Sziasztok lanyok!
Latom tema a reggeli indulas!
Nalunk nagyon jol megy.
Titok nyitja: Este lefekves elott elokeszitek mindent. Katica ruci, Zoli ruci, Zoli reggelije (vitamin, kismacko, joghurt), az oviban kap rendeset is.
Reggel felkelek, feloltozom, felkeltem Katicat, megszoptatom, feloltoztetem total es kirakom a kertbe, ahol vissza is alszik.
Ekkor Zoli jon! Az agyaba almaba feloltoztetem, igy nincs vita, hogy mit vesz fel, nem tetszik neki stb.... Mire elkeszulok, pont fel is ebred. Ekkor jon a reggeli. Mivel imadja a kismackot es a joghurot, 3 pert alatt vegez vele. Vegul radobom az overalt es a cipot es indulunk is. Ez az egesz felkelesembol indulasig nincs egy ora.
Anyamanya!
Kisparnabol nem lehet kapni ugyan olyat?
Nekunk Zolinak a kek kockas brendonos jon be, meg mindig nelkulozhetetlen. En rendeltem a brendonbol meg ket eve 6 db-ot. van 2 otthon, 1 nagyi, 1 ovi, 1 apa auto, 1 anya auto. Igy majdnem mindig sikerul talalni egyet, akar hol is vagyunk.
Na megyek, mert mar jo keso van.
Jo ejt!
Magi
Most kicsit egyszerubb, mert apa viszi reggel Zolit es igy csak Zolit oltoztetem, reggeli, indulas apaval. Katica meg alszik. Igy 15 perc Zoli osszesen.
Liv!
Bethesda fuleszet tenyleg jo, de csak a foorvos, vele van tapasztalatom. ZOlinak ott vettek ki az orrmandulajat.
Egy teny! Ha mesz vigyel egesz napra enni meg inni.
A korulmenyek nagyon rosszak, de az orvosok, nagyon lelkiismeretesek, kedvesek. Mikor Zolit mutottek, azt beszeltuk a ferjemmel, hogy nem lehet egyszeru ilyen korulmenyek kozott, szivvel lelekkel dolgozni.
Macsek!
En Katicat nem vittem be az oviba. Kint maradt az autoban. Razartam az ajtot, mert mindig aludt es meg most is alszik, ha en viszem. Talan 2x volt hogy felebredt, de akkor is csak nezelodott. Nalunk csak annyi van, hogy lekapom Zolirol az overalt es a bakit, fel a szandi es be is loktem a csoportba. Hazafele ugyan ez. Kb. 5 perc az egesz. Annyit meg Katica kibir az autoban, ilyen hidegben. Nyaron mas volt, akkor bevittem maunkkal, de az is rossz volt, mert jol be kellett takarni, mert bent legkondi volt.