aztán elengeded. Jobb ötletem nincs.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?