Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc!

De édes David,nagyon szép! Milyen hosszú a haja! :D
Kis ki'váncsi,gondolom,ha tudta volna,tényleg kiszedi a ruhákat! :lol:
Remélem Gréti is szeretni fogja ezt a játékot!

Pandácska!
Hát igen, ma nagyon pipa voltam.Alapvetően türelmes ember vagyok,de ma majdnem felmentem. Ráadásul,amikor ideköltöztek még a hölgy meg is kérdezte,hogy ugye mi lakunk alattuk a pici babával? Mondtam igen. Erre megkérdezi,hogy mikor alszik,mert akkor igyekeznek nem fúrni.Mondtam,hogy délelőtt 10-fél 11 körül alszik 1-1,5 órát.Délután séta közben alszik.
Persze,mindenki akkor csinálja a dolgát,amikor tudja,de azért mindennek van határa.Ráadásul október elején költöztekide,és azóta nincs olyan hét,hogy valamelyik nap ne furnának non stop! :evil:
Szerintem már szétfúrták a lakást! :shock:

Nálatok is ilyen gondok vannak? Kertes házba költöztök?

Kép
Kép
kisfóka

Fanni!

Boldog hófordulót a fiúknak!

Kép
Kép
kisfóka

Jaj, Pandacska igen!!! :lol: :lol: :lol: Rögtön Te jutottal eszembe rola! Nagyon edes kis plüss panda az Ikea-ban talaltuk es Davide is azonnal beleszeretett. :P Most is azt ölelgeti...köszönöm szepen en pedig mindig Dorikat csodalom mennyire gyönyörü. Nagyon szerencsesek vagyunk mert sikerült amire vagytunk egy gyermek..de, hogy meg ilyen szepek is...ez mar csak hab a tortan. :P

Pandus, Te megvarod az egy evet a tejtermekekkel? Ezen gondolkodom egy ideje...mondjuk egy honap mulva adhatnek neki valamit..es mivel kezdjem? Natur joghurtot olvastam.

Kép
Kép
jucmuc

Fanni,

Köszi szepen! :P Hogy vannak a kisfiaid? Hagynak aludni mostanaban? :P

Kisfoka,

Köszönöm neked is! :P Tutira tetszeni fog Gretikenek is! Szomszedodat csokoltatom! :evil: :evil:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, Pandácska!

Ti csemetéiteknek is boldog hófordulót! :D Tudom,hogy ez itt nem szokás,de ez most csak úgy jött! :lol:

Kép
Kép
kisfóka

Jucmuc,
natúr joghurt, kefír, túró, nekem ezt mondta a védőnő, és a táblázatban is ezek szerepelnek.

Bocs, lányok, de most többre nincs időm, mert a kisfiam még nem tudott elaludni...

KépKép
lili73

Kisfoka, köszi aranyos vagy! :P

Lili,

Köszi szepen neked is igen, a tabliban is ezek vannak. :P Remelem mar sikerült elaltatnod Barnust! Davide mar alszik szerencsere. Nemsokara egy evesek lesznek a babaid! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
hát borzalom volt. Végül 3/4 12 volt, mire elaludt. Nem tudom, mi volt vele, de nem bírta abbahagyni a sírást, akármit csináltunk.Aztán még 1-kor is rázendített, akkor a férjemen aludt el újra, majd 6-kor megszoptattam, és most még alszik persze. Most hulla vagyok.

Kezdésnek csak egy-két kanálkával keverj olyan főzelékbe tejterméket, amibe illik, ezt ajánlják.

KépKép
lili73

Fanni,
:lol:

Jucmuc,
Én biojoghurtot(Sparos Orsi tanácsára, és tényleg nagyon finom) már adok Dórinak alkalmanként, meg sajtot is szokott rágni :lol: A többit még nem, majd csak 1 éves kor után. Szerintem yoghurt nyugodtan mehet, amit Lili írt, azt én is úgy tudom!

Fóka,
Köszönjük :D Felettünk állandóan fúrnak, kopácsolnak, lassan már 3 éve ez megy, naponta többször is. Volt, hogy buliztak felettünk, és éjfélkor felcsengetett a férjem, hogy most már elég legyen, mert van egy 6 hetes kisbabánk. Amúgy meg a pár éves gyerekük este 10-kor is úgy üvölt, sikít, bömböl, hogy az elviselhetetlen. Hajnali egykor fürdenek, amit a rossz falak miatt úgy hallani, mintha a mi lakásunkba lennének. Az egész lakóközösség katasztrófa, tudnék mesélni mi megy itt. Jókat szoktunk röhögni Apával, ahogy nyírják egymást, meg az ajtóra ragasztott levélben üzengetnek, hogy xy fejezze be a lármázást, gyerek terrorizálást. Feljelentgetik egymást, megy a zaklatás, nem unatkoznak egy percre se. A mi folyosónkon él egy idősebb néni, na ő is egy kabaré, állandóan üvölt a kutyájával, de olyan szavakat, hogy még én is belepirulok. Kertesbe megyünk, 2009 július végén.
Vendég

Huu Lili sajnalom! En is nagyon ki vagyok amikor keveset alszom. Minden elismeresem az ikres anyukake. Gondolom sokszor elöfordul, hogy az egyik sirasa felebreszti a masikat stb...
Davide is sokszor apa hasan alszik el. Most par napja en alszom vele a szobajaban igy apa tud pihenni. Amikor kettönk között van senki nem pihen..

Köszi Pandacska, mar nagyon kivancsi vagyok, hogy fog izleni neki? :P itt van üveges sajt lehet azt probalom elöször es persze joghurtot. Kefir sajnos nincs.
Csak pillaztam a szomszedaitokon....megertem, hogy költöztök jol teszitek! :P

Kép
Kép
jucmuc

Kapaszkodás nélkül :) Végre sikerült lefotóznom.

Kép Kép
Vendég

Pandus!

Nagyon ügyes Dóri! :D Milyen szép! :D

Lányok!
Azért jöttem most,mert elutazunk anyumékhoz és onnan nem tudnám Nektek feltölteni,amit szeretnék! :D

Minden anyukának és babának és persze apukának küldjük!
Kép Kép

Kép
Kép
kisfóka

tessék egy segítő Grétának!

Boldog Mikulás!

Kép
Vendég

Kisfóka :P
Köszönjük!
Édesek vagytok :P

Boni :P
Cuki a kis segítő :lol:

Lányok :?
2. napja van itt anyósom -mert a férjem csak holnap jön haza- és én hulla fáradt vagyok. Nem értem, pedig nagyon sokat segít.

Judit :P
Köszönöm, jól vannak. Alvás még mindig gázos, de össze sem hasonlítható a korábbiakkal 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jaj de cukik a gyerkőcök!! :P

Kép
katica_75

Sziasztok Lányok!
Megőőőőrülök! 8-kor elindultam aludni, erre hallom, hogy ketyeg valami hülye óra. Nade ezt nem szoktam hallani, nyomozni kezdtem és kiderült, hogy a padlás ázik :evil:
Hívom a férjem, ő meg a házunk építőjét. Holnap reggel jönnek, de fel kellett menjek megnézni honnan jön és felszedni a vizet, ami lefolyt. Fél vödörnyi!!!
Most meg Mili felébredt.
Naaaaa jóóóóóóóóóó éjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjt, brrrrrrrrrrrr

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!
Vissza fogok olvasni, de addig is:

Pandus!
Dóri gyönyörű hercegnő!!!!!!!!!!!4 :D :D

Kisfóka!
Annnnnnnnnyira édes Gréta, hogy elmondani nem tudom! Nem lehet vele betelni, képeslapra való ez a kép! :D :lol: :lol: :lol:

Boni!
Zsigi is nagyon cuki!! :D :D :D

Nagyon tuti rucik, hol vetéttek???????

Fanni!
Remélem végül jól aludtatok! :wink:

Kép

Kép
donika

Jó reggelt sajna idén csak egy gyerek kap a mikulástól ajándékot! :wink:

http://trl2.tv/View/?v=0ef4aa0e87e54e9db1e5e711f60563f0

Fanni fránya beázás!
:twisted:

MI Tescóban vettük a rénszarvas rugit(sajna kép elég szar mert a fényképező bedöglött, telefon meg ilyent csinál...
Vendég

Boni :lol: :lol: :lol:
Az a baj, hogy ezt én most nem tudom magunknak is megcsinálni... mert ugyebár melyik gyerekemet válasszam? :roll: Nagyon tetszett :lol:

Mesterek f8-kor itt volnak pontban, lyuk betömve, remélem, többet nem lesz ilyen :( Ráadásul Milcsi f4-kor kelt, 7-kor aludt vissza, amikor nekem meg már kelni kellett...
Mikulás egy kis álomport hozhatna a gyerekeimnek :lol: Kár, hogy még nincs kiscsizmájuk :twisted:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

enyimnek náthát hozott :cry:
Vendég

FAnni kárpótlásul fiaidnak! :lol:
Télapó és ezüstmackó
http://galeria.nlcafe.hu/1/19064/0/1
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Édes a Zsigi! Úgy látom, egész jól tűrte :lol:

Teszek pár képet Márkóról, mert elfogult Anyuka vagyok és nagyon szépnek látom :oops:

Kép Kép Kép Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

gyönyörűűűűűűű és az utolsó két képen le sem tagadhatnád! nem mintha akarnád! MIről is kérünk!
Vendég

ja és PAndus naggyon ügyes Dóra :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol:
Vendég

Pandus :P
Jajj, én ezeket a képeket valahogy nem is láttam :shock:
Nagyon ügyi Dóri!
Háááát, nekünk sem nagyon örülnének egy sok lakós, vékony falas házban :oops: :lol:

Köszönjük.
Miliről most nincsenek ilyen jók, de holnap fotózok, s majd teszek :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Akkor én is elfogult vagyok, mert bizony szépnek látom Márkot :wink: Azért azt nem bánnám, ha ti lennétek a szomszédaink :wink: Maximum mi is üzengetnénk egymásnak a bejárati ajtóra kiragasztott cetliken :lol: :lol:

Boni,
Neked van a legédesebb krampuszod a világon :D Megzabálom, nagyon jó ez a ruci :lol: Azért látom nektek is hozott a Mikulás virgácsot :wink: Dóri is kapott :lol: Miki mindent lát, mondtam én neki :lol:

Kisfóka,
Tündéri Gréti a miki szerkóban :D Jó pihenést a családodnál!

Gondoskodtam arról, hogy Dóri éjszaka aludjon, mint a bunda, egy kis esti játszóterezéssel :lol: Legalábbis remélem :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=UpXmnSdH ... eeblog.hu/

és a másik elfogult anyuka kedvenc képe :lol:

Kép
Vendég

édes csókos szája van a lányodnak! :) :) :)

tündériek ezek a szerelések, és Fanni képei :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angelina Jolie tiszteleghet lánykádnak Panda! :lol:

kérek tippeket mit vegyek pici fiamnak amivel elszórakozik, mert a zenélő forgó már elavult számára nappal... köszi előre is!
Vendég

Semmi elfogultság, tényleg gyönyörűek! :shock: :P

Kép
katica_75

Fanni
kérdezhetek reflux ügyben? Kaptunk beutalót az 1es gyermek klinikára, de még 1 hónap.Ti is ott voltatok Milcsivel? Sajna kezd bedurvulni a hejzet, már minden kaja után bukik, és állandóan köszörülgeti a torkát, gondolom marja szegénykémet a sav...nálatok is volt ilyen? Megoldódott? hosszú hónap lesz :?

Kép
katica_75

Katica :(
Nem jó hír ez. Nem, mi a Budai Gyerekkórházban voltunk és 2 hét múlvára kaptunk időpontot a bejelentkezéstől. Ráadásul ismerős az ultrahangos, de ez csak később derült ki. Az UH-tól mondjuk nem fog semmi változni, valószínű, hogy tényleg reflux. Ha durvább betegsége lenne -direkt nem írom le mi az-, akkor fogyna a gyerek és mindent sugárban kihányna. Szóval ez még hidd el, nem is nagy gáz... ja és valahogy meg is lehet szokni. A gyereknek nem fáj és ez a lényeg! Igen, a torok köszörülgetés eleinte volt. Meg most is néha olyan, mintha meg lenne fázva, kicsit hörög, ezért nem kaptuk meg a 3 hós oltást időben, mert a dokinéni azt hitte, meg van fázva. De nem! A rossz hírem viszont, hogy ez nagyon ritkán múlik el 1 éves kor előtt... Mi tényleg már megszoktuk és az A.R.-es -anti reflux- tápitól nem egyből, de mára már lényegesen kevesebbet bukik a gyerek. Mondjuk minden fotóján előkében van, de végülis mára ez a legkellemetlenebb része. A napi 2-3 átöltöztetést meg lehet szokni, régebben 5-6 is volt.
Kérdezz bármit nyugodtan.

Dóri gyönyörű! Ez tényleg nem semmi szájacska. A kis mázlista :lol:

Köszönjük a dícséreteket Pandus :P Orsi :P Katica :P

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!
Gyönyörűek a babák!!!
Fanni, Márk a cumizós képen máris úgy néz, mint aki tiporja a szíveket. :lol:

KépKép
lili73

Köszönjük :D

Boniko,
Amikor Dóri ennyi idős volt még nem igazán vettem neki játékot. A mamája a börzén vett neki nagyon sok csörgőt, meg rágókát, és azt használtuk. Akkor kezdtem el neki játékokat venni, amikor már egyedül felült, és tudott úgy játszani. Ilyenkor még inkább csörgőkkel játszanak, meg persze rágnak mindent :D
Vendég

Boni,
Mondjuk szerintem a F. P. tanulókutyus már most is tetszene Zsiginek, mert aranyos, szépek a színei, zenél :wink:
Vendég

Van egy szörnyű szomszédunk. Én a topikról bárkire lecserélném :lol: Pedig nem is hangos... csak állatkertje van...

Boni :P Pandus :P
Nekünk egy csomó csörgőnk van, de az spec. nem érdekli a gyerekeimet. Inkább az, aminek jó fogása van és zizeg. Linkelek egyet. http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Ja és ami színes, azt jól elnézegetik. Most kaptak pl. kemény fedeles könyvecskét. Azt mi felfüggesztjük nekik és sokáig nézegetnek egy-egy oldalt. S lehet lapozni egy darabig :lol: És van a puha is, azt meg megfogják, s fellógatva azt is nézegetik. De színes előkét felfüggesztünk, azzal is játszanak, nézegetik és a plüss figurák is nagyon menőek. A közepes méretű panda a kedvencük, de az már jópár éves és hullik a szőre, úgyhogy csak messziről nézegethetik.

Lili :P
Köszönjük. Igen, azon eléggé Apás nézése van :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Boni,
Ha valami komolyabbat akarsz, amit sokáig használhat, akkor ilyesmit lehet Zsiginek nézni:
http://www.teszvesz.hu/item493115471_fi ... l0566.html
http://www.teszvesz.hu/item497706169_fi ... t_rol.html

Még ez is jó, ezt is lehet fekve használni:
http://www.teszvesz.hu/item497013491_fi ... ngora.html

Fanni,
Ez csörög, zizeg, sípol, ééééés panda :lol:
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek
Vendég

Hali lanyok!

Egy elveszett barany :lol:

Gyonyoruek a babak egyszeruen mind annyira aranyos,Greta a kis telapo Zsigi a kis renszarvas :lol: Na es persze Marko gyonyoru kek szemei :lol: Dorirol mar nem is beszleve kesz kis holgy :lol:

Mi jol vagyunk idom egyre kevesebb Laura hihetetlenul gyorsan maszik,megragcsalja a szobanovenyeimet :lol: es persze pakolaszik inkabb szet mint ossze :lol: Megvolt elete elso babaszulinapi zsurja remekul erezte magat persze o tamadta le elsokent a tortat :oops: :oops:
Meg gyorsan par kep aztan rohanok mert mar megint nagy a csend ez semmi jot nem jelent :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
petitpois

Pandus :lol:

Petitpois :P
Édes Laura! Ez a sapis kép :lol: :lol: :lol:

Milcsi képei:
Kép Kép Kép Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok.Akit érdekel, egy-két kép...Asszem elmondhatom, a gyerekem szeret minket, és nagyon boldog első éve volt, és kívánok neki hasonlóan gyönyörű, boldog és természetesen egészséges 100 évet még, persze többet :lol: .Köszönöm, hogy vagy nekem, nekünk!ANYA

Ilyen volt:

Kép

Buli:
A tortába bekaharapott, mindig harapott egy-egy falatot a krémből, habból, az egyik képen a fognyomok, a piskótát meg kiköpte.Ajándékok 2 képen vannak.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

ikea-játszóházas képek, és utána bealudt a télapó:
Kép
Kép
Kép
Vendég

LAura gyönyörűűűű

FAnni mindkét fiad a te szemed örökölte?

:wink: te mond hogy rablótámadás.... :lol:

köszönöm a linkeket, :lol:

:oops: :lol:
Vendég

Petitpois
Laura gyönyörű kislány!
Fanni
Milcsi is nagyon cuki!-csinos előkék :wink: köszi a hsz-t, ez a vizsgálat csak 1 uh első körben? hasi uh. hazaengedésünk előtt volt, akkor már látni kellett volna, nem?-vagy lehet akkor nem ezt figyelték. Az jó hír h. Milcsi szépen javul a sűritőtől! :) olvastam, h. felmaródhat a nyelőcső...az már eléggé fájdalmas, nyugtass meg h. az csak a brutál változatánál van!? Hát igen a hízással nincs gond, nagyon mohó, ami szintén nem javít a helyzeten. már szinte csak ülve alszom,ő rajtam, napközben is hordozom magamon, hol kengurúban, hol erszényben, a bölcsője is megemelve...tejalergiától is lehet állítólag így most tejmentesen eszem, tehetek még valamit, hogy segítsek rajta?
Hunci
Gratulálok Hunornak! Milyen szép nagyfiú már!! :P

Kép
katica_75

Katica :D
sima hasin UHn nem nézik ezt, hanem a belsőszerveket ellenőrzik.
A gyomorszájvizsgálat külön megy ettől.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Köszi, esetleg Te tudsz még vaamit amivel segíthetnék neki?(Már felírták a sűrítő tápszert de kerülném amíg lehet) Bár nem akarlak mindíg "zaklatni" a paráimmal. :oops: Csomi megérkezett?

Kép
katica_75

jah, bocs, hogy nem írtam.Igen, pénteken ideért :)
sajnos - vagy szerencsére - ebben nem tudok segíteni... semmi tapasztalatom, és nem is olvastam soha utána.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Petitpois,
Tündéri Laura, főleg a második kép tetszik, olyan szép rajta :D

Fanni,
Mint egy igazi angyal, Milcsi az alvós képen :D
Vendég

Katica :P
Amiket tehetsz: oldalfektetés éjszakára ill. felemeled az ágy fejrészénél az ágyat 2 vastag könyvet teszel a lábak alá. Evés után ne tedd vízszintesbe úgy 1 órán át. (pinenőszék vagy karban... amíg elbírjátok) Amúgy enyhülést csak az AR-es tápszer fog hozni. UH után elviheted gasztroenterológushoz is, de mi bementünk hozzá UH után és azt mondta, ha rendesen növekszik, nincs teendő. Gyógyszert nem adnak. Régen adtak, de kivonták a forgalomból, mert szívritmus zavart okozott néhány babánál.
A Budai Gyermekkórházat amúgy csak ajánlani tudom. Mi januárban megyünk, de UH időpontot kaptunk volna -protekció nélkül is!- még idénre, viszont a csípőszűrésre már csak jövőre volt ip., ezért megyünk csak jövőre mindkettőre...
Biztos, hogy nem fáj neki! Nem erőlködik, csak úgy kijön, nem? A gyerekeknek nem fáj a reflux. A felnőtt korban kialakult reflux az igen, az nagyon kellemetlen! Itt még csak arról van szó, hogy a gyomorszáj nem zár rendesen és visszacsorog a kaja. Egyből ki is jön, nem mar ki semmit és kész :D És el is múlik!!! Nincs vele teendő!

Huncinak gratulálunk, nagyon édes kisfiú!

Nem. Márkó örökölte az enyémet, Milcsi Apáét :P Apa kék szemű. (Még Márkó is, de nagyon világos a szeme, biztosan zöld lesz!)
Próbáljuk néha álcázni az előkét :lol:

Köszönjük. Dóriról is van egy ilyen cuki alvós, emlékszem, hogy tettél fel pár hónapja :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

HUnornak Boldog SZületésnapot! és továbbra is ilyen boldogságot kívánok!

Pandus, Hunci ilyen színes pici labdákat hol lehet venni?

Fanni oké, meggyőztél
:wink:
Vendég

Boniko,
Mi a Ferihegyi Market Centralnal vettük, de a neten is lehet rendelni:
http://www.labda.hu/catalog/index.php?cPath=3
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?